Ωστε ετσι ε, "εκλεψε" το πασπορτς φωτογραφια απο δω μεσα και εφτιαξε ολοκληρο αρθρο κι αναρωτιεται τι πως ε ?
Καλα λοιπον, "κλεβω" κι εγω φωτογραφιες απο το πασπορτς και φτιαχνω και εγω κειμενο..
Πηγαινοντας το κι ενα βημα παραπερα μαλιστα εγω, βαζοντας και φανταστικους ( ποσο αραγε;
) διαλογους - σκεψεις
-Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει και δεν αποδιδουμε καλα, αφου ο προεδρος και ο συνεργατης του εφτιαξαν πολυ καλο ροστερ. Λες να φταιει ο Ντεμολ? Αυτος πρεπει να φταιει μαλλον. Μωρε τι μαλλον, αυτος φταιει, ο μοναδικος φταιχτης ειναι.
-(Μωρε εμενα μ λες τι εφταιγε κι εκατσα και τα εγραψα ολα εκεινα εκει? Λες να καθοδηγουσε τη σκεψη μου και οριζε το χερι ο "εξ απο δω" ? Γιατι... αυτος μονο γραφει και λεει τετοια κι ακριβως ετσι μαλιστα)
- Που λες περυσι, μη μας ακουσουν κιολας, εγω του ειπα τ αλλνου να πει του Πολυ να κανει τον πεθαμενο...
- (χεχεχε, τελικα οντως παιζει να ειμαι ο μονος παντελονατος τσατσος που λεει κι ο Βαγγελης)
- Ο προεδρος ειναι αδικημενος στα Γιαννενα, εφερε παιχταραδες, πληρωσε πολλα και τους βγαζουν αχρηστους, ενω απλα ειμαστε ατυχοι.
- Ατυχοι μπορει να ειμαστε αλλα κυριως φταιει ο Ντεμολ που δεν αποδιδουν οι παιχταραδες που ο προεδρος και ο συνεργατης του φεραν και φτιαξαν αυτο το φανταστικο ροστερ. Ο Ντεμολ φταιει.
- (αχαχαχαχα, ακου τι λενε...μωρε καλα εκανε και μουπε ο αλλος να πω του Πολυ να κανει τον πεθαμενο και καλα εκανα κι εγω και τους εχωνα τα δικα μου απο πανω περυσι, τετοιοι @#$@^$* που ειναι αυτοι....αχαχαχαχχα, με καλοδεχτηκαν κιολας απο πανω φετος.....αχααχαχχα)