Άγγελε , δεν ξέρω εάν ασχολείσαι με το ιντερνετ , ή έστω κάποιος δικός σου...Δεν είμαι σίγουρος λοιπόν ότι τα ηλεκτρονικά μηνύματα λατρείας των φιλάθλων του ΠΑΣ φτάνουν σε εσένα με οιονδήποτε τρόπο ...Παρ'όλα αυτά νοιώθω μια μεγάλη εσωτερική ανάγκη να γράψω κι εγώ κάτι , έστω για να συνδράμω ''συμπαντικά'' στο να πάρεις την απόφαση να ΜΕΙΝΕΙΣ !!!
Να μείνεις γιατί ...
1. Όλη η πόλη σε έχει ΛΑΤΡΕΨΕΙ όσο κάνέναν άλλον προπονητή για την χαρά, την ελπίδα και το όραμα που της χάρησες έπειτα από πολλά χρόνια ,και με μια φωνή σε ευγνωμονεί για αυτό .
2. Ένα μεγάλο κομμάτι απογοητευμένων φιλάθλων ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ στον ΠΑΣ και ένα νέο κύμα μικρών Πασολέδων ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ έχοντας στο στόμα τους το όνομά σου.
3. Η πρωτοφανής, έπειτα από χρόνια, ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ των Γιαννιωτών θα αποτελέσει την ''ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ'' σου από οτιδήποτε μπορεί να σε αποσπάσει από την δουλειά σου .Πίστεψέ με !
4. Η ΣΧΕΣΗ της ΠΟΛΗΣ με τον ΠΑΣ είναι ΜΑΓΙΚΗ , σχέση βαθειάς αγάπης και αφοσίωσης,καθόλου ευκαιριακή,δοκιμασμένη στα πολύ δύσκολα,παραδόξως διαμορφωμένη μέσα από πίκρες και όχι από χαρές ,ριζωμένη στο DNA των κατοίκων και προερχόμενη από πολύ παλιά , τις εποχές της γεωγραφικής,κοινωνικής και οικονομικής απομόνωσης της Ηπείρου.Έχοντας ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους,δενέχω συναντήσει ΠΟΥΘΕΝΑ κάτι παρόμοιο!
5.Η ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ σου ταιριάζει απόλυτα με τον μέσο Γιαννιώτη,ή μάλλον με τον Ηπειρώτη .Δύσπιστος,στριφνός,ιδιαίτερος,αλλόκοτος,χαμηλών τόνων,εσωστρεφής,μελαγχολικός,εργατικός,μαθημένος στα δύσκολα,ντόμπρος,τίμιος,παθιασμένος με το ποδόσφαιρο,μεγαλωμένος με Αρχές και Ιδανικά,με υψηλό αίσθημα ευθύνης!Ακόμη και ο καιρός της πόλης μας σου ταιριάζει !Το κλαρίνο,τα μοιρολόγια,το τσίπουρο ...
6. Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ αυτής της Ομάδας είναι για να κυνηγά την Ευρώπη ,και επάνω σε αυτό το ΟΡΑΜΑ μπορείς να χτίσεις .
7. Ο ΠΑΣ ήταν κάποτε η Ομάδα όλων των ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ( ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ )και μαζί σου μπορεί να ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ .
Γιατί είσαι ήδη ένας από ΕΜΑΣ ! Καί όλοι θα ήθελαν να σε καλέσουν στο σπίτι τους το Πάσχα για ένα μεζέ και ένα τσίπουρο!