...
Χωρίς να θέλω να κάνω τον ψυχαναλυτή, θεωρώ ότι ο Άγγελος πρέπει να αμφιταλαντεύτηκε πολύ μέσα του, πριν πάρει την απόφαση. Και ίσως γι αυτό κατέφυγε στον πνευματικό.
Από τη μία ήταν ότι έβλεπε όλους εδώ να τον θέλουν, και από την άλλη τον ΧΒ να μην ικανοποιεί 100% τις απαιτήσεις του.
...
ΑΝ Ο ΧΒ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΞΑΡΧΗΣ 100% ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΦΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ.
Δεν έχω αποδείξεις να το στηρίξω, απλά αίσθησή μου είναι!!!
....
Ναι! αυτό ακριβώς πιστεύω και γω. Αμφιταλαντευόταν ο Αγγελος. Τραγικό λάθος το "θα δούμε" και όχι το "ναι σε όλα".
Το θέμα ήταν να μην πήγαινε στον γκουρου του, τον Πάι Μέι (αν έχετε δει το kill bill, κάπως έτσι τον φαντάζομαι τον πνευματικό του). Αυτός σίγουρα θα του θύμιζε τον πραγματικό λόγο που ήρθε στα Γιάννενα και είναι κάτι υπερφυσικό που δεν εξηγείται με ποδοσφαιρικούς όρους. Η αποστολή του ολοκληρώθηκε πλέον και δεν έχει καμία δουλειά εδώ (αν εμηνεύω καλα τη σκέψη του πνευματικού).
Το κρίμα στην υπόθεση είναι οτι ήταν ευκολότερο να μείνει στην ομάδα τώρα από το να ερχόταν το Δεκέμβριο. Το δήλωσε και ο ίδιος κατά λέξη οτι
δεν ήθελε να έρθει το Δεκέμβριο, απλά ήταν σε διατεταγμενη υπηρεσια από τον πνευματικό του. Όχι, αν θέλετε μην τον πιστέυετε.
Και μεις απορούσαμε πως διάλεξε να έρθει με αυτές τις συνθήκες και αυτό το δύσκολο πρόγραμμα.
Κι ας ελπίσουμε ότι κάποτε ο δρόμος σου με αυτόν του ΠΑΣ θα ξανασυναντηθεί. Με ή χωρίς ΧΒ λίγη σημασία έχει!!
Αυτό δεν το πιστέυω φίλε. Ο Άγγελος μας χάρισε ένα πολύ ωραίο παραθύμι το οποίο έφτασε στο τέλος του. Και τα Γιάννενα και η ομάδα όμως του το ανταπέδωσαν! Ήρθε για ένα και μόνο σκοπό, σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Να εξορκίσει μια καταραμένη ομάδα. Το κατάφερε και με το παραπάνω. Αποστολή εξετελέσθη. Δεν θα έχει κανένα σκοπό εδώ πλέον.
Τα έγραφα όλη τη χρονιά μετά από τα ματς για εξορκισμούς, περίεργα υπερφυσικά πράγματα που συμβαίνουν χρόνια στον ΠΑΣ και δεν τον ευνοεί η τύχη, και το πως ο Αγγελος το καταπολέμησε με διάφορες "τρελλές" επιλογές.
Το ξέρω γελάτε πολλοί και κοροιδεύετε, οταν όμως το γυρνούσε το κουμπάκι η Παναγιά η Δυρραχιώτισσα χαιρόσασταν!
Και οι τυφλοί είδαν φέτος, οι κουτσοί περπάτησαν, οι κουφοί άκουσαν, οι άμπαλοι έπαιξαν!
Όταν έβαζε τον Πάντο και το Ντάσιο σέντερ φορ, τον άμπαλο Βίλα αλλαγη στον πρώτο σκόρερ Μπακαγιόκο να παίρνει ένα σωρό πόντους, τον ανύπαρκτο Πάτσα στόπερ να κόβει ότι κυκλοφορεί, τον απροπόνητο γυρολόγο Κηπουρό βασικό στη θέση του πολύ καλού Φεγκρούς να κατεβάζει τα ρολά, όταν έχανε η λιβαδειά τετ α τετ σε κενό τέρμα στο καταραμένο αυτό γηπεδο, όλοι κάτι καλό είχαν να πουν. Κατόπιν εορτής πάντα.
Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που επαληθεύτηκε 100% σε όλες τις δηλώσεις του οι οποίες ακουγόταν από πολύ γραφικές έως απαράδεκτες! Όποιος κοροιδεύει πλέον τα κολλήματα του Αγγελου είναι τουλάχιστον αχάριστος.
Ας δούμε τι έκανε αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος στην ομάδα, ας παραδειγματιστούμε με τις επιλογές του και ας πάμε μπροστά. Ήταν μια πολύ ωραία ιστορία που έλαβε τέλος γιατί έτσι έπρεπε!
Απο κει και πέρα δεν παύει να είναι και μια "χυλόπιτα" που φάγαμε. Και όπως πάντα, οι χυλόπιτες πονάνε. Μην απογοητεύεστε όμως πασιάδες μου.
ο ΠΑΣ είναι ένα μεγάλο μέγεθος που τον έχουμε ψηλά. Πάρα πολύ ψηλά. Δε χρειάζονται κλάματα και απογοήτευση στον ΠΑΣ και στον
εξαψήφιο αριθμό φιλάθλων που αντιπροσωπεύει.
ΥΓ1.
Και πάνω που λέγαμε οτι δε φεύγει ο Αγγελος από τον ΠΑΣ
"με καμία κυβέρνηση", αποφάσισε όντως τελικά να φύγει τώρα που δεν υπάρχει καμία κυβέρνηση στη χώρα!
ΥΓ2.
...τα παιδιά του σκότους...
είναι η τελευταία μεγάλη ατάκα του Αναστασιάδη, την οποία πρέπει να δούμε σαν μια τελευταία συμβουλή.
Children Of the Grave