Αποστολέας Θέμα: Άγγελος Αναστασιάδης  (Αναγνώστηκε 234073 φορές)

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #875 στις: Κυρ 28 Αύγ 2016 18:52 »
Ρε φίλε τον ρωτάει ο δημοσιογράφος μήπως θα έπρεπε να παίξει πιο επιθετικά απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Και του απαντάει οτι ο κόσμος περιμένει απέναντι σε αυτές τις ομάδες να παίζουμε επιθετικά και να τις κερδίζουμε εύκολα (σε μέσες άκρες). Δεν τους λέει οτι ο ΠΑΣ είναι μεγαλύτερο μέγεθος ή έστω είναι μεγάλη ομάδα ή έστω μια καλή ομάδα. Και όλα αυτά από έναν άνθρωπο που τον αποθέωναν πριν ενάμιση χρόνο οι οπαδοί της ''αντιπάλου ομάδας''. Είχε γίνει μεγάλη κουβέντα εκείνη την μέρα στην πόλη με τις δηλώσεις. Απορώ πως δεν το θυμάστε.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #876 στις: Κυρ 28 Αύγ 2016 19:15 »
Ποιος σοβαρός προπονητής θα βγει και θα πει "παιζαμε με μια ομάδα μεγαλύτερη και καλύτερη";!
Ούτε στα ερασιτεχνικά δε λέγονται τέτοια πράγματα, αν είναι δυνατόν.
Λες και δε θυμάσαι τι είχε γίνει με τις δηλώσεις Κόβη με βάζελο.

Άλλωστε, μια ερώτηση πριν, ο Χριστόπουλος εκθείαζε τον ΠΑΣ και το πόσο δεμένη και δύσκολη ομάδα να βάλεις γκολ είναι.
Αν θες να πεις καλά λόγια για κάποιο πρόσωπο/ομάδα, μπορείς να το κάνεις με τρόπο τέτοιο που να σέβεσαι και την τρέχουσα κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι.

Χίλιες φορές η προσέγγιση του Χριστόπουλου, παρά οι λαϊκούρες και τα σάλια.
Και ξέρεις και κάτι άλλο; Πιστεύω ότι αν ήταν ο Αλενατόρε στη θέση του Άγγελου, οι χτεσινές δηλώσεις δε θα διέφεραν και πολύ και αυτό λέει πολλά.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #877 στις: Κυρ 28 Αύγ 2016 19:48 »
Mάλιστα. Ο Αναστασιάδης λαικιστής και 2ος Αναστόπουλος. Και ο Χριστόπουλος ακόμα στο απυρόβλητο και ιερό τοτέμ. Επίσης δεν εκθείαζε τον ΠΑΣ. Την αντίπαλη ομάδα εκθείαζε...Πιστεύω θα μπορούσε να πει οτι ο ΠΑΣ (ή ο αντίπαλος) είναι μεγάλη ομάδα. Τέσπα, δεν έχει νόημα να παίζουμε με τις λέξεις. Ο Αναστασιάδης είναι παντού αγαπητός και τον θέλουν οι ομάδες. Ο Χριστόπουλος παντού έχθρες έκανε και άνεργος είναι. Μόνο στα Γιάννενα έχει λίγο κόσμο που τον υποστηρίζει. Στα Γιάννενα που χειροκρόταγαν τον Σαλπιγγίδη και τον Αναστόπουλο.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #878 στις: Δευ 29 Αύγ 2016 00:01 »
Αναφορικά με την περίπτωση Χριστόπουλου θα ήθελα να παραθέσω κι εγώ την άποψή μου, παρ ότι το θέμα μας στο εν λόγω topic είναι ο Άγγελος και όχι αυτός.
Ο Χριστόπουλος λοιπόν είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση. Κατά τη γνώμη μου,την χρονιά που βρέθηκε στον ΠΑΣ πρόσφερε σημαντικό έργο και έδειξε να είναι ένας φέρελπις προπονητής με σημαντικές περγαμηνές. Το κακό γιαυτόν ήταν ότι δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την τεράστια επιτυχία εκείνης της χρονιάς, μια επιτυχία που σαφέστατα υπερέβη και τον ίδιο.Πιστεύω επίσης ότι  έφερε πάνω του μια ανεπάρκεια, το γεγονός ότι, πριν γίνει προπονητής ,δεν υπήρξε ποδοσφαιριστής και γενικότερα δεν είχε το profil του <ποδοσφαιρανθρώπου>.Άνθρωπος ευγενής, σοβαρός, χαμηλών τόνων, με παρουσιαστικό που παρέπεμπε περισσότερο σε συντηρητικό καθηγητή ή λόγιο λογοτέχνη δεν μπόρεσε να διαχειριστεί επικοινωνακά κάποια πράγματα και στο τέλος έχασε αυτό που λέμε <αυγά και πασχάλια>. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι και λίγο <αλητάμπουρας>, πρέπει να κάνεις και συμβιβασμούς, να είσαι και διπλωμάτης και πάνω απ όλα, σε κάθε βήμα να έχεις και την αντίστοιχη εμπειρία.Αυτά ο Χριστόπουλος δεν τα είχε.Εμένα προσωπικά μου είναι συμπαθής και εύχομαι να του δοθεί μια ευκαιρεία ακόμη στην καριέρα του γιατί πιστεύω ότι είναι καλός προπονητής και έχει αγωνιστεί πολύ γιαυτό.Τέλος,πιστεύω ότι στις δηλώσεις του στο παραπάνω video,πιο πολύ σκασμένος είναι με τον εαυτό του και τα λάθη του, γιαυτό και βγάζει μια  <απόσταση> από τον ΠΑΣ,του οποίου δεν αναφέρει ούτε το όνομα, πράγμα που επιβεβαιώνει την ανεπάρκειά του σε αυτό που λέμε επικοινωνιακό κομμάτι

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #879 στις: Δευ 29 Αύγ 2016 01:06 »
Όσον αφορά τον Χριστόπουλο μην ξεχνάμε και τις δυο σχετικά αντικρουόμενες απόψεις (Χριστόπουλου και Χριστοβασίλη) για το πώς έφυγε από την ομάδα. Συνεπώς μια πικρία θα υπάρχει.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #880 στις: Δευ 29 Αύγ 2016 13:20 »
Άλλο πράγμα η διοίκηση και άλλο οι ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ όμως.

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #881 στις: Δευ 29 Αύγ 2016 15:02 »
Η πραγματικότητα αργά η γρήγορα μας κρίνει όλους μας,το να λέμε το μακρύ μας και το κοντό
μας εμείς δεν βοηθάει σε κάτι γιατί δεν είμαστε αντικειμενικοί,η μάλλον είμαστε δύσκολα αντικειμενικοί,
συνήθως τοποθετούμαστε βάση συμπαθειών.

Η πραγματικότητα λεει λοιπόν οτι ο Αγγελος δούλεψε πολύ στην καριέρα του,δούλεψε
σε ομάδες με διαφορετικούς στόχους, και σχεδόν πάντα έφευγε ως επιτυχημένος.
Αντίθετα ο Χριστόπουλος εχει δουλέψει λιγο και οπου δούλεψε εκτος απο ΠΑΣ απέτυχε.

Θεμα αντιπάθειας δεν υπαρχει αλλα δεν υπάρχει και θέμα συμπάθειας πλέον.
Κανένα ιερό τοτεμ ο Χριστόπουλος λοιπόν,ισα ισα που εχει πέσει στα μάτια πολλών
όπως αργά η γρήγορα πέφτουν ολοι οι φιλοχρήματοι.

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #882 στις: Δευ 29 Αύγ 2016 17:19 »
Χαρακτήρας ρετρό, που διατηρεί παλαιές αξίες και αυτοσεβασμό, έννοιες παραγκωνισμένες από τον σύγχρονο κόσμο.
Μια παρουσία διαφορετική, που σου τραβά την προσοχή με τον θετικό τρόπο, πράγμα όλο και σπανιότερο πλέον στην κοινωνία και στο ποδόσφαιρο.
Εργατικός, σταθερός, ειλικρινής όσο και αιχμηρός ενίοτε, που δεν κάνει εκπτώσεις στα λόγια.
Ό,τι ακριβώς προσδοκείς από ανθρώπους μεγάλους, που όλο και πιό συχνά απογοητεύουν με τη στάση τους, τους ελιγμούς και την παροδικότητα της ψεύτικης και της δήθεν συμπεριφοράς...
Με την αυθεντικότητα και την Πίστη του, η πατρική του φιγούρα, μετάγγισε στον ΠΑΣ την αυτοπεποίθηση που του έλειπε χρόνια.

Για τον Γιάννη Χριστόπουλο, εκτιμώ πως το μέγεθος της επιτυχίας αφ' ενός, και αφ' ετέρου η επαγγελματική του φιλοδοξία, ήρθαν σ' ένα χρονικό σημείο, που λειτούργησαν εξαιρετικά πιεστικά για τον ίδιον.
Θέλησε να κάνει το μεγάλο προσωπικό του άλμα που διέβλεπε ότι θα ναυαγούσε με την μη αδειοδότηση του ΠΑΣ και τη στέρηση της Ευρώπης.
Θέλησε να καρπωθεί την επιτυχία του, άκρως θεμιτό, αλλά περιπλέχθηκε σε σπασμωδικές και άστοχες όπως φάνηκε εκ των υστέρων κινήσεις.
Το παρουσιαστικό του είναι απόλυτα εναρμονισμένο με την ευγένεια και τον πολιτισμό που παρουσιάζει, αλλά εντελώς ξένο για τα επαρχιακά δεδομένα και τον χώρο του ποδοσφαίρου.
Δεν έχω αρνητικά να εκφράσω για τον Χριστόπουλο, καθώς ήταν αυτός που απέδειξε ότι ο ΠΑΣ είναι αγωνιστικά ικανός να προσθέσει στην ιστορία του την Ευρωπαϊκή σελίδα.
Ίσως, μόνο, το ότι του έλειπε η ωριμότητα, λόγω νεότητας, να διαχειριστεί ηπιότερα την κατάσταση και να μην αποχωρήσει τόσο άκομψα...
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #883 στις: Τετ 31 Αύγ 2016 01:23 »
Με αΠΑΣχολεί μόνο η Ομάδα, ενώ όλα (και όλοι) τα υπόλοιπα τα "πιάνω" εξωτερικά, για την κουβέντα καφενείου και το χαβαλέ.

Ο Αναστασιάδης είναι στη λάρισα και δεν ξέρω για πόσο. Θα κριθεί κι εκεί. Το κουμπί το γύρισε στα Γιάννενα και το αναγνωρίζουμε αλλά από εκεί και πέρα είναι προπονητής εξαμήνου. Πότε ήταν η τελευταία φορά που έβγαλε χρονιά σε πάγκο; Και υπόψιν οτι τότε είχε το ΠΟΛΥεργαλείο Εμιλιάνο "δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ" Βίλα στα χέρια του (κι ας μην τον πήρε μαζί στη σουμελά).

Ο Χριστόπουλος έφυγε για το καλύτερο. Δεν μπορείς να του προσάψεις πολλά. Πιθανότατα το 95% από εδώ μέσα θα κάναμε το ίδιο (όχι να φύγουμε απ' τον πάγκο του ΠΑΣ -αυτό ποτέ- από άλλη ομάδα). Προσπάθησε να ανοίξει καριέρα παραέξω, δεν του βγήκε και είναι στα αζήτητα. Αν τα πράγματα στην Κριμαία (τώρα Κρίμα σκέτο) είχαν εξελιχθεί λίγο διαφορετικά, σήμερα μπορεί να έπαιρνε κανένα μύριο το χρόνο στο Καταρ ή την Κίνα.

"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #884 στις: Κυρ 23 Οκτ 2016 22:40 »

(...)
Για το ότι χειροκροτήθηκε από τον κόσμο σήμερα: «Τον κόσμο ρωτήστε όχι εμένα. Είναι θετικό να εισπράττει τέτοιο πράγμα ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Μόνο πίκρα έχω στα Γιάννενα ως αντίπαλος. Από αγωνιστικής πλευράς όμως μπορώ να ευχηθώ από καρδιάς να πάνε όλοι καλά εκεί που θέλουν και ακόμα παραπάνω».

sportlarissa.gr

http://www.onlarissa.gr/2016/10/23/ipefthinos-ego/
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #885 στις: Κυρ 23 Οκτ 2016 23:09 »
Χαρακτήρας ρετρό, που διατηρεί παλαιές αξίες (...)
Μια παρουσία διαφορετική (...)

(...) ειλικρινής (...)
Ό,τι ακριβώς προσδοκείς από ανθρώπους μεγάλους, που όλο και πιό συχνά απογοητεύουν με τη στάση τους, τους ελιγμούς και την παροδικότητα της ψεύτικης και της δήθεν συμπεριφοράς...

Παράθεση
Για την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο των Ιωαννίνων: «Ρωτήστε τον κόσμο όχι εμένα γιατί με αναγνωρίζει. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να εισπράττεις κάτι τέτοιο. Μόνο πίκρα εισπράττω μετά τον ΠΑΣ από αγωνιστικής πλευράς. Από καρδιάς εύχομαι να πάνε εκεί που θέλουν».

super-fm.gr 

Η θαυμαστή σου ειλικρίνεια, μου προκαλεί τον σεβασμό στο πρόσωπό σου!
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #886 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 13:49 »
να πω ότι δε σε λυπάμαι ώρες ωρες? σε λυπάμαι...

αλλά ρε άνθρωπε του Θεού το γύρισες απότομα το κουμπί κι έσπασε ο ποτενσιόμετρος δεν τάπαμε??

μόνος σου τα κατάφερες έτσι..... :( κι εμείς τι να σ κάνουμε τώρα? έτσι που μας έφτιαξες??? εεε?

ταθελες και ταπαθες αααα και να με συμπαθάει η ευγένειά σου...
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #887 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 21:37 »
Μόνο πίκρες παίρνει απ' τον ΠΑΣ -στο αγωνιστικό κομμάτι- απ' όταν έφυγε και μετά.

Αυτό είπε.

Και δηλαδή τι καλύτερο περίμενε με τα καφενεία που κατέβασε να μας παίξουν, αφότου έφυγε; Έ;

:mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #888 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 21:50 »
Μόνο πίκρες παίρνει απ' τον ΠΑΣ -στο αγωνιστικό κομμάτι- απ' όταν έφυγε και μετά.

Αυτό είπε.

Και δηλαδή τι καλύτερο περίμενε με τα καφενεία που κατέβασε να μας παίξουν, αφότου έφυγε; Έ;

:mono:
χμ...
Αυτο εννοουσε ή οτι γενικα παιρνει απο το ποδοσφαιρο μονο πικρες αφοτου εφυγε απο τον ΠΑΣ? γιατι εγω το δευτερο καταλαβα..

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #889 στις: Τετ 02 Νοέ 2016 17:02 »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #890 στις: Τετ 13 Σεπ 2017 14:59 »
Παράθεση
   Στο πλευρό του Αγγελου Αναστασιάδη βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης με αφορμή το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η σύζυγος του έμπειρου προπονητή.

Η Βιβή Κηπουρού αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα υγείας και αυτές τις μέρες πρόκειται να υποβληθεί σε μία πολύ σοβαρή επέμβαση σε ιατρικό κέντρο στην Αθήνα.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ συναντήθηκε με τον 64χρονο τεχνικό, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις, λέγοντάς του ότι θα του παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί και ο τελευταίος τον ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον του.

Για ποδοσφαιρικά ζητήματα ούτε λόγος, εν μέσω μιας τόσο δύσκολης κατάστασης.

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.metrosport.gr/article/simparastekete-ston-angelo-anastasiadi-ivan-savvidis&ved=0ahUKEwiVs-HQjKLWAhVFPxoKHfVHB_sQFggpMAQ&usg=AFQjCNFbFt5oyPWJ0jknXAGhAxfdV2caFA 
Από εμένα περαστικά και τις καλύτερες ευχές μου Άγγελε!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #891 στις: Τετ 04 Οκτ 2017 20:25 »
Παράθεση
Ο μεγαλύτερος... αγώνας του Άγγελου Αναστασιάδη

Καμπάνια για την δωρεά οργάνων ξεκινάει ο Άγγελος Αναστασιάδης με στόχο να ευαισθητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports, ο Έλληνας γνωστοποίησε τη πρόθεσή του να ξεκινήσει τον αγώνα ευαισθητοποίησης για την δωρεά οργάνων. Μεταξύ άλλων, ο Άγγελος Αναστασιάδης στάθηκε στο πρόβλημα της γυναίκας του, σημειώνοντας πως είναι ένα ζήτημα άκρως σημαντικό και σοβαρό που θα πρέπει να αγγίζει όλο τον κόσμο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαστε η χώρα με το μικρότερο ποσοστό δωρητών οργάνων στο κόσμο. Το 95% των μοσχευμάτων έρχεται από την Ισπανία. Ο κάθε Ισπανός, από την ημέρα που γεννιέται, είναι αυτομάτως δότης. Είτε από άγνοια, είτε επειδή δεν το έχουμε συζητήσει, είναι ένα θέμα που θα πρέπει να φτάσει μέχρι τη βουλή. Να σώσουμε ανθρώπινες ζωές!

Εμένα, η γυναίκα μου είναι στη λίστα. Πιστεύω ότι θα μπει. Εκεί περιμένει κόσμος… 250.000 άνθρωποι, και οι περισσότεροι εξ’ αυτών είναι παιδιά! Δεν ξέρω αν η γυναίκα μου θα μπει σε αυτή τη λίστα. Εγώ είμαι υποχρεωμένος, γνωρίζοντας πλέον το πόσο μεγάλο είναι αυτό το πρόβλημα, να κάνω καμπάνια. Θα κινήσω γη και ουρανό. Ακόμα και αν καταφέρω να βρω έστω και έναν Έλληνα και να καταφέρω να τον κάνω δότη.

Η γυναίκα μου είναι δότης. Τώρα θα γίνω και εγώ. Και ελπίζω να γίνουμε όλοι δότες για να σώσουμε ζωές. Υπάρχει και ένα θέμα με την εκκλησία. Τη δική μου σχέση με την εκκλησία, την γνωρίζετε όλοι. Μου είπαν γιατροί ότι η εκκλησία είναι μια τροχοπέδη… Και θα πρέπει να δώσει η εκκλησία το έναυσμα. Δε λέει όχι, δε λέει και ναι. Πρέπει να πει "ναι"! Θα προσπαθήσω να κάνω έκκληση για να γίνει και αυτό. Θα ξεκινήσω μια καμπάνια και μέσω της εθνικής ομάδας. Και θα πρέπει να γίνει και συζήτηση στη βουλή. Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό.

Θα σώζουμε ζωές με αυτό το πράγμα! Και παρακαλώ, όποιος έχει την δυνατότητα και όποιος μπορεί να δώσει λύση στο θέμα, να το κάνει και αυτό. Δεν είναι μόνο θέμα της συζύγου μου. Είναι θέμα ζωής, είναι θέμα μικρών παιδιών…».

από sdna.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #892 στις: Τετ 04 Οκτ 2017 23:07 »
Ίσως θα μπορούσε και η Ομάδα μας να ευαισθητοποιηθεί στο συγκεκριμένο θέμα.
Όπως και να έχει,
Άγγελε, όλες οι ευχές μου μαζί σου, θα βγείτε ΝΙΚΗΤΕΣ!

Αποσυνδεδεμένος θερμοσιφωνας14

• OtherFans
  • Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #893 στις: Τετ 31 Ιαν 2018 20:13 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #894 στις: Πεμ 14 Ιούν 2018 13:55 »
Ίσως θα μπορούσε και η Ομάδα μας να ευαισθητοποιηθεί στο συγκεκριμένο θέμα.
Όπως και να έχει,
Άγγελε, όλες οι ευχές μου μαζί σου, θα βγείτε ΝΙΚΗΤΕΣ!

Παράθεση
Επιτυχής μεταμόσχευση για τη σύζυγο του Αγγελου Αναστασιάδη

Η σύζυγος του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο

Δώρο ζωής για τη σύζυγο του Αγγελου Αναστασιάδη. Η Βιβή Κηπουρού υποβλήθηκε σε επιτυχημένη μεταμόσχευση καρδιάς στο Ωνάσειο.

Μετά από πολύμηνη αναμονή, βρέθηκε το κατάλληλο μόσχευμα και η σύζυγος του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ μπήκε σήμερα Πέμπτη (14/6) στο χειρουργείο.

Η επέμβαση στο γνωστό καρδιοχειρουργικό κέντρο της Αθήνας διήρκεσε 8 ώρες (από τις 1 τα ξημερώματα ως τις 9 το πρωί) και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Πλέον η γυναίκα του έμπειρου προπονητή βρίσκεται στην εντατική και θα μείνει σίγουρα για ένα μήνα υπό στενή παρακολούθηση εντός του νοσοκομείου γιατί είναι πολύ κρίσιμο το πρώτο διάστημα.

Θυμίζουμε ότι με αφορμή το πρόβλημα υγείας της συζύγου του, ο Αγγελος Αναστασιάδης είχε μπει μπροστάρης σε καμπάνια για τη δωρεά οργάνων με στόχο την ευαισθητοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων συνανθρώπων μας για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.

http://www.metrosport.gr/article/epitichis-metamoschefsi-gia-ti-sizigo-tou-angelou-anastasiadi       

ΝΙΚΗΣΑΤΕ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΕ!!
ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΓΕΛΕ!

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #895 στις: Πεμ 14 Ιούν 2018 15:29 »
Πολύ καλή είδηση.Πλήρη περαστικά εύχομαι.Πάντα μαχητές ο Άγγελος και η οικογένεια του.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #896 στις: Τετ 27 Μάρ 2019 14:33 »
Ειδα λοιπον χτες μετα απο καιρο αγωνα της εθνικης για να διαπιστωσω αν ο Αγγελος εχει προλαβει να γυρισει το κουμπι και να καθεται καποιος στον καναπε ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΑΛΑ!!!

Το ψιλογυρισε λοιπον ο Αγγελος και η εθνικη μετα το 20λεπτο αρχισε να παιζει ποδοσφαιρο,αυτο που λειπει απο την εθνικη χρονια τωρα και εμεις εδω στον ΠΑΣ το εχουμε ξεχασει :stop:

Οι ομαδες λοιπον του Αγγελου φανερωνουν τη χαρα της μπαλας,την ευχαριστηση που αισθανεται καποιος να παρακολουθει ποδοσφαιρο σαν κι αυτο που- περιπου -παιζουν και στην ευρωπη!

Στεναχωρημενο ποδοσφαιρο που βλεπουμε εμεις εδω απο τον κατα τα αλλα κυριο σε ολα του Πετρακη δεν βλεπεις με τον Αγγελο.
Ακομα και χωρις καλους πραγματικα παιχτες( μπακακης,δεξι μπακ,ποδοσφαιρικο ανεκδοτο) μπαλα θα δεις με συνεχη κινηση,κατεβασμα μπαλας.πρεσιγκ,πλαγιοκοπησεις,κοουτσαρισμα μοναδικο,ακομη και αν δεν ερθει το αποτελεσμα,εισαι ευχαριστημενος,γεματος απο αυτο που ειδες και ας εχασες- το dna του πασολε δηλαδη!!!!

Σκεφτομουν λοιπον αυτους που τον αμφισβητουν για αναχρονιστικο,θεουσο,προληπτικο,τσομπανη τον αποκαλουσαν,τι θα σκεφτονταν μετα το ματς. Σιγουρα δεν πετυχε κατι χειριπιαστ ακομη αλλα μπαλα ειδαμε. Αυτοι λοιπον που τον αμφισβητουν ποιον θελουν για την εθνικη,για μια ομαδα ρε αδερφε; Τον ευρωπαιο τακη λεμονη,τους διαφορους ελληνες τεχνικους των 2 τελικων στο ματς,των τελειωμενων ξενων τυπου Σκιμπε? Ποιον;

Πολυ τη ζηλεψα την εθνικη γιατι θυμηθηκα τι ειχαμε την τυχη να δουμε και να ζησουμε εδω στον ΠΑΣ την περιοδο του Αγγελου!!!
Μαθαμε να παιζουμε καθετα,να μη λογαριαζουμε αντιπαλο,να παιζουμε το πρεσιγκ και συναχη επιθεση,να βλεπουμε ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.Αυτο που βλεπουμε τωρα θα επρεπε να αλλαξει ορολογια.Δεν ειναι ποδοσφαιρο! Και με τι παιχτες; Με τον αμπαλο τιμωρο που οργωνε το γηπεδο,τον μικρο ντεβι που τον πηρε απο τα αζητητα της ομαδας ως εξτρεμ και τον καθιερωσε ως αμυντικο χαφ που παρηγαγε παιχνιδι,καθετο παιχνιδι!

Ο Αγγελος ομως ειναι ευθυς,δεν ειναι ρουφιανος,κανει κουμαντο αυτος στην ομαδα,τα αποδυτηρια ανηκουν αποκλειστικα σε αυτον,δεν βαχει μεσα οποιον του πουν αλλα οποιον γουσταρει αυτος και δεν κανει για την πιατσα,οπως δεν εκανε και για μας,πως θα γινονταν οι λαμογιες,πως οι κονομες,πως θα επαιζαν οι ημετεροι,οι προς πωληση ......κτλ.
Ειναι ρομαντικος με την μπαλα,γι αυτο δεν συμβιβαζεται! Τον πηραν γιατι ειχαν φτασει στα ταρταρα.Μολις σηκωσει κεφαλι η εθνικη,πιθανολογω πως θα τον προσπερασουν και θα τον παραγκωνισουν τα λαμογια!

Φανταστειτε μονο να εμενε στον ΠΑΣ - εννοειται χωρις τον αρτινο- που θα ειχαμε φτασει και πανω απ ολα θα ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ,δεν θα βλεπαμε αυτο το αθλιο προιον των 3 τελευταιων χρονων.

Υ.Γ Σορι για το εκτεταμενο κειμενο
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 27 Μάρ 2019 20:16 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #897 στις: Τετ 27 Μάρ 2019 14:42 »
Μεταφέρθηκε εδώ.

Ας μην ανοίγουμε παρεμφερή ήδη υπάρχοντα θέματα και μη σχετικά τοπικ.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #898 στις: Τετ 27 Μάρ 2019 15:25 »
Ειδα λοιπον χτες μετα απο καιρο αγωνα της εθνικης για να διαπιστωσω αν ο Αγγελος εχει προλαβει να γυρισει το κουμπι και να καθεται καποιος στον καναπε ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΑΛΑ!!!

Το ψιλογυρισε λοιπον ο Αγγελος και η εθνικη μετα το 20λεπτο αρχισε να παιζει ποδοσφαιρο,αυτο που λειπει απο την εθνικη χρονια τωρα και εμεις εδω στον ΠΑΣ το εχουμε ξεχασει :stop:

Οι ομαδες λοιπον του Αγγελου φανερωνουν τη χαρα της μπαλας,την ευχαριστηση που αισθανεται καποιος να παρακολουθει ποδοσφαιρο σαν κι αυτο που- περιπου -παιζουν και στην ευρωπη!

Στεναχωρημενο ποδοσφαιρο που βλεπουμε εμεις εδω απο τον κατα τα αλλα κυριο σε ολα του Πετρακη δεν βλεπεις με τον Αγγελο.
Ακομα και χωρις καλους πραγματικα παιχτες( μπακακης,δεξι μπακ,ποδοσφαιρικο ανεκδοτο) μπαλα θα δεις με συνεχη κινηση,κατεβασμα μπαλας.πρεσιγκ,πλαγιοκοπησεις,κοουτσαρισμα μοναδικο,ακομη και αν δεν ερθει το αποτελεσμα,εισαι ευχαριστημενος,γεματος απο αυτο που ειδες και ας εχασες- το dna του πασολε δηλαδη!!!!

Σκεφτομουν λοιπον αυτους που τον αμφισβητουν για αναχρονιστικο,θεουσο,προληπτικο,τσομπανη τον αποκαλουσαν,τι θα σκεφτονταν μετα το ματς. Σιγουρα δεν πετυχε κατι χειριπιαστ ακομη αλλα μπαλα ειδαμε. Αυτοι λοιπον που τον αμφισβητουν ποιον θελουν για την εθνικη,για μια ομαδα ρε αδερφε; Τον ευρωπαιο τακη λεμονη,τους διαφορους ελληνες τεχνικους των 2 τελικων στο ματς,των τελειωμενων ξενων τυπου Σκιμπε? Ποιον;

Πολυ τη ζηλεψα την εθνικη γιατι θυμηθηκα τι ειχαμε την τυχη να δουμε και να ζησουμε εδω στον ΠΑΣ την περιοδο του Αγγελου!!!
Μαθαμε να παιζουμε καθετα,να μη λογαριαζουμε αντιπαλο,να παιζουμε το πρεσιγκ και συναχη επιθεση,να βλεπουμε ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.Αυτο που βλεπουμε τωρα θα επρεπε να αλλαξει ορολογια.Δεν ειναι ποδοσφαιρο! Και με τι παιχτες; Με τον αμπαλο τιμωρο που οργωνε το γηπεδο,τον μικρο ντεβι που τον πηρε απο τα αζητητα της ομαδας ως εξτρεμ και τον καθιερωσε ως αμυντικο χαφ που παρηγαγε παιχνιδι,καθετο παιχνιδι!

Ο Αγγελος ομως ειναι ευθυς,δεν ειναι ρουφιανος,κανει κουμαντο αυτος στην ομαδα,τα αποδυτηρια ανηκουν αποκλειστικα σε αυτον,δεν βαχει μεσα οποιον του πουν αλλα οποιον γουσταρει αυτος και δεν κανει για την πιατσα,οπως δεν εκανε και για μας,πως θα γινονταν οι λαμογιες,πως οι κονομες,πως θα επαιζαν οι ημετεροι,οι προς πωληση ......κτλ.
Ειναι ρομαντικος με την μπαλα,γι αυτο δεν συμβιβαζεται! Τον πηραν γιατι ειχαν φτασει στα ταρταρα.Μολις σηκωσει κεφαλι η εθνικη,πιθανολογω πως θα τον προσπερασουν και θα τον παραγκωνισουν τα λαμογια!

Φανταστειτε μονο να εμενε στον ΠΑΣ - εννοειται χωρις τον αρτινο- που θα ειχαμε φτασει και πανω απ ολα θα ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ,δεν θα βλεπαμε αυτο το αθλιο προιον των 3 τελευταιων χρονων.

Υ.Γ Σορι για το εκτεταμενο κειμενο

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφεις.
Ο Μπακάκης είναι για μένα υπερεκτιμημένος. Από δεξιά κατάφερνε να χαλάει συνεχώς το παιχνίδι της εθνικής, ούτε πάσα, ούτε σέντρα, ούτε άμυνα, ούτε τίποτα. Τα ίδια πάνω κάτω έβλεπα και στα ευρωπαϊκά ματς της ΑΕΚ. Απορώ πως τον έβλεπαν καλό οι σπίκερ, αλλά θα μου πεις ο Ντέμης σχολίαζε. Τι θα έλεγε για παίκτη της ΑΕΚ. Πάντως στον ΠΑΣ δε θα τον ήθελα....Επίσης ο Μπουχαλάκης νομίζω δεν κάνει για εθνική. Αυτοί οι 2 ήταν βασικά οι αδύναμοι κρίκοι και ο Βλαχοδήμος που νομίζω τα έπνιξε και τα 2 γκολ....
Ο Άγγελος από την άλλη δείχνει να στροφάρει με 1000. Κάνει σωστές αλλαγές, αλλάζει παίκτες και συστήματα, όχι σαν τον δικό μας τον υποτιθέμενο που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου στον πάγκο εδώ και 3 χρόνια.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 27 Μάρ 2019 20:16 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #899 στις: Πεμ 06 Μάι 2021 21:18 »
Άγγελος Αναστασιάδης: «Μόνο αν μπεις στην κουλτούρα του ΠΑΣ πετυχαίνεις» (audio)

Πέρασαν 9 ολόκληρα χρόνια απ’ όταν ο Άγγελος Αναστασιάδης πέτυχε τον στόχο της παραμονής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, άλλαξε τη γενικότερη φιλοσοφία που επικρατούσε, αλλά αποφάσισε να μη συνεχίσει τη συνεργασία του δίνοντας τη σκυτάλη μετέπειτα στον Γιάννη Χριστόπουλο. Ωστόσο οι 6 περίπου μήνες που υπηρέτησε τους «κυανόλευκους» ήταν αρκετοί για να δημιουργηθεί μια πολύ δυνατή «χημεία» με τους φιλάθλους.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Μιχάλη Μερτζιανίδη «Στη Λακούβα», ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε για τον φετινό ΠΑΣ Γιάννινα και τον «νέο άνεμο που φυσούσε», όπως είπε και αναφέρθηκε στο ότι ο κ. Γιαννίκης κατάφερε να πετύχει γιατί με τη δουλειά του και τα λόγια του απέδειξε ότι είχε καταλάβει πολύ καλά την κουλτούρα και τη φιλοσοφία της πόλης, που είναι τα παραδοσιακά συστατικά επιτυχίας σ’ αυτήν την ομάδα.

Αναλυτικότερα:

Για την αίσθηση που του έχει αφήσει ο φετινός ΠΑΣ Γιάννινα: «Παρακολουθώ ανελλιπώς την πορεία της ομάδας, βλέπω τα παιχνίδια, έχω επαφή στα Γιάννενα με σοβαρούς ανθρώπους. Γνωρίζω γενικά τα προβλήματα της πόλης. Είμαι κομμάτι της πόλης, είναι σαν να μην έχω φύγει ποτέ από εκεί!

Πιστεύω ότι φέτος ένα κομμάτι όσων ήθελε να δει ο κόσμος, γίνανε. Κι αυτό που είναι πολύ αισιόδοξο για ‘μένα ότι ήρθε ένα νέο παιδί προπονητής και μπήκε στο πετσί, τη φιλοσοφία και την κουλτούρα αυτής της πόλης. Είναι εύκολο να γίνουν κάποια πράγματα αρκεί να μπεις στο πετσί της ομάδας. Και σιγά σιγά αυτά τα πράγματα γίνονται πραγματικότητα. Στιγμές –στιγμές με συγκινεί κιόλας ότι πολύς κόσμος από άλλες πόλεις δείχνει αυτόν τον σεβασμό για την πόλη και την ομάδα κι αυτό είναι το ζητούμενο».

Για το πόσο εύκολο είναι να πείσει ένας προπονητής τους παίκτες του ότι υπηρετούν το σωστό πλάνο: «Είναι δύσκολο, αλλά γίνεται πιο εύκολο αν βρεις τον σφυγμό της πόλης, γιατί αυτή το μεταδίδει ο κόσμος της μετά στους παίκτες. Έβλεπα το ματς με τον Ολυμπιακό στα Γιάννενα και είδα το πανό που κρέμασαν οι φίλαθλοι στην ταράτσα (σ.σ. Γιαννίκη μείνε ή πηδάω) είναι ακριβώς αυτή η μετάδοση της δυναμικής της ομάδας. Αυτό το παιδί με τον τρόπο που εργάζεται και αυτά που λέει είναι πολύ θετικά και είναι μέσα στο πνεύμα της πόλης και του κόσμου».

Για την γκρίνια όταν δεν έρχονταν τα αποτελέσματα: «Έβλεπες όμως ότι ένας νέος άνεμος φυσούσε, κάτι διαφορετικό γινότανε σε σύγκριση με άλλες χρονιές. Υπήρχε πάντα μια έκδηλη αισιοδοξία ότι η ομάδα κάνει κάτι σπουδαίο. Ποτέ δεν φοβήθηκα, ήμουν αισιόδοξος από την αρχή με τον τρόπο που λειτουργούσαν τα παιδιά και η ομάδα. Μπορεί να με στενοχωρούσε το αποτέλεσμα, αλλά η εικόνα μετέδιδε αισιοδοξία και ο κόσμος έχει αλάνθαστα κριτήρια. Ο τρόπος που έπαιζε η ομάδα ήταν καλός έστω κι αν δεν συμβάδιζε με το αποτέλεσμα. Η εικόνα μέσα σου σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δεν πρέπει να κάνεις αυστηρή κριτική, αλλά να βοηθήσεις».

Αν μπορούσε ο ΠΑΣ φέτος το κάτι παραπάνω: «Εγώ πάντα περιμένω κάτι παραπάνω, δεν είμαι ποτέ ευχαριστημένος από τη συγκεκριμένη ομάδα. Αν κάποιος, όμως, ακολουθεί την πολιτισμική ιδέα αυτής της πόλης, την ιστορία που κουβαλάει και τη δυναμική, δημιουργεί τα εχέγγυα να πας μπροστά».

Τι θα χρειαστεί για να χτιστεί το αύριο της ομάδας: «Βλέπετε ότι ομάδες που έχουν τα εχέγγυα σε πολλούς τομείς να προχωρήσουν δεν έχουν τη ζέση και την αγάπη που έχουν οι Γιαννιώτες και οι Ηπειρώτες για τον ΠΑΣ. Είναι μια μεγάλη περιοχή που ζει και αναπνέει για την ομάδα. Αυτή η αγάπη δεν σκοτώνει, δυναμώνει. Αυτή είναι η διαφορά από τις άλλες ομάδες. Κι άλλες έχουν ιστορία, αλλά ο Γιαννιώτης είναι κάτι ξεχωριστό, αγαπάει μόνο την ομάδα της πόλης του. Αλίμονο σε όποιον έρχεται σ’ αυτήν την πόλη και δεν μπορεί να καταλάβει σε ποια ομάδα παίζει. Αν το νιώθεις ο κόσμος θα σε πάει πολύ ψηλά. Αν πάρεις τη δυναμική της πόλης θα είναι ο βοηθός σου. Αυτό το παιδί (σ.σ. ο Γιαννίκης) κατάλαβε όλη αυτή τη δυναμική και μακάρι να μείνει, να μεγαλουργήσει και να τα δώσει απλόχερα στην ομάδα και σε όλη την Περιφέρεια».

Για την αγάπη που τρέφει ο κόσμος για εκείνον: «Δυστυχώς έμεινα πάρα πολύ λίγο. Δεν μπόρεσα να κάνω πραγματικότητα αυτά που πίστευα για την ομάδα, αλλά και αυτά που πίστευαν οι άνθρωποι για ‘μένα. Το ποιος φταίει δεν έχει σημασία. Κάναμε αρκετά πάντως γι’ αυτό το λίγο που έμεινα. Αυτή η ομάδα είναι στην καρδιά μου. Η στεναχώρια ή η χαρά ήταν δύο πολύ δυνατά συναισθήματα στους 6 μήνες που ήμουν εκεί. Εμείς παλεύαμε μέχρι την τελευταία στιγμή για τους στόχους μας, Ακόμα και όταν σε λένε «πεθαμένο» στην υπόλοιπη Ελλάδα επειδή έχεις λίγους βαθμούς, στο τέλος αν καταφέρνεις τον στόχο έχεις κάνει πρωταθλητισμό».

Για το αν διακρίνει μετά από 9 χρόνια που πέρασαν από τη θητεία του στον ΠΑΣ βάσεις που έβαλε εκείνος, απάντησε: «Εγώ είμαι του ‘εμείς’ και όχι του ‘εγώ’. Αν πάει κάποιος στα Γιάννενα και πει ‘εγώ θα κάνω αυτό’ είναι τελειωμένος. Γι’ αυτό μίλησα προηγουμένως για την κουλτούρα της πόλης. Πρώτα πρέπει να μπεις στο πετσί της πόλης και μετά θα δώσεις τις ικανότητες που έχεις ως άνθρωπος και θα κάνεις πράγματα. Αν δεν μπεις στο ‘εμείς’ δεν θα πάρεις ποτέ τα εύσημα. Το μόνο που μπορείς να πεις στο τέλος είναι «ήμουν κι εγώ εκεί τότε».

Αυτό που με ικανοποιεί είναι ότι αυτό που νιώθω εγώ για τα Γιάννενα, το νιώθουν και οι Γιαννιώτες για ‘μενα».

Για το ότι λείπει από το ποδόσφαιρο: «Κι εμένα μου λείπει το ποδόσφαιρο. Αγαπώ αυτό το κομμάτι της καριέρας μου, αλλά το ποδόσφαιρο αλλάζει προς το χειρότερο με ανθρώπους που λειτουργούν με άλλες αρχές και αξίες που δεν έχουν καμία σχέση με το άθλημα. Γι’ αυτό χαίρομαι με τα Γιάννενα γιατί πρεσβεύουν κάτι διαφορετικό, πρεσβεύουν αυτό που νιώθω και αισθάνομαι κι εγώ για το ποδόσφαιρο. Είμαι ευτυχισμένος γιατί ήμουν ευνοημένος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και πήρα πολλά πράγματα».

Και έκλεισε με την ευχή για τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Να μας δίνει χαρές και να κάνει υπερήφανο τον κόσμο».

https://super-fm.gr/71083/aggelos-anastasiadis-mono-an-mpeis-stin-koyltoyra-toy-pas-petychaineis-audio/

https://www.dailymotion.com/video/x814b7h