Αναστασιάδης: «Όπου τρως ψωμί, απαγορεύεται να ξεχάσεις» (video)
Για τον ΠΑΣ Γιάννινα και την εντυπωσιακή πορεία που πραγματοποιεί στο φετινό πρωτάθλημα μίλησε κατ΄ αποκλειστικότητα στην εκπομπή Sports Arena του ΙΤV και στη δημοσιογράφο Έλενα Αντωνίου, που βρέθηκε στα Χανιά για τον αγώνα του Πλατανιά με τον ΠΑΣ, ο πρώην τεχνικός του «Άγιαξ της Ηπείρου», Άγγελος Αναστασιάδης.
Ο τεχνικός του Πλατανιά, με την αυθεντικότητα του λόγου που τον διακρίνει, ξεκαθάρισε ότι η επιτυχημένη πορεία του ΠΑΣ είναι αποτέλεσμα της δουλειάς του νυν προπονητή και των παικτών, στερώντας από τον εαυτό του το δικαίωμα της διεκδίκησης μεριδίου στην επιτυχία, ενώ υπογράμμισε ότι ο ίδιος δεν εξεπλάγην από τη μέχρι τώρα πορεία της πρώην ομάδας του, την οποία χαρακτήρισε ανώτερη του Πλατανιά.
«Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι ο ΠΑΣ θα πήγαινε πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Ήταν δεδομένο για μένα. Οι παίκτες είναι πολύ καλοί, ο κόσμος βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και η δυναμική αυτή δεν θα μπορούσε να έχει άλλα αποτελέσματα. Δεν είναι δική μου δουλειά η φετινή πορεία του ΠΑΣ, αλλά καθαρά του προπονητή και των παιδιών. Ήθελα τα παιδιά να πάνε καλά και πιστεύω ότι μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα. Εύχομαι η φετινή να είναι καλύτερη θέση από την 8η του περσινού πρωταθλήματος για τον ΠΑΣ που είναι καλύτερη ομάδα από τον Πλατανιά».
Στη συνέχεια, ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας τόνισε ότι δεν θα ξεχάσει την παρουσία του στα Γιάννενα, την οποία χαρακτήρισε ως τη δυσκολότερη της προπονητικής του καριέρας, ωστόσο, όπως ανέφερε, διατηρεί άριστες σχέσεις με όλους τους ανθρώπους της ομάδας.
«Ευτυχώς είχα πολύ καλά παιδιά, ποιοτικούς παίκτες με εμπειρίες και φυσικά τη συμπαράσταση του κόσμου. Αυτό το κομμάτι της καριέρας μου δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ. Όπου δουλεύεις και τρως ψωμί, απαγορεύεται να ξεχάσεις. Δεν έχω κόψει τις σχέσεις μου με κανέναν, μιλάω με πολλά παιδιά και με πρόσωπα που με στήριξαν όλο το διάστημα που βρισκόμουν στα Γιάννινα», τόνισε κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στον κ. Καχριμάνη, τον κ. Χήτο και τον κ. Σουκουβέλο.
Τέλος, ο κ. Αναστασιάδης δεν πρόσθεσε κάτι καινούριο όταν ρωτήθηκε για την απόφασή του να αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι από τον ΠΑΣ.
«Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στην απόφαση, η οποία ελήφθη μετά από πολύ σκέψη. Πιστεύω ότι πήρα την πιο σωστή απόφαση. Κρατάω μόνο τα καλά, γιατί όταν κάτι σε κουράζει δεν πρέπει να το επαναφέρεις». Αναλυτικά:
απο PASsports.gr