Τριτο συνεχομενο ματς που μας "σφαζει" ο διατητης, ηταν πεναλταρα, εκοψε τον μπεσερα με ανυπαρκτο οφ σαϊντ κλπ. ΑΛΛΑ εγω πιστευω οτι και να το εδινε παλι θα χαναμε.
Στην ουσια: ανισχυρο ροστερ - για εμενα ροστερ που θα διεκδικουσε με αξιωσεις την ανοδο απο Β΄σε Α΄, αλλα ως εκει. Επισης δεν βλεπω να δινουν το 100% των οποιων δυνατοτητων τους, χωρις να γνωριζω το γιατι.
Τελευταια μας ευκαιρια τον Ιανουαριο, φευγουν οσοι δεν κανουν και η ομαδα ενισχυεται ουσιαστικα! Με παιχτες που κανουν την διαφορα που θα ερθουν, αρκει βεβαια να πεσει το παραδακι!
Αν αυτο που ειπε ο Αγγελος οτι ...οι παιχτες ηταν χαρουμενοι που χασαν μονο με 2-0....τοτε εκει ειναι η υπολοιπη μιση αληθεια της μεχρι τωρα πορειας μας! Να σας συγχωρεσουμε οτι, τοσο ξερετε τοσο παιζετε, αν αμως θεωρειτε επιτυχια οτι χασατε μονο με 2 γκολ, τοτε δεν ξερετε σε ποια ομαδα παιζετε! Οσοι σκεφτεστε ετσι ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ, γυριστε σε προοδευτικους και ηλυσιακους, για εκει ειστε! Εμεις αλλον ΠΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ!
Υ.Γ. Μην ασχολειστε με τον Νικολακοπουλο...δεν ειναι καθολου χαζος...απλα εχει το μικροβιο του γαυρου! "Τα δικα μου, δικα μου..τα δικα σας, δικα μου", επιπλεον σε γαυρους απευθυνετε!
Εμενα με ενοχλησε περισσοτερο ο αεκτζης πλην Γιαννιωτης κ. Καραλης που αυτη την εβδομαδα εγινε ΠΑΣ, γιατι τηνν προηγουμενη ηταν αεκ και δεν ειδε ουτε το χερι - πεναλτι του Κοντοε, ουτε το φαουλ στον Λιλα πριν το πεναλτι που "φωναζε" οτι αδικηθηκε η αεκ, ουτε το κλαδεμα στον Μπεσερα απο τον Κοντοε στην σεντρα.
Τα του "σπιτιου" μας πρωτα και μετα του γειτονα!
Υ.Γ. 2 Φιλιες με γαυρους της 7 και "αμοιβαιες αγαπες" να μας λειπουν! Δεν λεω να δερνομαστε, αλλα "φιλοι" με αυτη την ΦΑΡΑ δεν μπορουμε να γινουμε ΠΟΤΕ!