Ψηφοφορία

Τί θα γίνει ?

Πρόκριση Π.Α.Σ.
34 (60.7%)
Πρόκριση Π.Α.Σ. στην παράταση
5 (8.9%)
Πρόκριση Π.Α.Σ. στα πέναλτυ
5 (8.9%)
Αποκλεισμός Π.Α.Σ.
6 (10.7%)
Αποκλεισμός Π.Α.Σ. στην παράταση
5 (8.9%)
Αποκλεισμός Π.Α.Σ. στα πέναλτυ
1 (1.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 56

Η ψηφοφορία έληξε: Τετ 11 Ιαν 2012 12:41

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ - Αστέρας Τρ., κύπελλο  (Αναγνώστηκε 30044 φορές)

Αποσυνδεδεμένος chilly

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.780
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ - Αστέρας Τρ., κύπελλο
« Απάντηση #125 στις: Πεμ 12 Ιαν 2012 03:55 »
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος gouri_pagouri

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 22
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ - Αστέρας Τρ., κύπελλο
« Απάντηση #126 στις: Πεμ 12 Ιαν 2012 08:20 »
Αν έχεις πελέ σχολίασε αυτά που γράφω, αλλιώς άραξε καναπέ και κράτα αξιοπρέπεια


Επειδή εγώ δεν έχω πελέ, τι ακριβώς πρέπει να σχολιάσω απο αυτό που έγραψες παρακάτω;;;;;
αφού δεν ασχολείσαι ρε μεγάλε κάνε μας τη χάρη και άσε μας στην πίκρα μας. άσε τον κάθε ένα που ασχολείται με το "κόμπλεξ" του και όποτε κάνεις τον κόπο να δεις ματς του ΠΑΣ κάνε υπομονή με το κόμπλεξ του καθενός όπως κάνουμε κι εμείς με το δικό σου, αυτό που έχεις με τους οπαδούς της ομάδας με της οποίας το φόρουμ ασχολείσαι.

δεν μας φτάνουν όλα τα άλλα έχουμε και την κριτική του καναπέ όποιου βλέπει αγώνα μια στο χρόνο

Είναι κάτι που σηκώνει σχολιασμό;;; Εσύ έχεις να μου σχολιάσεις τίποτα για το γεγονός οτι ενώ η ομάδα αγωνίζεται με τον Αστέρα οι οπαδοί της ασχολούνται για άλλη μια φορά με τον ΟΦΗ;;; Δεν είναι κόμπλεξ αυτό;;; Το γεγονός οτι βρίζουν τον Κώτσιο και τον Τζάνη αλλά και οποιδήποτε παίχτη της ομάδας κι αφήνουν στο απυρόβλητο τους πραγματικούς υπαίτιους δεν είναι κόμπλεξ;;; Ποιος κάνει κακό στην ομάδα; Εγώ -  και πολλοί άλλοι -  που μετά απο 25 χρόνια έκοψα το γήπεδο και το πίνω με το ζουμί μου ή εσύ ή οποιος άλλος τέλος πάντως πηγαίνει στο γήπεδο και σκυλοβρίζει τους παίχτες;;; Οι παίχτες δεν είναι υπεράνω κριτικής και έχουν μεγάλη ευθύνη για την εικόνα της ομάδας, αλλά ας ιεραρχήσουμε πρώτα τις ευθύνες και μετά να τις αποδώσουμε. Και εννοείτε όχι κατευθυνόμενα και μεροληπτικά να στοχοποιούμε κάποιους είτε παίζουν καλά είτε όχι. Αυτή είναι λογική προβάτου, και ενώ πελέ μπορεί να μην έχω και να κάθομαι στον καναπέ μου όπως λες, πρόβατο του κάθε τυχάρπαστου προέδρου, παράγοντα, μάνατζερ, οπαδοπατέρα δεν θα γίνω.

ρε πασά μου, επειδή δεν με ξέρεις μπορείς να σχολιάζεις μόνο τα γραφόμενά μου, όπως έκανα κι εγώ με τα δικά σου. το αν είμαι πρόβατο του κάθε τυχάρπαστου δεν μπορείς να το ξέρεις ούτε τι στάση κράτησα στο γήπεδο, ούτε αν ασχολήθηκα με τον όφι ,ούτε αν είμαι αγράμματος, ούτε σε ποιο σχολείο πάω τα τελευταία 40 χρόνια ούτε τίποτα από όσα άλλα λες. αν θες να σχολιάσεις κάτι, σχολίασε αυτό που έγραψα: ότι αφού δεν ασχολείσαι και αφού αισθάνεσαι χαρούμενος και περήφανος για αυτό, ε τότε μην ασχολείσαι όντως και άσε αυτούς που ασχολούνται να κάνουν τις λαλακίες τους. κ εγώ δεν ασχολούμαι με την καψούρα του κολλητού μου αλλά όταν του έπαιξε πουστιά η γκόμενά του και πονούσε δεν πήγα καπάκι να του πω ότι καλά σου έκανε γιατί είσαι λαλάκας και τέτοια σου αξίζει και είμαι χαρούμενος που σε έχω γραμμένους και εσένα και αυτή. 

και στην τελική, το αν ζορίζεσαι με κάποια συγκεκριμένη ομάδα οπαδών δεν με αφορά και ούτε μπορείς να τσουβαλιάζεις όλον τον κόσμο του ΠΑΣ, ειδικά σε στιγμές που υπάρχει πίκρα και αγανάκτηση. Και για να μη λες ότι αποφεύγω να πω τη γνώμη μου, η μερίδα αυτή του κόσμου που χτες έβριζε τον όφι για εμένα έκανε λαλακία, αλλά δεν είναι αυτή η κύρια υπεύθυνη για την κατάντια της ομάδας, αλλά ο πρόεδρος που δεν έχει ιδέα τι του γίνεται, που δεν μπορεί να εμπνεύσει σεβασμό σε κανέναν γιατί είναι σπάγγος και κουτοπόνηρος με χωριάτικη νοοτροπία, που αφήνει το κάθε λαμόγιο να κάνει κουμάντο στα λεφτά του, που έχει ξενερώσει όλο τον κόσμο (λίγο ή πολύ) γιατί αφήνει και βρωμίζει το όνομα της ομάδας και για ένα κάρο άλλους λόγους. τα συνθήματα χτες ήταν άστοχα και άκαιρα αλλά δεν φταίνε αυτά και εν πάσει περιπτώσει  δεν αρκούν για να τσουβαλιάσουν ολόκληρο τον κόσμο της ομάδας. Αν εσύ έχεις πρόβλημα με κάποιους αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να μας τσουβαλιάζεις όλους, σε ένα ανοιχτό φόρουμ, ειδικά τη στιγμή που είσαι χαρούμενος και περήφανος που απέχεις

Αποσυνδεδεμένος ikis

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 56
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ - Αστέρας Τρ., κύπελλο
« Απάντηση #127 στις: Πεμ 12 Ιαν 2012 10:43 »
Ο ΠΑΣ έπαιξε καλά αλλά έκανε γκολ δώρα. 1 ο Κηπουρός, 1 ο Κώτσιος, 1 ο Ντε Βισέντι. 3  γκολ βάλαμε μόνοι μας. Γενικά όμως στο ματς εμείς κάναμε παιχνίδι και προσπαθούσαμε να παίξουμε μπάλα. Όμως εκτός από τους αντιπάλους έχουμε να αντιμετωπίσουμε και έναν ακόμη αντίπαλο-το γήπεδο-. Τελοσπάντων, δεν είναι ώρα για να μηδενίσουμε την προσπάθεια των παικτών και μια ήττα, είναι ήττα, είτε με 4 είτε με 1 γκολ.
Όσον αφορά, την προσπάθεια των μπλου βαγέρος να μπουν στα αποδυτήρια δήθεν με άδεια προέδρου, αυτά είναι χωριατιές. Αν ευθύνεται ο πρόεδρος για την μείωση των φιλάθλων στο γήπεδο, άλλο τόσο ευθύνονται γι' αυτό και οι μπλου βαγέρος. Και για να λέμε κι άλλες αλήθειες, το γήπεδο είναι εκκλησία και τα συνθήματα ΆΘΛΙΑ... Έχουμε κολλήσει με το πηραν το γέρο μου... με τον ΟΦΗ... με ένα άλλο σύνθημα που μας κοιμίζει κι εμάς και τους παίχτες... Δεν είναι κερκίδα αυτή παιδιά. Να κάνουμε κριτική κι εμείς για την κερκίδα, όχι μόνο στους παίχτες. Δεν έχει ξεσηκωθεί το γήπεδο να ωθήσει την ομάδα ούτε σε ένα ματς.
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΕΥΤΟΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΕΙΣΤΕ.
Πάσχουμε εντός των τειχών που έχουμε πολλά όρνια και πολλούς εφιάλτες οι οποίοι δεν αγαπούν την ομάδα αλλά κοιτούν μόνο το προσωπικό τους συμφέρον.
Και εις άλλα με υγεία.

Αποσυνδεδεμένος giourkas

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 12
    • Προφίλ
    • ioanninacity
Απ: ΠΑΣ - Αστέρας Τρ., κύπελλο
« Απάντηση #128 στις: Πεμ 12 Ιαν 2012 11:08 »
Γεια σας παιδιά εγώ ένα έχω να πώ τίποτα άλλο  :mono: :pas:
στο πρώτο ημίχρονο παίζαμε πάρα πολύ καλά..δεύτερο τι έγινε έκαναν γιόγκα στα αποδυτήρια και βγήκαν κοιμισμένοι??? Δεν πειράζει το κύπελλο δεν μας ενδιαφέρει και πολύ ας κοιτάξουμε μόνο το πρωτάθλημα μπας και σωθούμε...
Φωτογραφίες από το ματς εδώ
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 12 Ιαν 2012 13:48 από Achilleas »

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 483
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ - Αστέρας Τρ., κύπελλο
« Απάντηση #129 στις: Πεμ 12 Ιαν 2012 13:19 »
Αυτο που εγινε χθες μακαρι να μην το ξαναζησουμε γιατι δεν αντεχεται.
Στα του αγωνα,η ομαδα καλυτερη απο τον αγωνα με τον αρη(εκανε καποια σουτ τουλαχιστον),αλλα με πολυ ασχημο στησιμο απο τον Αναστασιαδη.Ελπιζω να καταλαβει γρηγορα οτι ο  ΑΡΧΗΓΟΣ μπορει να παιξει μονο στα ακρα(ειτε μπακ,ειτε χαφ),δεν ειναι ουτε κοφτης,ουτε στοπερ!Πιστευω οτι ηθελε να περασουμε,αλλα περισσοτερο ηθελε να δοκιμασει πραγματα χθες.Σημερα κι ολας πρεπει να παρουμε αμυντικο χαφ και σεντερ φορ αλλα θα παρουμε τα τρια μας λογικα.Μεγαλη ευθυνη για την ηττα εχει ο κηπουρος ο οποιος ηταν τραγικος.Οταν βρισκεσαι πισω στο σκορ στο γηπεδο σου,ειναι λογικο να ανοιχτεις για να κυνηγησεις το γκολ και να βρει ο αντιπαλος χωρους να σου ριξει 4!!!
Για τα υπολοιπα τι να πω?Εφυγα στο 70 απο την 10 και πηγα στην μεγαλη μηπως βρω τα 2 χοντραδια να τους βρισω,αλλα ματαια.Ειχαν δουλειες και οι 2 και ελειπαν ή κατι ηξεραν και δεν βρεθηκαν στο γηπεδο...?Δεν θα το μαθουμε ποτε.
Καποια στιγμη επρεπε να μιλησουν οι οπαδοι με τους παιχτες αλλα οχι μεσα στα αποδυτηρια της ομαδος.Οπως πολυ σωστα τους ειπε ο Αναστασιαδης,εδω κανω εγω κουμαντο,βρειτε τους αλλου και πειτε τα!Οι παιχτες απο την μερια τους ειπαν οτι νιωθουν πιεση και δεν μπορουν να αποδωσουν %-|.Απο που νιωθετε πιεση δεν μπορω να καταλαβω,καλο ειναι να μας πειτε.Εμας μας ανεβαζετε την πιεση.
Αυτο που ελπιζω ειναι,οτι εγινε χθες να εγινε για καλο.Να ξυπνησουν ολοι(προεδρος,ποδοσφαιριστες,τεχνικο τιμ) και να καταλαβουν που βρισκονται.Ο κοσμος δεν αντεχει αλλη κορο'ι'δια

Αποσυνδεδεμένος yazid

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.172
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ - Αστέρας Τρ., κύπελλο
« Απάντηση #130 στις: Πεμ 12 Ιαν 2012 13:41 »
Στους παίκτες είναι άδικο να καταλογίζουμε αδιαφορία.Δεν είναι αδιάφοροι.Το παλεύουν.
Όμως :
1) Παίζουν σε ομάδα με τραγικές ελλείψεις.Και αντί να μπαλώνονται τα σημαντικά κενά του ρόστερ,κάθε μέρα χάνουμε και από έναν παίκτη.
2) Πολλοί από αυτούς δεν κάνουν γι'αυτό το επίπεδο.Ο Βίλα για παράδειγμα δεν μπορεί να κάνει κοντρόλ.Φταίει αυτός?Όχι,αντίθετα ο άνθρωπος σε κάθε ματς τρέχει χιλιόμετρα.Αυτό είναι όμως το μόνο που μπορεί να κάνει και δεν είναι αρκετό για να παίζει στον ΠΑΣ της Α'Εθνικής.Φταίνε αυτοί που το καλοκαίρι τον παρουσίασαν ως μεταγραφή-προιόν σοβαρής έρευνας μηνών.Το ίδιο ισχύει και με άλλους παίκτες οι οποίοι έπιασαν το ταβάνι της απόδοσής τους στη Β' με το ζόρι και παρόλ'αυτά έμειναν να οδηγήσουν τον ΠΑΣ και στην Α'.
3) Το στήσιμο της (έστω και με τις ελλείψεις) ομάδας,οι αλλαγές και γενικά η βοήθεια από τον πάγκο ήταν για μια ακόμα φορά τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.
4) Και πάλι καλά που παίζουν και έτσι.Μήπως βλέπουν τη διοίκηση να αγχώνεται για τη σωτηρία της ομάδας?

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 531
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ - Αστέρας Τρ., κύπελλο
« Απάντηση #131 στις: Πεμ 12 Ιαν 2012 14:29 »
Αν εσύ έχεις πρόβλημα με κάποιους αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να μας τσουβαλιάζεις όλους, σε ένα ανοιχτό φόρουμ, ειδικά τη στιγμή που είσαι χαρούμενος και περήφανος που απέχεις

Θα σου πω μια φορά ακόμη επειδή επιμένεις οτι αυτά που γράφεις δεν σηκώνουν σχολιασμό γι' αυτό και δεν έχω να σχολιάσω κάτι επι τούτου. Γενικολογίες, οτι είσαι σε συναισθηματική φόρτιση γιατί πονάς πολύ για τον ΠΑΣ σε αντίθεση με μας τους καναπεδάκηδες, μου φέρνεις παραδείγματα για την γκόμενα του φίλου σου κλπ. , κοινώς γράφεις άλλα λογια να αγαπιόμαστε. Κατα τ' άλλα μόνος σου τσουβαλιάστηκες με τους άλλους τους κομπλεξικούς επιμένω οπαδούς. Αφού απο μόνος σου παραδέχεσαι οτι ήταν μαλακία που κάθονται ακόμη και ασχολούνται με τον κάθε ΟΦΗ και βρίζουν τους παίχτες, ενώ άλλοι είναι αυτοί που φταίνε (συμφωνώ κι εγώ). Εγώ αναφέρθηκα σε αυτούς, εσύ γιατί βιάστηκες να τους υπερασπιστείς;;;;

Αυτά και τέλος, οτι άλλο θες με ΠΜ...

Αποσυνδεδεμένος kastrinos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 333
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ - Αστέρας Τρ., κύπελλο
« Απάντηση #132 στις: Πεμ 12 Ιαν 2012 22:17 »
να πω πως το ειδα το παιχνιδακι.
ο χριστοβασιλης φαινεται να ετοιμαζει εξοδο αφου αδειαζει το ροστερ απο ολα τα μεγαλα συμβολαια.
παρα το οτι ειπε ο αγγελαρας που πολυ καλα τα ειπε δεν νομιζω να τον πολυ ενδιεφερε το κυπελλο. και καλα εκανε καθως μονο σταχτη στα ματια μπορουσε να μας ριξει.

αγωνιστικά: γεωργιου εννοειται ο καλυτερος του αγωνα.
κατα τα αλλα παιζαμε με ενα κεντρο οπου σε θεση αμυντικου χαφ ειχαμε ντασιο και αριστερο χαφ μιχαηλ.
ειναι γνωστο οτι γουσταρω γιαννιωτες παικτες αλλα στο συγκεκριμενο παιχνιδι ηταν απλα ανυπαρκτοι.
στο αριστερο ακρο στα χαφ ειχαμε απλα ενα στοπερ με τις αντιδρασεις στοπερ, τα τρεξιματα και το ρυθμο στοπερ και μηδεν δημιουργια. ο ντασιος φαινονταν να ψαχνεται πως και πού να παιξει και ηταν και αυτος εκτος ρυθμου μιας και η φυσικη του θεση εχει εντελως διαφορετικα χαρακτηριστικα απο τη θεση που επαιξε χθες.
ο τζανης προσπαθουσε αρκετα αλλα εκανε λαθη. ο κυριακος παλι ηταν πολυ καλος και ειχε διαθεση σε ολο τον αγωνα και ηταν ο μονος που ξεχωριζε στο α μερος.

με αυτα και αυτα η ομαδα ηταν κομμενη στη μεση, ηρθαν και τα δυο τραγικα λαθη του κηπουρου (οσο ειναι στον πας δεν εχει κανει τοσο κακη εμφανιση) και χασαμε.

ειδα εναν γιακο να ειναι πολυ κοντρολαρισμενος, πατουσε στο γηπεδο και ηταν ανετος στο παιχνιδι του αν και επαιξε κεντρικο, αμυντικο χαφ. νομιζω οτι μπορει να βοηθησει και αξιζει ευκαιριες..
ο οικονομου εδειξε θεληση εμπαινε στη φωτια αλλα δεν εχω αποψη της αξιας του απο αυτο που ειδα.

κατα τα αλλα, τα οσα διαδραματιζονται απο χθες ειναι απλα για τα πανηγυρια και ελπιζω να εχει καλο καιρο με παναθηναικο και να δουμε διαφορετικο παιχνιδι.

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.057
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ - Αστέρας Τρ., κύπελλο
« Απάντηση #133 στις: Παρ 13 Ιαν 2012 00:04 »
αν δεν έκανα κάνα τραγικό λάθος νομίζω ότι ο πρόεδρος ήταν στα επίσημα...πάει αυτό το παιχνίδι...αν έμπαινε ο ντασιος στην θέση του και ο παντός στο κέντρο της άμυνας δεν θα γινότανε αυτά...μεγάλο μερίδιο ευθύνης τα αμυντικά χαφ...τεράστιο μερίδιο ευθύνης ο κηπουρός που δεν το έχει ξανακάνει αυτό...αλλά δεν το δικαιολογεί...δεν με νοιάζει το Κύπελλο με νοιάζει η κατηγορία...και κύπελλο του χρόνου...με νοιάζει να σταθεροποιηθουμε στην Α και πρέπει σε κρισημα ματς τα οποία τα έχουμε χιλιοαναφερει να βγάλουν οι παίκτες τον ταύρο που κρύβουν μέσα τους...πάει αυτό το παιχνίδι και πάει το κύπελλο καινούρια κουλούρια λέει ο κουλουράς...αυτά παλιωσανε τώρα...φουλ μηχανές για τα λαγουδια...
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ - Αστέρας Τρ., κύπελλο
« Απάντηση #134 στις: Παρ 13 Ιαν 2012 09:37 »
Παράθεση
αν δεν έκανα κάνα τραγικό λάθος νομίζω ότι ο πρόεδρος ήταν στα επίσημα

Δεν ηταν. Ελλειπε στας Αθήνας.
Ηταν ο υιος...

Αποσυνδεδεμένος kastrinos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 333
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ - Αστέρας Τρ., κύπελλο
« Απάντηση #135 στις: Παρ 13 Ιαν 2012 14:41 »
βλεπω μια κινητικοτητα οσον αφορα σχολια σχετικα με τις επιλογες αναστασιαδη στην εντεκαδα και οτι και καλα δεν κανει καλη διαχειριση.

ολα αυτα ειναι προφασεις για να καλυψουν αλλες αμαρτιες. δηλαδη ποιον εχει ο αναστασιαδης και δεν τον βαζει?? με αυτους τους παικτες που βρηκε αλλαζει καποια σχηματα μπας και του κατσει κατι καλο εκ των εσω (π.χ λετο στον παναθηναικο σε θεση σεντερ φορ ή μανιατης στον οσφπ ως αμυντικο χαφ).

ο αναστασιαδης ειναι υγιες κεφαλαιο για την ομαδα και πρεπει να διαφυλαχθει.
ο ηπιος να βγει και να πει τι κανει, τι σχεδια εχει..
φευγει και ξεφορτωνει?
ξεφορτωνει γιατι θα σωθει ετσι και αλλιως με τα σφιχτα οικονομικα απο φουντο αλλων με τις αδειοδοτησεις (οφη αρης αιωνιος αεκ)?
αποδυναμωνει την ομαδα για να κανει μπαμ αλα δοξα δραμα κοντρα στον ολυμπιακο και να τα παρει απο το στοιχημα?

υ.γ τελικα καταληγουμε σε αυτα που λεμε χρονια πολλοι απεδω μεσα. το μελλον της ομαδας ειναι μονο ενα. να παιξει κοινωνικο αθλητικο ρολο στην περιοχη, να αξιοποιει ταλεντα, να αγοραζει φτηνα και να πουλαει οταν μπορει.
ετσι και προσφορα θα υπαρχει στα γιαννενα και θα απολαμβανουμε ενα θεαμα βγαλμενο απο υγιη αθλητικη προσπαθεια και θα μειωθει το ενδιαφερον των επαγγελματιων οπαδων για τον πας.


Αποσυνδεδεμένος jimakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.675
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ - Αστέρας Τρ., κύπελλο
« Απάντηση #136 στις: Παρ 13 Ιαν 2012 14:44 »
Γιος του μπαμπά του κι αυτούνος; (στα κυβικά εννοώ) :P
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος ztoby

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 97
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ - Αστέρας Τρ., κύπελλο
« Απάντηση #137 στις: Παρ 13 Ιαν 2012 15:07 »
ωχ! το μαγαζακι που εχει στηθει γυρω από τον ΠΑΣ δεν ειχε προβλέψει αυτη την ηττα.
αναμεινατε αντιδρασεις.

  • το προβλημα δεν ειναι ότι οι οργανωμένοι επισκέπτονται τα αποδυτηρια αμέσως μετά τον αγώνα, με την αδεια του προέδρου μαλιστα
  • το προβλημα δεν ειναι ο διαπληκτισμος με οτ δημοσιογραφο
  • το προβλημα δεν ειναι το ανεβοκατεβασμα ανακοινώσεων

ολα αυτά θα μπορουσαν πραγματικά να μην ειναι προβλημα

το προβλημα ειναι ότι όλα αυτά είναι τόσο μα τόσο πολύ αναμενόμενα που καταντάει βαρετό και ανούσιο ακόμα και να τα παρακολουθείς πια... σαπίσαμε