1-0
Θέλω να πιστεύω πως θα κερδίσουμε την κυριακή, αν και ο ΠΑΟΚ δεν θα έρθει ανυποψίαστος πια. Η σφαλιάρα απο καβάλα ελπίζω να επιασε τόπο! και ελπίζω ο αναστόπουλος να ανακατέψει λίγο την τραπουλα.
Τωρα τι θα γίνει να δώ το ματς του ΠΑΟΚ δεν ξέρω... επειδή θα είμαι πάνω μονο το τριήμερο δεν μπορώ να δώ και με τον νιονιο. ειδωμεν!
Οσο αφορά τους συνδέσμους τώρα.
Διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ με την διαχείρηση των εισητηριων απο συνδέσμους. Απο που κι ως που να διαχειρίζονται οι σύνδεσμοι χρήματα,εισητήρια και κερκίδες; Κι αλλον κεχαγιά στ' αρχιδια μας θα έχουμε; Τετοια δικαιώματα είναι κερκόπορτες για πολύ χειροτερα. Οι BV νευριάσαν με τον πρόεδρο γιατί δεν τους προσέφερε, λεει κάλυψη. Δωσε θάρρος στον χωριάτη να σ'ανέβει στο κρεβατι, λεω εγώ. Και για να θυμηθούμε και παλιότερα τι γινόταν για μια θέση στο ΔΣ επι Κούγια, με τον κιασσο κτλ... Ας δούμε με ποιον θα βρω μετά το δίκιο μου αν εμένα μου το πουλήσουν το εισητηριο 5 και 10 ευρώ παραπάνω απο όσο το αγόρασαν.
Εμένα μου αρέσει να είμαι ανοργάνωτος και να πάω στο γήπεδο μόνος μου, αντε με 2-3 φίλους. Γιατί έτσι γουστάρω. Θα πρέπει να δώσω αναφορά και σε σύνδεσμο τώρα; Τι λετε μωρέ. Εδώ υπάρχουν ατομα μου αν τα ρωτήσεις τι δουλειά κανουν θα σου απαντήσουν 'γάβρος, βάζελος, ΠΑΟΚτζης ή ΠΑΣ'. Δεν συμπαθώ τους συνδέσμους, ανεξαρτήτα απο κοσμο - ιδεολογία - σχεση με την διοικηση. και να κλείσουν όλοι καθόλου δεν με ενδιαφέρει. Και να σκοτωθούν μεταξύ τους παλι δεν με ενδιαφέρει.
Τα λεφτά τα βάζει και τα βγάζει ο ιδιοκτήτης της ομάδας. Αν εγώ γουστάρω μπάλα και το προιόν που μου προσφέρει ο ΠΑΣ τότε τα δίνω τα λεφτά μου στον πρόεδρα για να συνεχίσει να μου προσφέρει το ιδιο και ή καλύτερο προιον. Ή του τα δίνω με την ελπίδα οτι θα δούμε καλύτερη μπάλα (αρρώστια λέγεται αυτό...). Επι κούγια δεν γουσταρα αυτά που έβλεπα και απο μένα δεν πήρε τίποτα ο ΠΑΣ. Αν περναμε στα σοβαρά την ατομική ευθύνη και το βάρος των πράξεων μας δεν θα είχαμε ανάγκη κανένα συνδεσμο.
Οι σύνδεσμοι μπορούν να διαχειριστούν πολύ καλύτερα τα εισιτήρια και να τα δίνουν όπου πρέπει.
Οι παοκτζήδες που μπήκαν μεμονωμένα στο γήπεδο δεν έπαθαν τίποτα (καθόλου περίεργο δεν μου φαίνεται πάντως). Αν οι σύνδεσμοι έπαιρναν την διαχείριση των εισητηριων, οι παοκτζήδες αυτοί που ήταν μεσα στο γήπεδο και δεν ανοιξε μύτη, θα βρίσκονταν με τους άλλους έξω για να κάνουν ντου και τσαμπουκάδες. Γιατί η σοφή διαχείριση των συνδέσμων δεν θα έδινε κάνενα εισητηριο σε αλλόθρησκους και μάλιστα σε κοινή κερκίδα.
ΥΓ. ζητώ συγγνώμη απο τους mods και συμforumιτες για την χρήση της λέξης 'κιασσος', ήταν πανω στην έξαψη. αν εχετε την καλοσύνη μην σβήσετε στο ποστ