Με αφορμή το παραπάνω πόστ θα ήθελα να υπενθυμήσω τα παρακάλια και τις ικεσίες συνταύρων προς τον ΧΒ για την μεταγραφή του Μπαγκαγιόκο. "Παρ' τον πρόεδρε", "σε ικετεύω πρόεδρε", "σε παρακαλώ πρόεδρε", "είναι μεγάλη παιχτούρα", "θα μας λύσει το επιθετικό πρόβλημα" και ένα σωρό άλλες ανοησίες. Θα μου πείτε, κι εσύ ρε μεγάλε τι μας το παίζεις τώρα;;; Μετά Χριστόν προφήτης;;; Η απάντηση είναι όχι, απλά θέλω να τονίσω την εντελώς επιπόλαιη και αφελή αντιμετώπιση των πραγμάτων απο εμάς τους φιλάθλους του ΠΑΣ. Εξυμνούμε κάποιον χωρίς να τον ξέρουμε, τον κάνουμε Θεό, γίνεται ο διακαής πόθος μας και εν συνεχεία τον απομυθοποιούμε με τον χειρότερο τρόπο. Το έχουμε κάνει εκατοντάδες φορές στο παρελθόν με προπονητές, παίχτες και προέδρους και μυαλό δεν έχουμε βάλει. Και θέλω να καταλήξω λέγοντας πως κανείς δεν είναι άχρηστος, συνταξιούχος, άμπαλος, παιχταράς, αστέρι, στρατηγός, προεδράρα πρίν δώσει τα διαπιστευτήριά του είτε στο χόρτο, είτε στον πάγκο, είτε στην διοίκηση. Απλώς, για να δώσει κάποιος τα διαπιστευτήρια του πρέπει να του δωθεί χρόνος να δουλέψει και κυρίως ένα υγιές περιβάλλον. Δυστυχώς στον ΠΑΣ δεν υπάρχει ούτε το ένα ούτε το άλλο, γι αυτό και η φθίνουσα πορεία της ομάδας τα τελευταία πολλά χρόνια....