Απο super-fm
Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχωρεί αυτήν την ώρα ο Άγγελος Αναστασιάδης στον Real Fm. Ο τεχνικός του ΠΑΣ στο πρώτο μέρος της συνέντευξής του τόνισε ότι η απόφαση για να βάλει τέλος στη συνεργασία με τον ΠΑΣ ήταν "εντολή" όπως είπε μετά από συζήτηση με τον πνευματικό του, μίλησε για "παιδιά του σκότους" που τον έλεγαν ακόμα και μεθύστακα και αναφέρθηκε και στη διαιτησία του αγώνα με την Τρίπολη που έκοψε τα φτερά της ομάδας για έξοδο στο UEFA.
«Δεν με ρώτησε κανείς όταν έγραφαν ότι θα απαντήσω θετικά. Του είπα του προέδρου ότι θα απαντήσω Τετάρτη. Ήμουν σαφής και δόθηκε η απάντηση όπως συμφωνήθηκε.
Είναι ειλημμένη η απόφαση. Δεν λέω στη ζωή μου ίσως, θα δούμε κτλ, δόθηκε η απάντηση και τέλος. Ελπίζω στα Γιάννενα να έχουν συνειδητοποιήσει με ποιον έχουν να κάνουν.
Το είπα και άλλοτε. Εγώ είμαι παρελθόν από την ομάδα, ο τελευταίος που θα δημιουργήσει όμως πρόβλημα θα είμαι εγώ. Μόνο θα ευχαριστήσω εγώ.
Την απόφαση την πήρα με σκέψη και συζήτηση με πρόεδρο και συνεργάτες. Όταν αποφασίζω, αποφασίζω συλλογικά. Μετά από σκέψη. Δεν τις παίρνω μόνος, αλλά κατ' εντολή... Η εντολή ήταν δεν θα πας στα Γιάννενα stop. Άλλοι ρωτάνε αδερφό, γυναίκα, μάνα, εγώ τον πνευματικό μου και δεν κάνω λάθος ποτέ. Πήρα εντολή και πήγα τον Δεκέμβριο. Δεν είναι ντροπή αυτό. Κάποια παιδιά του σκότους το κοροϊδεύουν αυτό, που έχουν κατακλέψει την Ελλάδα. Αν με χλευάζουν επειδή συζήτησα με τον πνευματικό μου, είναι δικό τους θέμα. Είναι παιδιά του σκότους.
Στα Γιάννενα με βγάλανε ακόμα και μεθύστακα, αυτοί οι ίδιοι οι άνθρωποι του σκότους.
Το 1996 πήγα στον ΠΑΟΚ που ήταν 12 πόντους πίσω και βγήκαμε UEFA. Και τότε τα παιδιά του σκότους ασχολιόντουσαν αν μιλάω με τον Θεό και την Παναγιά. Οι ίδιοι και οι ίδιοι είναι.
Το είπα και στους παίκτες μέσα στα αποδυτήρια που υπήρχε χάος. Δεν θέλω να γίνω συγκεκριμένος. Όποιος ήθελε ερχόταν στην προπόνηση, όποιος ήθελε γύριζε τα Χριστούγεννα. Μόνο επαγγελματική ομάδα δεν ήταν. Δεν υπήρχαν αρχές στην ομάδα. Άργησα πολύ για πρώτη φορά στη ζωή μου. Μπορούσαμε να πάμε και ΟΥΕΦΑ αλλά δεν το κάναμε. Ζητώ συγνώμη που δεν έκανα αυτό που ήταν δυνατόν να γίνει. Από το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη έχω ακόμα τα αίματα πάνω μου από τη σφαγή. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και εκείνος ο διαιτητής έκανες τα πάντα. Αν κερδίζαμε τότε προλαβαίναμε να κάνουμε πολλά. Μας πήγε πίσω, γιατί βγήκαν τα παιδιά του σκότους να με κάνουν κομμάτια, να φύγω μετά τον Παναιτωλικό. Έβλεπα το κλίμα, αν και δεν διάβαζα εφημερίδες. Ζήτησα δημόσια συγνώμη και δεν περίμενα να τιμωρηθώ για το ματς αυτό. Είχα λευκό ποινικό μητρώο και δεν θα ασχοληθώ ποτέ ξανά στη ζωή μου με τη διαιτησία.
Ο ίδιος διαιτητής μας είχε παίξει και στο «Γ. Καραϊσκάκης» και είχε γίνει ένα πέναλτι που συζητήθηκε αρκετά. Τότε το περάσαμε έτσι. Το αναφέραμε γιατί ήταν το έναυσμα για να χάσουμε έδαφος. Τι είναι αυτά που ακούμε από τους προπονητές. Ο Παναθηναϊκός δεν βλέπεται, δεν έχει αρχή και τέλος και ασχολούνται με τη διαιτησία. Στα Γιάννενα έπρεπε να έχουν χάσει με 4-0. Αντί να πουν είμαστε για κλωτσιές βρίσκουν δικαιολογίες. Αν αυτός είναι ο δρόμος σου, τότε γι' αυτό παίρνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός.
Εσείς οι δημοσιογράφοι ασχοληθείτε με τη διαιτησία, για μας πρέπει να τελειώνει το πανηγύρι. Από την Τρίπολη και μετά έγιναν σημεία και τέρατα εις βάρος μας. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που θα πουν ότι αδικήθηκαν με τα Γιάννεν".