Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

3-0
24 (33.8%)
2-0
10 (14.1%)
1-0
7 (9.9%)
3-1
6 (8.5%)
2-1
7 (9.9%)
0-0
1 (1.4%)
1-1
3 (4.2%)
2-2
1 (1.4%)
1-2
0 (0%)
0-1
4 (5.6%)
άλλο ?
8 (11.3%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 71

Η ψηφοφορία έληξε: Τρι 03 Ιαν 2012 09:21

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ο.Φ.Η.  (Αναγνώστηκε 58860 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ο.Φ.Η.
« Απάντηση #200 στις: Τρι 03 Ιαν 2012 23:15 »
Το θέμα είναι ότι δεν πάμε πουθενά έτσι κ μην δίνουμε για άλλη μια φορά τζάμπα ελπίδες κ στο τέλος μας κακοφανεί.Για μένα σήμερα άλλο ένα ταξίδι έλαβε τέλος.Δεν βλέπω τι μπορεί να μας κάνει να ελπίζουμε.Η ομάδα μας δεν έχει αρχή κ τέλος
Μόνο αν βάλει χρήματα κ πάρουμε 4-5 ποιοτικούς παίκτες
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Συνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Τρι 03 Ιαν 2012 23:24 »

Γιατί εμείς παίζουμε σαν να είμαστε απλήρωτοι... ενώ οι αντίπαλοι απλήρωτοι παίζουν σαν πληρωμένοι με bonus;

Το Γενάρη δε βρίσκεις ποιοτικούς παίκτες αλλά μόνο μπαλώματα και παλτά.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Τρι 03 Ιαν 2012 23:33 »
Παράθεση
και κατι ακομη.
μην αναλωνεστε σε κουβεντες για το που χρειαζομαστε ενισχυση και παιχτες κτλ.οτι και να γινει πανω σε αυτο το θεμα θα ειναι απλα μια παρηγορια στον αρρωστο.

τι αλλο πρεπει να γινει δλδ για να καταλαβουμε και ειδικα οι τυφλοι υποστηρικτες του χβ οτι η ομαδα πασχει απο διοικηση?

τι αλλο γαμω τη πουτανα μου????

ποσο ακομη θα κλεινουμε τα ματια και θα βλεπουμε μονο ενα δεντρο μεσα στον αμαζωνιο?

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ??????????????????????????????????????

θα φερει δανεικους  ζαραδουκα, μαντζιο, πετροπουλο, σουμπινιο, σοιλεδη, μαυρια, καται, και κανα δυο απο το παιδομαζωμα της αεκουλας
και θα μας βουλωσει τα στωματα %-| %-| %-| %-| %-| %-| %-| %-| %-| %-| %-| %-| %-| %-|

ΟΥΣΤ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!
δεν θελουμε μεταγραφες
να φυγετε θελουμε.
ΟΥΣΤ!

Αποσυνδεδεμένος Lago Gizona

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Τρι 03 Ιαν 2012 23:54 »

''Μένω άναυδος με τις καταγγελίες''
'' Έγινα σοφότερος''

Τον πούλο χωριατοπόνηρε

Αποσυνδεδεμένος spiros315

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 00:27 »
Αν ο Μαρινάκης θέλει 6 βαθμούς για του χρόνου θα σωθούμε φέτος.Ακόμα και αν πάιζουμε όπως παίζουμε.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 00:30 »
Τι να το κάνεις τέτοιο σώσιμο ρε φίλε...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 00:38 »
ναι, όπως τους ήθελε προπερσυ ο Πατερας και σωθηκαμε..
ο Μαρινακης και ο καθε Μαρινακης θα τους βρει τους 6 βαθμους κι αλλου
στα Γιαννενα αλλωστε ειναι περιεργο το κλιμα (ευτυχώς) για τετοιες αλλαξοκωλιες..

Αποσυνδεδεμένος spiros315

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 00:39 »
Τι να το κάνεις τέτοιο σώσιμο ρε φίλε...
Να το βράσω τέτοιο σώσιμο που θα είναι και η ταφόπλακα του δικού μου ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #208 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 00:57 »
Καλησπερα, συνταυροι και καλος σας βρηκα στην Ελλαδα και καλη χρονια.
Σημερα, μετα απο καιρο λαχταρας στην Γερμανικη ΤιΒι να βλεπω τα χαλια μας, ειπα να παω γηπεδο να δω φιλους και γνωστους και τα χαλια μας παλι.
Ομαδα 5 παιχτες ειναι ο ΠΑΣ αντε 6.
Ανεπιτρεπτω να σε παιζει ομαδα οχι μονο στους Ζωσιμαδες αλλά μεσα στην εδρα σου κ το ξανατονιζω μεσα στην εδρα σου με τσαμπουκα κανονικα μια ευκαιρια πρεπει να ειχανε κανει αλλα εμεις τους δειξαμε κατι λεπτα του αγωνα, τι σημαινει ''στηνω κωλο'' ή ''ανοιγω τα ποδια μου''.
Θα ξεκινησω με την συνεντευξη τυπου του Αγγελαρα γιατι πολυ ανθρωποι διαβαζουν αλλά αυτα που διαβαζουν τα πιστευουν.
Παράθεση
Θα ταλαιπωρηθούμε αλλά στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Στο β΄ ημίχρονο θα μπορούσε να πετύχει κάποιο τέρμα ο ΟΦΗ ενώ εμείς είχαμε την κλασικότερη ευκαιρία με το δοκάρι. Λείπουν αρκετά πράγματα ακόμη. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές. Αποτελέσματα χρειαζόμαστε.Χρειαζόμστε το κάτι παραπάνω στην επίθεση. Πρέπει να γίνουμε ομάδα. Τώρα δεν είμαστε και φταίω εγώ. Πρέπει να βρω 11 πάικτες να τρέχουν ταυτόχρονα.»
Mπηχτες δν τις βλεπει κανενας πιστευετε ολοι οτι θα παρουμε Δοξα Λειβαδια και Τριπολη για να μεινουμε κατηγορια? . Κοιταξτε τι εχουν κανει αυτες οι ομαδες ως τωρα η Δοξα πηρε Χ μεσα στην ΑΕΚ λιγες ωρες μετα το ματς το θκο μας και ειχε και Δοκαρι για να βαλει γκολ Λειβαδια πηγε μεσα στον ΟΦΗ και τους διελυσε το Δ.Σ. Τριπολη πηρε Γαυρο.
Εμεις δν μπορουμε να αλλαξουμε πασα στο 1 μετρο, να κανουμε επιθεση για γκολ. Ο Αγγελαρας το λεει ξεκαθαρα στην συνεντευξη οτι η ομαδα θελει οπωσδηποτε μεταγραφες τουλαχιστον μια 11αδα.

Παμε στα του ματς.
στο Α' Ημιχρονο εβλεπες εναν Μπουρρμπο να σε κανει μονος του επιθεση απο μεριας ΠΑΣ μονο και πραγματικα ο Κωτσιος επαιζε Γεωργιου (παλικαρι θα γραψω εν συνεχεια γιατι) και λιγο ο Σκουφαλης.
Βαντερσον και Μπεσερα ειχανε ξεχασει πως παιζετε η επιθεση απο τα χαφ (γραμμη μερια) ανεβαινε ολοι η ομαδα κρατουσε την μπαλα ο Μπεσερα ή ο Βαντερος και ο αλλος που ηταν πιο πισω αντι να περασει πισω απο τν πλατη να τραβηξη αμυντικο πανω του ή να παρει μπαλα για σεντρα καθοταν πισω, του εδεινε τν μπαλα και πισω στν Κωτσιο. Ουσιαστικα καναμε οργανωμενη επιθεση απο το στοπερ της ομαδας.
Κεντρο μηδεν εβλεπες την Καρολινα να κανει γιομα και ο απων Τζιμοπουλος δν υπηρχε για κεφαλια ουτε καν να την διεκδικησει σαν 6αρι δν υπηρχε στο Α.
ο Σκουφαλης ειναι παιχτης Β εθνικης για κανα τσαλιμακι και κανα ψαλιδακι. το εχω ξανα πει δν κανει ο τζες σε ολο το ματς δν μου αρεσε.
Γεωργιου στο Α ημιχρονο σου εκανε οργανωμενη επιθεση οπως οριζει ο νομος του ποδοσφαιρου σαν εξρεμ να σου μοιραζει το παιχνιδι εκανε και ενα σουτακι καλο.
Μπουζιντ καλος και σταθερος αλλά για εμπειρια εξωτερικου ανεπιτρεπτο να σε κανει 3 φορες χωνι ο Μπουρμπος για να σε κανει σουτ για γκολ.
Μπακαγιοκο.............. :( αστο αστο μαναμ τραβα για κανα χαραφωμα και εκει θα εχεις παραπονα και θα τα φτυνεις. Φαινεται οτι δν μπορεις κρεμασετα τα ριμαδια να εχουμε να θυμουμαστε μονο τα καλα σου οσο ειναι νωρις.
Πατσα μετα απο τοσο καιρο απουσιας μπραβο του ετρεξε να παρει μπαλα στα ποδια του να οργανωση παιχνιδι και αυτος. Καλος απλα.
Βιλα εχουμε τετοιο παιχτη μεσα στην ομαδα .... ?? επαιζε σημερα μπαμπα ??
Φεργκους δν λεω τιποτα γιατι ειναι τερματοφυλακας για το ΠΑΣ τελος, επιτελους η ομαδα εχει τερμα ελουροειδες.

Β Ημιχρονο.
Μπακαγιοκος. ξεκινησε να τραβαει κατι μυτιες απελπισιας μεν δυνατα σουτ αλλα 5 μετρα οφφ τερματος. Ειπαμε πρεπει να κρεμασεις οσο ειναι νωρις.
Μπεσερα και Βαντερσον τους πηραν πρεφα και οι πετρες δν πηρανε μπαλα σε ολο το Β
Τζιμοπουλος θα ακουσε τα πρωτοχρονιατικα μπινελικια του απο τν Αγγελαρα και εκανε πραγματικη δουλεια στο Β.
Πατσα ο ανθρωπος ειπαμε ετρεξε και γαμηθηκε το παιδι πνευμονια εχει οχι αμολυβδη με τουρμπο και επαιξε μια χαρα. απο το καλος στο Α πηγε στο πολυ καλος στο Β. Οποιος δν προσεξε την κιτρινη για πιο λογο την εφαγε θα εβλεπε το γκολ του ΟΦΗ με 2 στοπερ μας να χαζευονται απο 3 του ΟΦΗ κοιτατε και λιγο γηπεδο εσεις που ειστε στο γηπεδο.
Σκουφαλης, εκανε κατι απο δεξια αλλά ο τζες καρκινο μας εβγαλε να κανει μια σεντρα της προκοπης, ραμποτες δν περνανε στην Α εθνικη δν ειναι καφενεια σαν και εμας ολοι τους .
Γεωργιου... ο τζες ειναι MASCHINE τετοια παιδια χρειαζεται ο ΠΑΣ ο Αγιαξ της Ηπειρου. Τιμα φανελα, κοσμο και λεφτα Μπραβο στην Schalke πρεπει να παει.(Θα παρω φανελα)
Κωτσιος και Μπουζιντ παιξανε αρκετα καλα αλλαά λιγο ασυνεννοησια οι 2 αυτοι τζεδες επρεπε σημερα να απλωνουν τραχανα μεσα στο γηπεδο, να φτιαχνουν κοκκορετσι. σε 2 φασεις καρδιοχτυπησαμε.
Βιλα ειχαμε τετοιο παιχτη μπαμπα μεσα στο γηπεδο σημερα ??? εχει ο ΠΑΣ τετοιο παιχτη ??
Φεργκους...... ειπαμε παραπανω, ο τζες ειναι ΓΑΖΕΛΑ .

οι Αλλαγες τωρα.
Τζανης...... μπηκε με την προοπτικη να παιξει αμυντικα διπλα απο τν Τζιμοπουλο και επιθετικα να βγαινει μπροστα.... αμυντικα δν τν ειδα ποτεςςς κατασκηνωση μπροστα και δεξια. Οσοι δν ειδατε την εσωτερικη αλλαγη ( Γεωργιου στν θεση του Σκουφαλη και ο Τζανης κεντρο) τοτε θελετε γιατρο του ποδοσφαιρου Λακη-Τσολη  :P

ο Αλεξακης μπηκε δν μπηκε δν φανηκε γιατι μπαλα δν πηρε απο μεριας του αλλά εκλεινε καλα προς το κεντρο κατι λεπτα και ετσι τους αναγκαζαμε να γυρνανε την μπαλα. Αν και στην θεση του θα προτιμουσα να εμπαινε ο Κυριακος για να σφυξει το κεντρο μας.

Ζαιρι..... μπηκε μεσα για να κανει τα τσαλιμακια του και αυτος και την ενιωσε την κλωτσια.....''Φιλος εδω δν ειναι Ολυμπιακος να σου δινουν με το παραμικρο φαουλ''. κατι πηγε να κανει αλλά ο τζες φαινεται οτι θελει να φυγει μοντελισμο στους Ζωσιμαδες δν θελουμε.... ενας ηταν και θα ειναι ο Ριμολντι που περασε απο τν ΠΑΣ και δν ερχεται αλλος...δν τν φτανεις τον κωλο σου να βαρας κατω.

Με λιγα λογια ταλαιπωρια και απογοητευση λυπουμεθα αδερφια αλλά δν εχουμε καθολου ομαδα.

Μακραν καλυτερη παιχτες που ιδρωνουν ματωνουν για την φανελα και τιμοπυνε τα λεφτα τους για εμε ειναι: Ντασιος το εχει αποδειξει, Γεωργιου, Φεργκους, Παντος και Πατσα , Κυριακος και Αλεξακης....
Σορρυ για τα πολλα αλλά ειχα πολυ καιρο να παρεβρεθω στο πανελ.

Αντε τωρα το Σαββατο να μας αναστηση ο Αρης γιατι πια ο ΠΑΣ νεκρος θεωρητε.
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 00:59 »
Θα μπορουσα να κάνω αναλυση του αγωνα....βαριέμαι
[...]
Υ.Γ.
Κυριε Αναστασιαδη ίσως θα ηταν καλυτερο για την καριερα σας να φυγεται οσο γινεται νωρίτερα απο αυτη την ομαδα..

Sellos συμφωνώ και με τα υπόλοιπα που έγραψες απλά αυτά θεωρώ αυτά τα δύο πιο σημαντικά ;)

Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουμε, να κοιτάμε μόνο την καμπούρα των άλλων και ανάλογα με το πόσο κακή ή καλή είναι να προσπαθούμε να βγάζουμε τα κουκιά που αναλογούν στον ΠΑΣ.

Είτε θέλουμε να το πιστέψουμε  είτε όχι η συγκεκριμένη ομάδα με όσα έχει δείξει δεν μπορεί. Δεν ξέρω τι κάνουν ή πως παίζουν οι άλλοι. Δεν έχω δει φέτος κανέναν αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος, παρά μόνο στιγμιότυπα και φάσεις, πλην αυτών του ΠΑΣ. Λυπάμαι που το γράφω αλλά πλέον αυτή η ομάδα θα είναι άδικο αν σωθεί φέτος Φέτος που ήταν μια "χρυσή" ευκαιρία ελέω συνθηκών.

Η σημερινή εικόνα είναι απαράδεκτη. Αν και η όλη κατάσταση θύμιζε πάλι το ανιαρό 0-0 του '02-'03. Δεν βρίσκω δικαιολογία στον αντίπαλο, πιστεύω πως όποιος άλλος και να ήταν το αποτέλεσμα δεν θα ήταν διαφορετικό. Η μόνη διαφορά είναι πως αυτό ΔΕΝ είναι μπάλα και πως αυτό ΔΕΝ είναι ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, είναι κάτι που φορά μπλε φανέλες και λέγεται πας γιαννινα.

Το γεγονός ότι 30 χρόνια τώρα που το γήπεδο έχει χλοοτάπητα και γνωρίζοντας τις χειμερινές συνθήκες της πόλης, είναι τουλάχιστον γελοίο να μην έχετε μάθει πως στο διάολο συντηρείται καλύτερα.

Υ.Γ Προς όσους είναι κοντά στην ΠΑΕ: Κάντε ο,τι νομίζετε καλύτερο για να προασπίσετε τα συμφέροντα της επιχείρησης σας. Δε με ενδιαφέρει. Άλλα μεταξύ μας πόσες φορές έχετε ξαγρυπνήσει για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ?

Υ.Γ Προς όλους εδώ μέσα, μαζί με μένα: Αν μας άρεσε η εικόνα της γεμάτης 9αβγδ-10εζηθ, μπορούμε να ξαναβρεθούμε σύντομα και να μην κάνουμε μαύρα μάτια πάλι 8). Καλό θα ήταν ακόμη να αρχίσουμε να ενώνουμε τη "γκρίνια" μας εξωτερικεύοντας την με στόχο την αλλάγη. Ακόμη κι αν δεν καταφέρουμε τίποτα, θα έχουμε προσπαθήσει...

Υ.Γ. Συγχαρητήρια σε όλους όσους έχουν ακόμη το μεράκι και δημιουργούν. Συγχαρητήρια και σε όλους όσους με πείσμα συνεχίζουν να φωνάζουν 90 λεπτά.

Αυτά,
Καληνύχτα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ
Καληνύχτα...και καλή αντάμωση στη Β Εθνική
 :pas:
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 04 Ιαν 2012 01:11 από Anton »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 01:27 »
Βασικά, χτες στη συνέντευξη η «Παναγία» είπε ξεκάθαρα ότι δεν έχουμε παίκτες.
Γνωστό???

Βλέπω τη  βασική  μας  11δα από τη  FL ... +3   αρχικά  δευτεροκλασάτες μεταγραφές,  που μας απόμειναν.
Έτσι ΠΑΣ ... Χαλαρά 5 -0!

1 ο κρατούμενο και τα 2.891 μηνύματα.
Όταν ΠΑΣ γήπεδο, ΠΑΣ γήπεδο, δε ΠΑΣ χαρταετό.
Έτσι την είδα σήμερα και χαμπάρι ότι ήταν οι Τσάτσοι, ο Χανιωτάκης, ο Μουρτζιάτης κ.ά.
Καλά αυτοί δεν πληρώνονται για να παίζουν, εμείς πρέπει να πληρώνουμε για παίζουμε.

Φ … εύγοντας  στο ημίχρονο  από τη 10 για να πάω στη Σκαπέτα 6,  όπως συ είΠΑΣ …  μΠΑΣ και  συναντήσω  πρόσωπα ξενέρωτα, της υπομονής πρόσωπα πιστά  …  μΠΑΣ  και  αλλάζουν  τα  γούρια  της ψυχεδέλειας  και  έχοντας  υπόψη την προηγούμενη   χαβαλέ  φάση με τα καπνά,   μΠΑΣ  και  συναντήσω  νέες ασήμαντες  προσωπικότητες  της οργής, δεν είχα καταλάβει ότι παίζουμε με τον Τσάτσο.

Και σαν μα μη τρέχει τίποτα, περνώντας το διάδρομο του πετάλου, που τον λένε τώρα διαρκείας duty free, έβλεπα  κάτω  στην  παγάδα των τσιμιμέντων τα αποκόμματα των εισιτηρίων,  πολλά αποκόμματα  εισιτηρίων και τα περνούσα για  20άευρα ... 20άευρα …  τα γαμημένα, ήταν εισιτήρια.

Αυτά είδα σήμερα στο γήπεδο.

Είδα και  κάποιους αγαπημένους  Σύνταυρους και ξέρουν αυτοί , που  η καρδιά μας  νόμισε  πως φταίμε εμείς ρε πούστη μου,   που δε πηδάει η ομάδα.

Εμείς περάσαμε με Γεωργίου, αυτοί μας ξεπέρασαν  με Γεωργίου 23.
Καθαρό παιχνίδι.

Αν  όμως είδα κάτι σήμερα,  είδα … το guinness  σουτ  του Κρις Τζαν Τζάνης,  που ευτυχώς  δεν  μπήκε γκολ … είτε από κακό  βήμα είτε από κάρμα ή από παλιά … μαρμότα …  Ναι ευτυχώς  κερκίδες  μου που δε μπήκε γκολ αυτό το σουτάκι.
Γιατί??? … ήταν δοκάρι οριζόντιο Βαγγέλη μου.

Γιατί, τέτοιο  ταρακούνημα  δοκαριών  και τέτοια σεισμική  ταλάντωση  εστίας,  δεν έχω  δει στη  45άχρονη παρουσία μου στους Ζωσιμάδες … ήταν κάτι που δε υπήρχε στο  κερκιδικό μου μυαλουδάκι.
Έγραψε.

Αυτό το σουτ του Τζάνη (Αλβαρέζ …), θέλω να πιστεύω ότι ταρακούνησε …. τις απονευρωμένες  και περιμενούσες  Διοικήσεις   με  ότι αυτές  γνωρίζουν ή δε γνωρίζουν  … και όλα τα εμποροπανηγυρικά  περιτρεχάμενα  των  επαγγελματιών  εφετζήδων που  στήνουν πάγκο στους  αρπαγμένους   Ζωσιμάδες.

Εμείς 1 φορά πήραμε λαχείο  και το κολλήσαμε στην πόρτα  του χαλέ … σαν το Βουτσά.
Έχει γνώση ο Πρόεδρος …  και  εγώ το ΑΦΜί μου.

Ο ΠΑΣ δεν τελειώνει … τώρα Αναγγέλλει.
Μη Ρεμέτζα  τώρα και μαλακίες  της «πιάτσας» … που ΠΑΣ?
Ορθόδοξα πράματα … μη γινόμαστε  αυριανιστές.
Βαγγέλη μου να σε χαίρονται οι τσέπες σου.

ΥΓ: Επειδή παίξαμε με τον Τσάτσο στην έδρα μας 0 – 0 … το γεγονός είναι άσχετο με τους 11 βαθμούς.
Τι Τσάτσος … τι Νιώνιος.

ΥΓ2: Για παίκτες – ομάδα,  τα είπαμε πέρυσι .

ΥΓ3: Μη τα βάζουμε με κ. Αναστασιάδη ΛΑΘΟΣ … προσπαθεί να συμβιβάσει ασυμβίβαστα  … προς στιγμήν  και προς Γηροκομείο κατακόρυφος,  υπερίπτατο  παρά5, κάποιοι νόμισαν πως ήταν ο Ντεμόλ.

Ωστόσο όμως θα κερδίσει η ομάδα σου.

Χαλαρά 5 - 0.

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 04 Ιαν 2012 02:16 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Steve-ToRosLoCosS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 01:49 »
ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ........ΚΡΙΜΑ!

Υ.Γ ΜΕγαλο RESPECT στα της κερκιδας απο φιλους φανατικους ο ενας ΑΕΚΤζης και ο αλλος Γαυρος!Μπραβο!Σπαστηκα παρα πολυ που για σοβαρο προσωπικο λογο δεν μπορεσα να ανεβω!Μπραβο και παλι.Αυτον τον κοσμος λυπαμαι!

:pas:
Αναστασιάδης: «Θα κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε στα Γιάννινα και να ενωθείτε.» .

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 02:18 »
Με μεγάλη λύπη γράφω το πρώτο μου μήνυμα σαν νεοφορουμίτης(και πάλι),αλλά και για το νέο έτος που διανύουμε...
Δυστυχώς προσπάθησα να αλλάξω την ηλεκτρονική  μου διεύθυνση,λόγω χαλασμένων μπισκοτακίων και φοβούμενος τις παρενέργειες που θα είχε η περίπτωση της αληθούς φοβίας μου,όσο πιο γρήγορα μπορούσα...λόγω της βιασύνης μου αυτής,και διότι δεν τυγχάνω δακτυλογραφικών ικανοτήτων, έκανα το απρόσμενο και μοιραίο λάθος(ατυχία-αστοχία) να δώσω μη υπαρκτή ηλεκτρονική διεύθυνση στο 'τέρας'...η ατυχία-αστοχία αυτή μου στέρησε και μάλλον θα μου στερεί την δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης του παλαιού μου και αρχικού μου και αγαπημένου μου λογαριασμού...κάθε εμπόδιο,ατυχία-αστοχία για καλό...αυτό σκέφτομαι βέβαια και σιγά σιγά εξοικειώνομαι με την ιδέα τούτη, καίτοι θα χρειαστεί δεύτερη περίοδο προσαρμογής,με την ελπίδα να είναι συντομότερη...μιας και έχω την φορουμιακή εμπειρία και διότι καταλαβαίνω πως το μήνυμα μου,αν και πρώτο σαν επανεμφάνιση στον διαδικτυακό ετούτον χώρο,αντιλαμβάνομαι την εκτός περιοχής επί του θέματος ουσία του μηνύματός μου και τοποθετούμαι επί της μικρής περιοχής αστραπιαία και  λακωνικά:όσοι ήταν στο γήπεδο απόψε θα παρατήρησαν,ένιωσαν και αναταράχτηκαν με την ομίχλη  που αιωρούνταν πάνω από τα κεφάλια μας και το γήπεδο ολόκληρο...η ομίχλη αυτή δεν ήταν τίποτε άλλο παρά τα φαντάσματα εκ του παρελθόντος,τα οποία επέστρεψαν,και όπως φαίνεται μονίμως,δριμύτερα...το βαρέλι δεν έχει πάτο...προερχόμαστε από το χάος και εις αυτό οδεύουμε ολοταχώς...
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 04:06 »

Όποιος βρει τον παρακάτω κύριο κερδίζει λουκούμι:

Λινάτσα υπέρ των απεργών της Χαλυβουργικής:
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 08:47 »
Παράθεση
Όποιος βρει τον παρακάτω κύριο κερδίζει λουκούμι

Το έλεγα στους διπλανούς και μου λέγανε ''σιγά ρε ,απλά μοιάζει''.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 10:15 »
Μεσα σε ολα οι τσατσοι φωνάζουν οτι η διαιτησια τους στερησε την νικη. :P :P :P :P

Τσατσοι, τιποτα αλλο

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 11:24 »
Για μένα χρειάζονται μόνο 3 πραγματάκια στην ομάδα για να βελτιωθεί το αγωνιστικό κομμάτι που είδαμε χθες:

Α. Άμυνα

Β. Κέντρο

Γ. Επίθεση

Το να στήσεις μια ομάδα που ψιλο-ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο στην Α ειναι απλό (βλ όφη χθες).
Πως τα καταφέρνουμε εμείς και μπερδευόμαστε έτσι κάθε φορά στην Α εθνική ήθελα να 'ξερα...

Παράθεση
Όποιος βρει τον παρακάτω κύριο κερδίζει λουκούμι:

Αρκετά κοινή φάτσα...Μπορώ να έχω 4 επιλογές?

α. Ο Μανώλης? (παλιός τερμας του ΠΑΣ)
β. Ο Πέτρος Κόκκαλης? (παλιός πρόεδρος της λίγκας)
γ. Ο κοντός δίδυμος αδερφός του Βλάντε Ντίβατς? (παλιός παίκτης του μπάσκετ)
δ. ο Μάρκι Μαρκ? (παλιός λευκός ράπερ, μα και ηθοποιός)

Πως τα πήγα? Είμαι κοντά στο λουκουμάκι?

Αποσυνδεδεμένος John

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 13:26 »
Διώξε μας όλους μωρή Γιαννενάρα απο το γήπεδο...μπορείς...κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα.

Απο τον "τελικό" με την Καλαμάτα και τις 14.000 κόσμο σε ματς β' Εθνικής στους 4.000 του μεγάλου ντέρμπι με τον μισητό αντίπαλο.

Ο κόσμος έχει κόψει πέρα τόσο πολύ απο το γήπεδο που πλέον δεν έρχεται ούτε απο μόδα..

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ο AJAX της ΗΠΕΙΡΟΥ...πλέον είναι μόνο κατι ρομαντικοί που θυμούνται τον AJAX της ΗΠΕΙΡΟΥ και πιστεύουν σε αυτόν.

Ρωτήστε τους πατεράδες σας οι περισσότεροι εδώ μέσα να σας πουν ποιός ήταν ο AJAX της ΗΠΕΙΡΟΥ και εαν πλέον πιστεύουν οτι ζεί η μήπως μας έχει αφήσει χρόνια τώρα και εμείς συνεχίζουμε να μιλάμε με θύμισες και να περιμένουμε σημεία ζωής απο αερικά.

Νιώθω μεγάλη πίκρα.

- Οι πάιχτες αυτοί δεν αξίζουν στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.
- Οι φίλαθλοι - οπαδοί (με ελάχιστες εξαιρέσεις όπως ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ COREO) αυτοί δεν αξίζουν στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.
- ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ: Αυτοί οι άνθρωποι στην διοίκηση δεν αξίζουν να έχουν στην κατοχή τους ΟΥΤΕ ΜΙΑ μετοχή της εταιρείας που έχει να κάνει με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.
3η Πτέρυγα Ψυχιατρικής Κλινικής CLUB[/size]

Συνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 13:27 »
Να μην πληρωθούν οι παίκτες μέχρι να σταυρώσουν νίκη (μήπως να μπει όρος στο συμβόλαιο από εδώ και πέρα; ).
Οι άλλες ομάδες που παίζουν απλήρωτοι και παίζουν σαν τα σκυλιά οι παίκτες τους πώς τα καταφέρνουν έτσι;

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 13:51 »
Εισαι σιγουρος οτι ειναι πληρωμενοι οι δικοι μας ?
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 13:59 »
Εισαι σιγουρος οτι ειναι πληρωμενοι οι δικοι μας ?

Αν είναι απλήρωτοι ας κάνουν προσφυγή κ να πάνε στο δια...λο απο το να παίζουν σαν αδερφές.
Καλύτερα να παίξουμε με τα πιτσιρίκια.
Του Πανιωνίου κ του οφη γιατί παίζουν απλήρωτοι δηλαδή????Χθες στο τέλος του αγώνα ας ρωτούσε πχ ο Πατσατσόγλου τον Μπόυρμπο του όφη για ποιον λόγο έπαιξε με πάθος αφού ήταν απλήρωτος εδώ κ κανα χρόνο να μάθει πως είναι να είσαι επαγγελματίας.
Απλά οι δικοί μας είναι καλομαθημένοι-
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ 500 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΛΙΓΟ
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 04 Ιαν 2012 14:10 από ΘΟΔΩΡΗΣ »
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #221 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 14:13 »
Δηλώσεις Τζάνη - Μπουζίντ, φάσεις, συνέντευξη τύπου
Σημείωση: Επειδή δεν αναφέρθηκε τα εισιτήρια ήταν 3.415

PAS - tsatsos 0-0
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 14:16 »
Παθος κ τσαμπουκα ζητησαμε στα πελε τους αυτοι....
ΑΝ λεω ΑΝ κινηθουμε γρηγορα και παραλληλα ειμαστε κ τυχεροι(γιατι τον Γεναρη θες μεγαλη δοση τυχης) κ αποκτησουμε 2 ΧΑΦ, ΧΑΦ με κεφαλαια ομως κ ενα ΦΟΡ, ΦΟΡ με κεφαλαια ομως, σωζεται ανετα η παρτιδα..

Υ.Γ. Ερωτηση-παραπονο( γιατι προπονητης δεν ειμαι), ο συγχρονος αρχηγος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ,ο ανθρωπος που συνδεει 2 δεκαετιες σ αυτην την ομαδα, δεν χωρουσε χθες στην 11αδα? Ποσο καλυτερος δηλ ειναι ο Βιλα, ο Πατσατζογλου?

Αποσυνδεδεμένος John

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 14:25 »
Φίλε vamos pas χωρις ίχνος ειρωνίας προς εσένα αλλά προς τους διοικούντες...
Δύο ΑΦΡΙΔΙΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ θα πάρουμε...βρείτε με τι θα ασχολούμαστε του χρόνου...δεν αντέχεται η Β'.
3η Πτέρυγα Ψυχιατρικής Κλινικής CLUB[/size]

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 14:51 »
ΑΦΡΙΔΙΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Γράφεται και έτσι ... RX:
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς