Αποστολέας Θέμα: Άγγελος Αναστασιάδης  (Αναγνώστηκε 232158 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.037
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #725 στις: Παρ 01 Ιούν 2012 19:43 »
Όταν βλέπουμε για το κατεστημένο την Αθήνας;Τον κακό Δημητρίου;Τον πνευματικό;Τον μεθύστακα;Τον κιθαρίστα;Το ξεπατωμένο Ηράκλειο ενώ πέφτουμε άκλαυτοι;Τι είναι αυτά;
Που είδαμε τα πραγματικά προβλήματα της ομάδας;Που είδαμε ρεπορτάζ ουσίας;Που είδαμε ευθύνες;Που είδαμε για τα οικονομικά;Που είδαμε προβληματισμό που μείναμε εμείς οι λίγοι τα φρικιά;
Είναι τόσα θέματα που μπορούν να αναδειχτούν αλλά μονίμως φταίνε οι άλλοι.Η ΠΑΕ τα κάνει όλα καλά.

Αποσυνδεδεμένος John

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 306
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #726 στις: Τετ 13 Ιούν 2012 11:48 »
Παράθεση
Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», ο Γιώργος Χριστοβασίλης βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με διάφορους επιχειρηματίες, προκειμένου να βρει «συμπαίκτες» για την ΠΑΕ, καθώς αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν έχει βοήθειες από χορηγούς και διαφημίσεις, ενώ και τα έσοδα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο θα είναι «κομμένο».

Τη δεδομένη στιγμή, η οικονομική δυσκολία που υπάρχει στην ομάδα της Ηπείρου φαίνεται να είναι μεγαλύτερη από ποτέ, ενώ το τοπίο στο ποδοσφαιρικό τμήμα γίνεται περισσότερο «ομιχλώδες» μετά την καθυστέρηση στο θέμα των αδειοδοτήσεων.

Τέλος, αναφορικά με τον Χρήστο Πατσατζόγλου, ο οποίος σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα εμπλακεί με την «ερυθρόλευκη» σχολή ποδοσφαίρου στο Αιγάλεω, στα Γιάννινα δεν υπάρχει προβληματισμός, καθώς στην σχολή θα έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα, χωρίς να… κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο πνευματικός έφταιγε που ΕΦΥΓΕΣ...ο Δημητρίου...το κατεστημένο των Αθηνών...τα ελοχίμ...τα νεφελίμ...η κοίλη Γή(http://www.artofwise.gr/html/categories_content/anadromes/koiligh.html) , ο Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΤΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΦΥΡΙΖΑ, όλες οι συνιστώσες του, οι συνισταμένες του, οι εφαπτόμενες του, οι διαγώνιες του κλπ κλπ.

Άγγελε ίσως τώρα σε ευχαριστώ ΑΚΟΜΑ πιο πολύ.

Το ότι πήρες την απόφαση και έφυγες ήταν ίσως το μεγαλύτερο καλό που έκανες στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Δεν τους άφησες να κρυφτούνε πίσω απο το φώς σου...να παίξουν το παιχνιδάκι στην πλάτη σου. Τους ξεβράκωσες...τους ξεμπρόστιασες...τους άφησες εκτεθειμένους στην αλήθεια... ο κόσμος βλέπει...και πλέον αδιαφορεί. Αυτή πρέπει να είναι η τιμωρία τους. Και όσοι έφτιαξαν όλο αυτό το παραμύθι θα μείνουν μόνοι. Αργά η γρήγορα. Όπως τους αξίζει.

Ίσως μέσα απο την κατάρρευση που εσύ Άγγελε έβαλες το χέρι σου να ξεκινήσει προκύψει η λύτρωση που όλοι καρτερούμε. Ίσως έλθει η αναγέννηση του Ταύρου ΜΑΣ.
3η Πτέρυγα Ψυχιατρικής Κλινικής CLUB[/size]


Αποσυνδεδεμένος yazid

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.171
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #727 στις: Τετ 13 Ιούν 2012 12:37 »
Παράθεση
Ίσως μέσα απο την κατάρρευση που εσύ Άγγελε έβαλες το χέρι σου να ξεκινήσει προκύψει η λύτρωση που όλοι καρτερούμε. Ίσως έλθει η αναγέννηση του Ταύρου ΜΑΣ.

Η κατάρρευση ήταν προγραμματισμένη να γίνει τη χρονιά που μας πέρασε.Ο Αναστασιάδης το πάλεψε και ενέπνευσε και τους παίκτες του να το παλέψουν και τα κατάφεραν.Το δώρο αυτό δεν ήταν ευπρόσδεκτο.Και μάλιστα χωρίς να κρατήσουν τα προσχήματα φρόντισαν να μας το κάνουν όσο πιο σαφές γίνεται αυτό.

Το πραγματικό δώρο ήταν η μη αδειοδότηση.Αυτό ναι, ήταν ευπρόσδεκτο.Προσφέρει και πλήθος δικαιολογιών.Θα ενισχυόταν η ομάδα,αλλά δε μας αφήνει ο Δημητρίου,ένας, ο άλλος,το κατεστημένο κλπ.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #728 στις: Τετ 13 Ιούν 2012 12:59 »
Εμενα δεν με ενοχλει που ο ΧΒ εχει οικονομικες δυσκολιες, ουτε οτι ψαχνει για συμπαιχτες, λογικα τα βρισκω και τα δυο, οικονομικη κριση βιωνουμε, οι επειχηρησεις εχουν μειωμενα εσοδα, τα λεφτα στο ποδοσφαιρο εχουν μειωθει, ολα αυτα ωραια, λογικα και κατανοητα.

Εμενα με ενοχλει οτι σε αυτη την πολη καποιοι προσπαθουν να κανουν το ασπρο-μαυρο, δεν πηραμε αδειοδοτηση φταιει η Αθηνα, η Θεσσαλονικη, η Πατρα, ο Βολος και οι Σαγιαδες, οχι ομως ο ΧΒ, φευγει ο Αναστασιαδης, φταιει ο πνευματικος του, ο ....σωματικος του και ο ......ψυχικος του, ποτε ομως ο ΧΒ!

Ειναι σιγουρος οτι θα αρχισει συντομα η προπαγανδα για Μοιρωτσους, Σκουμπους, Ακηδες, "χομπιστες" δημοσιογραφους γενικοτερα, που "θελουν" να "βλαψουν" την ομαδα.

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #729 στις: Παρ 13 Ιούλ 2012 12:37 »
τρας κι φτιας πο το ματ
κι απε σαναρωτιοσε
τινοσνε  μιρακλη  ναν αυτηνο  τ  αμπελ ;;;;;;;;;;;;;;;;
γκαμπιρνεδια  σοβινιονια 
μιρλο ξηραγκιανο  πο  τ  μια  τν ακρ
κι   ασυρτκο  λημνιωτκο  πο ν  αλλ
κ το μπαραγκουλ  μι τα συνηργα καργα  περποιησ
σα γκι πας σ αποδτηργια

τ αμπελ  θελ  χρονκη δλεια δν απολειπ η δλεια
κ φοντες περν’νε  να γουρμασνε τα τζιαμπρα  κ  να σταξνε τα ζαχαρα  οσνε να πας το ντρυγο
σι θελνε καταπαν
πο το σκαλοσκαψμο το δικαφζμα κορφολοη  ισια να βαλς το κοφιν στο μπλατ


ετς απ λες κυργις κραναμ  κ εταιρεια μι τα σπιρτα τα βριγμενα

τ αμπελ ειν σα κι το γηπδο
τ αμπελ βγαν  το σταφιλ κι το σταφυλ  το τσιπρο
κι ζουρλεν κοζμο
κι το γηπδο βγαν το χορταρ κι το χορταρ τσ  παιχται
κι ζουρλεν κοζμο


σκωντε χαραη
κομποδγιαζ  το ματνιλ πο δγυο μεργιες
κανα γκαιρο απ  το σκεπεναν το κεφακ οι μαστορ
το τσαπι τν ωμο κι τραβαη στ αμπελ

κατοπ θα ζαηρεψνε καμποσα τσιπρα το μεσμερ
κι απεκει στο σπιτ
να σιαγανεψ τα πλακια  θα τα  νιροσπορισ   κιολι
κ τα ζαγαρια απ θελνε κι αυτηνα το χαβα τα
βεβια κ δγυο αβλακια νιρι στο μπαξε
κι κατοπ  τ απογιμα απ θα πες ο ηλιος  δγια τν ασκησ  τν ψυχοσωματκη
δε ξερς  ποτε σε χρειζντε οι ομαδαι
σα ντιζαρ η μπαλα μεσ  το κεφαλ
κ σι ειεπι τραβα

τοποιον
λογαριαιηζ   το πλιο στο  κρασι  περεμ  το τσιπρο  τ  χρονια απ ειν μπροστα
δγιοτ  δν εφτακε  επερσ  το κρασι  απ το  βυζεναν οι πασλις 
κ εκαμι το θιαμα τσ   κανας  το γαμο το νιρο κρασι
δγια να σωσνε

απ λες 
θελσ   καβατζια  σενια  παστρουματ  να   πας  πισω στα Γιανν’να
δγια να αποσωσνε

ααα γεισ ετσ μπραβο κ σενα κ τω  βοηθονσε

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #730 στις: Παρ 24 Αύγ 2012 01:01 »
ααα γεισ ετσ μπραβο κ σενα κ τω  βοηθονσε

 :P


Παράθεση
Το προσκύνημα του Άγγελου στη Μεγαλόχαρη
Αυγ 23, 2012 - 17:03
http://www.sport2310.gr/%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%cf%8d%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ac%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bb%cf%8c%cf%87/



Γαλάζιο μπλουζάκι τύπου πόλο, λευκό παντελόνι, το βλέμμα χαμηλά, πρόσωπο γεμάτο κατάνυξη. Η εικόνα του Άγγελου Αναστασιάδη στα Εννιάμερα της Θεοτόκου στην Παναγία Φανερωμένη της Νέας Μηχανιώνας. Βαθιά θρησκευόμενος, χαρακτηριστικό που αποτελεί γνώρισμα της δουλειάς του αλλά και στάση ζωής, ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις εκδηλώσεις.
 
Πήρε θέση ανάμεσα στους επισήμους, δίπλα στον υπουργό Μακεδονίας Θράκης Θόδωρο Καράογλου και στον Στέλιο Παπαθεμελή, μοίρασε χαμόγελα σε όσους τον χαιρέτησαν και όταν ξεκίνησε η λειτουργία στάθηκε με σεβασμό και κατάνυξη παρακολουθώντας την θεία λειτουργία.
 
Η σχέση του Αναστασιάδη με την θρησκεία είναι γνωστή, όπως και οι επισκέψεις του στο Άγιο Όρος. Αγαπημένη του μονή εκεί, η Μονή Εσφιγγμένου, των ζηλωτών μοναχών.



Πηγή: sport2310.gr
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #731 στις: Κυρ 30 Σεπ 2012 17:10 »
Παράθεση
"Ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ"

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/aek/anastasiadhs-sto-contra-gr-enhmerwthhka-gia-to-endiaferon-ths-aek.1949561.html

"Από χτες (Σάββατο 29/09) το βράδυ έχω μάθει για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο".

"Θα συζητήσουμε με την ΑΕΚ για το ενδεχόμενο συνεργασίας. Θα πρέπει όμως πρώτα να ενημερωθώ για τα δεδομένα αυτής".

"Υπήρχαν προτάσεις. Η τελευταία πριν από δέκα ημέρες. Αυτή την ώρα που μιλάμε όμως, υπάρχει μόνο το ενδιαφέρον της ΑΕΚ".

Παράθεση
Ραντεβού το απόγευμα με Αναστασιάδη
http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/rantevou_to_apogeyma_me_anastasiadh.1949634.html

Ο Άγγελος Αναστασιάδης σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, αυτή την ώρα ταξιδεύει για Αθήνα και μέσα στο απόγευμα της Κυριακής (30/9) θα έχει ραντεβού με τον Ανδρέα Δημητρέλο και μέλη της διοίκησης προκειμένου να αναλάβει τον πάγκο του δικεφάλου.

takataka
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 30 Σεπ 2012 17:20 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #732 στις: Δευ 01 Οκτ 2012 14:59 »
Παράθεση
Εν αναμονή της απάντησης του πνευματικού του, βρίσκεται ο Άγγελος Αναστασιάδης προκειμένου να υπογράψει στην ΑΕΚ. Η απάντηση θα υπάρξει το απόγευμα της Δευτέρας (1/10) και μέχρι τότε δεν μπορεί να υπάρξει καμία εκτίμηση από πουθενά.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος στάθηκε (φανερά έκπληκτος) για την στάση που έχει ο κόσμος της ΑΕΚ απέναντι του. Ο ίδιος μας παρακάλεσε να γράψουμε ως δήλωση του την απάντηση προς τους φιλάθλους της Ένωσης ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

"Είμαι θετικός από την πλευρά μου, περιμένω απάντηση"

Ο Καβαλιώτης τεχνικός περιμένει το πράσινο φως (η το κόκκινο) από τον πνευματικό του πατέρα, τον οποίο και συμβουλεύεται καθ' όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας.

Έτσι λειτουργεί και είναι σεβαστό, όπως αρκετοί συνάνθρωποι μας οι οποίο είναι βαθιά θρησκευόμενοι και ακολουθούν τον δικό τους δρόμο μέσα από τον Θεό.

Ο Άγγελος Άναστασιάδης τόνισε για το συγκεκριμένο θέμα στο Sport24.gr: "Περιμένω την απάντηση από τον πνευματικό μου, δεν είναι στο χέρι μου πλέον. Μπορεί να ακούγεται περίεργα, αλλά έτσι λειτουργώ και το γνωρίζουν και στην διοίκηση της ΑΕΚ. Στον ΠΑΣ δεν ήθελα να πάω, αλλά με εντολή του πνευματικού μου πήγα".

Όσον αφορά την διάθεση του ίδιου, ανεξάρτητα την κατάληξη της υπόθεσης: "Από την μεριά μου είμαι θετικός για την ΑΕΚ, για αυτό και κατέβηκα στην Αθήνα για να ακούσω την πρόταση, γιατί με ενδιέφερε, ειδάλλως αν δεν ήθελα δεν θα πήγαινα"

"Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο της ΑΕΚ"


Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 613
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #733 στις: Δευ 01 Οκτ 2012 15:39 »
Λιγο υποτιμητικό το παραπάνω αλλά ας ειναι.

Πλέον καταργείτε ο μύθος που θέλει τον Άγγελο να έφυγε
από τον ΠΑΣ λόγω της οικονομικής ασυνέπειας του Χριστοβασιλη.

Μπορεί να έφυγε για τα γήπεδα,μπορεί να έφυγε γιατί δεν έβλεπε οργάνωση
αλλά το οικονομικό καταργείτε.

θα πάει στο αεκ τώρα που από συνέπεια και πληρωμές άλλο τίποτα.

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 01 Οκτ 2012 16:28 από Serpents on paradise »

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #734 στις: Δευ 01 Οκτ 2012 15:54 »
Αυτή είναι η μια ανάγνωση, λογικη
η δευτερη θα μπορουσε να ήταν
"φαντασου τι καφενειο (ρεμεζο) διοικηση έχουμε που προτιμάει να παει σε ομαδα που δεν έχει καν διοίκηση"

Είναι πως το βλέπει ο καθένας..

Ας πουμε το πιο αντικειμενικο θα ήταν να πουμε πως
μεγαλυτερη ομάδα η ΑΕΚ, περισσοτερες οι προκλισεις.

Υ.Γ.
Ζήτημα πληρωμων παντως δεν θυμάμαι να έθεσε..
αλλωστε στον ΠΑΣ όλοι πληρωμενοι είναι.

Τι ήμεθα, κανα καφενειο όπως η ΑΕΚ, να μην παίρνουμε άδεια συμμετοχής
επειδή δεν ειμαστε ενταξει στις υποχρεώσεις μας.

Υ.Γ.1
Καλή επιτυχία να ευχηθώ στον Αγγελό Αναστασιάδη
παρόλο το μικρό διάστημα παρουσίας του.
Είναι ενα κομματι της ιστορίας του ΠΑΣ Γιαννινα.
(οχι του καφενειου, του συλλογου)

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 306
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #735 στις: Δευ 01 Οκτ 2012 15:56 »
Ο Αγγελος ήρθε στη μέση της χρονιάς, μας ανέβασε επίπεδο και μείναμε στην κατηγορία. Λογικό

Ο Χρηστοβασίλης θέλησε να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Λογικότερο.

Δεν τα κατάφερε. Λογικότατο.

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #736 στις: Δευ 01 Οκτ 2012 17:02 »
Ξενερα για Αγγελαρα.
Όντως καταριπτετε ο μύθος των λόγων που έφυγε από δω.
Να δω,ο πνευματικός μήπως θεωρεί πως η ΑΕΚ,η πιο διαλυμένη και ανοργάνωτη ομάδα στην Ελλάδα είναι καλύτερη του ΠΑΣ μας;
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.846
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #737 στις: Δευ 01 Οκτ 2012 17:05 »
Πλέον καταργείτε ο μύθος που θέλει τον Άγγελο να έφυγε
από τον ΠΑΣ λόγω της οικονομικής ασυνέπειας του Χριστοβασιλη.

Μπορεί να έφυγε για τα γήπεδα,μπορεί να έφυγε γιατί δεν έβλεπε οργάνωση
αλλά το οικονομικό καταργείτε.


Όπως ακριβώς και με μας...
Πριν να έρθει συζήτησε πρώτα με τους ιθύνοντες της ομάδας, άκουσε τις προτάσεις τους και μετά πήγε στο πνευματικό του (άλλος θα πήγαινε στο μάνατζερ, άλλος στο κολλητό, άλλος στο πατέρα του, άλλος...) τις μετέφερε και τον άκουσε.

Ακριβώς τα ίδια κι όταν έφυγε.
Πριν άκουσε του ιθύνοντες μετά στο πνευματικό.

Όπως με τη κούλα...
Κατέβηκε να ακούσει τις προτάσεις.


Δεν πήγε σε καμιά των περιπτώσεων στο πνευματικό του, να του πει κάτσε πάνω από το μαγκάλι και πε μ να πάω στα χανούμια ή όχι.

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #738 στις: Δευ 01 Οκτ 2012 17:47 »
Καθιστε πρωτα να παει..
Για γατα τον κοβω εκεινον τον πνευματικό...

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.090
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #739 στις: Δευ 01 Οκτ 2012 18:14 »

Παράθεση
Ο Άγγελος Άναστασιάδης τόνισε για το συγκεκριμένο θέμα στο Sport24.gr: "Περιμένω την απάντηση από τον πνευματικό μου, δεν είναι στο χέρι μου πλέον. Μπορεί να ακούγεται περίεργα, αλλά έτσι λειτουργώ και το γνωρίζουν και στην διοίκηση της ΑΕΚ. Στον ΠΑΣ δεν ήθελα να πάω, αλλά με εντολή του πνευματικού μου πήγα".
"

Ας πιστεψουμε οτι ο πνευματικος θα διαλεξει παλι ΠΑΣ.

και ας αφησει της ομαδες του ΠΟΚ αξιες στην μοιρα τους. Ομαδες του Σατανα και των κλεπταποδοχων

Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Συνδεδεμένος christos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.724
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #740 στις: Δευ 01 Οκτ 2012 18:19 »
Μόλις κατάλαβα ότι ακόμη δεν ξεπέρασα το φευγιό του ρε γαμώτο ! ΄Λόγω πίκρας λοιπόν και μόνο ( σαν πληγωμένος γκόμενος ) ...
1. Ε όχι και σε αυτή την ΑΕΚ ρε πούστη !
2. Ε όχι και ο Δημητρέλος και τα λοιπά αχυρανθρωπάκια πιο σοβαροί από τον ΧΒ . ΔΕΝ κάνω πλάκα !
3. Ε όχι και οι μέτοχοι-αμέτοχοι ( σύμφωνα με τους Αεκτζήδες) πιο φερέγγυοι !
4. Ε όχι και οι συνθήκες εργασίας σε σχέση με την ''παρουσία'' των οπαδών καλύτερες ! Που εάν δεν διαβείς την πόρτα από το ''Δωματιάκι'' να υποβάλλεις τα σέβη σου στην Original είσαι τελειωμένος εξ'αρχής !
5. Ε όχι και καλύτερες προοπτικές στην ομάδα που σύμφωνα με τον πρόεδρο της Super League δύσκολα θα τελειώσει την χρονιά ...

ΌΛΑ τα παραπάνω λόγω πίκρας και μόνο ...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #741 στις: Δευ 01 Οκτ 2012 18:53 »
λαικος ανθρωπος ο Αγγελος
αφησε(???) την καφετερια για να παει στο καφενειο.

απο μενα καλη επιτυχια σε οτι κι αν κανει.
μαζι με τον Ογιος διδαξαν ποδοσφαιρο
τα υπολοιπα ειναι για τις... καφετεριες και τα....καφενεια.



« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 01 Οκτ 2012 18:57 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #742 στις: Δευ 01 Οκτ 2012 21:03 »
Παράθεση
«Όχι» Αναστασιάδη στην ΑΕΚ

Αρνητική ήταν τελικά η απάντηση του Αγγελου Αναστασιάδη στην πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ενωσης!

Ο έμπειρος Ελληνας προπονητής απάντησε, όπως αναμενόταν, την Δευτέρα στην πρόταση της ΑΕΚ. Αφού συμβουλεύτηκε τον Πνευματικό του, όπως είχε πει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βασίλη Βέργη σήμερα το μεσημέρι, ο Αναστασιάδης δεν δέχτηκε την πρόταση της ΑΕΚ και έτσι ο Δημητρέλος και το υπόλοιπο Δ.Σ. βρίσκονται ξανά στο σημείο μηδέν...

Ετσι η διοίκηση της ΠΑΕ θα στραφεί σε άλλες λύσεις με τα ονόματα των Μάκη Χάβου, Νίκου Λυμπερόπουλου και Τραϊανού Δέλλα επανέρχονται στο προσκήνιο. Ο πρώτος μοιάζει πιο προσιτή περίπτωση, ο δεύτερος πήρε πρόσφατα άδεια προπονητή, ενώ ο τρίτος πήρε άδεια να γίνει μάνατζερ και μέχρι τώρα δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί του...

Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στην διάρκεια της νύχτας, ενώ είναι πιθανό η «Ενωση» να ψάξει για λύση στο εξωτερικό, με τις λύσεις να είναι πολύ περιορισμένες, αν αναλογιστούμε τα οικονομικά δεδομένα και τις δυσκολίες που έχει η συγκεκριμένη εποχή.
sentragoal.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.846
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #743 στις: Δευ 01 Οκτ 2012 21:08 »
Για γατα τον κοβω εκεινον τον πνευματικό...
;)

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.037
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #744 στις: Δευ 01 Οκτ 2012 23:13 »
ο πνευματικός που είναι γάτα δεν μας λέει που θα τερματίσουμε να μας φύγει το άγχος;

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #745 στις: Δευ 01 Οκτ 2012 23:56 »
Παράθεση
αλλά δε θα είναι άνθρωπος που σιχαίνεται τα όζοντα περιβάλλοντα ...



Εντολή για Κούλα ... αποκλείεται!

Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος 8)


Υ.Γ.: Τα παιδιά Βlue Bulls να επικοινωνήσουν για καλό μήνα.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 02 Οκτ 2012 00:11 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #746 στις: Τρι 02 Οκτ 2012 13:07 »
Και γω στην αρχή δεν διάβασα σωστά και νόμισα έγραψε "γαύρος είναι ο Πνευματικός"!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #747 στις: Τρι 02 Οκτ 2012 14:54 »
Αρχιζω να πιστευω οτι ο πνευματικός ειναι η "δευτερη σκεψη" του Αγγελου. Δηλαδή αξιολογει τα γεγονότα, αλλά δεν παιρνει βιαστικές αποφάσεις.
Και επειδή ξερω , ειναι κοντα στην ομάδα, την παρακολουθει.
Και επειδή εστω και καθυστερημένα λαμβάνει τους καρπούς των κόπων του, δεν αποκλειω αυτο που ολοι ευχόμαστε... :mono:

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #748 στις: Τρι 02 Οκτ 2012 17:23 »
Και για να γελάσουμε λίγο:

Εύχομαι να είναι ο Άγγελος αυτός που θα καθήσει στον πάγκο μας τον Ιούλιo στα προκριματικά του Europa League!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος paslooza

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 235
    • Προφίλ
Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
« Απάντηση #749 στις: Τρι 02 Οκτ 2012 17:38 »
Billy και daveli αυτά δεν τα λεν τέτοια ώρα, γιατί έχουμε να βγάλουμε και το υπόλοιπο τις ημέρας

Το βράδυ..