Στο παιχνίδι με τον ΑΡΗ λέγαμε: γιατί έδωσε εισιτήρια στους αριανούς με αποτέλεσμα να μείνει ο λαός του ΠΑς έξω,χάσαμε την κερκίδα, γιατι δίναν εισιτήρια έξω απο το γήπεδο , γιατί βάλανε τους αριανούς στο γήπεδο, έπρεπε να δίνουν εισιτήρια μόνο στους γιαννιώτες....................................... .............................μπλά μπλά!
Με τον ΠΑΟΚ λέγαμε:Γιατί δεν πουλάγανε εισιτήρια έξω απο το γήπεδο, γιατί δεν βάλανε μέσα τους ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ , και ήταν κρίμα τα παιδία πού ταξιδέψαν απο την Θεσ/νικη, κακός η ΠΑΕ ζήταγε ταυτότητα για τα εισιτήρια και έδινε μόνο σε όσους την βγάλαν στα γιαννινα, γιατί υπηρχαν πολλοί οπαδοί του ΠΑΣ που δεν ήταν από τα γιάννινα......................................... ...μπλά μπλά!
Τώρα που η ΠΑΕ θα βγάλει κοινό εισιτήριο με ΠΑΟΚ και ΠΑΝΙΩΝΙΟ πάλι φωνάζετε ορισμένοι!!Επιτέλους τι θέλετε απο αυτήν την ΠΑΕ?Μας έχουν σπάσει τα νεύρα!Ποιό είναι το παράξενο που θα βγάλει κοινό εισιτήριο για ΠΑΟΚ και ΝΙΟΝΙΟ?Εσας τι σας πειράζει αυτό?όποιος θέλει ας πάρει εισιτήριο όποιος δεν θέλει ας μην πάρει, απλά τα πράγματα!Όποιος θέλει να δει μόνο το ένα παιχνίδι ,ας πληρώσει και για τα δύο και ας δεί μόνο το ένα!Λες και θα σωθείτε με 10 ευρώ! Έλεος με αυτή την γκρίνια μας!Έχω βαρεθεί από την αρχή της χρονιάς με την γκρίνια μας!
Φωνάζαμε για τα εισιτήρια στο πέταλο ότι ήταν ακριβά, έριξε τις τιμές και πήγαν λιγότεροι!Φώναζουμε για τον Χριστοβασίλη ότι έχει καβούρια και δεν έδωσε κανα μυριο το Γενάρη για μεταγραφές , αλλά όταν είναι να πληρώσουμε εμείς διπλό εισιτήριο με ΠΑΟΚ και ΝΙΟΝΙΟ σφιγγόμαστε, το σκεφτόμαστε, αλλά τοτε εμείς δεν είμαστε τσιγγούνηδες, απλά δεν έχουμε μωρε!
Ξερετε τι λεέι ο λαός: Τις στραβής τισ πούτσας της φταίει το μ##$% , τις δε μικρής οι τρίχες. Αυτό έχω να πώ εγώ!
Άντε ξυπνάτε λίγο , παίζουμε τα τελευταία παιχνίδια για την σωτηρία!Αμαν με αυτή την γκρίνια , δεν θυμάμε άλλη τέτοια χρονία!Όλο γκρίνια και μηδενισμός, μας βάλανε 5-6 μαλάκες με τις χαζομάρες και τους δήθεν συνδεσμιακας τους αγώνες να τσακωνόμαστε και να γκρινιάζουμε μεταξύ μας!
ΑΜΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ!