Είμαι πραγματικά εξοργισμένος.
Πιθανώς, αυτά που θα γράψω να έχουν μια δόση υπερβολής, όμως κατά τη γνώμη μου, είναι αλήθειες.
Το μπάχαλο που είδα σήμερα ξεκινάει απ' το καλοκαίρι, με τον κύριο υπεύθυνο να έχει ονοματεπώνυμο: Γεώργιος Χρηστοβασίλης.
Είσαι μυρωδιάς από μπάλα, οκ, κανένα πρόβλημα. Γιατί αφήνεις το άλλο το χοντράδι να κάνει κουμάντο στα λεφτά σου; Είσαι πολύ μυρωδιάς. Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι παίχτες τύπου Βίλα-Λίλα δε φτάνουν για να διατηρήσεις τα λεφτά σου στην κατηγορία και πως ό,τι δώσεις, θα πάρεις;
Άρα, εκτός από άμπαλος είσαι και γτπ παράγοντας.
Πάει αυτός. Ρε συ Ντεμόλ, σε ψιλογούσταρα. Τι καραγκιοζιλίκι ομάδα είναι αυτή ρε; Αυτοί άμα δε φόραγαν ίδιο χρώμα φανέλες δε θα ξεραν που να δώσουν πάσα. Ο Ζαϊρί πάω στοίχημα ακόμα μαθαίνει τα ονόματα. Τι στα σκατά μοντάρισμα έκανες; Τι στα σκατά φυσική κατάσταση έχουν; Ζήτησες καμία μεταγραφή και στην αρνήθηκαν; Γιατί δεν το είπες, εάν έγινε;
Ρε παίχτες παρτάλια, ένα γαμημένο ματς περιμένει ο κόσμος για να γουστάρει. Να κερδίσετε τον γαμωΟΦΗ. Και τι κάνετε; Ο Μπεσέρα κάνει σβούρες στο χαμό, ο Πάτσα δε κόβει ούτε με βαλέ, ο Μπουζίντ είναι ο καλύτερος παίχτης του ΟΦΗ κι ο Μπάκα ένα σπριντ ήταν να κάνει και το 'κοψε στη μέση. Άμα δε γουστάρε(σ)τε βροντήξτε τα και φύγετε. Βάλτε τις ουρές στα σκέλια ή σκύψτε το κεφάλι και δουλέψτε. Γιατί πολύ σας χαϊδέψαμε τ' αυτιά.
Μη μου επιβεβαιώνετε κάθε Κυριακή την άποψη "τόσο ξέρετε, τόσο παίζετε". Διαψεύστε με, αν μπορείτε.
Κι εσύ Αναστασιάδη σοβαρέψου κι άσε τα καραγκιοζιλίκια με τους Χριστούς και τις Παναγίες μη τα ακούσεις κι εσύ τα 12 Ευαγγέλια. Είχες άλλο δημιουργικό απ' το Ντε Βισέντι, ο οποίος δέχομαι ότι είναι εντελώς εκτός τόπου; Ξέρω ότι σου έδωσαν νεροπίστολο για να παλέψεις, αλλά έχεις πει ότι δεν κρύβεσαι πίσω από τέτοιες δικαιολογίες. Απόδειξέ το λοιπόν, και μη μου βάζεις το Μιχαήλ αριστερό χαφ και το Villa σέντερ φορ. Άιντε. Είχες και τον Κυριάκο στο πάγκο σήμερα αν δε κάνω λάθος.
Άιντε. Γιατί η Β' είναι κοντά και θα σας πάρει όλους η ...Παναγία.
Όσο για το κόσμο του ΠΑΣ τι να πω. Πώς να του δώσεις άδικο που γυρνάει τη πλάτη στην ομάδα; Μια κόντρα είχαμε κι εμείς, ένα ματς να περιμένουμε με αγωνία, ξέφτισε κι αυτό σήμερα. Καλά που δε βγάλαμε και πανό συγγνώμης στο Βεζυρίδη και δε φωνάξαμε Νικόλα Νικόλα γάμησέ τα όλα. Αλλά δε μπορώ να ζητήσω ευθύνες από το λαό του ΠΑΣ όταν έχει τέτοια αντιμετώπιση όπως σε όλη τη θητεία ΧΒ.
Ήθελε κι €25 σήμερα να δούμε το Φεγκρούς να κάνει σκριν για να μη φάμε γκολ. Απαράτα μας ρε.
Υ.Γ.1 Ρε Τζάνη, αγόρι μου, σχεδόν σταματημένη ήταν η γαμημένη, δε χρειάζεται να τον σκοτώσεις τον Gay, σημάδεψε ΛΙΓΟ.
Υ.Γ.2 Τον MVP τον ανέδειξε η 9 μετά το τέλος του αγώνα. Μπράβο στο παλλικαράκι το Γεωργίου που πάλευε μόνος του.