Αποστολέας Θέμα: Άγγελος Αναστασιάδης  (Αναγνώστηκε 234081 φορές)

Αποσυνδεδεμένος taseuropas

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #125 στις: Σαβ 10 Δεκ 2011 01:54 »
αντιλαμβανομαι απολυτως την ταραχη σας αγαπητε μου χαρμπας.
Και ειναι λογικο να ξεσηκωθειτε καθως τους αποκαλεσα...
ΧΟΥΡΙΑΤΕΣ! εχετε τα κοινα σας εσεις!

χαχαχαχα!

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Σαβ 10 Δεκ 2011 11:53 »
Προσμένω με ανυπομονησία την εποχή που στελέχη της εταιρείας θα είναι άνθρωποι με σύγχρονη αντίληψη του sports business και του show business.
Άνθρωποι που αναγνωρίζουν ότι ο πρωταρχικός σκοπός μιας εταιρείας θεάματος είναι να κρατάει τους πελάτες της ευχαριστημένους, ανεξαρτήτως κατηγορίας, αποτελεσμάτων και τίτλων.

Άνθρωποι σαν τον taseuropas π.χ.
Είμαστε αρκετοί με αυτά τα χαρακτηριστικά στο φόρουμ.
Ίσως θα πρέπει να αρχίσουμε να προετοιμάζουμε τη μ.Χ. εποχή, που πλησιάζει...
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Σαβ 10 Δεκ 2011 12:17 »
Προσμένω με ανυπομονησία την εποχή που στελέχη της εταιρείας θα είναι άνθρωποι με σύγχρονη αντίληψη του sports business και του show business.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Σαβ 10 Δεκ 2011 16:06 »
οντες ερτε ο αλλος μι τ απλα τ ο ανθρωπος
εσυ δε βανς κουστουμ παπγιονι κι φρακο

Αυτός είναι ο Άγγελος της συνέντευξης και αναλόγως προσαρμόζεσαι/όμαστε Φίλε.
Προπονητή θέλουμε, όχι τραγουδιστή. :)

Με την πλάτη στον ΠΑΣ ... τη απουσία νέων «ιδεών»

Σύνταυροι,  taseuropas και  GIWRGIS επειδή διάβασα τα σχόλια σας, ομολογώ ότι σέβομαι τις απόψεις σας όπως τον εαυτό μου.
Ειλικρινά και χωρίς καμία πρόθεση αντιπαράθεσης, θα πω ότι  ξεκινήσαμε μια συζήτηση a posteriori,  για  το τεντόπανο  των  χορηγών  στην «αίθουσα  τύπου»,  περάσαμε  στη γραβάτα του Σουκοβέλου και στο πουκαμισάκι του πιτσιρικά  και καταλήξατε ευγενικά να χαρακτηρίσουμε  το Χάρη χωριάτη.
Καμία αντίρρηση αφού έτσι εκτιμήσαμε  τον άνδρα και τις απόψεις του (στο ΟΑΚΑ  ο τζες) και δε θα σταθώ εδώ.

Μέχρι εδώ καλά.

Στη συνέχεια όμως και επειδή θεωρώ ότι,  ναι μεν συζητάμε σοβαρά για την  αυτονόητη  αναβάθμιση  του λειτουργικού πρεστίζ  και  του επικοινωνιακό προφίλ  μιας   ομάδας  που θέλει να λέγεται σύγχρονη,  με επαρκή  και  ανταποδοτική   παροχή υπηρεσιών  στους  γηπεδικούς και τηλεοπτικούς πελάτες της,   αλλά δε,  μου ενισχύεται την ιδέα  ότι  δεν  έχουμε επίγνωση του περιβάλλοντος «Ζωσιμάδες»,  παρά την  ιστορική αρνητικότητα  σχετικά με δημιουργία  αθλητικών υποδομών και παρά  τις πρόσφατες  επικοινωνιακές αηδίες που το επιβεβαιώνουν και μάλιστα σε χρόνο που ΠΑΣ Σούπερ Λίγκα.

Δε θα αναλύσω  τώρα το θέμα  «Διοικήσεις του ΠΑΣ και  βουλευτές νομού Ιωαννίνων στη διαχρονία» και  αν πρόκειται  να μιλάμε σοβαρά για το έλλειμμα των αθλητικών μας υποδομών στα Ιωάννινα και για τα πρόσωπα της επίσημης  διοίκησης  της ΠΑΕ Χριστοβασίλη.

Εκτιμώ ότι το «ΗΜΑΡΤΟΝ!» του pasloza, εμπίπτει σε άλλες διαστάσεις κριτικής και όχι στη φαινομενολογία των πραγμάτων.

Με την πλάτη στον ΟΠΑΠ ... τη ελλείψει βασικών «παικτών»

Θα σταθώ όμως γαϊδουρινά  στο θέμα «Τεντόπανα: πρόσωπα -συνεντεύξεις – χορηγοί».

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, το  βασικό  διαφημιστικό  υλικό  του ΟΠΑΠ είναι …

1. Τεντόπανο   ορθογώνιο    αιθουσών  τύπου των ομάδων με τους χορηγούς και τα εμβλήματα των ομάδων - ΠΑΕ … το οποίο αναρτούν οι  υπεύθυνοι του γηπέδου και μόνο στην αίθουσα τύπου.
2. Ταμπλώ  - σταντς    (ΟΠΑΠ – SL) παράταξης  -  παρουσίασης  11δων και  διαιτητών πριν την έναρξη.
3. Τεντόπανο  κυκλικού δίσκου (ΟΠΑΠ – SL) στο κέντρο του γηπέδου πριν την έναρξη και κατά την ανάπαυλα του παιχνιδιού.

Ο σχεδιασμός, η παραγωγή  και  η διάθεση  αυτού του υλικού που είναι κοινό,  ίδιου τύπου και διαστάσεων  για όλες  τις ομάδες, γίνεται από τον ΟΠΑΠ και καμία ευθύνη δε  φέρουν οι ΠΑΕ, πόσο μάλλον άποψη (εκτός των ειδικών χορηγιών).

Ως επίλογο θα σημειώσω αυτό ...
Παράθεση
Άνθρωποι σαν τον taseuropas π.χ.
Είμαστε αρκετοί με αυτά τα χαρακτηριστικά στο φόρουμ.
Ίσως θα πρέπει να αρχίσουμε να προετοιμάζουμε τη μ.Χ. εποχή, που πλησιάζει...

Συνταυρικά - Φιλικά και με Νικηφόρο το ντεπούτο του απλού και λιτού  ανθρώπου Άγγελου στην Ομάδα μας :pashat:
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 10 Δεκ 2011 16:32 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Σαβ 10 Δεκ 2011 16:37 »
News Pas Pas.
Μπερδευεις καποια πραγματα.
Το Branding δεν εγκειται ολοκληρωτικα στον ΟΠΑΠ.
Τα στοιχεια μαρκετινγκ επισης ειναι θεμα της καθε ομαδας το ποσο θελει να ευχαριστησει τους χορηγους της και κατα συνεπεια την εμφανιση της και το ποιον και κατα ποσο θελει να προσελκυσει.

Αυτη ειναι η ελληνοκομμουνιστικη λογικη που λεει: "ε αφου δεν μας παρεχουν τιποτα τι να κανουμε? δεν υπαρχει οργανωση"
η οργανωση ξεκιναει μεσα απο εναν οργανισμο και συναμα η επιβιωση του στις αλλαγες του περιβαλλοντος.
Η ελκυστικοτητα της ομαδας εξαρταται απο την ιδια και οχι απο το αν ο οπαπ της παρεχει 4 μουσαμαδες. ειναι βασικες αρχες μια συνεργασιας.

Η χωριατιά στην οποια αναφερθηκα δεν αφορα τους ανθρωπους που συμμετεχουν στο πανελ αλλα αυτους που διοργανωνουν τη συνεντευξη τυπου. Σε καθε διοργανωση (ιβέντ) δινεις τη χροια που χρειαζεται/-σαι και που εξυπηρετει και φυσικα που αναλογει στη σοβαροτητα των ατομων που συμμετεχουν.
π.χ. αν ο παππους μου ο λοκος κανει μια γιορτη/παρουσιαση για μενα επειδη με εκτιμαει πολυ θα ειναι ολα τελεια ενω αντιθετως αν κανει για τον μικαελ συν που ειναι χιματζης θα ειναι του κωλου σε τσιπουραδικο.
Η αξια της ομαδας και η επιβιωση της στο συγχρονο ποδοσφαιρο δεν ειναι το αν κερδιζει αλλα το τι παρουσιαζει προς τα εξω, σε ολα τα ενδιαφεροντα μερη και το τι λαμβανει απο αυτα. Ενδιαφεροντα μερη= οπαδοι, θεατες, εργαζομενοι, προμηθευτες, ερασιτεχνης, πολη ιωαννινων, χορηγοι, λιγκα, ακαδημειες, γηπεδο, παρελθον [προσωπα] κατα κυριο λογο.
Το μαρκετινγκ δεν ειναι 1 πακετο τσιχλες 5 ευρω. Εχει αλλη σημασια. Στην οποια δυστυχως πρεπει να μπουμε για να επιβιωσουμε αν θελουμε σουπερ λιγκα.
Ενα αλλο παραδειγμα ειναι το πως περνεις μια χορηγια.
Δειχνεις τι μπορεις να προσφερεις.
Σε σχεση με τον ανταγωνιστη σου και με αυτο που προσφερες στον προηγουμενο χορηγο.
Φυσικα μια σοβαρη εταιρεια με ενα σοβαρο  ποσο δεν ενδιαφερεται βλεποντας τον τροπο με τον οποιο προωθει η ομαδα τους συνεργατες της.
Φυσικα εδω μας σωζει η μοναδικοτητα της ομαδας στην περιοχη και η αναγκη (θλιμενων) εταιρειων να διαφημιζονται στον ΠΑΣ.
Ευχαριστημενοι συνεργατες(και κυριως το υποσεινηδητο τους) ειναι το μελλον των ομαδων και οποιουδηποτε οργανισμου.
Τωρα αν κολαμε στα στραγαλια που μας εδωσε ο Οπαπ και αν εμεις θελουμε να αγορασουμε πασατεμπο που ειναι πιο φτηνος αναδυκνειει την σοβαροτητα που αντιμετωπιζουμε τις εξελιξεις της αγορας που υποτιθεται οτι προσπαθουμε να κερδησουμε

EDIT: Λιτοι απλοι και συγκεκριμενοι πρεπει να ειναι οχι μονο οι ανρωποι αλλα και οι διαδικασιες.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 10 Δεκ 2011 16:46 από taseuropas »

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Σαβ 10 Δεκ 2011 18:05 »
θα παραμεινω οφ τοπικ

δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις
σε θεματα μαρκετινγκ
για να αναλυσω οπως οι προηγουμενοι το θεμα

αλλα αν εγω ημουν χορηγος
και η ταμπελα μου ηταν πισω απο τον κωλο του Αγγελου
κατα τη συνεντευξη τυπου
κατι παναγιες θα τις κατεβαζα...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Σαβ 10 Δεκ 2011 19:34 »
News Pas Pas.
Μπερδευεις καποια πραγματα.
Το Branding δεν εγκειται ολοκληρωτικα στον ΟΠΑΠ.
Τα στοιχεια μαρκετινγκ επισης ειναι θεμα της καθε ομαδας το ποσο θελει να ευχαριστησει τους χορηγους της και κατα συνεπεια την εμφανιση της και το ποιον και κατα ποσο θελει να προσελκυσει.

Δε μιλάω για «managers and management», μιλάω για τα «αιδοιόπανα» του ΟΠΑΠ.

Φίλε taseuropas,   αφ’ ενός  μεν  κομίζεις γλαύκες  στην   Αθήνα σχετικά με το «managers and management» της «άπορης κορασίδος¨ΠΑΕ»,  θέμα για το οποίο οι κριτικές απόψεις μου  είναι διατυπωμένες στα εκατοντάδες  πόστ  μου (…),   αφ’  ετέρου δε  ερμηνεύεις  τις  τυπικές  διαπιστώσεις  μου που αφορούν τις  συμβάσεις  ρουτίνας μεταξύ ΟΠΑΠ – ΠΑΕ SL με  τέτοιο  τρόπο, αντιμετωπίζοντάς  με  σαν  τον κορυφαίο  θεωρητικό υποστηρικτή  της  μπακαλικής  προχειρότητας  και  της προπατορικής  μιζέριας που κυβερνάει το  γιαννιώτικο  ποδοσφαίρο  και δη αυτού του σημερινού διοικητικού περιβάλλοντος της ΠΑΕ που διατείνεται  αναβάθμιση.

Με αφορμή   την  γενική περιγραφή  που έκανα στο  θέμα «Τεντόπανα: πρόσωπα -συνεντεύξεις – χορηγοί»  στο τυπικό των σχέσεων και όχι επί της ουσίας του θέματος «ΠΑΕ μπαλάλικο», νομίζω ότι τα επιχειρήματά  σου, με τα οποία συμφωνώ κατά βάση ως εναύσματα έναρξης μιας συζήτησης με θέμα «ΠΑΕ μπαλάλικο και χορηγικά αιδοιόπανα», δεν μπορεί όμως αυτά και σε καμία περίπτωση να έχουν αναφορά επιχειρηματολογίας  πάνω στην περιγραφή μου,  πόσο μάλλον θέση απαντήσεων ή μαθημάτων managers and management, τόσο για τα επιπλέον που μου είπες, όσο και για το αυστηρά ιδεολογικό μου στίγμα  που με βρίσκεται πολύ μακριά από ελληνικομμουνιστικές και ελληνοφασιστικές κοινοβουλευτικές παραλαγές.

Υπ’ αυτή την έννοια μπερδεύεις πρόσωπα και πράματα, συλλήβδην.

Νομίζω ότι μου είπες παραπάνω από όσα θα μπορούσε να εννοήσει ή σηκώσει  το  σημαίνον περιεχόμενο του ποστ μου  (εικόνες και  σχόλια)  και δεν είμαι εγώ το πρόσχημα ή αν θέλεις το έρεισμα των  κατά τα άλλα σωστών επιχειρημάτων σου.

Έχω τη γνώμη και επειδή τα λες καλά, να τα  πεις στο Χριστοβασίλη, στο Μόσχογλου, μετά στον Κρανά, στον Ερασιτέχνη και γιατί όχι στο Μητροπολίτη Ιωαννίνων που τόσα χρόνια απολείπει συστηματικά της ευγενικής χορηγίας του στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966.

Σε ότι αφορά τους «λοκος»  και   «μικαελ σιν» που τους αναφέρεις ως  παραδείγματα οικείων  προσώπων σου, δε γνωρίζω, αλλά ούτε και με  ενδιαφέρει το ποιες θα ήταν οι αρμόζουσες σκηνικές καρικατούρες πλαισίωσής των ή  ακόμα και οι προτιμήσεις τους.

Οι απόψεις μου υπάρχουν, όπως και αυτή η σχέση μου με την κερκίδα της ομάδας,  απλά με μπερδεύεις με κάποιο άλλο χωριατάκι.

Τέλος, περιττό να σου πω ότι δεν κατάλαβες τη  σκοπιμότητα  που είχε το «στήσιμο» του πάνελ  παρουσίασης του νέου προπονητή την ΠΑΕ και φυσικά ούτε το φωτο-κείμενό μου, από όπου ξεκινάει όλο αυτό το παρατράγουδο.

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 10 Δεκ 2011 20:19 από New Pas. Pas »

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Σαβ 10 Δεκ 2011 23:42 »
Μα δεν ειναι παρατραγουδο.
Αντιθετως ειναι ερεθισματα για να βγαινουν προς τα πανω επιχειρηματα τα οποια μπορει να ειναι εφικτα και βιωσιμα απο εμας που ειμαστε μονιμοι και οχι απο αυτους που σημερα ειναι εδω και αυριο σε μια αλλη επικερδεστερη παε ή εταιρεια!
Απλως παιρνω αφορμη απο αυτο που λες και καλα κανεις. Γιατι πολλοι εδω μεσα τα θεωρουν ανουσια και μου δινεται η ευκαιρια να πω 1-2 κουβεντες απ τα εδω τα ευρωπαικα που ειναι λιγο απεγκλωβισμενα απο τα του ελληνικου μπουρδελου. Προφανως δεν επιασες το παραδειγμα για το λοκο και τον μικαελ. Ειμαι κακος στα παραδειγματα.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Κυρ 11 Δεκ 2011 01:17 »
Προς το παρόν είναι παρατράγουδο και εύχομαι να μη γίνει ποτέ σουξέ.

taseuropas, σκέφτομαι τώρα και το άλλο … ότι θα μας την πούνε για γκρίνια ... θα δείξουν όμως κατανόηση γιατί πιθανόν  να κινούνται τα νήματα και  τα υπομνήματα της κατά τα άλλα ευήκοης ΠΑΕ και όποιος κατάλαβε κατάλαβε …
... και  τα  παραδείγματά  σου  τα έπιασα και τα υποδείγματά σου και ευτυχώς υπάρχουν  ως παραδείγματα γιατί  δεν υπάρχουν  τελειότερα  στον «οπαδικό»  χωρόχρονο του ΠΑΣ  που μεταλλάσσεται  ραγδαία  μέσα σε ένα αλλοτριωμένο  παραγοντικό περιβάλλον  που το  εκμεταλλεύονται  τα καρτέλ των μάνατζερ και των υπερομάδων του ΠΟΚ - ΠΟΘ και ΚΕΔ, με μια ΠΑΕ ανύμπορη να αντιδράσει κια να πείσει για την αγωνιστική προοπτική και τους στόχους της. 

Ποιος είναι ο Αναστασιάδης???

Έλα ντε που μερικοί (εκτός forum) δεν κατάλαβαν ... ή σκέφτονται πως να  καταλάβουν ...
Ο Αναστασιάδης είναι ο προπονητής  που επανέρχεται  μετά από 7,5 χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα  από την πόρτα  του  ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και αναλαμβάνοντας την τεχνική  του ηγεσία,  βάζει ουσιαστικά στοίχημα  το μεγάλο στοίχημα της ώριμης καριέρας του με τον εαυτό του και τις περγαμηνές του  και μαζί με μας, στοίχημα με την  αξιοπιστία αυτών που το κάλεσαν «που σημερα ειναι εδω και αυριο σε μια αλλη επικερδεστερη παε ή εταιρεια», όπως σημειώνεις ή με τον πατριωτισμό αυτών που για κάποιους λόγους εμποδίζονται να προσφέρουν  και καλά θα κάνουν να ενεργοποιηθούν προς επανίδρυση - αναμόρφωση του ΠΑΣ ... εκτός όσων αδιαφορούν συστηματικά.

Η ΠΑΕ δεν έχει πλέον άλλα περιθώρια  αλλαγών και ανταλλαγών, γιατί αν δε στεριώσει τον Αναστασιάδη έχει τελειώσει με προπονητές και μένει μόνο ο Μουρίνιο και δικαιολογία μηδέν στο εξής ούτε καν από τη «Φάρμα των ζώων» του Όργουελ.
Αισιοδοξώ  όμως  και θεωρώ εκ προοιμίου  ιστορικό το  πέρασμα του Αναστασιάδη από τον ΠΑΣ, συνδέοντάς το με συγκλονιστικές αλλαγές και  καθώς  θυμάμαι  τώρα  το «Σκληρό»  που μου είχε πει  τότε  το 1993 «ο Πας θα βρει το βήμα του μια μέρα και μετά τα 2010 άμα κάνει κι ανεβεί, δεν  ξαναπέφτει.» συνδέω  το λόγο του με τον Άγγελο.
Κατά άλλα και για μερικούς  φαγουρόκωλους που δε συνήρθαν ακόμα απ’ το μπλακ αουτ, ισχύει  αυτό που είπε ο προφήτης Μαλαχίας «τώρα που σου γράφω είσαι πάνω σε ένα βράχο».

Πάντος (ατυχής φάση) το τεντόπανο  αν το τεντώσουμε θα σχιστεί, καλά είναι να το αντικαταστήσουμε με το κατάλληλο.  ;)

Και που 'σαι, ας απελευθερώσουμε το διάλογο και τόπο στα νιάτα. :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 11 Δεκ 2011 01:22 από New Pas. Pas »

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Κυρ 11 Δεκ 2011 16:16 »

εννοεις οτι ειμαι γερος?! :'(

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Κυρ 11 Δεκ 2011 16:27 »

εννοεις οτι ειμαι γερος?! :'(

Αν και το είπα γενικά, φαντάζομαι να είσαι γέρος τυπικά και όχι ουσιαστικά, δηλαδή να μπορείς να ανεβείς ... κερκίδα ... 2 - 3 που γνωρίζω, δεν :(... εκτός αν κανένα θαύμα,  τώρα με Άγγελο  %-|

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Κυρ 11 Δεκ 2011 19:43 »
αντιλαμβανομαι απολυτως την ταραχη σας αγαπητε μου χαρμπας.
Και ειναι λογικο να ξεσηκωθειτε καθως τους αποκαλεσα...
ΧΟΥΡΙΑΤΕΣ! εχετε τα κοινα σας εσεις!

χαχαχαχα!

καιρο χαλεβα να βρω ενα αντιληφτηρ ν σ αντιληφτω
δε τοβρκα ακομ

κι ουδε σκοπο εχω να ξεσκωθω
αμανε κι δε μι παρνε ζβαρα οι ΧΟΥΡΙΑΤΕΣ!
εχτε κι σεις  κοινα σας
ταχμε κι μεις τα κοινα μας

μ  αυτηνα τα <<χαρακτηριστικά στο φόρουμ>> ειμ μον  εγω
να ξερς για να μη μπερδεβσε
μι το πασπαλιαρ απ τωρα μαθαιν
κι ποτες μι το δριβεν
απ οντες δε βρισκει λεξ απ τα ελληνκα
περ κι καμια απ τα γιαννιωτκα
[ξαφανισκε--------]
αυτηνο  το  λεν αντιδανειο
ετσ τοειπε ενα ΧΟΥΡΓΙΑΤΑΚΙ
μι παν ο νους σ στ κλεφτ το Βαμπινιωτ
ο Ντεριντας απ τ  Αλγερ το ματαειπε καλυτρα
ο αποδομστης φλοσοφος
στ εκολ νορμαν σορμπον
ο κολλτος τ Φουκος μια δγιαφορετκο νικι
απ τν ειειπαν οι κουγικοι παλια <<ξεσκωτκο κι παραξενιαρ>>
επδης διαβαζε ποπισω απ τα γραφουμενα

τετοιος ειν ο Αναστασιαδς
αποδομστης προποντης
απ διαβαζ τν ομαδα ποπισω απ υπογραφουμνα 

δε τν δγιαφερ που κουμπαει η πλατη τ
τν δγιαφερ που παταει η ομαδα
κι το ματι τ

εχμε τα κοινα μας εμεις οι ΧΟΥΡΙΑΤΕΣ!

ααα γεισ ετσ καλα οδεβς κι μη κιοτεβς ΜΟΝ  :pas: :joker:

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 11 Δεκ 2011 19:49 από HarMPas »

Μολοσσός

• Επισκέπτης
« Απάντηση #137 στις: Κυρ 11 Δεκ 2011 20:57 »
Άγγελε καλώς ήρθες στα Ιωάννινα...πρώτα απ'όλα, περαστικά στην Μητέρα σου και εύχομαι να την χαίρεσαι για πολλά χρόνια ακόμη...

επειδή δεν έχω όρεξη και κουράγιο να μακρηγορώ και να γράφω σάλτσες, μαρμελάδες κλπ θα πω μονάχα τούτο...

σε πέντε μήνες δεν θα προλάβεις να επισκεφτείς όλα τα μοναστήρια της περιοχής δυστυχώς...

γιατί είναι προδιαγεγραμμένο το πόσο θα αντέξεις...σαν τις προφητείες ένα πράγμα...

το σίγουρο είναι πως θα φέρεις τον κόσμο πίσω στο γήπεδο...έτσι κι αλλιώς αυτός είναι ο σκοπός...τα μακροχρόνια σχέδια,προγράμματα και σχεδιαγράμματα μας τελείωσαν όταν μας τελείωσε κι ο Στέφανος...

άσε που έχεις κι έναν μπαοκ να περιμένει στα θερίσματα...

με τόσους αντίχριστους που κυκλοφορούν στα Γιάννενα είναι αμφισβητούμενο και το προδιαγεγραμμένο χρονικό διάστημα,αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...

ΥΓ:τις καμπάνες στις βάρεσα πολύ πριν να έρθεις...στο λέω να μην παρεξηγηθούμε...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Κυρ 11 Δεκ 2011 22:14 »
Κύριε Αναστασιάδη μη ανησυχείτε,  έχετε καιρό μπροστά σας ως του χρόνου, άλλωστε 6 - 7 είναι οι Ιερές Μονές.

Όσο για τον κόσμο, αν δε δει κόκκινο τσόφλιο ...

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Δευ 12 Δεκ 2011 12:21 »
Συλλυπητήρια Άγγελε...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #140 στις: Δευ 12 Δεκ 2011 12:30 »
sport24.gr
Παράθεση
Έχασε τη μητέρα του ο Αναστασιάδης

Ο Άγγελος Αναστασιάδης πενθεί το χαμό της μητέρας του, Οσίας, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα στο παρελθόν είχε αρνηθεί πολλές επαγγελματκές προτάσεις, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε η μητέρα του και τα οποία είχαν ξεκινήσει πριν από δέκα χρόνια.

Η κηδεία θα γίνει τη Δευτέρα (12/12) στις 13:00 στους Νέους Επιβάτες.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 12 Δεκ 2011 12:33 από PAS-o-media »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Δευ 12 Δεκ 2011 12:34 »
Συλλυπητηρια Αγγελε..
ο κοσμος του ΠΑΣ ειναι μαζι σου σε αυτες τις δυσκολες ωρες που περνας.

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Δευ 12 Δεκ 2011 13:08 »
Κουραγιο Αγγελε.Ολοι μας γνωριζουμε ποσο σημαντικη ειναι για τον καθε ανθρωπο η μητερα του.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Δευ 12 Δεκ 2011 13:19 »
Συλληπητηρια Αγγελε.......Να ζεις να την θυμασαι

RIP
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Δευ 12 Δεκ 2011 15:01 »
Αγγιλε κι Βιβη κι παιδγια
συλλυπουμεστε 
κι απ εδω μεσα

ο θεος τσ  εδωκε χρονια τσ κυρα Οσιας
κι αυτηνος θα τν ανπαυσ 

να εχτε τν ευκη τσ  μανουλας
να ειστενε γεροι
κι να τσ παρτε τα χρονια

:( :pas:

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Δευ 12 Δεκ 2011 15:30 »
να εχτε τν ευκη τσ  μανουλας
να ειστενε γεροι
κι να τσ παρτε τα χρονια

:( :pas:

Παράθεση
Όταν γερά η μάνα και άλλο κε πορεί
Ατότε θέλ' βοήθειαν, ατότε θέλ' ζωήν
Ατότε θέλ' ζωήν
Κι όταν θα έρτε η ώρα και άλλο κι θα ζει
Αμαν κ' ευτας το χρέος σοις θα καίεται η ψύ σ'

Η μάνα εν κρύο νερόν και σο ποτήρ' κε μπαίν'
Η μάνα να μη ίνεται, η μάνα να μη εν
Η μάνα να μη εν

Η μάνα εν βράχος, η μάνα εν ρασίν
Σον δύσκολον την ώρα σ', μανίτσα θα τσαείς
Μανίτσα θα τσαείς
Η μάνα εν το στήριγμαν, τη χαράς το κλαδί
τ' ατηνές η εγάπη κε βρίεται ση γην

Η μάνα εν κρύο νερόν...

Θα δεβαίνε τα χρόνεα, θα γέρουμε και μεις
Ατά είναι με τη σειρά κι θα γλυτών' κανείς
κι θα γλυτών' κανείς
και ολ' πρέπ' να εξέρουμε σ' αούτο την ζωήν
χωρίς τη μάνας την ευχήν κανείς κε λέπ' χαΐρ'

Η μάνα εν κρύο νερόν...

Η μάνα εν κρύο νερόν...

«Άγγελε», τα θερμά μας συλλυπητήρια.

_________________________________________________ _________________________________________________ _________________________________________________ _________________________________________________
ΥΓ:  %-| Έλεος  έλεος  έλεος ... εν Ελλάδι  κ.κ. ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ  που  μαζί  την είδηση  για την εκλιπούσα    θεωρήσατε  πρέπον   να  σχολιάσετε  και  να μεθερμηνεύσετε  το γεγονός  της  επιλογής του κ. Αναστασιάδη    να αναλάβει τον  ΠΑΣ.
Το εμπεδώσαμε αυτό επί 1 μήνα ,  σταθείτε στο ανθρώπινο  γεγονός  …  μη γίνεστε ελεεινοί  και  ψυχοθλάστες.

Αποσυνδεδεμένος pagourix37

• Jr. Member
  • **
  • hasta la victoria..
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Δευ 12 Δεκ 2011 16:18 »
..κι από μένα θερμά συλλυπητήρια κ.Αναστασιάδη..

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Δευ 12 Δεκ 2011 16:20 »
Συλλυπητήρια Αγγελε...κανε κουραγιο σ'αυτες τις δυσκολες στιγμες...
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Δευ 12 Δεκ 2011 21:38 »
Είμαστε κοντέ σου Άγγελε. Στάσου δυνατός και είθε η ευχή της να σε συνοδεύει πάντα...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Δευ 12 Δεκ 2011 22:02 »
Θα προτεινα και το επισημο σαιτ μας,το pas.gr να εβγαζε μια συλλυπητηρια  ανακοινωση