Οταν λες ευθυνη για τις αποχωρησεις δεκεμβριου τι εννοεις?
Οτι επρεπε να μεινει μπουζιντ και ενας εκ των μπαγκαγιοκο κουεβας το ξερουμε ειναι δεδομενο
Αλλα απο ποιον εξαρταται τελικα?
Αφου ο αλλος δεν εχει σαλιο για ξοδεμα κοιταει μονο πως να βγαλει κερδος απο τον ΠΑΣ
θα στο δώσω να το καταλάβεις με μια πολύ απλή κι αληθινή ιστορία.
Είμαι ΔΙΕΘΥΝΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ και με καλεί ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ μιας πολυεθνικής εταιρείας γα να αναλάβω την ΔΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ!Μου λέει λοιπόν ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της εταιρείας,
-έχεις 10 πωλητές αλλά εγώ πρέπει να διώξω 4,γιατί είναι υψηλόμισθοι κι εγώ πρέπει να παρουσιάσω στην εταιρεία ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ.Τι λές?Αναλαμβάνεις?
-Κάθομαι και σκέφτομαι ότι έχω δυο ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ,τις εξής παρακάτω,
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Α.Πρόεδρε,εμένα δε με νιάζει τι θέλεις εσύ να παρουσιάσεις!!!Εμένα 4 μου διώχνεις 4 θα μου πάρεις!!Το αν θα τους πάρεις με λιγότερα χρήματα αυτό είναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!Εγώ θέλω 4 ισάξιους για να κάνω τη δουλειά μου και να πετύχω τους στόχους μου,αλλίως ΒΡΕΣ ΑΛΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ για να ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!!!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Β.Πρόεδρε,δε με ικανοποιούν αυτά που ακούω αλλά επειδή είμαι ΜΑΧΗΤΗΣ θα πορευθώ μαζί σου κι η ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΟΣ!!!
Μετά από σκέψη επιλέγω την ΑΠΑΝΤΗΣΗ Β.
Στο τέλος της χρονιάς,κι αφού οι πωλήσεις,ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ,πέφτουν κατά 30%,μας καλουν στο γραφείο τους οι ΜΕΤΟΧΟΙ της εταιρείας,εμένα και τον προέδρο για να απολογηθούμε!!Ξεκινάνε λοιπόν από εμένα,που είμαι ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ και μου λένε,<τι έγινε εδώ λεβέντη μου????Πως τα κατάφερες έτσι????πές το μας να το πάρουμε για παράδειγμα προς αποφυγή και να το τοιχοκολήσουμε!!!!>.Εγώ κοιτάω τον ΠΡΟΕΔΡΟ,ο οποίος με τη σειρά του κοιτάει το ταβάνι,σφυρίζει την παπαλάμπραινα και νήπτει τας χείρας του ως Πόνιος Πιλάτος!!!
<Να ξέρετε........> πάω να πω και πριν προλάβω ακού <βρε ουστ!!!!!>, <μα ξέρετε......>πάω να ξαναπώ, <βρε ουστ!!!> μου ξαναλένε οι ΜΕΤΟΧΟΙ και με πετάνε έξω κλοτσιδόν!!!!Φεύγοντας απ την πόρτα στην εισόδο βρίσκω και τον ΠΡΟΕΔΡΟ,τον οποίον είχαν πετάξει απ το παράθυρο!!!!!!Αυτό ,όμως δεν αλλάζει τίποτε!!!Την ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΗΝ ΧΡΕΩΘΗΚΑ ΕΓΩ!!!!! , ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΓΩ!!!!!Κι όταν θα πάω στην επόμενη εταιρεία για να πιάσω δουλειά,αν πω ότι για την προηγούμενη αποτυχία μου φτα'ιει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ,το μόνο που θα κάνουν θα είναι να ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!Αυτή είναι η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!
Ευχαριστώ πολύ για την ακρόαση της διαδακτικής αυτής ιστορίας,στην οποία τους ρόλους ΥΠΟΔΗΘΗΚΑΝ οι εξής ηθοποιοί,
-ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ, κύριος Αγγελος Αναστασιάδης.
-ΠΡΟΕΔΡΟΣ, κύριος Γιώργος Χριστοβασίλης..........ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ!!!!
-ΜΕΤΟΧΟΙ, οι χιλιοπροδομένοι οπαδοί του ΠΑΣ!!!
αν δεν έγινα και τώρα σαφής,ε...πιο πολύ δε μπορώ!!!!!!