Αποστολέας Θέμα: Άγγελος Αναστασιάδης  (Αναγνώστηκε 234007 φορές)

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #275 στις: Κυρ 19 Φεβ 2012 11:12 »
Παράθεση

..... της Υπεύθυνης Διαχείρισης Εισιτηρίων του ΠΑΣ κ. Μαίρη Πεζοδρόμου.

... η κα Πεζοδρόμου όπως βλέπω είναι ξανά σε πόστο το οποίο γνωρίζει καλά!!!

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Κυρ 19 Φεβ 2012 12:19 »
Τώωωωωωρα;
Εδώ κι ένα τέταρτο...
 :P

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #277 στις: Πεμ 23 Φεβ 2012 12:51 »
sportaction.gr
Παράθεση
Σε περίπτωση που ο ΠΑΣ Γιάννινα καταφέρει να παραμείνει στην Super League τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και η παραμονή του Άγγελου Αναστασιάδη στο πάγκο της ομάδας. Τόσο ο Γιώργος Χριστοβασίλης όσο και ο έμπειρος προπονητής  είναι πλήρως ικανοποιημένοι από τη μεταξύ τους συνεργασία και ήδη έχουν γίνει κάποιες σκέψεις για μια πρώιμη συζήτηση των δύο ανδρών προκειμένου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό που θα «κλειδώσει» οριστικά, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, την παραμονή του Έλληνα τεχνικού στον «Άγιαξ της Ηπείρου» είναι κι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Από εκεί και πέρα, ο Αναστασιάδης στη χθεσινή προπόνηση έκανε έντονες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα που είχαν κόντρα στον Ατρόμητο. Ο έμπειρος προπονητής έκανε λόγω για κακές αντιδράσεις των παικτών του στα γκολ της ομάδας του Δώνη.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #278 στις: Παρ 24 Φεβ 2012 12:20 »
sentragoal.gr
Παράθεση
[...]

Σε ταβέρνα των Ιωαννίνων δείπνησε το ποδοσφαιρικό τμήμα με πρωτοβουλία του Αγγελου Αναστασιάδη. Ο τελευταίος σε σύντομη ομιλία του, αφού έδωσε ευχές για καλή Αποκριά, εμφανίστηκε σίγουρος για θετική έκβαση στη μάχη της παραμονής. «Τον Μάη θα είμαστε ωραία. Θα το δείτε αυτό. Σας θέλω, όμως, συγκεντρωμένους» ανέφερε μεταξύ άλλων στους παίχτες του. Χθες, πάντως, υπήρξε και δεύτεροςγύρος για τον 58χρονο προπονητή, που γευμάτισε με το ιατρικό τιμ. Στην κουβέντα, μεταξύ τυρού και αχλαδίου φέρεται να εξέφρασε τον προβληματισμό του για την ελλιπή οργάνωση της ομάδας σε αρκετά ζητήματα.

[...]
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος boo bit

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Παρ 24 Φεβ 2012 14:45 »
sentragoal.gr
Παράθεση
[...]

Σε ταβέρνα των Ιωαννίνων δείπνησε το ποδοσφαιρικό τμήμα με πρωτοβουλία του Αγγελου Αναστασιάδη. Ο τελευταίος σε σύντομη ομιλία του, αφού έδωσε ευχές για καλή Αποκριά, εμφανίστηκε σίγουρος για θετική έκβαση στη μάχη της παραμονής. «Τον Μάη θα είμαστε ωραία. Θα το δείτε αυτό. Σας θέλω, όμως, συγκεντρωμένους» ανέφερε μεταξύ άλλων στους παίχτες του. Χθες, πάντως, υπήρξε και δεύτεροςγύρος για τον 58χρονο προπονητή, που γευμάτισε με το ιατρικό τιμ. Στην κουβέντα, μεταξύ τυρού και αχλαδίου φέρεται να εξέφρασε τον προβληματισμό του για την ελλιπή οργάνωση της ομάδας σε αρκετά ζητήματα.

[...]

μισό λεπτό, δηλαδή τυρί και αχλάδι φάγανε;
γαλλία έχουμε γίνει ρε πούστη......
 :P

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #280 στις: Τετ 29 Φεβ 2012 06:48 »
 :joker:
Παράθεση
φέρεται να εξέφρασε τον προβληματισμό του για την ελλιπή οργάνωση της ομάδας σε αρκετά ζητήματα.

αυτηνο ειν μεσ τ συφωνια
γκεκι μπινεκι;;;;

το μαη απ κατριοεμεστε πο τ χαρα
ερτε  η ωρα τ κιτσιουμαη
να χτζιατ τα λεφτα
κ ν αρχινιξει
τα εργα στα γηπδα

εχμε να γραφμε
λιμορσερο κι σια
κ πασλις

ααα γεισ' ετσ' κι αντιο [καλνυχτα]

υγ; ξερω απ συφωνατε    μη το βαν'τε

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Τετ 07 Μάρ 2012 22:57 »
Κόουτς ΞΥΠΝΑ!!!!!!!!
σε πίστεψαν οι οπαδοί γιατί θέλουν ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!! και πιάστηκαν απο εσένα!!!!Αλλά σήμερα έχεις κάνει αυτά που ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!

-Παίζεις με 10 παίκτες και βγάζεις τον μοναδικό επιθετικό που έχεις,βάζοντας αμυντικό και ΜΑΛΙΣΤΑ SUPER DEFORME!!!!Τον χάνεις και τον μισό τον Μπακαγιόκο!!!!Κι αφήνες μέσα τον Βίλα???????Έλεος!!!!
-Πηγαίνεις τον Κυριάκο,έναν απ τους ελάχιστους κάπως ποιοτικούς παίκτες που έχεις, 7 φορές στη γραμμή για αλλαγή και τον βάζεις τελικά στο 96!!!!!!!Γιατί τον καίς μόνος σου??????????Βάλε τον Οικονόμου εκεί,αφού τον Κυριάκο το περιέπαιξες τοση ώρα!!!Τον παίκτη αυτόν σήμερα τον ΕΧΑΣΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!!!!Το καλοκαίρι φεύγει ούτως ή άλλως,γιατί να παίξει απο δω και μετά αφού του φέρθηκες έτσι????εσύ τον έχασες από σήμερα οριστικά!!!
-Τον Τζάνη????Γιατί τον κάνεις αλλαγή στην αλλαγή στο 96?????????Ούτε ο Αλέφαντος δεν κάνει τέτοιες ΓΚΑΦΕΣ!!!!

Σήμερα έχασες 3 παίκτες,τους καταράκωσες την ήδη κατεστραμένη απ την ανεπάρκειά τους ψυχολογία με τον ΑΣΤΕΙΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΣΟΥ!!!Γιόκος,Κυριάκος,Τζάνης!!!!Μετά κλαίς ότι έχεις λίγους!!!!Κι τους λίγους τους κάνεις από μόνος σου ακόμη λιγότερους!!!!
Και για το ότι έχεις λίγους ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!!!!!Εσύ ΑΒΑΝΤΑΡΕΣ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ να φύγουν ΜΠΟΥΖΙΝΤ,ΜΠΑΓΚΑΓΙΟΚΟΣ,ΖΑΙΡΙ και το ΠΑΛΤΟ Ο ΚΟΥΕΒΑΣ και δεν ΑΠΑΙΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ τους!!!Κι ο ΝΕΜΕΘ??????Σου ξίνιζε!!!!Γιατί?????Γιατί έχεις τον παικταρά τον ΒΙΛΑ που σήμερα τον άφησες να ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ 95 ΛΕΠΤΑ!!!

ΞΥΠΝΑ,γιατί κι η ΠΑΝΑΓΙΑ,που πράγματι σ αγαπάει,θα σε εγκαταλέιψει!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Τετ 07 Μάρ 2012 23:35 »
Για άλλη μια φορά τα ρίχνουμε στον προπονητή...Τι ακριβώς περιμένουμε από έναν προπονητή;Να καθαρίσει όλη την ομάδα;Να την κάνει να λειτουργεί στην εντέλεια;Το είπε ο άνθρωπος μια στιγμή στις αρχές;Που ήρθα εδώ;Έχω την Παναγία και μου δίνει κουράγιο αλλιώς γεια σας..Είπε ποτέ ότι δεν έχουμε προβλήματα;Όσο για παίχτες είναι σίγουρο ότι δεν ζήτησε;Όλοι οι προπονητές ξέρω ζητάνε.Το θέμα είναι τι αγοράζει ο εκάστοτε πρόεδρος.Τα ίδια και με Ντεμόλ.Τι να σου κάνουν οι άνθρωποι;Εδώ βλέπεις δεν μπορούν να αλλάξουν μια μπάλα δίπλα δίπλα.Κοιτάς τον πάγκο και απελπίζεσαι.Κατά τύχη πρέπει να ήρθε ο άνθρωπος εδώ.Από το καλοκαίρι θα ακούει γιάννενα και θα κόβει πέρα.

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #283 στις: Τετ 07 Μάρ 2012 23:40 »
Απ όλα αυτά που γράφω ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ,δε σ αγγίζει τίποτε??????Δεν του είθπαμε να κάνει θαύματα,ξέρουμε και βλέπουμε τι γίνεται!!!!Αλλά όλες αυτές οι αστειότητες που θύμισαν Αλέφαντο σήμερα δε πρέπει να τις επισημάνουμε???Πως θα γίνει????

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #284 στις: Τετ 07 Μάρ 2012 23:41 »
Θα το πω αλλιώς ...

Αν εκλάβουμε τη διαχείριση που είχε ο κόουτς στις «αλλαγές» ως πρεμούρα  ή ως αστοχία και αμηχανία του και όχι ως  αντίδραση ενός κόουτς με ανακλαστικά    ερμηνείας και διαχείρισης των νέων δεδομένων που εμφάνιζε 1 εν εξελίξει κρίσιμο παιχνίδι (διακύμανση απόδοσης παίκτης - θέση) … τότε ή ο κόουτς είναι γιαλατζή κόουτς ή ο κόουτς είναι ένας καλός κόουτς που θα ρίξει την ομάδα.

Πάντος, ο κόουτς είναι ο απόλυτος διαχειριστής του «παιχνιδιού - παικτών» (κάτι που έλλειπε χρόνια) και ο παίκτης  στη διάθεση και στις εντολές του κόουτς, όποιες και αν είναι αυτές (σήκω – κάτσε).

Τώρα, αν οι παίκτες την επόμενη κάνουν μούτρα για την «μη αλλαγή της αλλαγής στην αλλαγή» τότε δεν είναι επαγγελματίες παρά απείθαρχοι και πόσο μάλλον ΠΑΣ.

ΥΓ: Λέτε και ειλικρινά δε θέλω να σας στεναχωρήσω, ότι ο Μπάκα ο μόνος καθαρός επιθετικός μας κ.ά., στην πράξη, στο πλεκτό απαντάει αυτό ... άσφαιρος από 02/10/11 … όσο για το Βίλα είναι μέσα στη φάση, αλλά τι να τον κάνω … είναι πολύ ντροπαλός με τον τερματοφύλακα.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 08 Μάρ 2012 00:05 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #285 στις: Τετ 07 Μάρ 2012 23:47 »
Απ όλα αυτά που γράφω ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ,δε σ αγγίζει τίποτε??????Δεν του είθπαμε να κάνει θαύματα,ξέρουμε και βλέπουμε τι γίνεται!!!!Αλλά όλες αυτές οι αστειότητες που θύμισαν Αλέφαντο σήμερα δε πρέπει να τις επισημάνουμε???Πως θα γίνει????

Ζητάμε πολλά από έναν άνθρωπο ενώ οι ευθύνες είναι αλλού...Κοιτάει γύρω του και τον πιάνει απελπισία με τους παίχτες.Το τι συζήτησε με τον χβ δεν το ξέρουμε αλλά δεν νομίζω να μην ζήτησε παίχτες.Το ίδιο πιστεύω και ο Ντεμόλ.Τώρα το τι έφεραν το βλέπουμε.Σαν προπονητής όντως μπορεί να κάνει λάθη δεν λέω αλλά τα λάθη του είναι τελευταία στην σειρά.Μπορεί να φαίνονται περισσότερο αλλά κάποιος άλλος πιο πριν δεν έφερε παίχτες.Με τον ζάρα ανέβηκε αμέσως η ομάδα.Δεν μπορούσε να βρει μερικούς ακόμα από το καλοκαίρι;Μετά θα κράξω τον κάθε προπονητή.

Ο Μπάκα μπορεί να μην αντέχει λόγω ηλικίας δεν λέω αλλά πες μου με ποιον να κάνει το 1-2 να μπει περιοχή να πάρει μπάλα και να την καρφώσει;Έχει προσπαθήσει τόσες φορές να σπάσει την μπάλα και πάει χαμένη.Έχει βγει έξω να βγάλει σέντρα αλλά μέσα μετά δεν υπάρχει παίχτης.Δεν περιμένω να τρέχει πίσω και να μαρκάρει.Θα τρέχει λίγο έξω από την περιοχή και προς τα μέσα.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 07 Μάρ 2012 23:52 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Τετ 07 Μάρ 2012 23:49 »
Δεν νομίζω να ξέχασε να βάζει την Μπάλα στο πλεκτό ο Μπάκα.Απλά κάτι παίζει στην σχέση του με τον Αναστασιάδη κ δεν μπορεί απο θέμα ψυχολογίας να κάνει το γκολ.Κ πάλι όμως στις 3 φάσεις θα στο κάνει το γκολ ενώ ο Βίλα στις 10 φάσεις θα σου κάνει το γκολ κ όχι γιατί είναι άχρηστος απλά γιατί είναι άλλη η θέση του.Κ εγώ θα ήθελα αντί για τον Μπάκα τον Σουμπίνιο του Λεβαδειακού αλλά αφού δεν τον έχω προτιμώ τον καθαρό επιθετικό Μπάκα απο τα πειράματα με Βίλα κ με Μιχαήλ κρυφό επιθετικό
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #287 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 00:01 »
Κάνει ΛΑΘΗ λέμε!!!!ΑΣΤΕΙΑ ΛΑΘΗ!!!! και ΤΑΚΤΙΚΗΣ και ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΙΚΤΩΝ!!!Ακόμη κι αν αφήσω στην άκρη την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ που έχει για τις ΑΠΟΧΩΗΣΕΙΣ του ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ,αυτό το ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΥΛΙΚΟ που του έμεινε,το χειρίζεται με ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ,πως να το κάνουμε??????Μην ακούτε τους βλάκες τους αθηναίους δημοσιογράφους που τον αβαντάρουν λέγοντας ότι ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ για την ΜΙΚΡΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ του ΠΑΣ κι άλλα τέτοια μειωτικά για την ομάδα,στα οποία οι Αθηναίοι είναι ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!
Εμείς είμαστε με τον ΠΑΣ,δεν είμαστε προσωπολάτρες κανένος κι η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι ο άνθρωπος ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ!!!!
Λάθη που αν τα έκανε άλλος θα γινόταν σούσουρο!!!
Δε σημαίνει ότι ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ αλλά κι αυτός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ όπως ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 00:06 »
Έχουμε πιαστεί όλοι από έναν Αναστασιάδη και τα κουμπιά της Παναγίας για να σώσουμε την χρονιά.Γι αυτό γίνεται αυτό.Είναι αποστολή αυτοκτονίας καθαρά.Το ότι γίνεται βέβαια αυτό φταίνε κάποιοι άλλοι που είναι πιο ψηλά από τον εκάστοτε προπονητή.Δεν έχουμε κάτι άλλο να πιαστούμε για να πάρουμε κουράγια.Αναστασιάδης και τα κουμπιά της Παναγίας.Επίσης όπως είπα πιο πάνω πιστεύω ζήτησε παίχτες,τόσο αυτός όσο και ο Ντεμόλ.Απλά πιστεύω ο άλλος δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη.

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 00:17 »
Απλά πιστεύω ο άλλος δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη.
[/quote]Τη να βαλει ρε ο Κατσαπλιας..

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 00:55 »
Οταν λες ευθυνη για τις αποχωρησεις δεκεμβριου τι εννοεις?
Οτι επρεπε να μεινει μπουζιντ και ενας εκ των μπαγκαγιοκο κουεβας το ξερουμε ειναι δεδομενο
Αλλα απο ποιον εξαρταται τελικα?
Αφου ο αλλος δεν εχει σαλιο για ξοδεμα κοιταει μονο πως να βγαλει κερδος απο τον ΠΑΣ
Κυριακος τον κραταγε για καθυστερησεις δεν καηκε κατ'εμε
Τζανης εγινε λαθος συννενοηση στην αλλαγη επισης δεν καηκε
Μπακαγιοκο καμμενος απο μονος του με την γενικη του βραδυτητα ,αλλα οντως δεν επρεπε να βγει σημερα με τετοια ροη στο παιχνιδι
Ολοι οι προπονητες ειναι κολλημενοι σε κατι αυτος μπορει να ειναι σε περισσοτερα αλλα τι αλλαζει τωρα?
Και εγω παραδειγμα θεωρω λαθος που θελει κατοχη μπαλας με τετοιο υλικο και παιζουμε πασουλες εξω απο την μικρη περιοχη χανοντας την μπαλα συνεχεια.Καθε δευτερολεπτο τρεμουμε
Εσυ λες δεν το βλεπει?Θελει να κανει αυτο που εκανε παντα σαν προπονητης δεν αλλαζει φιλοσοφια σε καποια θεματα
Κανει οτι μπορει παντως και δεν νομιζω ψυχολογικα να δημιουργει προβλημα στους παιχτες

:mono: :pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #291 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 11:32 »
Παράθεση
Οταν λες ευθυνη για τις αποχωρησεις δεκεμβριου τι εννοεις?
Οτι επρεπε να μεινει μπουζιντ και ενας εκ των μπαγκαγιοκο κουεβας το ξερουμε ειναι δεδομενο
Αλλα απο ποιον εξαρταται τελικα?
Αφου ο αλλος δεν εχει σαλιο για ξοδεμα κοιταει μονο πως να βγαλει κερδος απο τον ΠΑΣ

θα στο δώσω να το καταλάβεις με μια πολύ απλή κι αληθινή ιστορία.

Είμαι ΔΙΕΘΥΝΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ και με καλεί ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ μιας πολυεθνικής εταιρείας γα να αναλάβω την ΔΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ!Μου λέει λοιπόν ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της εταιρείας,

-έχεις 10 πωλητές αλλά εγώ πρέπει να διώξω 4,γιατί είναι υψηλόμισθοι κι εγώ πρέπει να παρουσιάσω στην εταιρεία  ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ.Τι λές?Αναλαμβάνεις?

-Κάθομαι και σκέφτομαι ότι έχω δυο ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ,τις εξής παρακάτω,

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Α.Πρόεδρε,εμένα δε με νιάζει τι θέλεις εσύ να παρουσιάσεις!!!Εμένα 4 μου διώχνεις 4 θα μου πάρεις!!Το αν θα τους πάρεις με λιγότερα χρήματα αυτό είναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!Εγώ θέλω 4 ισάξιους για να κάνω τη δουλειά μου και να πετύχω τους στόχους μου,αλλίως ΒΡΕΣ ΑΛΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ για να ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Β.Πρόεδρε,δε με ικανοποιούν αυτά που ακούω αλλά επειδή είμαι ΜΑΧΗΤΗΣ θα πορευθώ μαζί σου κι η ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΟΣ!!!

Μετά από σκέψη επιλέγω την ΑΠΑΝΤΗΣΗ Β.

Στο τέλος της χρονιάς,κι αφού οι πωλήσεις,ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ,πέφτουν κατά 30%,μας καλουν στο γραφείο τους οι ΜΕΤΟΧΟΙ της εταιρείας,εμένα και τον προέδρο για να απολογηθούμε!!Ξεκινάνε λοιπόν από εμένα,που είμαι ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ και μου λένε,<τι έγινε εδώ λεβέντη μου????Πως τα κατάφερες έτσι????πές το μας να το πάρουμε για παράδειγμα προς αποφυγή και να το τοιχοκολήσουμε!!!!>.Εγώ κοιτάω τον ΠΡΟΕΔΡΟ,ο οποίος με τη σειρά του κοιτάει το ταβάνι,σφυρίζει την παπαλάμπραινα και νήπτει τας χείρας του ως Πόνιος Πιλάτος!!!
<Να ξέρετε........> πάω να πω και πριν προλάβω ακού <βρε ουστ!!!!!>, <μα ξέρετε......>πάω να ξαναπώ, <βρε ουστ!!!> μου ξαναλένε οι ΜΕΤΟΧΟΙ και με πετάνε έξω κλοτσιδόν!!!!Φεύγοντας απ την πόρτα στην εισόδο βρίσκω και τον ΠΡΟΕΔΡΟ,τον οποίον είχαν πετάξει απ το παράθυρο!!!!!!Αυτό ,όμως δεν αλλάζει τίποτε!!!Την ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΗΝ ΧΡΕΩΘΗΚΑ ΕΓΩ!!!!! , ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΓΩ!!!!!Κι όταν θα πάω στην επόμενη εταιρεία για να πιάσω δουλειά,αν πω ότι για την προηγούμενη αποτυχία μου φτα'ιει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ,το μόνο που θα κάνουν θα είναι να ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!Αυτή είναι η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

Ευχαριστώ πολύ για την ακρόαση της διαδακτικής αυτής ιστορίας,στην οποία τους ρόλους ΥΠΟΔΗΘΗΚΑΝ οι εξής ηθοποιοί,

-ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ,  κύριος Αγγελος Αναστασιάδης.
-ΠΡΟΕΔΡΟΣ, κύριος Γιώργος Χριστοβασίλης..........ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ!!!!
-ΜΕΤΟΧΟΙ, οι χιλιοπροδομένοι οπαδοί του ΠΑΣ!!!

αν δεν έγινα και τώρα σαφής,ε...πιο πολύ δε μπορώ!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #292 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 12:12 »
Ωραια η ιστορια σου φιλε SATSI χαχα ωραιος ετσι γινεται συνηθως οντως.... αλλα.... Στο θεμα μας. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ.
  Τωρα αν του ειπε ο χριστοβασιλης δεν εχω να πληρωσω για να παρω, μαλλον ο Αγγελος υποθετω οτι πηρε το ρισκο
του οτι... καθομαι μ αυτους που εχω αρκει να ειναι πληρωμενοι κ καλα στη ψυχολογια τους, κ επειδη εχω πιστη στον εαυτο μου κ βλεποντας κ τα ροστερ των αλλων ομαδων, πιστευω οτι θα την σωσω την ομαδα..Αυτο μαλλον εγινε.
  Οσον αφορα τα κοληματα που λες με παικτες, επισης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ. Αλλα κ παλι σ ολους σχεδον δινει ευκαιριες. Πες μου εναν παικτη που δεν εχει παρει χρονο? Κανενας..... εκτος απ τους μικρους κι αυτο ειναι λαθος του. Θυμασαι τον λατρεμενο των περισσοτερων εδω μεσα Ογιος? Τον επισης αγαπημενο των περισσοτερων Καζναφερη? Επι Ογιος εβλεπε... αποστολη ,καλα δε λεω για 11αδα με τα... κυαλια. Ενα πχ.σου φερνω με προπονητη παραδεκτα επιτυχημενο στην ομαδα μας, οσον αφορα τα κολληματα... Αν υπαρχει ενας ανθρωπος που μπορει να σωσει την ομαδα στις συγκεκριμενες συνθηκες, αυτος ειναι ο Αγγελος... Κ ξερεις γιατι καθησε? Γιατι ειναι "σουρηγμενος" κ τον παω γι αυτο....

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #293 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 12:36 »
Η αλήθεια είναι αυτή,ότι είναι <σουρηγμένος> αλλιώς δε θα έπαιρνε τέτοια <καυτη πατάτα> στα χέρια του!!!Όύτε εγώ πιστεύω ότι θα μπορούσε κάποιος άλλος να την σώσει την ομάδα έτσι όπως την κατάντησε ο κατα φημισμόν.....πρόεδρος!!!Παρ όλα αυτά,ο Άγγελος χθές έκανε ΛΑΘΗ,βασικά ΛΑΘΗ που δεν επιτρέπονται για την εμπειρία του!!! και που δυσχαιρένουν περισσότερο την ήδη πολύ δύσκολη θέση της ομάδας!!!
'Οτι είναι μαχητής και ότι είναι απ τους ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ αυτό είναι αλήθεια και τον πάω κι εγώ γιαυτό,αλλά για να παλέψει μέχρι τέλους ότι ελπίδα απομένει,θα πρέπει ν αφήσει κατά μέρους τα κολλήματα που έχει με τους μαύρους,τους μαλλιάδες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο κι να πάρει το 100% αυτών που του απέμειναν γιατί ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ!!!!!Εγώ πάντως στη θέση του,δεν τον άφηνα τον χοντρό να ξεβρακώσει την ομάδα ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!!
Θα τον απειλούσα με παραίτηση και δε θα μπορούσε να κάνει αλλιώς γιατί ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ο χοντρός!!!
Απορώ πως ένας τόσο ΔΥΜΑΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ σαν τον ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ παίζει το όνομά του για τον χοντρό!!!

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #294 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 12:52 »
Αυτο ειναι που δεν καταλαβαινεις οτι δεν μπορουσε ο αναστασιαδης να πει τιποτα στον χοντρο
Η ερχεσαι με αυτα τα δεδομενα του ειπε ο χοντρος η τιποτα
Δεν υπηρχε περιθωριο επιλογης αφου αποφασιζει ο ενας και μοναδικος χοντρος
Δεν ηταν ο χοντρος αυτος που δεν ειχε επιλογες ο αναστασιαδης ηταν
Ουτε ο χοντρος νοιαζεται αν θα πεσει ο πας ουτε ο αναστασιαδης
Ο μεν χοντρος σου λεει αυτα παρεχω αν την βγαλω καθαρη με τα λιγα και σωθει η ομαδα εχει καλως
Αν οχι αποχωρω και ουτε γατα ουτε ζημια
Ο δε αναστασιαδης ειναι φιλοτιμος γουσταρε την προκληση χωρις να φανταζεται καν τι τον περιμενει και θα κανει οτι μπορει ,αλλα σιγα μην πεθανει αν πεσει ο πας
Θα φυγει αλλωστε οπως ειπε μολις πεσουμε και μαθηματικα ουτε καν χωρις να βγαλει τη χρονια
Ουτε το ονομα του παιζει ουτε τιποτα
Ασε που μπορει να βγει μετα να πει τι γινοτανε εδω περα και τι μαλακες ητανε μερικοι και ουτε με θαυμα δεν γινοτανε τιποτα

:mono: :pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #295 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 12:59 »
Παράθεση από: born_in_drakolimni link=topic=1980.msg52140#msg52140
Θα φυγει αλλωστε οπως ειπε μολις πεσουμε και μαθηματικα ουτε καν χωρις να βγαλει τη χρονια

Αυτό το αγνοούσα ... υπάρχει ντοκουμέντο?
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 14:25 »
Να φύγει να πάει αλλού.Εδώ εμείς  δεν αστειευώματε είμαστε πολύ μπροστά.Δεν μπορεί ο Αναστασιάδης να ανταποκριθεί στους στόχους που έχουμε θέσει σαν ομάδα.Θέλουμε προπονητή οχι παπά.

υγ.Ειμαστε και γαμώ.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 14:27 »
Κανενα λαθος δεν εκανε χτες ο κοουτς.
Παράθεση
Καταρχήν ο Μιχαήλ στο Α ηταν μια χαρά, και τις προωθησεις του εκανε και το παλευε. Ειναι ο Μιχαήλ κι οχι ο Αμπινταλ.
Για τον Μπάκα.
Περα του οτι ειχε ξεφουσκωσει, οταν ο αλλος αραζει το Λεωφορειο μπροστά στο τερμα (παιζαν στα τελευταια 20-30μετρα 9 Δραμινοι και 7 δικοι μας) ο μονος τροπος να το σπασεις αυτο ειναι οι πλαγιοκοπήσεις.   
Παιζαμε απο την μια μερια με τον Γεωργιου - Μπεσέρα, αλλα απο την μεγαλη δεν πηγαινε κανένας.
Γιαυτο μπηκε ο Ντάσιος, και αν τον δειτε στο πεναλτι ειναι σεντερφορ.
Για τον Τζάνη.
Οπως δεν παρατηρησατε στο πεναλτι, γυρισε και εβριζε προς τον παγκο μας. Τωρα ποιον θα σας γελάσω. Το κλεινω εδω.

Αυτη ειναι η γνωμη μου, και δεν με πειθετε οσοι φωνάζετε εναντιον του.

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #298 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 14:37 »
Παραπονο απο τον Αγγελο δεν εχω...ακομα και με κειτα και ζαιρη δεν ευθυνοταν...ο πρωτος ειχε κανει αποστασια ακομα και απο τον μεντορα του και ο δευτερος ηθελε μεν να παιζει χωρις ομως να ανταποκρινετι στις ικανοτητες τους δε...με τον αγγελο βλεπουμε επιτελους πασες...πολλες πασες...απο αγριοκατσικα τους εκανε να μοιαζουν ποδοσφαιριστες...ο μπαγκαγιοκο δεν ηθελε να παιζει σε εμας...και ο κουεβας ηταν 800 κιλα...του εδωσαν ενα υλικο το οποιο δεν εκανε(στην αρχη πιστευα οτι ειναι καλο και αρκετο)...καποιους παικτες δεν τους πληρωσε ο προεδρος και φυγαν οπως μπουζιντ...
Ο Αγγελος εκανε και κανει το καλυτερο δυνατο με τους παικτες που ειχε...ο προεδρος δεν εχει φραγκα αυτο ειναι το ταβανι του και δεν τον νοιαζει και πολυ ο ΠΑΣ...εδω λενε δεν πληρωνει συμβολαια θα φορτωθει καινουρια???Οποτε ας αφησουμε τα γιουχαρισματα στις κερκιδες στηριγμα στην ομαδα μας και ας χανει και με 10 -0...αυτη ειναι η η δουλεια μας και ας αφησουμε τον Αγγελο να δουλεψει και μακαρι να δικαιωθει... :mono:
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 18:33 »
Σταμάτα να επικαλείσαι την Παναγία δημόσια και χωρίς λόγο ρε γελοίε.

ΜΙΑ, ΔΥΟ, ΤΡΕΙΣ... ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΧΩΡΓΙΑΤΗ.

Παράθεση
Θέλουμε προπονητή οχι παπά.

υγ.Ειμαστε και γαμώ.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ