Ψηφοφορία

Τί θα γίνει ?

Πρόκριση Π.Α.Σ.
34 (60.7%)
Πρόκριση Π.Α.Σ. στην παράταση
5 (8.9%)
Πρόκριση Π.Α.Σ. στα πέναλτυ
5 (8.9%)
Αποκλεισμός Π.Α.Σ.
6 (10.7%)
Αποκλεισμός Π.Α.Σ. στην παράταση
5 (8.9%)
Αποκλεισμός Π.Α.Σ. στα πέναλτυ
1 (1.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 56

Η ψηφοφορία έληξε: Τετ 11 Ιαν 2012 12:41

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ - Αστέρας Τρ., κύπελλο  (Αναγνώστηκε 30284 φορές)

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ - Αστέρας Τρ., κύπελλο
« Απάντηση #75 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 18:50 »
Υβριστικά συνθήματα για τον Αγγελή έξω από τα αποδυτήρια. 2 συνθήματα από την 9 σήμερα μετά το 1-3. ''Πάρε παίχτες οεοεοε'' και ''Ο ΠΑΣ θέλει πρόεδρο με @χίδια και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια''. Η νύχτα προβλέπεται μεγάλη.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
« Απάντηση #76 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 18:50 »
Εγώ απ' την άλλη λέω να σταθώ στο αγωνιστικό και μόνο (για τα άλλα σίγουρα θα φροντίσουν άλλοι!)
Μια ματιά στα στατιστικά στο τέλος έδειξε πολλά.
Σήμερα οι παίκτες το θέλανε (όλα τα στατιστικά υπέρ μας, πασες, κατοχή, κόρνερ τελικές) και είχαν πάθος. Αλλά η έλλειψη ποιότητας δεν αναπληρώνεται από τα προαναφερθέντα.
Τελικές ΠΑΣ 13 (2). Η μία από τις 2 μπήκε γκολ. Τελικές αστέρα 8 (6), τα 4 μπήκαν γκολ. Και τα στατιστικά έχουν δίκιο, και ο πίνακας του σκορ είχε δίκιο.

Δεν είχαμε 5 δοκάρια, δεν υπάρχει ατυχία. Ανικανότητα υπάρχει. Οι παίκτες τόσο ξέρουν, τόσο παίζουν.
Η μπάλα πρέπει να πάει εντός των 3 άσπρων σιδερένιων δοκαριών (ούτε πάνω, ούτε δίπλα) που υπάρχουν και να μείνει μακρια από τον κύριο με τα γάντια (και όχι στην αγκαλιά του). Το ξέρω είναι δύσκολο, αλλά έτσι μπαίνουν συνήθως τα γκολ.

Α και ένα μπράβο στο γεωργίου, εγώ σήμερα τον ευχαριστήθηκα
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 18:52 »
Παράθεση
υγ3.Υπάρχουν οργανωμένοι;
δεν αδειαζουν τωρα....πηδανε την Κρητη..
(στα λογια βεβαιως)

Τα προβατα πρεπει να παρουν το ΟΚ απο τον βοσκο......κριμααααααααα

Ο Κούγιας τότε τους πείραζε τώρα?Α ΡΕ ΚΟΥΓΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ!!!!!
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος gouri_pagouri

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 18:53 »
αφού δεν ασχολείσαι ρε μεγάλε κάνε μας τη χάρη και άσε μας στην πίκρα μας. άσε τον κάθε ένα που ασχολείται με το "κόμπλεξ" του και όποτε κάνεις τον κόπο να δεις ματς του ΠΑΣ κάνε υπομονή με το κόμπλεξ του καθενός όπως κάνουμε κι εμείς με το δικό σου, αυτό που έχεις με τους οπαδούς της ομάδας με της οποίας το φόρουμ ασχολείσαι.

δεν μας φτάνουν όλα τα άλλα έχουμε και την κριτική του καναπέ όποιου βλέπει αγώνα μια στο χρόνο

Τράβα για διάβασμα γιατί έχει σχολείο αύριο όψιμε (αν δεν ξέρεις τι σημαίνει ρώτα την δασκάλα αύριο) ΠΑΣολέ......   :stop:

1ον: το σχολείο δεν έχει καμία σχέση με ό,τι έχει γραφεί ούτε και οι υπαινιγμοί σου για τη και καλά αγραμματοσύνη μου. Αν έχεις πελέ σχολίασε αυτά που γράφω, αλλιώς άραξε καναπέ και κράτα αξιοπρέπεια
2ον: ακόμη κι αν δεν ξέρω τι θα πει "όψιμο", δεν με πιάνει κόψιμο με το τι κάνουν οι άλλοι. είναι σαφές ότι για σένα οι οπαδοί του ΠΑΣ είναι οι "άλλοι", εσύ βάζεις τον εαυτό σου σε αυτούς μόνο μέσα σε παρένθεση και μόνο μέσα από το φόρουμ όπου ανάλογα με τα ποστ του καθενός βγάζεις το δείκτη... οψιμότητας. άσε λοιπόν αυτούς που ασχολούνται πραγματικά να κάνουν όπως νιώθουν και εσύ κάνε τη λεζάντα σου που μετά την 4αρα αισθάνεσαι μάγκας που δεν ασχολείσαι με τον ΠΑΣ 
3ον: δεν συνεχίζω την κουβέντα με την πάρτη σου γιατί μόνο έξτρα σύγχυση παίρνω και ούτε οι άλλοι χρωστάνε τίποτα

Αποσυνδεδεμένος prwtevousianos1966

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 18:53 »
αγαπουλα-ΠΟΥΛΑ
ΠΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 18:55 »
Κανεις δε θα μας φιμωσει , οσοι το γουσταρετε ελατε στο ματς με το βαζελο στη 10  να απαιτησουμε να φυγει , μαζευτειτε  εκει και θα τα ξεκινησουμε μονοι μας ολα , λογοκρισια απο κανεναν . Ας μην ασχοληθουμε με τα βαζελια κι ας ασχοληθουμε με τα πραγματικα προβληματα της ομαδας. Δεν αντεχω αλλο , οπως δεν αντεχετε κι εσεις οι υπολοιποι, γι αυτο ραντεβου στις κερκιδες του Ζωσιμαδες ........ 

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 18:57 »
Παράθεση
Κανεις δε θα μας φιμωσει , οσοι το γουσταρετε ελατε στο ματς με το βαζελο στη 10  να απαιτησουμε να φυγει , μαζευτειτε  εκει και θα τα ξεκινησουμε μονοι μας ολα , λογοκρισια απο κανεναν . Ας μην ασχοληθουμε με τα βαζελια κι ας ασχοληθουμε με τα πραγματικα προβληματα της ομαδας. Δεν αντεχω αλλο , οπως δεν αντεχετε κι εσεις οι υπολοιποι, γι αυτο ραντεβου στις κερκιδες του Ζωσιμαδες ........ 

μαζι σου.
και οποιος θελει ας ερθει να μας λογοκρινει.

ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ
ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος TakisBloemfontein

• Jr. Member
  • **
  • ΠΑΣ...παντού και πάντα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 19:02 »
Τελικές ΠΑΣ 13 (2). Η μία από τις 2 μπήκε γκολ. Τελικές αστέρα 8 (6), τα 4 μπήκαν γκολ. Και τα στατιστικά έχουν δίκιο, και ο πίνακας του σκορ είχε δίκιο.
Δεν είχαμε 5 δοκάρια, δεν υπάρχει ατυχία. Ανικανότητα υπάρχει. Οι παίκτες τόσο ξέρουν, τόσο παίζουν.
Από που να ξεκινήσει κανείς...
Αυτό που χρεώνω στον Αναστασιάδη είναι πως προσπαθεί να φτιάξει μια ομάδα που θα παίξει ποδόσφαιρο κατοχής, ενώ δεν υπάρχουν τα χαφ γι'αυτή τη δουλειά. Όποιος μου βρει το αυθεντικό οχτάρι αυτής της ομάδας κερδίζει μια παραμονή!! Ακούω...
Και στον πρώτο γύρο τα αποτελέσματα ήταν πενιχρά, αλλά με το να κατεβαίνουμε για να κυριαρχήσουμε στην κατοχή μπάλας, προβλέπω πως θα γίνουμε περίγελος όλων, από εδώ και στο εξής τα τεμάχια θα είναι πολλά με λίγα, έως πολλά με κανένα...
Γιατί εκτός των άλλων δεν υπάρχουν και οι παίχτουρες να σημεδέψουνε το τέρμα.  %-|  %-| ΑΝ ένα πράγμα μπορεί να διορθώσει πιο γρήγορα ένας προπονητής με αίσθηση της πραγματικότητας στη ΣΟυπερλίγκα, είναι το να στήσει μια αμυντικογενή ομάδα στην κόντρα. Αποτελέσματα: Λεβαδειακός, Φόφη, Κέρκυρα, ακόμα και η Δοξούλα!!! Σκληρές ομάδες που κατεβαίνουνε ξεκινώντας από το Χ. Και υπάρχει και ο ΠΑΣ, που παίζει τη ζώνη στη σέντρα, με σεντερ μπακ καρμανιόλες, κόφτες υπερήλικες και μαλθακοί(...), χωρίς 8άρι, με ένα σεντερ φορ χειμώνα-καλοκαίρι.
Πόσο πιο προβλέψιμη ομάδα υπάρχει σε όλη τη σουπερλίγκα..;
Μπείτε στο μυαλό του εκάστοτε αντίπαλου προπονητή: υπάρχει πιο εύκολος αντίπαλος σε ολόκληρο το πρωτάθλημα;; Ανοιχτό βιβλίο η ανάπτυξη: τριαντάρα-σαραντάρα μπαλιά από τους κόφτες στον Γιόκο, πέραν τούτου ουδεμία ανάπτυξη.
Ήθελα Λεμονή μπας και συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα τουλάχιστον στην αγωνιστικότητα και στα χαμηλά σκορ, δε γουστάρω διασυρμούς εντός έδρας από τον κάθε πικραμένο. Ότι πέσαμε, είναι οριστικό. Δυστυχώς προβλέπω τα χειρότερα να έρχονται...
Life is a bitch,
you've got to take her down
before she starts whining!

Αποσυνδεδεμένος uaglionos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 19:08 »
Και καποιοι εδω μεσα ελεγαν οτι θα περναμε βαθμο στο πρωταθλημα απο τον Αστερα...  :P :P

Ρε αντε απο εδω που θα πεθανουμε για σας... ο κοσμος εχει πιο σοβαρα προβληματα... δεν θα ασχολειται με εναν χοντρο και εναν βλακα...

:mono: :mono: :mono:
Totti senti che gioia, mentre tu gioca tua moglie fa la TROIA

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #85 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 19:16 »
Είμαστε πεσμένη αν δεν γίνουν μεταγραφες, η ομάδα δεν έχει ούτε ένα αμυντικό χαφ σοβαρό,ποίον τον ΑΝΔΡΑΛΑ?,ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟ,ΝΤΑΣΙΟ?Δουλευόμαστε! έναν αξιοπρεπή κεντρικό αμυντικό έχουμε και αυτον τον αφήνουμε ελεύθερο!!Επιθετικά ΄ έχουμε μόνον έναν και αυτον 38 χρονών(κατα δήλωση του!).Μεταγραφες δεν γίνονται, που σημαίνει λευκή πετσέτα από τον θεος να τον κάνει πρόεδρο.
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 19:16 »
Αν έχεις πελέ σχολίασε αυτά που γράφω, αλλιώς άραξε καναπέ και κράτα αξιοπρέπεια

Επειδή εγώ δεν έχω πελέ, τι ακριβώς πρέπει να σχολιάσω απο αυτό που έγραψες παρακάτω;;;;;
αφού δεν ασχολείσαι ρε μεγάλε κάνε μας τη χάρη και άσε μας στην πίκρα μας. άσε τον κάθε ένα που ασχολείται με το "κόμπλεξ" του και όποτε κάνεις τον κόπο να δεις ματς του ΠΑΣ κάνε υπομονή με το κόμπλεξ του καθενός όπως κάνουμε κι εμείς με το δικό σου, αυτό που έχεις με τους οπαδούς της ομάδας με της οποίας το φόρουμ ασχολείσαι.

δεν μας φτάνουν όλα τα άλλα έχουμε και την κριτική του καναπέ όποιου βλέπει αγώνα μια στο χρόνο

Είναι κάτι που σηκώνει σχολιασμό;;; Εσύ έχεις να μου σχολιάσεις τίποτα για το γεγονός οτι ενώ η ομάδα αγωνίζεται με τον Αστέρα οι οπαδοί της ασχολούνται για άλλη μια φορά με τον ΟΦΗ;;; Δεν είναι κόμπλεξ αυτό;;; Το γεγονός οτι βρίζουν τον Κώτσιο και τον Τζάνη αλλά και οποιδήποτε παίχτη της ομάδας κι αφήνουν στο απυρόβλητο τους πραγματικούς υπαίτιους δεν είναι κόμπλεξ;;; Ποιος κάνει κακό στην ομάδα; Εγώ -  και πολλοί άλλοι -  που μετά απο 25 χρόνια έκοψα το γήπεδο και το πίνω με το ζουμί μου ή εσύ ή οποιος άλλος τέλος πάντως πηγαίνει στο γήπεδο και σκυλοβρίζει τους παίχτες;;; Οι παίχτες δεν είναι υπεράνω κριτικής και έχουν μεγάλη ευθύνη για την εικόνα της ομάδας, αλλά ας ιεραρχήσουμε πρώτα τις ευθύνες και μετά να τις αποδώσουμε. Και εννοείτε όχι κατευθυνόμενα και μεροληπτικά να στοχοποιούμε κάποιους είτε παίζουν καλά είτε όχι. Αυτή είναι λογική προβάτου, και ενώ πελέ μπορεί να μην έχω και να κάθομαι στον καναπέ μου όπως λες, πρόβατο του κάθε τυχάρπαστου προέδρου, παράγοντα, μάνατζερ, οπαδοπατέρα δεν θα γίνω.

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #87 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 19:22 »
Άντε τωρα ηρεμήστε, δεν θα τσακωθουμε μεταξύ μας!Και οι δύο λέτε λόγια πικραμένοι απο την ομάδα, σε μια ώρα που θα έχετε ηρεμήσει θα τα μετανοιώσετε!
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 19:25 »
Εγω θα παω κοντρα στο ρεμα ρε συνταυροι.
Θα πω οτι σημερα παιξαμε μπάλα, τουλαχιστον αυτη που θελω να βλεπω, με καλυτερο διαστημα απο το 45-60 με την εισοδο του Γεωργίου.
Εισπραξαμε 4.
Ναι γιατι ο κοουτς νομιζω οτι πειραματίστηκε (ειδικα ο Ντασιος σεντερμπακ ειχε να παιξει απο οταν μας ειχε κερδισει ο ηλυσιακός εδω μεσα, οπως θυμηθηκε ο Βασίλης). Χρεωνεται σαν λάθος του, γιατι οι παικτες εχουν θεσεις και δεν εχουν την τεχνική καταρτιση να παιζουν αλλου, τουλάχιστον οχι οι δικοι μας.
Ενταξει.
4 ειχαμε να φαμε εδω μεσα απο Κοβη (οπως ειπα εγω ή απο Εργοτελη επι Πητερσον? οπως ειπε ο Billy), αλλα εγω δεν πτοουμαι.
Γιατι ειδα και διαθεση και διαφορά στην ομάδα.
Επισης να κανουμε εναν αγιασμό γιατι ετσι χασαμε με Ξανθη, με εργοτέλη και με Αρη.
ΗΡΕΜΗΣΤΕ
Ο κοουτς ξερει.

ΥΣ Ο Γιακος ειναι 6αρι ή επιθετικός?

Αποσυνδεδεμένος GIWRGAKIS99

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 19:34 »
Είχαμε χάσει εντός έδρας από τη Θύελλα Πατρών 1-4 και είχαμε αποκλειστεί, επί Πέτερσον.

Συμφωνώ στα υπόλοιπα με τον daveli και ας με βρίζετε  :stop:

:mono:

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 19:35 »
ο γιακος φορ είναι...συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι οι παίκτες έχουν θέσεις ...ο τζανης δεν είναι αμυντικό χαφ...ο ντασιος δεν είναι σέντερ μπακ...εγώ δεν είμαι ποδοσφαιριστής πως να το κάνουμε δηλαδή...δεν θέλουμε άλλους πειραματισμούς...άγγελε καλέ μου άνθρωπε δείξε μας τι αξίζεις...εμένα αυτό το τσουκου τσουκου και συνέχεια προς τα πίσω δεν μου άρεσε καθόλου...οι αντεπιθέσεις πιο αργές και από την καθυστέρηση...τι να πω ρε παιδιά...κάναμε τον τσιωλη μάγκα...έτσι δεν ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΆ...το πρωτάθλημα μας καίει και όχι το κυπελο...αυτό που με εξοργίζει είναι ότι κατάντησαν το Ζωσιμάδες από φρούριο μπουρδελο...αγαπηστε την ομάδα όσο την αγαπάμε εμείς βρε διοικούντες...
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 19:40 »
Ειχαμε φαει παλι 1-4 φιλε davelis, επι Πετερσον για το κυπελο παλι με τη Θυελλα Πατρων αν δεν απατωμαι!!!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 19:46 »
Αυτό που πρεπει να διορθωθει ειναι η ψυχολογία μας
Δεν ειναι δυνατόν μολις το φαμε (για τον οποιο λογο, σημερα ο κηπουρός ειπε να παει μια βολτιτσα στην σεντρα να δει αν γλυστραει) να μην εχουμε τα ουμπαλα να το γυρίσουμε.
Τουλαχιστον εδω μεσα

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 19:46 »
Παράθεση
Άδικο σκορ για τον ΠΑΣ χαρακτήρισαν και οι δύο τεχνικό το 1-4. Πρώτος έκανε δηλώσεις ο προπονητής της Τρίπολης κ.Τσιώλης ο οποίος τόνισε:

«Για ακόμη μία φορά αποδείχτηκε ότι στο κύπελλο υπάρχει διαφορετική ψυχολογία από ότι στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού το ματς ήταν αμφίρροπο. Το σκορ αδικεί τα Γιάννενα.  Θεωρώ καθοριστικό το δεύτερο τέρμα της Τρίπολης. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να γείρει η πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΣ. Πάντα θεωρούσα κίνητρο για επαρχιακές ομάδες τον θεσμό του κυπέλλου. Να ευχηθώ τα καλύτερα στην ομάδα του ΠΑΣ με την οποία με συνδέουν αρκετά όπως και με τον μεγαλομέτοχο του.»

Από την πλευρά του ο Άγγελος Αναστασιάδης είπε:

«Ήταν ένα πάρα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς και δεν μας άξιζε. Δεχθήκαμε απίθανα τέρματα. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε αλλά δεν το κάναμε. Χρησιμοποιήσαμε κάποια παιδιά ώστε να δούμε τι μπορούν να κάνουν. Από την προσπάθεια των περισσοτέρων είμαι ευχαριστημένος. Από άλλους όχι. Τα μηνύματα που λαμβάνω είναι θετικά. Είμαστε σε καλό δρόμο όσον αφορά αυτά που ζητάμε. Αγωνιζόμαστε σε ένα κακό γήπεδο ειδικά για μία ομάδα σαν εμάς που θέλει να δημιουργήσει. Δεν είναι δικαιολογία. Απλώς το αναφέρω. Δεν μπορώ να πω ότι το κύπελλο δεν ήταν στα πλάνα μας. Ήθελα να συνεχίσουμε. Όλη την ευθύνη την φέρω εγώ.»

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 19:57 »
ρε παγουράδες μου δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα που λέτε...πως γίνεται να φταίει ο Άγγελος την στιγμή που λέτε πως οι παίχτες αυτοί είναι και αυτό μπορούν μόνο να δώσουν;δηλαδή όταν το σύνολο των παιχτών ποιοτικά είναι πολύ χαμηλό πως μπορεί ο κάθε προπονητής να πάρει κάτι από αυτό;το καλοκαίρι κάτι είχα πει για σύστημα 5-4-1...δεν το είχα πει τυχαία...με τις μεταγραφές που κάναμε μόνο αυτό το σύστημα θα χώραγε σε φυσιολογικές θέσεις όλους αυτούς τους παίχτες...

http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=1531.msg36006#msg36006

άρα λοιπόν σίγουρα δεν φταίνε οι παίχτες και σίγουρα δεν φταίνε οι προπονητές (Ντεμόλ,Αναστασιάδης)

την ευθύνη την έχει ο υπεύθυνος σχεδιασμού της ομάδος και των μεταγραφών.... ποιος είναι ΟΕΟ;
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 19:59 »
Πολλές ευθύνες μαζεύει κ ο Αναστασιάδης για κάβα τις κρατάει?Δεν θέλουμε προπονητή να μαζεύει ευθύνες κυρ Άγγελε αποτελέσματα θέλουμε.Μπορείς να τα φέρεις?Κ για να προλάβω κάποιους δεν λέω ότι φταίει μόνο ο Αναστασιάδης αλλά ο κάθε παίκτης έχει κ μια θέση που παίζει κ εδώ σε λίγο θα βάλει τον Κηπουρό επιθετικό κ τον Μπάκα τέρμα.ΕΛΕΟΣ

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 20:01 »
Πιστευω οτι ο μονος που δε φταιει ειναι ο προπονητης. Προσωπικη μου αποψη, ειναι ο καλυτερος Ελληνας προπονητης. Μεγαλη η ξεφτιλα σημερα, αλλα το παραπανω το πιστευω ακραδαντα

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 20:04 »
ναι θοδωρη μου επρεπε να πει οτι φταινε οι παιχτες για ολα
ορε ναμαστε λιγο σοβαροι
αν το κανει αυτο τελειωσαν ολα
προσπαθει τουλαχιστον να το παλεψει
μην το ψαχνεται παληκαρια ......τα ιδια θα γραφουμε απο κυριακη σε τεταρτη???
εχει τεραστιες τρυπες το ροστερ.....αν δεν τις βουλωσει τελειωσε το θεμα
ουτε κεντρο εχεις ουτε επιθεση και προπαντων ουτε αμυνα
θελει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ απο ενα παιχτη σε καθε γραμμη....παιχτη που θα τραβηξει και την υπολοιπη ομαδα.....μην πω απο 2 παιχτες και χαρακτηριστω και γραφικος

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #98 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 20:08 »
Παιδια μολις ηρθα απο το γηπεδο. Η ομαδα ειναι για κατακεφαλαααα.
Εχουμε και λεμε, στο πρωτο ημιχρονο παιζαμε ενα 4-4-2 ναι κυριοι 4-4-2 με Μπακαγιοκο και Μιχαηλ να βγαινει συνεχεια 2 επιθετικος. στο ημιχρονο εκανε αλλαγη τν Τζημοπουλο και παιζουμε 4-5-1 με αμυντικους Κωτσιο (το ελεος) Ντασιο, Παντο, και Ζαραδουκα, ο ανθρωπος γυριζει και κοιταει παγκο και κανει τον σταυρο του με τους παιχτες που εχει.
Ξανα γραφω και το τονιζω παιχτες μονο σαν τν Γεωργιου αξιζουν να φορουνε του Αιαντα τν φανελα.
Σημερα, στο πρωτο ημιχρονο κατι καναμε στο πρωτο αλλά ελειπε το σουτ ειχαμε και τν αερα με μας να παει η μπαλα με 200 χιλιομετρα μεσα αλλα που οτι ναναι παλι.
Στο Β' ημιχρονο ηρθε ο χορος του ζαλογγου και το τελος μιας παραδοσης που ειχαμε φτιαξει για τον ΠΑΣ στους 4 του κυπελου.
Η αμυνα που κουμανταδορος της ειναι ο Κωτσιος με πολλα χρονια αμπαλιας μαρκαρε στο κεντρο αυτο για να βγαινει ο Κηπουρος να κλαδεψ το γκαζον, τσουπ το 0-1 τι δουλεια ειχε να βγει στο κεντρο να μαρκαρη ο τερμας μας, με τν ΟΦΗ οι περισσοτεροι βριζανε τν Φεγκρους που παει και το τι κανει τετοια μαλακια δν προκειτε να τν εκανε ομως ειπαμε ειναι ξενος το παιδι αλλά ελουροειδες. Στο 1-4 ο Κηπουρος τετατετ απο κλειστη γωνια καθετε μεσα στα καρε να τν αφησει να κανει παρτυ κανονικο ο αλλος του σουταρη μεν και ο τζες αποκρουει λες και ειναι σε κανα διτερμα γειτονιας παρτο το γραμματιο. Αισχος!!!
Η μπαλα μετρια απο μεριας μας σαν να παιζουμε 5χ5 στο παραλιμνιο. Μονο ο Ζαραδουκας και ο Γεωργιου προσπαθουσαν να σωσουν την παρτιδα,
Τζανης το παιδακι τρεχη στα χαζα να τν παρει η ΦΕΙ (στιβου) να τν κανει μαραθωνοδρομο.
Ο ΝτεΒισεντι τραγικος σε ολα τεχνικη που το παιζει Μαραντονα μηδεν το 4 γκολ κανει πασα διαβητη στν αντιπαλο με το εξωτερικο, αμα ειχε χερια αυτη η μπαλα θα τν ειχε μουτζωσει. στριφογυρνουσε και δν εκανε τπτ εντελως.
Μπακαγιοκος με τν ΟΦΗ τραβουσε γκασμαδες να παει η μπαλα στα Καμποχωρια και σημερα ουτε ενα σουτ ενω ειχε χωρους για σουτ.
Κυριακος και Παντος προσπαθησαν πολυ αλλά τους εφαγαν κατι Τζανιδες κατι Κωτσιδες.
Ντασιος μετα απο τοσο καιρο που ελειψε επαιξε παρα πολυ καλα τν Σολακη μαν του μαν τν ειχε αλλά τν καταδικασαν οι βλακες.
Γιακος τν εβαλε και σε λαθος θεση και σε λαθος στιγμη το παιδι για να του χαλασει τν εικονα.
Οικονομου ειναι μικρος και απειρος δν κρινετε.
Ζαραδουκας εχει ορεξη για μπαλα πολυ καλος αυτος και ο Γεωργιου κανουνε παπαδες.
Μιχαηλ ειναι παλικαρι μπηκε μεσα και οπου ειχε γηπεδο σε αμυνα και επιθεση μαρκαρε και πιεζε μπραβο γνωριζει οτι η φανελα που φοραει ειναι βαρια.
εΜ. Βι. Πι για μενα ειναι Ντασιος Γεωργιου, Μιχαηλ πολλα μπραβο στα παιδια και μεσα σε αυτους και ο Ζαραδουκας και Κυριακος. τα παιδια προσπαθησαν να παιξουνε μπαλα.

Στα εξωτερικα τωρα πηγα και απο εξω απο τα αποδυτυρια και οταν αρχισαν τα κλαρινα βλεπω εναν Χριστοδουλο να βγαινει απο τα αποδυτυρια και να του λεει σε ολους να βγαλουν τον σκασμο και να μην βριζουν την ομαδα. οτι μιλησε με τους παιχτες και του ειπαν οτι νιωθουν πιεση.... αμα νιωθουν αυτοι πιεση που πληρωνοντε κανονικα με ποσα που μακαρι να τα ειχαμε ολοι μας τοτε ποιος εχει πιεση. Τεσπα αφου μιλαει ο τζες με διοικουντες κ παιχτες και θελει να βλεπει ομαδα ξανα ασανσερ και εκδρομες στα Χωρια της Β, Keine anung.
Τν κοσμο ομως να μην κοροιδευον διοικουντες και μη οταν φερνουν καφενεια για μπαλα κ τους τον πλασαρουν παιχταρα απο το Κογκο για να παρουν τα λεφτα απο τα διαρκειας.

Την κυριακη θα δουμε και πρωτο σκορερ στα Γιαννενα να παει στα 20 γκολ και να περναει και τν Σισσε αν και εκει πιστευω οτι το ματς θα παει ασσος γιατι θα παιξουν μπαλα τα χαζα τα θκα μας μπας και βαγιερουν απο τν ομαδα το καλοκαιρι ετσι παντα γινεται και λιγο για το στοιχημα. παω να πιω τσιπουρα να ξεχασω τι ειδα σημερα Tschüss !!!!
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 20:08 »
ναι θοδωρη μου επρεπε να πει οτι φταινε οι παιχτες για ολα
ορε ναμαστε λιγο σοβαροι
αν το κανει αυτο τελειωσαν ολα
προσπαθει τουλαχιστον να το παλεψει
μην το ψαχνεται παληκαρια ......τα ιδια θα γραφουμε απο κυριακη σε τεταρτη???
εχει τεραστιες τρυπες το ροστερ.....αν δεν τις βουλωσει τελειωσε το θεμα
ουτε κεντρο εχεις ουτε επιθεση και προπαντων ουτε αμυνα
θελει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ απο ενα παιχτη σε καθε γραμμη....παιχτη που θα τραβηξει και την υπολοιπη ομαδα.....μην πω απο 2 παιχτες και χαρακτηριστω και γραφικος

Να σου θυμίσω ότι κ η Τρίπολη τους ίδιους παίκτες είχε σήμερα σε σχέση με την 3άρα που έφαγε εδώ στο πρωτάθλημα αλλά ο Τσιολης κατάφερε κάτι να κάνει στην ομάδα κ να μας ρίξει 4αρα σήμερα κ με τόσες απουσίες που έπαιζε η Τρίπολη.Εμείς σε κάθε παιχνίδι πάμε κ χειρότερα