Αποστολέας Θέμα: Άγγελος Αναστασιάδης  (Αναγνώστηκε 232220 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #400 στις: Πεμ 12 Απρ 2012 23:33 »
Μπισδούνι 07/12/2011


Σκληρός!
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 13 Απρ 2012 00:14 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #401 στις: Παρ 13 Απρ 2012 10:52 »
Θεωρούσα τον επιτυχημένο ως τώρα προπονητή στα χρόνια μου τον Όγιος κ για την πορεία που έκανε εκείνη την χρονιά η ομάδα-το πολύ καλό ποδόσφαιρο που έπαιζε-το καλό κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια καθώς κ οι σχέσεις του με τους παίκτες αλλά κ λόγο του χαρακτήρα του μας κέρδισε όλους.Έχει αυτό το τρελλό που μας έκανε όλους απο την αρχή να τον συμπαθήσουμε κ να αρχίσουμε να φωνάζουμε συνθήματα με το ονομά του.
Όταν ήρθε ο Αναστασιάδης δεν πίστευα ότι μπορεί να τα καταφέρει κ θεώρησα ότι το περασμά του απο την εθνική Κύπρου ίσως τον είχε αδρανοποιήσει λίγο.Όμως ο άνθρωπος κατάφερε μέσα σε 4 μήνες να γίνει κατα την γνώμη μου ο πιο επιτυχημένος προπονητής ίσως στην ιστορία του ΠΑΣ.Ο χαρακτήρας του δεν σε τραβάει να του βγάλεις σύνθήματα-δεν είναι άνθρωπος της εποχής μας-είναι απόμακρος-δεν διστάζει να διώξει παίκτες κ γενικά δεν ξεσηκώνει τους φιλάθλους(το αντίθετο δηλαδή απο τον Όγιος).Κατάφερε όμως με την δουλειά του να μας τρελλάνει όλους,μας κέρδισε με τον δικό του διαφορετικό τρόπο κ μας έκανε να τον θέλουμε για χρόνια στην ομάδα.Το κακό είναι ότι μας κέρδισε τόσο πολύ κ θέλουμε τόσο πολύ να μείνει που αν γίνει το αντίθετο θα υπάρξει μια τεράστια απογοήτευση κ θα ξενερώσουμε όλοι μας.Είναι σαν μια γκόμενα δύσκολη που όταν καταφέρεις κ την πίσεις να βγει μαζί σου εξαφανίζεται κ μένεις με την όρεξη.
Για αυτό πρόεδρε δώσε κ κάνε ότι σου ζητήσει ο Άγγελος.
-Αν φύγει απο την ξενέρα θα χάσεις πάρα πολλά διαρκείας κ κόσμο γενικότερα
-Αν μείνει θα έρθουν πάλι στο γήπεδο ακόμα κ φίλαθλοι που χρόνια είχαν να έρθουν
-Είναι ευκαιρία να σου οργανώσει την ομάδα κ να σε γλιτώσει από άσκοπα χρήματα σε συμβόλαια παλτών
-Με λίγες μεταγραφες μπορεί να σου φτάσει ψηλά την ομάδα
-Θα γελάμε του χρόνου αν μείνει που άλλες ομάδες θα μας παρακαλάνε για βοήθεια
-Το μόνο πρόεδρε που ίσως σου ζητήσει να θυσιάσεις είναι ο Βαγγελάκης.Ε δεν θα χάσουμε κ κάτι το σημαντικό!!!!
ΑΠΛΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟ Κ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ Κ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!!!!
ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΜΥΑΛΟ Κ ΕΜΑΘΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ!!!
ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕΙΣ!!!


 :flag:   :flag:   :flag:    :flag:
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 13 Απρ 2012 11:08 από ΘΟΔΩΡΗΣ »
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 947
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #402 στις: Παρ 13 Απρ 2012 12:11 »
Παράθεση
--Είναι απολύτως βέβαιο ότι ο Αναστασιάδης θα μείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα και για την επόμενη σεζόν. Αλλά, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι και πόσοι θα αποχωρήσουν….Γιατί οι εκκαθαρίσεις θα έχουν ουσία και θα αφορούν αρκετούς στον ΠΑΣ…

http://www.balleto.gr/periexomeno/metagrafologos/enoxlimenos_o_santos.html
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #403 στις: Παρ 13 Απρ 2012 21:35 »
sday.gr
Παράθεση
Η Παναγιά του Αγγελου

Οταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα δεν μετρούσα τον ΠΑΣ μεταξύ των ομάδων που θα μπορούσαν να κινδυνεύσουν και ήμουν βέβαιος ότι θα φτάσει σε μια άνετη παραμονή.

Η αισιοδοξία μου βασιζόταν σε δυο-τρεις απλούς λόγους. Ο ΠΑΣ είχε κάνει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα στη Β' Εθνική εξασφαλίζοντας την άνοδό του νωρίς και σχετικά εύκολα. Αντίθετα από τον Παναιτωλικό, που άλλαξε πολύ την ομάδα του ανεβαίνοντας στη Σούπερ Λίγκα, οι επιλογές των ανθρώπων του ΠΑΣ ήταν μετρημένες και μου έμοιαζαν πολύ σωστές.
 
Ο Στεφάν Ντεμόλ ξέρει την κατηγορία και δούλευε στα Γιάννενα ήδη έναν χρόνο. Σε ένα πρωτάθλημα πολλών ομάδων χωρίς δυνατή έδρα, οι Ζωσιμάδες στα μάτια μου παραμένουν φρούριο και πίστευα πως αυτή τη φορά αυτό θα μετρήσει. Πραγματικά οι 9 πόντοι που έκανε ο ΠΑΣ στα πρώτα 6 ματς έδειχναν εύκολη παραμονή: και μετά ήρθαν τα πάνω κάτω.
 
Απόλυση
 
Μετά την απόλυση του Ντεμόλ η ομάδα άρχισε ένα μαύρο σερί που την οδηγούσε μαθηματικά στον υποβιβασμό. Ο ΠΑΣ συμπλήρωσε εννέα αγώνες χωρίς νίκη από τους οποίους τους επτά με τον Αναστασιάδη! Δεν ήταν όμως μόνο το κακό σερί. Το γήπεδο δεν είχε τον παλμό και το πάθος που είχε παλιότερα. Παίκτες που περιμέναμε όλοι να δούμε, όπως ο Ζαϊρί κι ο Κεϊτά (που τόσα σπουδαία είχε κάνει στη Β' Εθνική), εξαφανίστηκαν χωρίς να προσφέρουν τίποτα.
 
Κάποιοι που στην αρχή είχαν τραβήξει κουπί (ο Μπακαγιόκο, ο Φεγκρούζ) εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς και μεταγραφές που έπρεπε να βοηθήσουν (όπως ο Μαμαντού Μπακαγιόκο ή ο έμπειρος Μπουζίντ) έφυγαν πριν καν βρουν σπίτι στα Γιάννενα. Οταν χτύπησε κι ο Ζαραδούκας –η ποιοτικότερη προσθήκη του ΠΑΣ τον Ιανουάριο– πίστεψα ότι η ομάδα έπεσε. Και τότε ακριβώς ο Αναστασιάδης άρχισε τις αναφορές στην Παναγία.
 
Θρήσκος
 
Ο Αναστασιάδης είναι θρήσκος και οι ιστορίες που κυκλοφορούν για τα κατορθώματά του είναι αμέτρητες, όμως ποτέ δεν έκανε τόσες αναφορές στην Παναγία όσες φέτος. Μάλιστα όσο πλήθαιναν οι ήττες τόσο πιο συχνές ήταν οι αναφορές! Γιατί το έκανε αυτό; Πέρα από το θρησκευτικό συναίσθημα (που έτσι κι αλλιώς διαμορφώνει και μια σκέψη αλλά κι έναν λόγο), υπήρξε κάτι ίσως σημαντικότερο: η ανάγκη του να εκφράσει την πίστη του στον σκοπό και στον στόχο.
 
Ο Αναστασιάδης θέλησε με αυτές τις αναφορές να πείσει, πρώτα πρώτα τη δική του ομάδα, ότι ο ίδιος πιστεύει πως όλα γίνονται. Στις δύσκολες στιγμές άλλοι εκφράζουν την πίστη τους στους παίκτες, άλλοι στους οπαδούς, άλλοι στον πρόεδρο: ο Αναστασιάδης έβαλε στο παιγνίδι τον εαυτό του και το «πιστεύω» του. Η Παναγιά θα επιβραβεύσει την αντοχή στις δοκιμασίες και στις ήττες: αυτό έλεγε.
 
Μπάρτσα
 
Φυσικά η έκφραση της πίστης από μόνη της δεν αρκεί: ο κόουτς έκανε πολλά άλλα. Πρώτα από όλα άφησε κατά μέρος κάποιες προσωπικές ιδεοληψίες: όταν επέστρεψε στην Ελλάδα π.χ. μιλούσε στους παίκτες πιο πολύ για το τι έκανε με την εθνική Κύπρου, παρά για το τι θα γίνει την Κυριακή. Επίσης ήθελε να τους πείσει ότι μπορούν να παίξουν όπως η Μπαρτσελόνα, την οποία τον τελευταίο καιρό θαυμάζει και επέμενε ότι αυτό που κάνουν οι Καταλανοί είναι εύκολο.
 
 Χρειάστηκαν ήττες σκληρές για να ξαναθυμηθεί το ελληνικό πρωτάθλημα και τις ιδιαιτερότητές του. Ωστόσο ένα πράγμα το είχε πετύχει αμέσως κι αυτό πρέπει να του το πιστώσουμε: οι παρεμβάσεις του και οι παραινέσεις του, οι πολλές φορές περίεργες επιλογές του (όπως π.χ. η χρησιμοποίηση του Πάντου σε ρόλο κρυφού φορ ή έξω δεξιά!) είχαν ως αποτέλεσμα να μην κοιμηθεί ποτέ η ομάδα. Ο ΠΑΣ με τον Αναστασιάδη και στο τρίμηνο που δεν μπορούσε να κερδίσει ματς ήταν πάντα στην τσίτα.
 
Φινάλε
 
Αν κάποιος κοιτάξει προσεχτικά το φινάλε, θα δει θαύματα πολλά. Ο ΠΑΣ σώζεται παίζοντας χωρίς κλασσικό φορ, ο Αναστασιάδης πήρε γκολ από μέσους όπως ο Βίλα, ο Ζαμπρέλα και κυρίως ο Μπεθέρα, ενώ ο Γεωργίου έδωσε πολύ περισσότερα από τον Ζαϊρί: ποιος να το 'λεγε!
 
Τελικά η σωτηρία του βασίστηκε στον αναγεννημένο Κηπουρό, στην καλή άμυνα, στα σπουδαία ματς του Ντε Βινσέντι και στην προσωπικότητα του Πάντου. Αλλά ας κρατήσουμε από όλα αυτά την Παναγιά. Κυρίως γιατί ο ΠΑΣ σώθηκε χάρη στην πίστη του προπονητή του...         
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #404 στις: Σαβ 14 Απρ 2012 01:56 »
sday.gr
Παράθεση
Η Παναγιά του Αγγελου

Πηγή: Sportday
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #405 στις: Σαβ 14 Απρ 2012 02:30 »
sday.gr
Παράθεση
Η Παναγιά του Αγγελου

Πηγή: Sportday

Ο Αναστασιάδης δε μασάει συνθήματα.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Steve-ToRosLoCosS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 343
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #406 στις: Σαβ 14 Απρ 2012 03:23 »
Ανατριχιλα
:mono:

Υ.Γ να βγουμε καμια Ευρωπη φετος,να παιξουμε και ενα ματς εντος πχ στην κοντινη Λαρισσα στο ΜΑντριγαλ θα σου πω εγω για ποτε θα δεις 500 λεωφορεια εκδρομη!!
Αναστασιάδης: «Θα κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε στα Γιάννινα και να ενωθείτε.» .

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #407 στις: Σαβ 14 Απρ 2012 09:27 »
Tι να λεμε
ο ανθρωπος ηρθε σε μια στιγμη που ολοι ειχαμε απογοητευτει
κ αρχισε να δηλωνει οτι το μαη θα γελαμε, οτι πιστευει στους παικτες κ δεν θελει μεταγραφες
γενικοτερα δηλωνε ευθαρσως οτι η ομαδα θα σωθει,οταν κανεις δεν το πιστευε με ολα οσα ειχαν συμβει(αποτυχια καλοκαιρινων μεταγραφων, αποχωρησεις  παικτων-προπονητη,κακη αγωνιστικη εικονα,καμμια κινηση για ενισχυση,ασχημα αποτελεσματα)
Πηρε λοιπον το ρισκο να δηλωσει οτι θα γλιτωσουμε τον υποβιβασμο,οταν ο ιδιος ο Χρηστοβασιλης μεχρι χθες ελεγε οτι δεν ριχνει λεφτα για τη ρητρα του Μπεσερα γιατι δεν ξερει αν θα σωθουμε.
Ουτε τρελος ηταν ο Αγγελος,ουτε λαοπλανος,ουτε πονηριδης,ουτε χαιδευε αυτια.
Δουλευταρας,επαγγελματιας με  πιστη στις δυνατοτητες του η οποια πηγαζει απο τη βαθεια πιστη στην υπερανω δυναμη.

Μαλιστα δεν διαφερουν οι θρησκευτικες του αναφορες, απο αυτο που κανει πολυς κοσμος,κανοντας τον σταυρο του σε μια δυσκολη στιγμη, στην αρχη της ημερας, πριν απο ενα ταξιδι, εξω απο μια εκκλησια....
Απλα ο Αγγελος  το εκφραζει λεκτικα...αλλα το ιδιο πραγμα ειναι... ενας σταυρος μια επικληση ειναι παλι...
Αν οι ενστασεις πολλων εξυπνακηδων κ κυριως δημοσιογραφων, εχουν να κανουν με το θεμα της θρησκευτικης πιστης, τοτε καλον ειναι οσοι απ αυτους ευαγγελιζονται την ελευθερια, την ανεξαρτησια (μεσω αλλων πιστευω οπως πολιτικων, φιλοσοφικων,κλπ) να σκεφτουν μηπως ετσι εκφραζουν φασιστοειδεις αποψεις?  δηλ αυτο που κατηγορουν?
Οσοι δεν πιστευουν ειναι δικαιωμα τους... αλλα μη τα πρηζουν σε οσους πιστευουν... φασιστες απ την αναποδη δηλαδη.

Ο Αγγελος λοιπον ειπε ευθαρσως κ με πιστη αυτο θα κανω κ το εκανε κ εγω σ  αυτους τους ανθρωπους τους  βγαζω το καπελο.
Αλλωστε απο ποτε σε αυτη τη χωρα(για να το διευρυνω λιγο ::)) εχουμε να δουμε ανθρωπο που το ΘΑ... το εκανε πραγματικοτητα?
ΑΓΓΕΛΕ ΜΕΙΝΕ

Αποσυνδεδεμένος pagourix37

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 79
  • hasta la victoria..
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #408 στις: Σαβ 14 Απρ 2012 11:57 »
..εκείνο το εμετικό σύνθημα '' Αγγελε μπεκρή, λίγο τακτική ρεεεε'' που ''κοσμεί'' την στάση Αστικού κτέλ στη

διασταύρωση Δουρούτης και Λεωφόρου Δωδώνης θα ανεχόμαστε πολύ ακόμη να το βλέπουμε?

 :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 994
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #409 στις: Κυρ 15 Απρ 2012 01:39 »
Αυτος που το εγραψε αυτο στην σταση εκτος απο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ, πρεπει να ειναι κ μεγαλος "μυρωδιας" απο ποδοσφαιρο... Πασα μου, οποιος κι αν εισαι, καλυτερα ν ασχοληθεις με το χαντμπολ...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #411 στις: Κυρ 15 Απρ 2012 21:26 »
ειναι ο ιδιος που γραφει αρχιδι σκουφαλη και σκουφαλη ρουφιανε..
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #412 στις: Κυρ 15 Απρ 2012 23:50 »
gazzetta.gr
Παράθεση
Στον ΠΑΣ Γιάννινα επιθυμούν διακαώς την παραμονή του Άγγελου Αναστασιάδη και την επόμενη σεζόν, αλλά πριν θα πρέπει να ξεκαθαριστούν πολλά ζητήματα που θα τεθούν στην συνάντηση με τον Χριστοβασίλη!

«Αν μιλήσω τώρα η ομάδα θα πέσει αμέσως» είχε πει μετά από ένα παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα ο Άγγελος Αναστασιάδης. Δεν μίλησε τότε και τελικά ο «Άγιαξ της Ηπείρου» τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία!

Όμως ήταν ενδεικτικό ότι ο ίδιος προσπαθούσε με... νύχια και με δόντια να κρατήσει προβλήματα μακριά από τα αποδυτήρια. Όλοι το αναγνώρισαν και για τον λόγο αυτό ο έμπειρος τεχνικός είναι πλέον από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα στην πόλη. Οι φίλοι του ΠΑΣ επιθυμούν την παραμονή του στον πάγκο του συλλόγου αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να αλλάξουν πολλά!

Τις επόμενες ημέρες και χωρίς πλέον τον... βραχνά του υποβιβασμού ο Αναστασιάδης αναμένεται να έχει σειρά επαφών με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Χριστοβασίλη!

Εκεί θα ζητήσει μια σειρά από δεσμεύσεις ώστε να μην παρουσιαστούν και του χρόνου τα ίδια προβλήματα. Αν τις πάρει συνεχίζει. Αν όχι τότε ο ίδιος θα φύγει σαν φίλος. Τόσο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα!
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος xaris

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 141
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #413 στις: Παρ 20 Απρ 2012 00:21 »
Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ....Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ...
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ....
ΑΓΓΕΛΕ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #414 στις: Παρ 20 Απρ 2012 01:54 »

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 20 Απρ 2012 02:24 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.724
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #415 στις: Παρ 20 Απρ 2012 14:21 »
Παράθεση
- Την αναμέτρηση της Τετάρτης παρακολούθησε ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης μαζί με τη σύζυγό του Χαρίκλεια και τους δυο γιους του, Γιάννη και Παναγιώτη. Την έκπληξη πάντως έκανε η μητέρα της συζύγου του κ. Χριστοβασίλη που βρέθηκε στα Γιάννενα τις ημέρες του Πάσχα και θέλησε να δει από κοντά ένα παιχνίδι του ΠΑΣ.

αν μεινεις αγγελε....αρχισε το ξεσκαρταρισμα
οι γκαντεμοπεθερες οξω απ το απει ρωταν παρκ

αιντε κιτσομπιλ........σε πηραν φαλαγγι και στα ενδοτερα   :pashat: :pashat: :pashat: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος President

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 162
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #416 στις: Κυρ 22 Απρ 2012 22:33 »
Γήπεδα και πρωταθλητισμό θέλει για να μείνει ...
μπορούμε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
President speaking ...

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #417 στις: Κυρ 22 Απρ 2012 23:27 »
Άγγελε ότι και να σου πούμε είναι λίγο , απο το μηδεν μας πήρες και παραλίγο να μας βγάλεις και Ευρώπη.!!!!
Χριστοβασίλη ακούς....

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #418 στις: Κυρ 22 Απρ 2012 23:33 »
Παράθεση
Ευχαρίστησε τους παίκτες του ο Αναστασιάδης

Θα συζητήσω με τον πρόεδρο και θα αποφασίσω για το μέλλον μου, δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα
http://www.athlitikanea.gr/index.php/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ/Super-League/ΠΑΣ-ΓΙΑΝΝΙΝΑ/Ευχαρίστησε-τους-παίκτες-του-ο-Αναστασιάδης.html

Αναλυτικά όσα είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης:

"Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και για αυτό γιατί θέλαμε και οι δύο ομάδες να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είχαμε κατακτήσει τους στόχους μας και οι δύο ομάδες και ο κόσμος ευχαριστήθηκε για το θέαμα που είδε.
 
Να δώσω συγχαρητήρια σε όλους στον ΟΦΗ για την μεγάλη προσπάθεια που έγινε και κατάφεραν να κάνουν αυτό πουκάνανε. Όσοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο ξέρουν πόσο δύσκολο ήταν το έργο που είχαν και πόσο δύσκολο ήταν να το φέρουν εις πέρας".
 
Για την ομάδα του: "Για την δικιά μου την ομάδα θέλω να πω ότι κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια το τελευταίο τρίμηνο και ευοδώθηκαν όλα. Θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα αλλά δυστυχώς δεν έχουμε γήπεδο και κακές καιρικές συνθήκες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την εικόνα που βγάλανε τα παιδιά και τους ευχαριστώ".
 
Για την κόντρα των δύο ομάδων: "Πιστεύω ότι σήμερα αυτό το ήθος που έδειξε ο κόσμος του ΟΦΗ με όλα αυτά που συνέβαιναν τον τελευταίο καιρό δείχνει πόσο πολιτισμένοι είναι. Ευχαριστώ την διοίκηση του ΟΦΗ αλλά και την Αστυνομία. Εδώ στην Ελλάδα το μόνο που φταίει είναι η Αστυνομία. Αν υπάρχει ένα κομμάτι που έχει μείνει όρθιο είναι η Αστυνομία.
Ελπίζω να σταματήσει η χαζομάρα που υπήρχε με τις εντάσεις που υπήρχαν ανάμεσα στις δύο ομάδες γιατί το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ και είναι να το χαίρεσαι και όχι να το καταστρέφεις. Θα έλεγα το ίδιο αν χάναμε κιόλας".
 
Για το αν και τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΣ: "Θα πρέπει πρώτα να συζητήσω με τον πρόεδρος. Εγώ έμαθα στη ζωή μου να κάνω πρωταθλητισμό από παιδί. Πρέπει να μπουν πολλά πράγματα στο τραπέζι και τις απαντήσεις θα τις πάρετε σίγουρα".
 
Για το ποιο ήταν το κλειδί της επιτυχίας για την παραμονή: "Το πιο σημαντικό ήταν να πείσουμε τα παιδιά της ομάδας ότι μπορούν να κερδίσουν οποιοδήποτε αντίπαλο. Πρώτη φορά στην καριέρα μου, μου χρειάστηκε να πείσω τα αποδυτήρια να αλλάξουν ρώτα και τα μυαλά να αλλάξουν πορεία. Για αυτό την ευθύνη την έχω εγώ. Όταν τελειώνεις καλά έχεις πολλά να πεις αλλά έχεις και πολλά να προβληματιστείς".

ΑΞΙΟΣ!!!
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος jimakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.675
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #419 στις: Κυρ 22 Απρ 2012 23:36 »
...και επαυξάνω βεβαίως, βεβαίως!
Και να συγκρίνουμε το επίπεδο του ενός και του άλλου +τοις άλλοις...

Γειας ρε φιλλλλλλλλλαράκι!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος christos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.726
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #420 στις: Κυρ 22 Απρ 2012 23:50 »
Sorry που ίσως γίνω λίγο δυσάρεστος αλλά ...''πρωταθλητισμό'' ? Ή το είπε ως προπομπό της αποχώρησης , ή ήταν από τα γνωστά ''Αναστασιάδικα'' ή δεν ξέρω τι άλλο να πω.Πάντως πρωταθλητισμό - ρελιστικά μιλώντας - άλλη ομάδα πλην του γαύρου δεν μπορεί να κάνει για τα επόμενα χρόνια .
Να σκεφτώ ότι τον έχει προσεγγίσει ο βάζελος ? Ακόμα κι έτσι να είναι , που το απέυχομαι , μάλλον δευτεραθλητισμό θα κάνει εάν πάει...

Υ.Γ. ΜΕΙΝΕ ΡΕ ΑΓΓΕΛΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος chilly

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.780
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #421 στις: Δευ 23 Απρ 2012 00:00 »
Πριν 4 χρόνια όταν έφυγε ο Όγιος είχα γράψει οτι το όραμα χάθηκε. Σήμερα φαίνεται οτι το όραμα ξαναέρχεται. Ας μην πάει πάλι χαμένο.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.121
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #422 στις: Δευ 23 Απρ 2012 00:08 »
Παράθεση
Γήπεδα και πρωταθλητισμό θέλει για να μείνει ...
Διόρθωση:
Θέλει γήπεδα για να κάνει πρωταθλητισμό.
Με αυτούς τους παίκτες, με αυτή τη διοίκηση, με αυτόν τον κόσμο αλλά έχοντας κατάλληλες υποδομές και οικονομική συνέπεια, ο Άγγελος έδειξε ότι μπορεί του χρόνου να κάνει με τον ΠΑΣ ότι έκανε ο Ατρόμητος με το Δώνη φέτος.
Αυτό είναι πρωταθλητισμός.

Το μπαλάκι στον κύριο Χριστοβασίλη...

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.116
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #423 στις: Δευ 23 Απρ 2012 00:16 »
Eγω δεν τον βλεπω τον Χρηστοβασιλη,μακαρι να πεσω εξω.

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 613
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #424 στις: Δευ 23 Απρ 2012 02:21 »
Παράθεση
Πριν 4 χρόνια όταν έφυγε ο Όγιος είχα γράψει οτι το όραμα χάθηκε. Σήμερα φαίνεται οτι το όραμα ξαναέρχεται. Ας μην πάει πάλι χαμένο.

Καμιά σχέση οι δυο περιπτώσεις.
Στην πορεία του Ογιος υπαρχουν μελανοτατα
σημεία που πολύ απλά ο κόσμος δεν τα έμαθε ποτέ.

Αυτό που κατάφερε ο Άγγελος με αυτό το ροστερ
είναι μαγικό.Πάντως οι βρόμες λένε ότι μάλλον μας κουνάει μαντίλι.

Θα δούμε.