1 ΓΚΟΛ=10 ΓΑΥΡΟΙ
Δεν αμφιβάλω, σκόρπια κομμάτια.
Δύσκολο το παζλ του ΠΑΣ Βαγγέλη μου και ακόμα πιο δύσκολος ο κ. Αναστασιάδης.
Ομως, από καιρό χάσαμε κομμάτια ή μας τα έκλεψαν ή έλλειπαν από τη συσκευασία … δε γίνεται να ταιριάσεις κομμάτια από άλλο παζλ.
Βέβαια, τα πρόσωπα είναι εμφανή στην εικόνα, αλλά σε άλλον λείπει το χέρι, σε άλλον το πόδι, σε άλλον κεφάλι … βασικά κομμάτια.
Τι έγινε στο τηγάνι???
Κατ’ αρχήν, ποδόσφαιρο σάλας και δέος ΠΟΚ – ΚΕΔ με γλάστρα το Βαλβέρδε.
Δεν ανατρέπονται αυτά τα παιχνίδια ... κ. Πλατινί???
Ένα πέναλτι (=1 ΓΚΟΛ) και μια κόκκινη (=10 ΓΑΥΡΟΙ) είναι μέρος της πεμπτουσίας του παιχνιδιού και της προσπάθειας που κάνει ομάδα, να παλέψει σε τρία μέτωπα ... εαυτός της, κόκκινη ομάδα και κόκκινος διαιτητής.
Δηλαδή, θα αυτομαστιγωθούμε και θα πούμε ... ήμασταν κακοί ρε παιδιά και δε μας άξιζε η δίκαιη διαιτησία και θα έμοιαζε ως υποβοήθηση???
Η δικτατορία της ΚΕΔ στο μεγαλείο της.
Αν όμως έδινε την καθαρή φάση το Στυλιάρι δε θα είχε ύπνο ... τώρα θα κοιμηθεί ήσυχα.
Αν λοιπόν ... θα μιλούσαμε για άλλο αποτέλεσμα, έστω με αυτό το λειψό πάζλ και με το Μπάκα να περιμένει το τραμ.
Νομίζω, πως το τελεσίγραφο έληξε για κ. Χριστοβασίλη και … επίσημη - ανεπίσημη διοίκηση … γατόνια και κοθόνια … ο κόσμος όλος, άπαντες γνωρίζουν τι χρειάζεται αυτή η ομάδα και με αυτόν τον προπονητή.
Τελεία και παύλα και δώστε τα ναύλα σε κείνους που τα χρειάζονται.
Διαφορετικά μας λέτε ότι, εδώ και 2 εβδομάδες ... ο Μουρίνιο κοουτσάρει το Μπισδουνάκι.
Ωστόσο όμως εμείς (μάλλον μόνος μου), νομίζω ότι θα πρέπει να αναζητήσουμε (αναζητήσω) κάποια πλατεία ή ένα πάρκο, για να τοποθετήσουμε (ω) το άγαλμα του Κώτσιου.