Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

0-1
3 (4.8%)
1-2
14 (22.6%)
0-0
1 (1.6%)
1-1
6 (9.7%)
2-2
9 (14.5%)
3-0
17 (27.4%)
2-0
0 (0%)
1-0
0 (0%)
3-1
5 (8.1%)
2-1
1 (1.6%)
άλλο ?
6 (9.7%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 62

Η ψηφοφορία έληξε: Σαβ 17 Δεκ 2011 21:01

Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 42108 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 613
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #175 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 11:58 »
Ωραία τα λέει ο συνταυρος αλλά δεν καταλαβαινω
για ποιο πράγμα ακριβώς κατηγορεί τον κόσμο του ΠΑΣ.
Κάτι γενικόλογα διακρίνω μόνο.

Τα του Αναστασιαδη πάντως τα κατάλαβα.
Να φύγει,δεν κάνει. :) :stop:

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #176 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 12:17 »
Σωστά να φύγει ο Αναστασιάδης δεν κάνει.άχρηστος είναι κ έκανε κ λάθη!!!
Τι λέτε ρε, δηλαδή τι έπρεπε να πει οτι πήγαμε καλά που φάγαμε μόνο 2?Να ψωνιστουν οι παίκτες κ να νομίζουν οτι πήγανε κ καλά?Όσο κ να πονά είπε την αλήθεια οτι τα παιδιά είναι ευχαριστημένα που χάσαμε με 2-0 κ αυτή η νοοτροπία θα πρέπει να αλλάξει.Τι να πει δηλαδή παραπάνω.
Όλα τα έχουμε ο Αναστασιάδης μας φταίει τώρα
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #177 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 12:29 »
μη τσιμΠΑΣ ρε συνταυρε κ φορτωνεις ασκοπα....δες λιγο  τς φατσ ουλις :stop: :) ... :P
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Μολοσσός

  • Επισκέπτης
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #178 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 12:46 »
Παράθεση
Τόσες πολλές μαλακίες σε τόσο λίγο χώρο ...
Πόσο αρέσει το "δούλεμα" ρε πούστη μου... Γι` αυτό, αυτή η περιοχή, και ειδικά αυτή η πόλη τρώει τόσο και τέτοιο γαμ**ι, όχι μόνο αθλητικά, αλλά και πολιτικά, αναπτυξιακά, κοινωνικά κλπ. Το μόνο που μετράει πια, είναι το "χάιδεμα", η φόρα παρτίδα μόστρα, το "γαμάτο" αυτοκίνητο και η "πρώτη μούρη" στα κλαρίνα.

δεν αρέσει σε όλους...αλλά μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #179 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 12:51 »
Δεν υπάρχει πέναλτι γράφει ο Νικολακόπουλος:
Εδώ
Παράθεση
Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει περί… πέναλτι. Κόκκινων, πράσινων και κίτρινων!

Είναι λογικό να  είδαν πέναλτι του Μέγερι στο Λίλα πολλοί στον Παναθηναϊκό και πολλοί Παναθηναϊκοί. Πολύ απλά γιατί φέτος έχουν συνηθίσει να παίρνουν οι ίδιοι τέτοια πέναλτι. Δηλαδή, σε φάσεις με κάποιο βαθμό δυσκολίας και αμφισβήτησης, οι αποφάσεις των διαιτητών-και των εποπτών-να είναι πάντοτε ευνοϊκές για την ομάδα τους. Έτσι, τώρα που ήταν ευνοϊκή για τον Ολυμπιακό τους κακοφάνηκε.

Κατά την γνώμη μου δεν υπήρξε πέναλτι, τουλάχιστον όπως φάνηκε από την κεντρική κάμερα της Νόβα. Γιατί ο Μέγερι φαίνεται να αποκρούει, η μπάλα να κοντράρει στον Λίλα, να φεύγει πίσω από τον γκολκίπερ κι ο Λίλα να πέφτει πάνω στον Μέγερι, με τη φόρα που είχαν κι οι δύο. Δεν αρνούμαι πως η φάση δεν ήταν εύκολη, όμως μην ξεχνάτε το αξίωμα ότι ο διαιτητής πρέπει να δίνει πέναλτι μόνο όταν είναι 100% σίγουρος. Εδώ ήταν προφανές πως καμία σιγουριά δεν είχαν ούτε ο ρέφερι, ούτε ο επόπτης.

Κι ο επόπτης νομίζω δεν έδειξε ποτέ στο ματς κάποια φιλολυμπιακή διάθεση, για να πεις ότι θέλησε να σκρινάρει και στη συγκεκριμένη φάση τον Ολυμπιακό. Αντίθετα, άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί, ενώ θα μπορούσε να σηκώσει το σημαιάκι για οφσάϊντ άλλου παίκτη του ΠΑΣ, που ίσως επηρέαζε τη φάση. Κατά την άποψή μου, πάντως, καλώς άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί, αφού ο Λίλα ερχόταν από πίσω και ήταν καλυμμένος.

Εδώ εμείς, όλοι, βλέπαμε και ξαναβλέπαμε τη φάση από τρεις διαφορετικές λήψεις κι από τη μία λήψη βλέπαμε ότι δεν υπάρχει τίποτα, από την άλλη όμως προβληματιζόμασταν. Δεν δίνονται ρε παιδιά έτσι τα πέναλτι. Με το αποτέλεσμα 1-0 και σε φάση, που θα σήμαινε και αποβολή του γκολκίπερ. Τι είναι το πέναλτι-είναι η εσχάτη των ποινών. Τώρα, αν στο φετινό Παναθηναϊκό, έχει γίνει παγκόσμιο ρεκόρ σε πέναλτι, κατ΄ αναλογία αγώνων (5 σε 12), δεν σημαίνει ότι θα πρέπει σε όλες τις ομάδες να σφυρίζονται τέτοια αμφισβητούμενα πέναλτι.

Παρεμπιπτόντως, η Ρεάλ από αυτό το Σαββατοκύριακο έγινε η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που ξεπέρασε στα πέναλτι τον Παναθηναϊκό, με 7 σε 16 αγωνιστικές! Έστω με...βραχεία κεφαλή. Η πλάκα είναι ότι περισσότερο κι από τα πράσινα παπαγαλάκια φώναξαν αυτή τη φορά τα κίτρινα. Κι ενώ δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου!
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #180 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 12:56 »
Aρχικά να πω ότι το ματς το είδα από την tv και όχι από το γήπεδο.
Δυστυχώς για ένα ακόμη ματς μπήκαμε φοβισμένα, χάσαμε κανα 30λεπτο, φάγαμε το κλασικό πλέον γκολάκι μας και λίγο πριν πάμε με 1-0 ημίχρονο, φάγαμε ένα χαζό 2ο γκολ, από λάθος του Μπουζίντ. Δεν μπόρεσε ο Μπάκας να βάλει το εύκολο στο 66, κι αν γινόταν εκεί το 2-1 ποτέ δε ξέρεις...
Όμως για μένα η φάση του αγώνα ήταν στο πέναλτυ, γιατί τότε θα πηγαίναμε με 1-1 ημίχρονο, και το Β θα ήταν εντελώς διαφορετικό.
Για τις επιλογές της 11αδας του προπονητή, ουδέν σχόλιο. Μετά Χριστόν προφήτης και κυρίως μετά από ήττα είναι πανεύκολο να γίνει κάποιος. Πιστεύω ότι αυτούς έκρινε να βάλει γι αυτό το ματς, άλλοι του βγήκαν, άλλοι όχι, οι αλλαγές για μια ακόμη φορά πιστεύω βοήθησαν.
Τα ζητούμενα από δω και μπρος είναι η διάρκεια στο παιγνίδι, η αποφυγή λαθών που φέρνουν εύκολα γκολ, το πάθος από την αρχή και όχι όταν είμαστε πίσω στο σκορ, η δημιουργία παιγνιδιού και φυσικά η συλλογή βαθμών μιας και τα περιθώρια στενεύουν.
Διαβάχω πολλούς που λένε ότι δεν κάναμε φάσεις. Είχαμε το πέναλτυ, το τετ-α-τετ του Μπάκα και το ανύπαρκτο οφ σάιτ του Μπεσέρα, συν το ότι δεν σούταρε ο Λίλα στην αρχή από το λάθος του  Μέγερυ.
Παίζαμε με το ΟΣΦΠ εκτός, με έναν ΟΣΦΠ που τελευταία έχει βελτιωθεί πολύ αμυντικά (δεν δέχεται έυκολα γκολ όπως στην αρχή του πρωταθλήματος) και με έναν διαιτητή (που εκτός του πέναλτυ) δεν άφηνε καν να ακουμπήσεις παίκτη του γαύρου χωρίς να σφυρίξει φάουλ (και ενίοτε να βγάλει και την κάρτα - περίπτωση Κώτσιου).
ΟΚ δεν πήραμε βαθμό, δεν ευχαριστιέμαι που χάσαμε (μόνο) 2-0, αλλά δεν ανοίξαμε και τα πόδια, όπως κάτι Κέρκυρες και Λιβαδειές.
Συμφωνώ μ ετις δηλώσεις Άγγελου και μακάρι να αλλάξει την ψυχολογία και το τρόπο σκέψεις των παικτών μας.
Είχα τη τύχη και την ευτυχία να είμαι παρών και στις 2 3αρες επί του θρύλου στην έδρα μας. Η 2η το 1985 ας πούμε ότι ήταν συγκυριακή, μιας κι εμείς τότε δεν είχαμε καμιά υπερομάδα, ούτε και ο γαύρος ήταν κάτι το τρομερό. Η 1η όμως τον Γενάρη του 1976 επιτεύχθηκε επί μιας υπερομάδας για τα δεσομένα της εποχής (Γουλανδρής), από μια αντίστοιχη δικη μας υπερομάδα. Οποιεσδήποτε συγκρίσεις με το τότε είναι άστοχες και μη επαναλαμβανόμενες. Εμείς είχαμε 5-6 ξένους παικταράδες για την εποχή εκείνη, εν΄ω επιτρεπόταν 2. Βέβαια και ο γαύρος είχε "ελληνοποιημένους" και η Καλαμάτα, αλλά όχι μεγαλύτερης αξίας από τους δικούς μας.
Δυστυχώς με την Ε.Ε και μετά την υπόθεση Μπομάν η ψαλίδα άνοιξε και δεν πρόκειται να κλείσει. Δεν γίνεται ο ΠΑΣ και ο κάθε ΠΑΣ με τα οικονομικά που έχει να συναγωνισθεί σε ποιότητα παίκτες σαν κι αυτούς του ΟΣΦΠ τώρα ή και του ΠΑΟ. Απλά μπορεί να σου κάτσει μια καλή φουρνιά 5-6 παικτών όχι ακριβών, όπως του Βόλου πέρυσι και να κάνεις μερικά καλά αποτελέσματα παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο. Το πέτυχε συγκυριακά και η Τρίπολη τη 1η χρονιά που ανέβηκε. Το να είσαι ο φόβος και ο τρόμος του ΠΟΚ για 5-6 χρόνια συνέχεια, όπως ο ΠΑΣ του 74-80, είναι πλέον σχεδόν αδύνατο και ας μη τρέφουμε αυταπάτες.
Εκτός αν μας αγοράσει κανένας κροίσος και πάρει παικταράδες με το τσουβάλι, που να νικάνε και τους Στυλιάρες και όλους!!! Όσα ταλέντα και να βρούμε δε γίνεται να ανταγωνίζονται Μιραλάδες, Σισέδες, Λέτο, Ιμπαγάσα, κλπ.
Φυσικά και σε κάποια ματς μπορούμε να νικήσουμε τον οποιοδήποτε. Και είναι αμαρτία αυτή τη πιθανότητα να στη στερούν οι Στυλιάρες και οι λοιποί κόρακες. Και ότι το σκορ ήταν 2-0 δε μου λέει κάτι. Η Φώφη με 0 ευκαιρίες το κάνε 2-2 εκεί, όμως κανένας κόρακας δεν την εμπόδισε.
Συνεπώς .. δουλειά δουλειά όπως λέει και ο προπονητής. Η διοίκηση σε συνεργασία με τον κόουτς να κάνει τις απαραίτητες μεταγραφές ... (ναι ναι και με την βοήθεια του γνωστού μάνατζερ για ορισμένους που θα αρχίσουν πάλι) και μακάρι να έχουμε 6-7 Μπεσέρες σε ποιότητα και τότε θα δούμε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος στο Β' γύρο με όλους αυτούς τους γαυροβάζελους και λοιπούς ΠΟΚατζήδες!!



Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #181 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 12:58 »
βγαινεις σημερα στην πολη
και οπου κι αν πας να πεις τον πονο σου σ λενε:
ετσι ειναι αυτα...
τι ετσι ειναι αυτα ρε κρυφογαυροι?
α ρε κατακαημενα Γιαννενα....



ΜπαμΠΑΣ χωστα αλλου οχι εδω μεσα...
εδω ειμαστε ΠΑΣ και  :mono:

και οπως εχω ξαναπει

Παράθεση
Τόσες πολλές μαλακίες σε τόσο λίγο χώρο ...
αμα δεν σ αρεσει αλε....

και αν κρινω και απ το ψευδονυμο σου.....
αλε προς πειραια μερια...

Μολοσσός

  • Επισκέπτης
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #182 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 13:12 »
   ορέ σύνταυροι...δείτε πως έπαιξε ο  Αστέρας απέναντι στον βάζελο...δηλαδή αν εσείς είσαστε ευχαριστημένοι με την εμφάνισή μας απέναντι στον γαύρο,τότε τι θα έπρεπε να είναι οι Τριπολιτσιώτες;
   πασολέδες που ικανοποιούνται με τέτοιες εμφανίσεις μειώνουν την ομάδα...καλά τα χώνει ο σύνταυρος...με σβηστές μηχανές του γαύρου χάσαμε μόνο 2-0.. ανοίξτε τα μάτια επιτέλους..συγκρίνετε και τις άλλες ομάδες με την δικιά μας....πάψτε επιτέλους να εθελοτυφλείτε...τουλάχιστον εμείς οι πασολέδες να σταθούμε στο ύψος μας...

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.222
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #183 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 13:16 »
Ξεκολλατε γαμω το κερατο μου και γαμω τη μιζερια μας
Δεν εχετε καταλαβει οτι σωθηκαμε με το που πηραμε προπονητη τον αγγελο?
Αντιλαμβανεστε τι σημαινει να εχεις μεγαλη προσωπικοτητα στον παγκο σου?
Θα τα καταφερουμε δεν υπαρχει αμφιβολια
Σε 2 μηνες θα εχει οριστικοποιηθει και μαθηματικα η παραμονη
Στοχος δεν ειναι η παραμονη αυτη τη στιγμη στο δικο μου μυαλο
Στοχος ειναι να μην καει ο αγγελος ετσι ωστε να μεινει μια πενταετια τουλαχιστον και να θυμηθουμε τα παλια που δεν περναγε κανεις απο εδω μεσα
Εχετε μαθει να ζειτε με τον φοβο χρονια τωρα αλλα ζωη με φοβο δεν ειναι ζωη
Ξεκολλατε οσοι απομεινατε γιατι μονο ετσι θα παμε μπροστα



 :mono: :pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.121
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #184 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 13:23 »
Το συγκεκριμένο topic αφορά ΜΟΝΟ το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που είχε πάρα πολύ καλύτερους παίκτες από τους δικούς μας, στην έδρα της και με προπονητή στον πάγκο για 16 συνεχόμενους μήνες.

Και στο Α και στο Β ημίχρονο, φάνηκε να μη δουλεύει τίποτα στην ομάδα.
Ούτε ανασταλτικά ήμασταν καλοί, ούτε δημιουργούσαμε, ούτε κρατούσαμε μπάλα.

Το ότι βελτιωθήκαμε κάπως στο Β δε σημαίνει ότι παίξαμε καλά.
Δεν ασχολήθηκε ο γάβρος με το ματς, μπήκαν και 1-2 σωστοί παίκτες από εμάς και κάπως σώσαμε τα προσχήματα και καταφέραμε να περάσουμε το κέντρο έχοντας τη μπάλα στην κατοχή μας 2-3 φορές.
Μέχρι εκεί.
Δεν κάναμε ούτε μία φάση σε 90΄αγώνα.
Η μόνη ευκαιρία που χάσαμε για να σκοράρουμε ήταν από πάσα αντιπάλου, όπως με το βάζελο στο ΟΑΚΑ.

Εγώ εστιάζω σε ένα και μόνο σημείο που, κατά τη γνώμη μου, είναι και η βασική αιτία της παρουσίας μας.
Η τριάδα του κέντρου Τζημόπουλος - Λίλα - Ανδράλας δε γίνεται να παίζει ταυτόχρονα.
Ο συνδυασμός αυτών των παικτών δε μπορεί να παράξει κάτι καλό.
Δημιουργικά, δε μπορεί να φτιάξει κάτι απ'τη στιγμή που κανένας από τους τρεις δεν έχει καλό κοντρόλ, ντρίμπλα, κάθετη πάσα, ταχύτητα, φαντασία.
Ανασταλτικά, ο Ανδράλας προσπαθεί να αναπληρώσει την έλλειψη έκρηξης με σωστές τοποθετήσεις. Στο γκολ που φάγαμε δεν έκανε τίποτα από τα δύο και γι αυτό ευθύνεται.
Δημιουργικά, με παράλληλες πασούλες 5-6 μέτρων δε φτάνεις στην αντίπαλη περιοχή. Πόσο μάλλον όταν 4-5 φορές σε 90 λεπτά κάνεις και λάθος στις απλές αυτές πάσες...
Ο Τζημόπουλος, αν έχει δίπλα του κάποιον παίκτη δημιουργικό ή έστω γρήγορο, μπορεί να προσφέρει αλλά είναι πολύ βαρύς και αργός. Συν τοις άλλοις, χθες ήταν και soft. Σε κάθε φάση ήταν σα να ζητούσε συγγνώμη στον αληταρά τον Τοροσίδη επειδή τον μάρκαρε.
Για το Λίλα, τι να γράψεις;
Τι θέση παίζει ο Λίλα ρε παιδιά; Για δεκάρι τον πήραμε;
Στην Εθνική Αλβανίας παίζει μπακ. Εδώ δεν έχει παίξει ακόμα τέρμα μόνο...
Ως αριστερό μπακ τα είχε πάει πολύ καλά από όσο θυμάμαι. Και πιστεύω ότι μόνο ως πλάγιο μπακ μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε. Στον άξονα, μπορεί να παίξει μόνο μπροστά από τους στόπερ, να τρέχει και να πιέζει και να δίνει την πρώτη πάσα σε κάποιον που θα ξέρει τι να κάνει τη μπάλα. Αυτός δεν ξέρει. Άσε που είναι και επίφοβος για κάρτες σε κάθε ματς.

Στην επιλογή αυτών των 3 παικτών οφείλεται αυτή η εικόνα που είχε η ομάδα χτες.
Δε μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα, δε μπορούσαμε να τους κρατήσουμε μακρυά από την περιοχή μας.
Από 'κει και πέρα, τι να κάνεις;
"Δείξε μου τους μέσους σου να σου πω τι ομάδα έχεις..."
(Γεωργίου σπήκινγκ)

Λάθος επιλογή του Αναστασιάδη να μην παίξει ο Μπεσέρα στα αριστερά και αντ' αυτού να παίξει ο Γεωργίου.
Μαθαίνει ακόμα τους παίκτες...
Ευτυχώς που τους μαθαίνει σε αυτά τα δύο ματς γιατί, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, δε χάθηκε ο κόσμος που τα χάσαμε. Ελπίζω τις επόμενες 2 εβδομάδες να έχει τον απαιτούμενο χρόνο για να τους μάθει και να επιλέξει τη σωστή 11αδα για το κομβικό σημείο με τον ΟΦΗ.
Προηγείται το πολύ σημαντικό ματς εναντίον του Διαγόρα, βέβαια κι ελπίζω να κερδίσουμε.
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 531
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #185 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 13:26 »
Γιατι ο λαος του ΠΑΣ βραζει και αν γινει στραβη με τη φοφη θα δεις που θα πανε ολοι αυτοι οι αχρηστοι που εχουν σημερα τα ηνια της ομαδας.

Με το μαλακό όμως μη σκίσουμε κανά καλσόν.....

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #186 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 13:35 »
Δεν υπάρχει πέναλτι γράφει ο Νικολακόπουλος:
Εδώ
Παράθεση
Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει περί… πέναλτι. Κόκκινων, πράσινων και κίτρινων!

Είναι λογικό να  είδαν πέναλτι του Μέγερι στο Λίλα πολλοί στον Παναθηναϊκό και πολλοί Παναθηναϊκοί. Πολύ απλά γιατί φέτος έχουν συνηθίσει να παίρνουν οι ίδιοι τέτοια πέναλτι. Δηλαδή, σε φάσεις με κάποιο βαθμό δυσκολίας και αμφισβήτησης, οι αποφάσεις των διαιτητών-και των εποπτών-να είναι πάντοτε ευνοϊκές για την ομάδα τους. Έτσι, τώρα που ήταν ευνοϊκή για τον Ολυμπιακό τους κακοφάνηκε.

Κατά την γνώμη μου δεν υπήρξε πέναλτι, τουλάχιστον όπως φάνηκε από την κεντρική κάμερα της Νόβα. Γιατί ο Μέγερι φαίνεται να αποκρούει, η μπάλα να κοντράρει στον Λίλα, να φεύγει πίσω από τον γκολκίπερ κι ο Λίλα να πέφτει πάνω στον Μέγερι, με τη φόρα που είχαν κι οι δύο. Δεν αρνούμαι πως η φάση δεν ήταν εύκολη, όμως μην ξεχνάτε το αξίωμα ότι ο διαιτητής πρέπει να δίνει πέναλτι μόνο όταν είναι 100% σίγουρος. Εδώ ήταν προφανές πως καμία σιγουριά δεν είχαν ούτε ο ρέφερι, ούτε ο επόπτης.

Κι ο επόπτης νομίζω δεν έδειξε ποτέ στο ματς κάποια φιλολυμπιακή διάθεση, για να πεις ότι θέλησε να σκρινάρει και στη συγκεκριμένη φάση τον Ολυμπιακό. Αντίθετα, άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί, ενώ θα μπορούσε να σηκώσει το σημαιάκι για οφσάϊντ άλλου παίκτη του ΠΑΣ, που ίσως επηρέαζε τη φάση. Κατά την άποψή μου, πάντως, καλώς άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί, αφού ο Λίλα ερχόταν από πίσω και ήταν καλυμμένος.

Εδώ εμείς, όλοι, βλέπαμε και ξαναβλέπαμε τη φάση από τρεις διαφορετικές λήψεις κι από τη μία λήψη βλέπαμε ότι δεν υπάρχει τίποτα, από την άλλη όμως προβληματιζόμασταν. Δεν δίνονται ρε παιδιά έτσι τα πέναλτι. Με το αποτέλεσμα 1-0 και σε φάση, που θα σήμαινε και αποβολή του γκολκίπερ. Τι είναι το πέναλτι-είναι η εσχάτη των ποινών. Τώρα, αν στο φετινό Παναθηναϊκό, έχει γίνει παγκόσμιο ρεκόρ σε πέναλτι, κατ΄ αναλογία αγώνων (5 σε 12), δεν σημαίνει ότι θα πρέπει σε όλες τις ομάδες να σφυρίζονται τέτοια αμφισβητούμενα πέναλτι.

Παρεμπιπτόντως, η Ρεάλ από αυτό το Σαββατοκύριακο έγινε η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που ξεπέρασε στα πέναλτι τον Παναθηναϊκό, με 7 σε 16 αγωνιστικές! Έστω με...βραχεία κεφαλή. Η πλάκα είναι ότι περισσότερο κι από τα πράσινα παπαγαλάκια φώναξαν αυτή τη φορά τα κίτρινα. Κι ενώ δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου!
αγαπητε ...οπουλε παλιοελλαδιτη βγαλε τα γαυρογυαλια κ μετα τα ξαναλεμε...
 
ειναι δυνατον ρε συνταυροι την καθε επιμαχη φαση να την αναγαγουν σε αντιπαραθεση βαζελων -γαυρων κ να προσπαθουν απο φαση που ευνοηθηκαν ,να κερδισουν κατι περσοτερο στο μελλον ,απ οσα κερδισ ο αλλος <πρωταγωνιστης>?
 
στο μυαλο τετοιων δημοσιοκαφρων βεβαια υπαρχουν μονο αυτοι ...οι 2 μονομαχοι και καποιοι αλλοι τιποτενιοι που συμπληρωνουν το πρωταθλημα...
 
  η απεικονιση τς ξεφτιλας π βιωνουμε σαν κρατος στν αθλητικοδημοσιογραφικη της εκδοση σ ολο της το μεγαλειο... δεν εστιαζει στο αν αδικηθηκε καποια ομαδα ,αλλα στο ποιος ωφεληθηκε περσοτερο μεχρι τωρα απ τς 2 μονομαχους ...
  ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕς... >:( >:( >:( ουτε για κωλοχαρτο δεν κανουν οι φυλλαδες σας εδω στα Γιαννενα..στους Μαμλουκους π απευθυνεστε βεβαια τς φαινονται πανεπιστημιακα συγγραματα ...
 
  κατω απ αυτο το πρισμα ναι ,το οφσαιτ που δωσε στο Μπεσερα (τουλαχιστον ενα μετρο πισω απ τη γραμμη του τελευταιου αμυντικου)ενω ηταν ολομοναχος,ηταν λιγοτερο οφσαιτ απ τ αλλο που δεν εδωσε στο βαζελο προχτες  %-| ...
ρε δε μπα να γαμθειτε ομαδικως ολοι εκει κατω απ τ αυλακι ...
υ.γ.εννοειται κ το λεκανοπεδιο μεσα.. :P   
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 19 Δεκ 2011 13:54 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #187 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 13:51 »
Παράθεση
Δεν υπάρχει πέναλτι γράφει ο Νικολακόπουλος:
Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει περί… πέναλτι. Κόκκινων, πράσινων και κίτρινων!
Εδώ εμείς,όλοι, βλέπαμε και ξαναβλέπαμε τη φάση από τρεις διαφορετικές λήψεις κι από τη μία λήψη βλέπαμε ότι δεν υπάρχει τίποτα, από την άλλη όμως προβληματιζόμασταν. Δεν δίνονται ρε παιδιά έτσι τα πέναλτι. Με το αποτέλεσμα 1-0 και σε φάση, που θα σήμαινε και αποβολή του γκολκίπερ. Τι είναι το πέναλτι-είναι η εσχάτη των ποινών.




Δείτε τι λέει ο άνθρωπος:Δεν δίνονται ρε παιδιά έτσι τα πέναλτι. Με το αποτέλεσμα 1-0 και σε φάση, που θα σήμαινε και αποβολή του γκολκίπερ
Δηλαδή ρε φλώρε θα έπρεπε να ήταν το σκορ 4-0 για να δωθεί τέτοιο πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ?Κ τι να λέει αν ήταν αποβολή του τερματοφύλακα?Απλά δημοσιογραφάκο της πλάκας έτσι έχετε μαθει προστασία στου Πρασινοκόκκινους μην πάθουν τίποτε.Το ξαναλέω καλά κάνουν κ σας γαμ...αν στην Ευρώπη!!!!
Κ επειδή μιλάμε για πέναλτι αφού θες να έχεις ταυτότητα δημοσιογράφου φρεσκάρισε την μνήμη σου με το πέναλτι που δώθηκε υπέρ της Τρίπολης(3-1) εδώ να δεις τι πέναλτι δίνονται!!
 
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 19 Δεκ 2011 13:55 από ΘΟΔΩΡΗΣ »
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #188 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 14:12 »
Μα γιατί βάζετε δημοσιοΚΑΦΡΟΥΣ και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ σαν τον νικολακόπουλο και χαλάτε το φόρουμ;Εδώ μάλλον ταιριάζει απόλυτα τόσες μαλ σε τόσο λίγο χώρο....Ευτυχώς στην ευρώπη δεν πιάνουν οι προπαγάνδες και φαίνεται η γυμνή αλήθεια...ότι είστε η χαρά του κάθε αντιπάλου....ποκιτες και ποθιτες....
ΟΥΣΤ

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #189 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 14:13 »
-Δυστυχώς ο ΠΑΣ,χτες στο τηγάνι, δεν τα κατάφερε (σε ενα ακόμα εκτός έδρας μάτς),
και έφυγε ηττημένος...

-Μέσα στην επιθετική και οργανωτική μας ανυπαρξία,
διέκρινα προσπάθειες στα μαρκαρίσματα,
και (συγκριτικά με προηγούμενα παιχνίδια)
λιγότερα λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας...

-Δυστυχώς, μεχρι να γίνει το 1-0
η μπάλα είχε μαγνήτη προς τα δοκάρια μας
ο γαυρος πίεζε ασφυκτικά (περάσαμε πολιορκία γερή)
και όλα έδειχναν ότι το γκόλ ψήνεται :( ...

-Ακόμα και αυτήν την στιγμή, οι παίκτες μας,
ναι μεν έτρεχαν και μάρκαραν...
αλλα δυστυχώς
δεν μπορούσαν να διώξουν, ένα περίεργο πράμα, που σου την δίνει στα νευρα
 -και το κυριότερο-
δεν υπήρχε ο παίκτης , να κρατήσει μπάλα στα πόδια, να παγώσει το παιχνίδι
να πασάρει, να τροφοδοτήσει, να λύσει το ...''ταμπούρι''..

-Ο γαύρος λοιπόν, σκόραρε με ενα άπιαστο γκόλ
ο Φεγκρούς δεν μπορούσε να κάνει τίποτα,δεν είχε και καλή οπτική
 αλλα (αν υπάρξει κάποια ένσταση)
αυτή στηρίζεται στο οτι ο παίκτης του γάυρου (που ήρθε απο πίσω) σούταρε αμαρκάριστος...
-Με τέτοια πολιορκία όμως ...τετοια ώρα τέτοια λόγια.

-Εκεί ακριβώς , ως δια μαγείας , η πίεση σταμάτησε,το απόστημα έσπασε,
και ο ΠΑΣ βρήκε χώρους....Ως εκεί...
Ο Μπάκα μόνος, χάφ πουθενά, κέντρο πού??....

-Ο Λίλα ήταν πρωταγωνιστής στις 2 καλές στιγμές που μας παρουσιάστηκαν:
α) Στο λάθος του Μέγιερι, που η μπάλα πήγε πάνω του,
δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω τι προσπάθησε να κάνει ...Και είχε χωρο μπροστά του.....και
β) Η φάση του πέναλτι...(παρακάτω θα αναφερθώ σ'αυτό)

-Και λίγο πρίν τελειώσει το ημίχρονο (πολύ κακή στιγμή που έγινε)
δεχτήκαμε και το 2-0,
δωράκι για ακόμα μία φορά, απο αδράνεια της άμυνας ...

-Σημείωση πως το δεχτήκαμε, παίζοντας με 10 παίκτες
όπως ακριβώς έγινε όταν ο ΠΑΟΚ μας ισοφάρισε σε 1-1...Πάλι με 10 παίζαμε >:( %-|


-------------------------------------------------------------

-Στο β' ημίχρονο, ο γαύρος δεν μας απείλησε ιδιαίτερα
(ένα σουτ του Τζιμπούρ που απέκρουσε ο Φέγκρους, ίσως η καλύτερη φάση του)
ο ΠΑΣ έδειξε πώς ισορρόπησε το μάτς
αλλα ως εκεί...(ξανα)
-Μοναδική κλασική ευκαιρία, το άστοχο πλασέ Μπάκα...
-Αν έμπαινε εκεί...η ψυχολογία άλλαζε (χωρίς να μπορούμε να προδικάσουμε το αποτέλεσμα)...

-Ετσι λοιπόν , με τον Μπάκα μόνο
και με τον Μπεσέρα στην αριστερή πλευρά (που πήρε τη  θέση του εξαφανισμένου Σκόυφαλη)
 επίσης μόνο, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι..

-Σύμφωνα με την παρουσία μας στο γήπεδο
δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω
δίκαιη η (αγωνιστική μας) ήττα...

----------------------------------------------------

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
 
-Για ακόμα ένα μάτς , ο ΠΑΣ αδικείται....

-Πέναλτι πεντακάθαρο, και κόκκινη κάρτα
η μπάλα φεύγει μπροστά,
ΔΕΝ απομακρύνεται απο τον Μέγιερι αν κάποιος ισχυριστεί οτι βρίσκει μπάλα...
-Κρατάμε τεφτέρι αδικίας, αυτά μόνο τυχαία δεν είναι....

-Εδώ, για το οφσάιντ που ζήτησαν στην αρχή της φασης
δεν ξέρω ακριβώς τι λέει ο κανονισμός....
αν ο παίκτης πρέπει να κάνει κίνηση ή πρέπει να ακουμπήσει την μπάλα, ωστε να είναι οφσαιντ..
-Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Λίλα που παίρνει την μπάλα ΔΕΝ είναι οφσάιντ...


-Υπήρξαν και τα απαραίτητα...εδρικά σφυριγματάκια....
-Ανύπαρκτη η κίτρινη κάρτα στον Ανδράλα,
συνεχή φαουλάκια σε καθε επαφή
ανύπαρκτο το οφσάιντ Μπεσέρα ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΠΙΣΩ
ενώ στην βουτιά Μιραλλάς για να πάρει πέναλτι, κίτρινη για θέατρο δεν υπάρχει??? >:(

-Αρνήθηκε και στον γαύρο το καθαρό φάουλ και την κίτρινη στον Πάντο, -έξω όμως απο την περιοχή...
-Με λίγα λόγια ο κορακοδιαιτησία ήταν για ψόφο....Πραγματικά κακή...

-Διαιτητικά λοιπόν, για μια ακόμα φορά αδικηθήκαμε
και αν έδινε το πέναλτι ,
ίσως να είχαμε άλλο β ημίχρονο...

-Και επειδή το ποδόσφαιρο είναι ψυχολογία
ο ΠΑΣ ίσως να κατάφερνε κάτι καλύτερο (έστω και με ΧΑ-ΧΟΥ)
χωρίς βέβαια να αποκλείουμε και την εκ νέου πίεση που θα ασκούσε (θεωρητικώς πάντα)
 ο Οσφπ για το 2-1...
------------------------------------------------------------

-ΥΓ1 Υπάρχει ενημέρωση για τον τραυματισμό Λίλα?
ΥΓ2 Μπράβο στους Πασολέδες που βρέθηκαν στο τηγάνι -οργανωμένα ή σκόρπια ;)
(μάλιστα οι πρώτοι προς το τέλος ακουγόταν)...
ΥΓ3 Επιβάλλεται η ενίσχυση της ομάδας μας...
Κρίσιμο το ματς με τους Τσάτσους στις 3/1 ημέρα Τρίτη

------------------------------------------------------------

Σύνταυρε ΘΟΔΩΡΗ
γαυροποιημένα , μη αντικειμενικά και με κόκκινες παρωπίδες δημοσιογραφάκια
μη τα λαμβάνεις υπόψη σου...
-Αυτοί πληρώνονται απο αυτούς...και πρέπει να τους χαιδέψουν τ αυτάκια...

-Σε λίγο θα μας πούν οτι
στο εξής απαγορεύεται να δοθεί πέναλτι κατά του γαύρου...
-Αν μη τι άλλο προκλητικά λόγια, που προκαλούν αήδια και τάση προς εμετό...
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 19 Δεκ 2011 14:23 από astralon »
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος GreGPAS

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 111
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #190 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 14:26 »

-Εδώ, για το οφσάιντ που ζήτησαν στην αρχή της φασης
δεν ξέρω ακριβώς τι λέει ο κανονισμός....
αν ο παίκτης πρέπει να κάνει κίνηση ή πρέπει να ακουμπήσει την μπάλα, ωστε να είναι οφσαιντ..
-Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Λίλα που παίρνει την μπάλα ΔΕΝ είναι οφσάιντ...


Ο κανονισμός λέει οτι δεν πρέπει να συμμετέχει στην φάση... Εδώ παει προς την μπάλα και μπορεί να ισχυριστεί κάποιος που τον συμφέρει οτι μπέρδεψε τους αμυντικούς και τον Μέγιερι...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #191 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 14:39 »
ναι αλλα απ την αλλη οφσαιτ σηκωνεις τη στιγμη που ο επιθετικος ακουμπαει τη μπαλα.
για μενα ειναι πεναλτι και κοκκινη καρτα
αλλα ας μη το παιδευουμε αλλο...
παμε παρακατω...
ας δουμε αυτα τα δυο ματς ως γνωριμια του Αναστασιαδη με τους παιχτες.
ισως ειμαστε και τυχεροι που στα πρωτα του παιχνιδια δεν παιζαμε με ανταγωνιστες του ΠΑΣ στο βαθμολογικο πινακα..
με 10 βαθμους μεχρι τον Βαζελο σωνεσαι.
αν δεν μπορεις να τους παρεις μετα δεν σε σωζουν ουτε 15 μεταγραφες,
Γι αυτο σας λεω στηριξη σε παιχτες και προπονητη
γιατι αυτοι θα μας σωσουν.
οι μεταγραφες (αν και οταν θυμηθει ο βαγγελας να τις κανει) πριν το φλεβαρη δεν προκειται να αποδωσουν.


Αλλα και οι παιχτες να καταλαβουν οτι στα επομενα ματς παιζονται ΟΛΑ
δεν υπαρχει χωρος για δικαιολογιες πλεον.
Οποιος τους δεν μπορει να παει στον Αγγελο και να το πει.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 19 Δεκ 2011 14:44 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #192 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 14:41 »
-Ανεξάρτητα τι πραγματικά να ισχύει,
τι μπορούν να ισχυριστούν ή να ισχυριστούμε
η ουσία είναι μία

οτι ο Λίλα δεν ειναι οφσάιντ
και οτι το πέναλτι είναι πεντακάθαρο...

-ΑΝ ενας γαύρος βγεί και πεί
οτι επρεπε να δωσει οφσάιντ στην αρχή της φάσης
τότε
να βγεί και να ξαναπει οτι
αφού άφησε την φάση να εξελιχθεί
έπρεπε να δώσει το πέναλτι...

-Έτσι πρέπει να μιλάνε ..αλλα δυστυχώς δεν ξέρουν να μιλάνε...
 
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #193 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 15:04 »
 ορέ σύνταυροι...δείτε πως έπαιξε ο  Αστέρας απέναντι στον βάζελο...δηλαδή αν εσείς είσαστε ευχαριστημένοι με την εμφάνισή μας απέναντι στον γαύρο,τότε τι θα έπρεπε να είναι οι Τριπολιτσιώτες;
   πασολέδες που ικανοποιούνται με τέτοιες εμφανίσεις μειώνουν την ομάδα...καλά τα χώνει ο σύνταυρος...με σβηστές μηχανές του γαύρου χάσαμε μόνο 2-0.. ανοίξτε τα μάτια επιτέλους..συγκρίνετε και τις άλλες ομάδες με την δικιά μας....πάψτε επιτέλους να εθελοτυφλείτε...τουλάχιστον εμείς οι πασολέδες να σταθούμε στο ύψος μας...


Προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος όταν χάνουμε, ακόμα και με την Μπαρτσελόνα να παίξουμε!!!!!
Όντως η Τρίπολη έκανε ευκαιρίες με βάζελο, αλλά έχασε με 3-1. Όπως κι εμείς με βάζελο το ίδιο χάσαμε και αν θυμάσαι είχαμε και δοκάρι και πολύ περισσότερες ευκαιρίες από ότι με χτες. Είναι όμως διαφορετικά ματς με διαφορετικές άμυνες. Στο βάζελο όλοι κάνουν πανεύκολα ευκαιρίες, άσχετα αν χάνουν. Ο γαύρος το τελευταίο διάστημα δεν δέχεται εύκολα γκολ. Το αν έπαιξε ή όχι με σβηστές μηχανές σηκώει συζήτηση. Μπορεί να μξν τον αφήσαμε κι εμείς λέω εγώ.  Συγκρίνω όπως λες με Κέρκυρα και Λιβαδειά .... ντόρτια φάγανε. Η Δράμα 6!!! Ο ΠΑΟΚ εκεί 2 όπως κι εμείς. Η ΑΕΚ πέρυσι 6!!! Δεν είναι έτσι η μπάλα πάντα. Ο Βαλβέρδε στη συνέντευξη τύπου χτες, είπε ό αντίπαλος ήταν καλύτερος σε σχέση με τους προηγούμενους που ο γαύρος έριχνε 4αρες!!! Το ζήτημα είναι και με μισή ευκαιρία να κάνουμε γκολ, ενώ πίσω να είμαστε μπετόν. Θα προτιμούσα )από το να παίξουμε όπως η Τριπολη προχτές με ΠΑΟ)  και να χάναμε 4-2 π.χ, να κάναμε μισή φάση και να νικούσαμε 1-0 ή να πηγαίναμε 1-1!!!! Και η Τρίπολη που κέρδισε τον γαύρο 1-0 τις προάλλες 1,5 φάση έκανε όλη κι όλη και ο γαύρος έχασε αρκετά. Αλλά είπαμε έτσι είναι η μπάλα. Και ο Κύρκος το δωσε τότε το πεναλτάκι στη Τρίπολη, ενώ σε μας χτες .... γαργάρα.
Δεν εθελοτυφλεί κανείς. Το γραψα και πριν. Δεν έχουμε καμιά υπερομάδα .. προφανώς. Και ο Αναστασιάδης έχει πολύ δουλειά μπροστά του, πρέπει πολλά να διορθώσει και οι πάικτες να αλλάξουν νοοτροπία και η διοίκηση να στηρίξει με μεταγαρφές ποιότητας!!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.846
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #194 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 15:06 »
Αχόρταγοι ντιπ είστε, τόβαλα από πίσω με πρήξαταν...
Πάρτε το κι από μπρος





Ο Γεωργίου ΔΕΝ ακουμπά μπάλα, ΔΕΝ συμμετέχει στη φάση, ΔΕΝ υπάρχει οφσάιτ, η ομάδα ΔΕΝ ήταν καλή, ο κόραξ φρόντισε να μην υπάρξουν εκπλήξεις.
Ενίσχυση στο αριστεροδημιουργικό κομάτι ΧΘΕΣ.
Καλή η δήλωση του προέδρου για τις εισηγήσεις του προπονητή για μεταγραφές, εκειό το "κι" με χάλασε, ελπίζω να του ξέφκε (τς έχουμε στο τόπικ τς μεταγραφολοΐας τς δηλώσεις).

Μπιλ 2 τούρξε του γαύρου η Τροπολιτσά, όχι ένα

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.057
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #195 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 15:19 »
Μ'αρέσει που λέει ο νικολακο ότι επειδή είχαμε πάντα διαιτητική εύνοια(έλεος) μας κακοφανηκε...τι να πω ούτε να κερδίζουν ξέρουν ούτε και να χάνουν...εμάς απλώς μας προκαλούν αηδία...
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 517
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #196 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 16:23 »
H υψηλή κριτική και η ακατάσχετη φλυαρία για ένα ματς που είχαμε αλλοίωση αποτελέσματος περιττεύει!!!

Αποσυνδεδεμένος chilly

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.780
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #197 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 17:00 »
Κατ' αρχήν να ευχαριστήσω τους υπόλοιπους 9 που μοιραστήκαμε 870χλμ.
Να ευχαριστήσω τους υπόλοιπους 199 που μοιραστήκαμε περίπου 5 ώρες μέσα στην Αθήνα.
Δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον για το 2-0. Ο γάυρος (όπως και η αεκ) τρέχουν ασταμάτητα, πρεσάρουν ανελέητα και αν δεν έχεις καλή κυκλοφορία και λύσεις λογικό είναι να χάσεις. Και να σας πω θα ήταν άδικο (με τέτοια εμφάνιση) να κερδίζαμε κάτι παραπάνω από τους μηδέν βαθμούς και στους 2 αγώνες. Οι ευθύνες βέβαια γυρνάνε το καλοκαίρι, σε Ντεμόλ-Αγγελή-Χριστοβασίλη για τις επιλογές τους. Ο ένας από αυτούς έφυγε (ευτυχώς), στο χέρι των άλλων δυο είναι να διορθώσουν την κατάσταση, γιατί βλέπω στην επόμενη επίσκεψη στο Καραισκάκη να μην μαζευόμαστε ούτε 20.
Υ.Γ. Οι παίχτες είναι περιορισμένων ικανοτήτων. Αυτοί είναι και δεν τους κατηγορώ. Δεν γίνεται όμως ο Βάντερσον να παίζει αριστερό μπακ. Δεν μπορεί το παλληκάρι. Πιο μπροστά ίσως. Δεν πέρασε μια σωστή πάσα μπροστά. Όπως και ο Ανδράλας ( αν και έμπειρος) δεν γίνεται να κρατάει την μπάλα τόσο, να την χάνει και να βγάζουν οι άλλοι επιθέσεις. Δεν βρίσκεις συμπαίχτη να την δώσεις στείλε την αντίπαλο κόρνερ. Μην την χάνεις.
Υ.Γ. 2 Μάγκες δίνουμε κρίσιμη μάχη. Αν πέσουμε και φέτος τετέλεσται (σαν μέγεθος κόσμου). Σηκωθείτε από καναπέδες και ελάτε γήπεδο. Καλή η κριτική, καλή η αποχή αλλά σκεφτείτε οτι του χρόνου μπορεί να μην υπάρχει ο ΠΑΣ όπως τον ξέραμε (ή ξέρουμε). Θα έχουμε γίνει Δόξα (με όλο τον σεβασμό στην ομάδα της Δράμας), Καβάλα, Λεβαδειακό κλπ...
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #198 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 17:11 »
Πρωτα απο ολα συγχαρητηρια σε ολους τους ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ που βρεθηκαν στο τηγανι....

Ανεπαναληπτη παρουσια των ΠΑΣΟΛΕΔΩΝ που υστερα απο αρκετα χρονια στην Αθηνα καναμε αν και με 150 ατομα τρομερη βαβουρα μεσα στο τηγανι.....Ολα τα λεφτα ηταν οταν φωναξαμε με ολη ολη την φωνη μας 'ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ' ταρακουνοντας ολα τα προβατα στο Γ.Καραισκακη

Το τελευταιο τεταρτο του αγωνα ειχαμε στησει το δικο μας παρτυ στις κερκιδες παροτι το σκορ ηταν  εις βαρος μας κανοντας τους γαυρους να μας κοιτανε σαν χαλβαδες

 
Παμε τωρα στα λυπητερα......


Διαιτητης ηταν ανεκδιηγητος.....απο το πρωτο λεπτο,οι προθεσεις του κορακα ησαν εμφανες!!!!νισαφι πλεον....καθε χρονο βλεπουμε τα ιδια και τα ιδια!!!Μηπως και εμεις Ζωσιμαδες πρεπει να αλλαξουμε τακτικη πλεον....Γιατι το πολυ κυρ ελεησον το βαριεται και ο παπας

Ο μονος που πληρωσε το μαρμαρο ηταν ο μοιρος ο Κυρκος ο οποιος εκανε το μεγαλο λαθος να μην σφυριξει πεναλντι υπερ των προβατων.........Να χαιρεσαι ρε βουβαλοπαιδο Μαρινακη το πρωταθλημα σου


Η αποδοση ποδοσφαιριστων του ΠΑΣ στο 1 ημιχρονο για αλλη μια φορα ηταν τραγικη....Τι περιμενουμε ρε πστ μου να φαμε γκολ και μετα να κυνηγαμε το αποτελεσμα


Αν και δεν ειχαμε καλο οπτικο πεδιο ας κανω τις παρατηρησεις μ για καποιους παιχτες


O Vaderson καλο παιδι,χρυσο παιδι αλλα δεν κανει οχι για βασικος αλλα ουτε για 18αδα......Ουτε μια σωστη πασα δεν πρεπει να εκανε χτες,χωρις υπερβολη

Τζημοπουλος-Ανδραλας χθες,απλως δεν υπηρχαν.....Το κεντρο της ομαδας με την αμυνα και την επιθεση ηταν τελειως αποκομμενα με αποτελεσμα να μην κραταμε κατοχη και να γινονται αρκετες λαθος πασες

Βakayioco αρκετα μονος στην επιθεση

fergous ισως ο καλυτερος στο χθεσινο παιχνιδι



Κακη εντυπωση μου εκανε,πως μοναχα δυο ποδοσφαιριστες μας ηρθαν κ μας χειροκροτησαν!!




Αναστασιαδη τεντωσε τους....Απο εμας εχεις το ελευθερο!!!Και τα απτελεσματα θα ερθουν
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 19 Δεκ 2011 17:16 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #199 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 19:28 »
Διαβασα ολα τα παραπάνω για καμμια ωρα και στα περισσότερα συμφωνω.
Οντως μας εφαξε ο διαιτητής, δυο ηταν τα πεναλτι που αν ηταν υπερ του γαυρου θα σφυριζοταν μαρς.
Φοβερη εντυπωση μου εκανε το κοκοκο της νοβα. Ουτε κουβεντα για πεναλτι ρε παιδί μου. Πολυ παρωπιδες....

Ομως
Δεστε λιγο την ομάδα του Β μερους, για να δειτε, οτι ηταν αυτη που κατεβαζε και ο Ντεμόλ, κι ας τον διωξανε.
Θελω να πω οτι το υλικό μας ειναι οριακά για Α΄
Δηλαδή Παντος 35 και σκασμένος, πολυ καλυτερος ομως απο τον Ντασιο (?), Βαντερσον για τα φιδια (οπως λετε) αλλα μαλλον καλυτερος του Μιχαήλ.
Στο κεντρο της αμυνας δεν εχουμε αλλον, ο Κωτσιος σκιζεται αλλα οταν η μπαλα παει χαμηλά εχουμε προβλημα.

Στα χαφ Αντραλας χτες ατομικό λαθος στο πρωτο γκόλ, μαρκαρε με τα μάτια, αλλο ενα λαθος δεκα λεπτα αργότερα, φαση ο γαυρος.
Ο Τζημόπουλος αποδιδει καλυτερα απο οτι περιμέναμε, ο Κειτά που ισως ηταν μια λυση αρχισε τους βεντετισμους.
Ο Λιλα τρεχει και μαρκαρει, γιαυτο παιζει, αλλα μια μπαλια δεν μπορει να βγαλει.

Χτες επαιξαν και οι Αργεντινοι που ξερουν μπάλα και που υποτιθεται οτι θα αλλαζαν επιπεδο στην ομάδα.
Οντως ο Μπεσέρα βοήθησε, ο Ντεβικ εβγαλε μια δυο μπαλιές. Ομως ειναι οι παικτες που θα ανεβασουν επιπεδο την ομάδα?
Ο Γεωργίου αρκετα καλος, περυσι ειχαμε ενω ο μπακα στα 39 του  ειναι παικταράς αλλα θελει ανάσες.
Πισω απ αυτους ποιους εχουμε.?
 Τον Ζαιρί που χορευει τσάμικο με την μπάλα, (μια μεταγραφή που δεν εκανε σε κανεναν απο τους δυο προπονητές), τον Βιλα (??? :( :( ), Τον φευγάτο Κουεβας, (που ελειπε οπως ειπε κι ο προεδρος στην αρχή) Ξεχνάω κανέναν?

Με αυτο το υλικό με μεσο ορο ηλικίας 30 πως να τρεξει η ομάδα?

Προκριση με Διαγόρα, και συσπειρωση με τα φιδια. Το πρωταθλημα αρχιζει τωρα και τιποτα δεν χαθηκε. :mono: