Αποστολέας Θέμα: Άγγελος Αναστασιάδης  (Αναγνώστηκε 232178 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 947
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #700 στις: Δευ 14 Μάι 2012 22:17 »
Παράθεση
Απογοητεύθηκε ο Αναστασιάδης από το γεγονός ότι θα περιορίσει αισθητά τον προϋπολογισμό του ο ΠΑΣ Γιάννινα για τη νέα σεζόν ή σκέπτεται κι ότι θα είναι προτιμότερο να πάει σε μία ομάδα, με έδρα πιο κοντά στο σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη
Δυστηχώς και εγω πιστεύω ότι ένας από τους λόγους που φεύγει ο Άγγελος είναι το πολύ χαμηλό μπάτζετ της ομάδας.
http://www.balleto.gr/periexomeno/metagrafologos/megalonei_tofesi_ton_pae_stin_eforia.html
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #701 στις: Δευ 14 Μάι 2012 23:27 »
Παράθεση
«Απογοητεύθηκε ο Αναστασιάδης από το γεγονός ότι θα περιορίσει αισθητά τον προϋπολογισμό του ο ΠΑΣ Γιάννινα για τη νέα σεζόν ή σκέπτεται κι ότι θα είναι προτιμότερο να πάει σε μία ομάδα, με έδρα πιο κοντά στο σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη.»
balleto

Παράθεση
«Ο Αναστασιάδης, από την πλευρά του, συμφώνησε στην επιθυμία του Χριστοβασίλη για περαιτέρω μείωση του μπάτζετ και για την περαιτέρω τόνωση του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ.»
sentragoal

Παράθεση
«Σύμφωνα με  πληροφορίες μας, μόνο κατασκευασμένα μπορούν να θεωρηθούν τα δημοσιεύματα που φέρουν  το Γιώργο Χριστοβασίλη  να διαπραγματεύεται με τον Άγγελο Αναστασιάδη το μπάτζετ της νέας σεζόν, από τη στιγμη που λεφτά υπάρχουν και η Εγνατία διευκολύνει τη συνεργασία.»
Ζ sports


Ποια να πιστέψουμε τώρα … τη balleto, τη  sentragoal ή τη Ζ sportsNews ή σκέτη Goal News???

Να  θεωρήσουμε αναξιόπιστο  το passports.gr   ΣΚΟΥΜΠΟΣ  30 Απρίλιος 2012 01:29  που κάνει αναδημοσίευση από την  Goal News  29 Απρίλιος 2012  12:25  … που προφανώς διαθέτει το ηχητικό ντοκουμέντο του θέματος «Μπάτζετ»???
Μετά πάμε με ΣΚΟΥΜΠΟΣ  για το ίδιο θέμα  στη sentragoal  30 Απρίλιος 2012 01:29 … Σύμφωνα με πληροφορίες  (σκέτο χωρίς passports.gr) ... να γιαουρτώσουμε το  ΛΑΚΗ  ΣΓΑΡΑ που θα τον έδιωνε η Ζ sportsNews για τα μιλημένα παιχνίδια??

Γάτα η balleto, αφού εισχωρεί στα εσώψυχα και στα πνευματικά του  «Άγγελου» και ... Γιώργο Σουκουβέλη και Αλέκο Καστρινάκη ...






   
       


« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 14 Μάι 2012 23:44 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #702 στις: Δευ 14 Μάι 2012 23:43 »
...
Χωρίς να θέλω να κάνω τον ψυχαναλυτή, θεωρώ ότι ο Άγγελος πρέπει να αμφιταλαντεύτηκε πολύ μέσα του, πριν πάρει την απόφαση. Και ίσως γι αυτό κατέφυγε στον πνευματικό.
Από τη μία ήταν ότι έβλεπε όλους εδώ να τον θέλουν, και από την άλλη τον ΧΒ να μην ικανοποιεί 100% τις απαιτήσεις του.
...
ΑΝ Ο ΧΒ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΞΑΡΧΗΣ 100% ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΦΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ.
Δεν έχω αποδείξεις να το στηρίξω, απλά αίσθησή μου είναι!!!
....

Ναι! αυτό ακριβώς πιστεύω και γω. Αμφιταλαντευόταν ο Αγγελος. Τραγικό λάθος το "θα δούμε" και όχι το "ναι σε όλα".

Το θέμα ήταν να μην πήγαινε στον γκουρου του, τον Πάι Μέι (αν έχετε δει το kill bill, κάπως έτσι τον φαντάζομαι τον πνευματικό του). Αυτός σίγουρα θα του θύμιζε τον πραγματικό λόγο που ήρθε στα Γιάννενα και είναι κάτι υπερφυσικό που δεν εξηγείται με ποδοσφαιρικούς όρους. Η αποστολή του ολοκληρώθηκε πλέον και δεν έχει καμία δουλειά εδώ (αν εμηνεύω καλα τη σκέψη του πνευματικού).

Το κρίμα στην υπόθεση είναι οτι ήταν ευκολότερο να μείνει στην ομάδα τώρα από το να ερχόταν το Δεκέμβριο. Το δήλωσε και ο ίδιος κατά λέξη οτι δεν ήθελε να έρθει το Δεκέμβριο, απλά ήταν σε διατεταγμενη υπηρεσια από τον πνευματικό του. Όχι, αν θέλετε μην τον πιστέυετε.
Και μεις απορούσαμε πως διάλεξε να έρθει με αυτές τις συνθήκες και αυτό το δύσκολο πρόγραμμα.


Παράθεση
Κι ας ελπίσουμε ότι κάποτε ο δρόμος σου με αυτόν του ΠΑΣ θα ξανασυναντηθεί.  Με ή χωρίς ΧΒ λίγη σημασία έχει!!

Αυτό δεν το πιστέυω φίλε. Ο Άγγελος μας χάρισε ένα πολύ ωραίο παραθύμι το οποίο έφτασε στο τέλος του. Και τα Γιάννενα και η ομάδα όμως του το ανταπέδωσαν! Ήρθε για ένα και μόνο σκοπό, σε διατεταγμένη υπηρεσία. Να εξορκίσει μια καταραμένη ομάδα. Το κατάφερε και με το παραπάνω. Αποστολή εξετελέσθη. Δεν θα έχει κανένα σκοπό εδώ πλέον.

Τα έγραφα όλη τη χρονιά μετά από τα ματς για εξορκισμούς, περίεργα υπερφυσικά πράγματα που συμβαίνουν χρόνια στον ΠΑΣ και δεν τον ευνοεί η τύχη, και το πως ο Αγγελος το καταπολέμησε με διάφορες "τρελλές" επιλογές.
Το ξέρω γελάτε πολλοί και κοροιδεύετε, οταν όμως το γυρνούσε το κουμπάκι η Παναγιά η Δυρραχιώτισσα χαιρόσασταν! :pashat:
Και οι τυφλοί είδαν φέτος, οι κουτσοί περπάτησαν, οι κουφοί άκουσαν, οι άμπαλοι έπαιξαν!

Όταν έβαζε τον Πάντο και το Ντάσιο σέντερ φορ, τον άμπαλο Βίλα αλλαγη στον πρώτο σκόρερ Μπακαγιόκο να παίρνει ένα σωρό πόντους, τον ανύπαρκτο Πάτσα στόπερ να κόβει ότι κυκλοφορεί, τον απροπόνητο γυρολόγο Κηπουρό βασικό στη θέση του πολύ καλού Φεγκρούς να κατεβάζει τα ρολά, όταν έχανε η λιβαδειά τετ α τετ σε κενό τέρμα στο καταραμένο αυτό γηπεδο, όλοι κάτι καλό είχαν να πουν. Κατόπιν εορτής πάντα.

Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που επαληθεύτηκε 100% σε όλες τις δηλώσεις του οι οποίες ακουγόταν από πολύ γραφικές έως απαράδεκτες! Όποιος κοροιδεύει πλέον τα κολλήματα του Αγγελου είναι τουλάχιστον αχάριστος.

Ας δούμε τι έκανε αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος στην ομάδα, ας παραδειγματιστούμε με τις επιλογές του και ας πάμε μπροστά. Ήταν μια πολύ ωραία ιστορία που έλαβε τέλος γιατί έτσι έπρεπε!

Απο κει και πέρα δεν παύει να είναι και μια "χυλόπιτα" που φάγαμε. Και όπως πάντα, οι χυλόπιτες πονάνε. Μην απογοητεύεστε όμως πασιάδες μου.
ο ΠΑΣ είναι ένα μεγάλο μέγεθος που τον έχουμε ψηλά. Πάρα πολύ ψηλά. Δε χρειάζονται κλάματα και απογοήτευση στον ΠΑΣ και στον εξαψήφιο αριθμό φιλάθλων που αντιπροσωπεύει.


ΥΓ1.
Και πάνω που λέγαμε οτι δε φεύγει ο Αγγελος από τον ΠΑΣ "με καμία κυβέρνηση", αποφάσισε όντως τελικά να φύγει τώρα που δεν υπάρχει καμία κυβέρνηση στη χώρα!  :joker:

ΥΓ2.
Παράθεση
...τα παιδιά του σκότους...
 
είναι η τελευταία μεγάλη ατάκα του Αναστασιάδη, την οποία πρέπει να δούμε σαν μια τελευταία συμβουλή.

Children Of the Grave
  αυτη ειναι η μια εκδοχη για τν εξηγηση της αποφασης του Αγγελου να μη συνεχισει σν ομαδα μας ...
αλλη μια ειναι οτι καποιοι απο δω μεσα με πρωτο τον υποφαινομενο απεδωσαν μεριδιο τς θεικης βοηθειας ,που ηταν αισθητη σ ολο το δευτερο γυρο προς τν ομαδα μας στον εγχωριοΖευ το Δωδωναιο ... :P :pashat: 
  η αλλη ειναι οτι ο πνεματικος του εχωσε τα ρεστα του  στον ασσο, στο παιγνιδι μας με Τελη εδω μεσα, κι οταν μας ισοφαρισαν μ 9 παιχτες στο 90φευγα,  ,αφενος  καταραστηκε τς Τεληδες κ επεσαν,αφετερου δε θελει να ξανακουσει για ΠΑΣ... :P :P :P
 
  περα απ τν πλακα,καλο ειναι να χουμε κατα νου σαν πυξιδα την παντελονατη εξηγηση και τν κιμπαρικη συμπεριφορα  του σπουδαιου αυτου ανθρωπου και προπονητη στο συντομο περασμα του απ τν ΑΜΟ..
 
  Υ.Γ.αν μπορει καποιος απ τς καλλιτεχνες μας ας φιλοτεχνησει τν εικονα τς Παναγιας τς Στριφτοκουμπιωτισσας και με εξοδα τς ΠΑΕ ας φτιαχτει σε μια γωνια του γηπεδου ενα εκκλησακι Σ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟς Π ΕΠΙΤΕΛΕΣΕ σν ΑΜΟ μεσω τ ΑΓΓΕΛΟΥ...
  τα εξοδα κατασκευης θα βγουν στο πολλαπλασιο απ το παγκαρι... :P :joker:
 
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #703 στις: Τρι 15 Μάι 2012 06:18 »

απ να σε εχει καλα η παναγια η στριφτοκουμπιοτσα



  Υ.Γ.αν μπορει καποιος απ τς καλλιτεχνες μας ας φιλοτεχνησει τν εικονα τς Παναγιας τς Στριφτοκουμπιωτισσας

τοειπεμαν
κατοπ  κανα γκαιρο  περαει πο τ αστειο
κι τραβαει κα το σιαχουλ κιολι
αφητετο

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.090
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #704 στις: Τρι 15 Μάι 2012 17:14 »
Παράθεση

Θα ξανασμίξουνε τ΄ αηδόνια;
Το διαζύγιο του Αναστασιάδη με τον ΠΑΣ Γιάννινα άρχισε και πάλι να φουντώνει τη φημολογία σχετικά με τον επόμενο σταθμό του επιτυχημένου τεχνικού. Και φυσικά με ποιον συνδέουν πάντα τον Άγγελο;


Εννοείται με τον ΠΑΟΚ! Φυσικά, ο Άγγελος θα πήγαινε με τις ...μπάντες στην Τούμπα αν του γινόταν τέτοια πρόταση, ωστόσο για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα να δημιουργηθούν κάποια δεδομένα. Να στρωθεί ο δρόμος με τα κατάλληλα υλικά...

Πρώτα απ΄ όλα, ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή και μάλιστα με περγαμηνές και διετές συμβόλαιο. Δεν είναι κανένας τελευταίος ο Λάζλο Μπόλονι για να του πει ο Βρύζας "φύγε". Μόνος του θα πρέπει να το πάρει απόφαση ο Ρουμάνος, ο οποίος θα διευκόλυνε καταστάσεις έτσι.

Θα γλίτωνε ο ΠΑΟΚ το βαρύ συμβόλαιό του των 600 και βάλε χιλιάδων ευρώ, ενώ θα γλίτωνε κι ο ίδιος ο Ρουμάνος τα ζόρια που ...υπόσχεται η διοίκηση Βρύζα με τη νέα μείωση του μπάτζετ, μετά το περσινό ξεπούλημα Βιεϊρίνια και Κοντρέρας.

Από εκεί και πέρα, αν και εφόσον αποχωρήσει μόνος του ο Μπόλονι και χωρίς οικονομική απαίτηση από τον 2ο χρόνο του συμβολαίου του, τότε ο Βρύζας θα πρέπει να αποφασίσει σε ποιον θα δώσει τη σκυτάλη.

Στον ΠΑΟΚτσή Άγγελο, τον οποίο είχε προπονητή ως παίκτης (υπό τις οδηγίες του είχε πετύχει το ιστορικό γκολ εναντίον της Άρσεναλ στο "Χάιμπουρι" του Λονδίνου το 1997), ή στον Γιώργο Δώνη, τον οποίο πιστεύει πολύ θεωρώντας πως μπορεί να δουλέψει και να προσφέρει στον ΠΑΟΚ για χρόνια;

Πολλά, πάντως, θα εξαρτηθούν και από την εξέλιξη των πλέι-οφ. Το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να δημιουργήσει νέα δεδομένα, νέες ανάγκες και άλλη προοπτική. Οπότε, υπομονή μερικές μέρες ακόμα...

sportdog.gr
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Συνδεδεμένος christos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.724
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #705 στις: Τετ 16 Μάι 2012 09:01 »
Μάλλον για ΄΄καφενειακή΄΄ συζήτηση μου μοιάζει το άρθρο παρά για δημοσιογραφική έρευνα .Παρ'όλα αυτά ,εάν έχει έστω και την παραμικρή βάση , πιστεύω ότι η επιλογή του Άγγελου θα είναι πολύ λογική και απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τις προυποθέσεις που έθεσε σε εμάς για να μείνει...Κι εξηγούμαι ...
1. Ο ΠΑΟΚ δεν χρωστά σε κανέναν παίκτη πάνω από έναν χρόνο .Ίσως μάλιστα να έχει οφειλές μόνο 8-10 μηνών.
2. Τα χρέη προς τρίτους ( ΙΚΑ,Εφορία κλπ) δεν είναι πάνω από 10-12 εκ.Μπροστά στο χρέος της χώρας είναι ψίχουλα.
3. Η ομάδα πουλάει τα μεγάλα ονόματα αλλά ...έχει από πίσω τους φερέλπιδες Ίβιτς,Γκαρσία,Τσιρίλο,Χαλκιά κλπ ...
4. Το budget για του χρόνου θα μειωθεί κι άλλο αλλά ηταν ήδη τεράστιο οπότε υπάρχει ακόμη ''λίπος'' .Ακόμα άλλωστε σείονται τα τσιμέντα από την μεταγραφή του ...Γεωργιάδη.
5. Ο κόσμος στηρίζει Άγγελο με πάθος ! Ε κι αν του έγραφαν κάποια καλόπαιδα στα Παοκτζήδικα blogs <<ούστ τσοπάνη >>,<<άσχετε>>,<<ψυχασθενή>> και άλλες τέτοιες ομορφιές πριν το μεταξύ μας ματς...νερό κι αλάτι !!! Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν συγκρίνονται με τίποτα με το δολοφονικό...σημείωμα στο αυτοκίνητό του στα Γιάννενα υπέρ του ...Τζάνη !
6. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό,όπως άλλωστε και ο Άγγελος σύμφωνα με δηλώσεις του .Οι πανηγυρισμοί είναι νωποί από το πρόσφατο Πρωτάθλημα που πήρε το...1985 ! Οι περισσότεροι του forum παιδάκια ή αγέννητοι αλλά είναι αδύνατον να μην το θυμάστε .
7. Ο κύριος χρηματοδότης της ομάδας δεσμεύτηκε ότι δεν θα μπλέκεται στα πόδια του προπονητή ούτε θα εμφανίζεται στα αποδυτήρια .Αυτό βέβαια πρακτικά θα ήταν λίγο δύσκολο να γίνει διότι είναι στην ...φυλακή !
8. Το μόνο μελανό σημείο είναι ίσως κάποιες μικροπαρεμβάσεις του κόσμου όπως πχ. οι προσωπικές επιστολές προς τους παίκτες πριν το ματς με την Καλαμαριά ή κάποιες κακές συνήθειες κάποιων λίγων εκατοντάδων να κόβουν βόλτες πίσω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά λογικά το παραβλέπει μπροστά σε όλα τα παραπάνω καλά !!!

Αυτά τα ολίγα ...

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #706 στις: Τετ 16 Μάι 2012 09:39 »
Το θέμα είναι οτι εκτός γαύρου-Ατρόμητου-Τρίπολης όλες οι άλλες ομάδες έχουν θέματα οικονομικά άρα τα ίδια θα αντιμετωπίσει κ εκεί αν πάει ο Άγγελος.Τρίπολη κ Ατρόμητος έχουν προπονητές κ στον γαύρο δεν πάει ο Άγγελος άρα δεν ξέρω που θα βρει ομάδα οικονομικά καλά κ να κάνει πρωταθλητισμό.Κάποιος έγραψε για Βέροια ίσως κ να ισχύει τελικά τέτοιο σενάριο.Τώρα θα μου πείτε τι μας νοιάζει εμάς που θα πάει κ τι θα κάνει?Ίσως τελικά ο Χριστοβασίλης δεν καταφέρει να βρει συμπαραστατές κ χρηματοδότες για την ομάδα κ όπως έχει πει μόνος δεν μπορεί κ την κάνει κ τότε ξαναέχουμε θέμα Άγγελου.
Όλο το καλοκαίρι είναι μπροστά μας κ θα είναι καυτό!!!! :P
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.846
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #707 στις: Τετ 16 Μάι 2012 09:56 »
Μπορεί ο Άγγελος, κατά κάποιους να μην είπε τίποτε.
Μπορεί κατ' άλλους να είναι φευγάτος, μια και την απόφαση την πήρε ο πνευματικός του.
Μπορεί άλλοι να χλεύασαν για τα "παιδιά του σκότους"
Οποιος θέλει όμως και ακούσει προσεκτικά όσα είπε, θα δει ότι αρκετά είπε ο Αγγελος, αν και ήταν σαφής η προσπάθειά του να μη δημιουργήσει πρόβλημα.

Μίλησε για παιδιά του σκότους, εγώ λέω για σκατόψυχους, άλλοι για νοσηρό περίγυρο, τα ίδια λένε όλοι, μ' άλλα λόγια.
Η ομάδα βυθίζεται απλά και μεις παρακολουθούμε.

Μου έστειλαν ένα βίντεο, λίγο καθυστερημένα βέβαια, αλλά θα το ανεβάσω.
Είναι από την επίσκεψη στο ΙΚΕΑ αρχές Απριλίου.
Δεν ήταν μόνο ο πνευματικός, που του είπε να την κάνει, τον ενοχλούσαν και καθημερινά μικρά πράγματα, που δείχναν όμως τη κατάσταση.

Ikea

Είχε ζητήσει συνέντευξη τύπου στα Γιάννενα ο Άγγελος, η ΠΑΕ φρόντισε να μην γίνει.
Όλοι το μάθαμε από τον ίδιο, όταν του ζητήσαμε να έρθει στην εκδήλωση για τον Μπεσέρα.
Ήθελε να έρθει, αλλά νόμιζε ότι είχε κανονιστεί η συνέντευξη την ίδια μέρα.
Παραμύθι στο παραμύθι έτρωγε.
Ε μετά αποφάσισε ο πνευματικός...

Εδώ θα φτάσει να φαίνεται φυσιολογικό, ότι επιλεγμένοι δημοσιογράφοι δίνουν ερωτήσεις στον πρόεδρο, που θα τις απαντήσει γραπτώς, χωρίς έτσι να υπάρχει δυνατότητα διευκρινιστικών αντερωτήσεων, ούτε η αμεσότητα που εξασφαλίζει εν πολλοίς και την αλήθεια, τι να πεις μετά.
Και αλήθεια, αναρωτιέμαι, πως το δέχτηκαν αυτό όσοι υπέβαλαν ερωτήσεις.
Και θα ήθελα να μάθω αν κανείς ανττέδρασε και δεν μετείχε στη διαδικασία αυτή.
Πρωτοπόρος η ΠΑΕ.
Πάντα τέτοια.

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #708 στις: Τετ 16 Μάι 2012 12:39 »
Παράθεση
Εδώ θα φτάσει να φαίνεται φυσιολογικό, ότι επιλεγμένοι δημοσιογράφοι δίνουν ερωτήσεις στον πρόεδρο, που θα τις απαντήσει γραπτώς, χωρίς έτσι να υπάρχει δυνατότητα διευκρινιστικών αντερωτήσεων, ούτε η αμεσότητα που εξασφαλίζει εν πολλοίς και την αλήθεια, τι να πεις μετά.
Και αλήθεια, αναρωτιέμαι, πως το δέχτηκαν αυτό όσοι υπέβαλαν ερωτήσεις.
Και θα ήθελα να μάθω αν κανείς ανττέδρασε και δεν μετείχε στη διαδικασία αυτή.
Πρωτοπόρος η ΠΑΕ.
Πάντα τέτοια.


μια χαρα το δεχτηκαν και μια χαρα θα το κανουνε κιολας.το αγγουρι που ειχαν να βγαλουν ηταν ο αναστασιαδης.αφου τελειωσε το δημοσιογραφικο τιμ με αυτην την υποθεση ,ολα τα αλλα ειναι παιχνιδακι.

υγ.κυριε θιγμενε θα μπορουσατε να ρωτησετε σας παρακαλω (γραπτως παντα) για τα περιφημα λαπτοπ,και τι απογιναν?και πειτε στον κυριο προεδρα οτι ενδιαφερομαι να αγορασω ενα!
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος SAS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 340
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #709 στις: Τετ 16 Μάι 2012 15:56 »
Σημερα στο METROPOLIS-FM γινεται λογος για τελειωμενη κατα 90 τοις εκατο αποφασης του κ.Αναστασιαδη να συνεχισει την προπονητικη του καριερα στην Βεροια.
ONLY PAS GIANNINA

«Κοιτάξτε να τα βρείτε εδώ. Να ενωθείτε, παράγοντες, γήπεδα, ερασιτέχνης, ΠΑΕ, γίνεται όλοι σας ένα και θα διεκδικεί η ομάδα ΟΥΕΦΑ σε λίγα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος uaglionos

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 190
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #710 στις: Τετ 16 Μάι 2012 18:38 »
Οχι και 90 % ρε φιλε...

Μια κουβεντα ειπε καποιος και τελειωσε εκει....
Ειπε οτι ο μπακαλης θελει Αγγελο... τιποτα αλλο...

Totti senti che gioia, mentre tu gioca tua moglie fa la TROIA

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.116
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #711 στις: Δευ 21 Μάι 2012 23:33 »
Μαλλον ο Μπολονι την κανει απο τον Παοκ..Λες??

Αποσυνδεδεμένος TarifaPAS

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 49
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #712 στις: Τρι 22 Μάι 2012 00:37 »
ΦΟΦΗ - ΠΑΣ . μια κόντρα που κρατάει χρόνια με πολύ άσχημα και τραγικά αποτελέσματα για τήν ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ και τους φιλάθλους- οπαδούς μας.Ερχετε ένας  Χ Ψ προπονητής και σε μεγάλο βαθμό χαλαρώνει τους οπαδούς ,ηρεμεί - και δίνει αυτοπεποίθεση και εγω'ι'σμό με μιά δόση τσαμπουκά στην ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ και τούς παίχτες .Πηγαίνει η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ στη ΦΟΦΗ  και στο χαλαρό και για χαβαλέ της κατεβάζει  τα ΣΤΡΙΓΚ [βρακιά] ...!!! Θέλει πολύ μυαλό να κάνεις οτι είναι δυνατόν για να κρατήσεις αυτόν τον Χ Ψ προπονητή ???.  [συν τα οικονομικά ωφέλη που είχες απο παίχτες το Γενάρη, συν τη σοβαρότητα της ΟΜΑΔΑΣ , συν το Πρεστίζ , συν το σεβασμό απο φίλους και αντιπάλους , συν την αυστηρότητα , συν τη στεγανότητα στα αποδυτήρια , και το βασικότερο που είναι της εποχής  λιτότητα και σύνεση στα έξοδα και τα οικονομικά της ΟΜΑΔΟΣ , συν οτι ήθελε να σε πάει ενα βημα ποιό πάνω τη νέα χρονιά !!!συνσυνσυυυυυυυυυννννννννννν ΣΥΝ !!! :mono:

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #713 στις: Τρι 22 Μάι 2012 21:48 »
Έχει δίκιο ο ιντερνετικός Φίλος!

Παράθεση
(...)

Ο ΠΑΣ υπαγορεύει πολυμετοχικότητα και όταν στο παρελθόν αναφερόμαστε σε μεταβατική διοίκηση  (εξόριστη διοίκηση – διοίκηση βουνού) σε καμία περίπτωση δεν απαξιώναμε ή λοιδορούσαμε τον κ.  Χριστοβασίλη … απλά υποδεικνύαμε της αναγκαιότητα σύγκλισης και συνεργασίας οικονομικών και αυτοδιοικητικών δυνάμεων που είχαν και έχουν σχέση με τον ΠΑΣ.
Δηλαδή, να βγει ο ΠΑΣ από από το εν Ελλάδι «κατεστημένο και βεβαρημένο» ιδιοκτησιακό καθεστώς  που λέγεται «ισχυρός άνδρας τάδε … και μεγαλομέτοχος τάδε …» με ξύλινα ή γυάλινα πόδια.

Πριν 1 χρόνο και οδεύοντας στην κάλπη του Καλλικράτη (συμπτωματικά) είχαμε αποχώρηση των κ.κ. Καχριμάνη, Χήτου, Κολόκα για συγκεκριμένους λόγους σχετικά με τον διοικητικό κλοιό - περίγυρο … ως αντιπρόσωπος (προφανώς) παρέμεινε στο στο Δ.Σ. ο κ. Σουκοβέλος και αποδείχτηκε αποτελεσματικός και  ιδιαίτερα με την έλευση του κ. Αναστασιάδη.

Μόλις 2 εβδομάδες  πριν την κάλπη των Μνημονίων (συμπτωματικά) και με αφορμή την εκ του μηδενός επιτυχή έκβαση της προσπάθειας του κ. Αναστασιάδη  έχουμε επιστροφή του κ. Καχριμάνη΄και σίγουρα του κ. Χήτου ...


Μόλις 1 εβδομάδα  μετά  την κάλπη των Μνημονίων (συμπτωματικά) και με αφορμή την ανεπιτυχή έκβαση (?) της προσπάθειας ανανέωσης συνεργασίας με κ. Αναστασιάδη  έχουμε αποχώρηση του κ. Καχριμάνη΄καθώς προείπε και σίγουρα ματαίωση της εισόδου του κ. Χήτου ...

Σήμερα βρισκόμαστε  μόλις 4 εβδομάδες πριν από τις επαναληπτικές εκλογές της 17/06, για να δούμε τη θα βγάλει η ... κάλπη.

Όλοι ΠΑΣ! εεε?
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 22 Μάι 2012 22:15 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.090
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #714 στις: Παρ 25 Μάι 2012 12:53 »
Εχουμε δει τις τελευταιες μερες να γραφουν οι φυλλαδες για τον Αγγελο οτι εχει επαφες με ΠΑΟΚ.

Λοιπον, εβρεθει ο πνευματικος

https://www.youtube.com/watch?v=vewV3nBXYWc&feature=related
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος xaris

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 141
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #715 στις: Παρ 25 Μάι 2012 14:17 »
 ποιος να συγκριθει μαζι σου....ειμαι μεγαλο αγγελοσκυλο τελικα :pashat: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.090
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #716 στις: Παρ 25 Μάι 2012 21:09 »
Μολις βγηκε ειδηση στα Μεγκα στα Αθλητικα ο Μπολονι αποτελη παρελθον απο τον ΠΑΟΚ .

Δν ειναι παντζαρ
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #717 στις: Παρ 25 Μάι 2012 21:15 »
Μολις βγηκε ειδηση στα Μεγκα στα Αθλητικα ο Μπολονι αποτελη παρελθον απο τον ΠΑΟΚ .

Δν ειναι παντζαρ

Παράθεση
ΠΑΟΚ: Παρελθόν ο Μπόλονι
http://www.naftemporiki.gr/sports/story?id=2184097

Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να είναι ένας εκ των υποψηφίων  ...
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #718 στις: Παρ 25 Μάι 2012 21:25 »
μην βλεπετε φαντασματα.δεν εμεινε ο Αγγελος εδω θα παει εκει πουχουν να δουν 3 χρονια φραγγα και χρωσταν σε οποιον μιλαει ελληνικα??
δωνης το φαβορι....
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος chilly

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.780
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #719 στις: Πεμ 31 Μάι 2012 19:11 »
Και μέσα σε όλα τα άλλα, ο Άγγελος Αναστασιάδης νέος προπονητής του ΠΑΟΚ. Όπως και ο Όγιος που έφυγε από τον ΠΑΣ και πήγε στον Άρη, έτσι και τώρα δικαιώθηκαν όλοι αυτοί που μιλάγανε για υπόγειες ενέργειες αυτών των δυο προπονητών απέναντι στην καλή μας διοίκηση ωστέ να πάνε στις ομάδες που αγαπάνε...
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #720 στις: Πεμ 31 Μάι 2012 20:02 »
Μην μπερδεύετε τον Άγγελο με τον Όγιος. Όταν ο προπονητής έχει το πάνω χέρι σε μια διαπραγμάτευση, το τρενάρει όσο θέλει. Έτσι έκανε και ο Όγιος τότε, έτσι έκανε κι ο Δώνης φέτος με τον Σπανό. Κάποια στιγμή ο Σπανός βαρέθηκε να περιμένει τον Δώνη (που περίμενε τις εξελίξεις σε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ) τον κάλεσε να αποφασίσει και ..... άντε γεια!!!
Δηλαδή ο Σπανός ήταν κακοπληρωτής ή κακός πρόεδρος;;; Μέχρι και Ευρώπη θα έπαιζε με το Περιστέρι, αλλά το όνομα ΠΑΟΚ μετράει!!!
Η στάση του Άγγελου ήταν αντρίκεια και εντελώς διαφορετική. Είπε Τετάρτη απαντάω και απάντησε (αρνητικά). Ούτε το τρέναρε, ούτε τίποτε. Mε τον Όγιος (αν θυμάστε) το τρέναρε, μετά έλεγε ότι δεν του τα λεγε καλά ο διερμηνέας κλπ κλπ.
Θα μου πείτε, ότι ζητούσε πλαστικά ή σκεπαστό γήπεδο κ.α. Αλλά φεύγοντας από εδώ (και μιας και δεν του έκατσε ο Αρης) πήγε στην Αργεντινή και μετά παράτησε αυτή την ομάδα και ήρθε στις Σέρρες. Φαντάζομαι ότι στις Σέρρες δεν βρήκε ούτε πλαστικά ούτε σκεπαστά βοηθητικά. Και δεν ξέρω αν ο περουκάκιας του δωσε περισσότερα από τον ΧΒ. Πάντως εκεί πήγε με σκοπό τον πρωταθλητισμό και όταν διώχτηκε οι Σέρρες ήταν στα Play out. Πήραν Κοκότοβιτς, κάνανε εντυπωσιακή πορεία, φτάσανε play offs και παρότι η Φόφη μπήκε με βαθμολογικό αβαντάζ τελικά ο Πανσερραϊκός ανέβηκε στην S.L εκείνη τη χρονιά!!

Αποσυνδεδεμένος chilly

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.780
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #721 στις: Πεμ 31 Μάι 2012 20:17 »
Δεν είναι τόσο το πρόσωπο Όγιος όσο οι δικαιολογίες που φτιάχναν κάποιοι για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, όπως έγινε και με τον Άγγελο.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #722 στις: Πεμ 31 Μάι 2012 20:35 »
Τι δικαιολογίες φτιάχναν και ποιοί;;;; Και να αποπροσανατολίσουν από τι;;;
Γιατί 2 τουλάχιστον συνεντεύξεις που ξέρω ότι έδωσε ο Άγγελος δεν μίλησε ούτε για δικαιολογίες, ούτε για  κάτι τέτοια.
Από όσο γνωρίζω του έγινε μια πρόταση, αυτός αντρίκεια είπε δεν συνεχίζει. Τώρα αν θεωρούμε τα περί πνευματικού που ο ίδιος ανέφερε δικαιολογία. μάλλον τον ίδιο τον Άγγελο προσβάλουμε και την πίστη του υποτιμούμε!

Αποσυνδεδεμένος chilly

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.780
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #723 στις: Παρ 01 Ιούν 2012 01:23 »
Δεν διαβάζεις αρκετά  το pas.gr και άλλα οπαδικά forum...
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #724 στις: Παρ 01 Ιούν 2012 18:11 »
Συμφώνησα με το παραπάνω, γιατί τα του pas.gr τα διαβάζω όλα. Παραπέρα ίσως όχι και πολλά, αλλά ειλικρινά δεν βρήκα καμιά δικαιολογία ή αποπροσανατολισμό σε κάτι. Αν ξέρεις κάτι παραπάνω, δεκτό.