Αποστολέας Θέμα: Ομαδούλα ο ΠΑΣ, Ανύπαρκτη κριτική από τους Οπαδούς  (Αναγνώστηκε 29462 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ομαδούλα ο ΠΑΣ, Ανύπαρκτη κριτική από τους Οπαδούς
« Απάντηση #75 στις: Δευ 09 Ιαν 2012 20:48 »
οτι να ναι γραφετε..και σε ανοιχτο φορουμ. συνελθετε.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Δευ 09 Ιαν 2012 21:31 »
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ
ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ

ΟΧΙ φίλε μου. Ο ΠΑΣ ως εταιρεία είναι όποιου είναι. Ο ΠΑΣ ως ομάδα ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ. ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ανεξάρτητα διοίκησης, παικτών προπονητών!!!! Και τουλάχιστον έτσι θα είναι στη δική μου καρδιά (όσο αυτή θα χτυπά). Οι "μοδάτοι" τη δουλειά τους, οι χομπίστες ομοίως, οι "επαγγελματίες" τω αυτώ!!!
Όσο αντέχω οικονομικά θα βλέπω την ομάδα εντός και όπου μπορώ και εκτός, με την παρέα μου, μακρυά από συνδέσμους κλπ (προς Θεού δεν κατηγορώ συλλήβδην όσους έχουν ασχοληθεί με τους συνδέσμους από το 74 μέχρι σήμερα).

ΥΓ. ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕ!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δευ 09 Ιαν 2012 22:08 »
Προσωπικά, θέλω τους "μοδάτους" στο γήπεδο ίσως περισσότερο κι από τα "αρρωστάκια".

Οι "μοδάτοι" έφτιαξαν το θρύλο του ΑΓΙΑΞ. Αυτοί ήταν ο λαός του ΠΑΣ που ταξίδευε παντού. Αυτοί που είχαν απαιτήσεις και μόλις κατάλαβαν ότι τους κοροϊδεύουν έκοψαν λάσπη (βλέπε 84). Αυτοί που έκαναν εμάς, πολλούς μόνο από περιγραφές, αρρωστάκια.

Μεγάλος δε γίνεσαι διώχνοντας τους "μοδάτους" και κρατώντας τα "αρρωστάκια".

Μεγάλος θα γίνεις όταν μετατρέψεις τους "μοδάτους" σε "μόνιμους" και έχεις κι άλλους καινούργιους "μοδάτους" απ' έξω που δε θα χωράνε να μπουν.

Υ.Γ.: Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες ετών, οι πασολέδες είμαστε πάνω από 1 εκατομμύριο (μαζί με τους πεθαμένους).

ΕΝΤΙΤ: Βάλτε μέσα τα πασόμετρα, δεν είναι η εποχή τους....
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δευ 09 Ιαν 2012 22:11 »

ειναι καλυτερα να γραφουμε οτι ειμαστε δεκαδες χιλιαδες και γαμαμε και δερνουμε.
λες και ο κοσμος δεν ξερει.
ολη η ελλαδα βλεπει και ξερει τι γινεται.
δηλαδη φτανουμε στο σημειο να μην ντρεπομαστε που το ζουμε αλλα να ντρεπομαστε που το λεμε!!!

ο ΒΑΥΚΑΛΙΣΜΟΣ σε μερικες περιπτωσεις κατανταει (γιατι περι καταντιας προκειται) να ειναι συνωνημο με τον ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος paslooza

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δευ 09 Ιαν 2012 22:16 »
Ου καλά, οτ να ναι !!!

Ωρέ ΠΑΣαμ φαντασμανάκο, κάτι ΠΑΣ να πεις αλλά γίνεσαι μισητός, επειδή χρησιμοποιείς απόλυτα τους αριθμούς.. Και τα κάνεις όλα σιάδι.. Στάκα λίγο..

Ποτέ μη ξαναπείς κάποιον μοδάτο, επειδή οι ιθύνοντες της ομάδας τον πούλησαν, τον γέλασαν, του φαγαν φράγκα, τον άφκαν στις λάσπες, δεν του πρόσφεραν, δεν τον υπερασπίστηκαν, δεν δεν δεν δεν. ...

Στους απόλυτους αριθμούς σου δεν συμπεριέλαβες ότι όταν στην ομάδα συσπειρώθηκε κόσμος ( κόσμος που αναφέρεται παραπάνω, λαρισα, με καλαμάτα, ρόδος, πύργος, κύπελλο μπλα μπλα), ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν στάθηκαν αντάξιοι των προσδοκιών και αυτόν τον κόσμο τον ΞΑΝΑπούλησαν, τον ΞΑΝΑγέλασαν, του ΞΑΝΑφαγαν φράγκα, τον άφκαν πάλι στις λάσπες, δεν του πρόσφεραν ξανά, δεν τον υπερασπίστηκαν ξανά, ξανά δεν ξανά δεν ξανά  δεν ξανά δεν ....

Και ΠΑΣα μου κάθε χρόνο και χειρότερα πλέον. Άντε, πάμε, έλα, κάτι άλλαξε, να το όραμα μας και ξανά ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΕΛΕ ΜΟΥ από το κάθε γαμοκώλι να σε χύνει στη μάπα...

Ε όχι ρε φίλε δεν είναι αυτοί μοδάτοι, γαυροβάζελοι. Και εγώ του χρόνου που σίγουρα δεν θα πάρω διαρκείας (και αν θες θα σου πω το γιατί) δεν είμαι μοδάτος..

Κι άμα γίνει το τσαφ και η ομάδα γίνει ο σημερινός ατρόμητος, και με 5-10-20ετή πορεία, τρόπαια, ευρώπες και πρωτάθλημα γαμώ το στανιό μου. Τι θα λέμε μετά? Οι μοδάτοι γύρισαν? Όξω από το γήπεδο??

Φαινόμαστε τόσοι λίγοι γιατί συγκεκριμένοι γαμιόληδες  χρόοοονια στον ΠΑΣ μας κάνουν μικρούς, πιο μικρούς, πολύ μικρούς, τοσοδούληδες.. Και ξέρεις γιατί??
Γιατί φοβούνται να πιστέψουν πόσο ψηλά μπορεί αυτή η ομάδα να φτάσει.. Δε θέλουν να πιστέψουν, στον λαό του ΠΑΣ και στον μεγάλο ΤΑΥΡΟ. Και παραμένουμε μικροί και μιζεριάζουμε για το αν το 2005 είχαμε περισσότερο κόσμο απ το 2020.. ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ..

ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΨΗΛΑ ΡΕ

ΥΓ Κάποιοι νομίζουν ακόμα  οτι το ψήλα είναι η α εθνική (και σιγά σιγά ξανά........  ;) )

ΥΓ2 Φαστμανακο δεν αναφέρομε καθόλου προσωπικά με σενα, εκτός λίγο στην αρχή 8)

ΕΝΤΙΤ Ο Νικοτσόλης σντ πλατεία μου πε προχτέ οτ είμαστε 1μσ κατομύριο με τς πεθαμένς ΛΑκη μουυυ....
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 09 Ιαν 2012 22:26 από paslooza »

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δευ 09 Ιαν 2012 22:30 »

ειναι καλυτερα να γραφουμε οτι ειμαστε δεκαδες χιλιαδες και γαμαμε και δερνουμε.
λες και ο κοσμος δεν ξερει.
ολη η ελλαδα βλεπει και ξερει τι γινεται.
δηλαδη φτανουμε στο σημειο να μην ντρεπομαστε που το ζουμε αλλα να ντρεπομαστε που το λεμε!!!

ο ΒΑΥΚΑΛΙΣΜΟΣ σε μερικες περιπτωσεις κατανταει (γιατι περι καταντιας προκειται) να ειναι συνωνημο με τον ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ

ο κοσμος (αλλοθρησκοι και δικοι μας) εχει ματια και βλεπει δεν χρειαζεται να μετραμε και να ξαναμετραμε τους οπαδους μας και να αναλυουμε ποιοι ειναι ΠΑΣ ποιοι ΠΑΣ και κατι αλλο και ποιοι αλλοθρησκοι εντελως.

επισης το τοπικ λεει κριτικη απο οπαδους. οχι κριτικη στους οπαδους. Χανουμε το νοημα. Αλλοι φταινε για τη καταντια του ΠΑΣ και οχι ο (περισσοτερος τουλαχιστον) κοσμος του.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Δευ 09 Ιαν 2012 22:51 »
η αγάπη του γιαννιώτη για τον ΠΑΣ πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει...Δεν αλλάζει αυτό...Μπαίνει λίγο και ο τοπικισμός,λίγο η αγάπη για τον τόπο και κάπως έτσι πάει και με τον ΠΑΣ.Άλλοι περισσότερο,άλλοι λιγότερο είναι κολλημένοι με τον ΠΑΣ.Άλλοι θα πάνε συνέχεια,άλλοι λίγες φορές κτλ.Η ομάδα του 70 επειδή έπαιξε μπάλα,πρόσφερε κάτι κατάφερε να συσπειρώσει τον κόσμο και να τον φέρει στο γήπεδο.Είτε εντός είτε εκτός.Αυτό αναπολλούμε όλοι και μας πιάνει το μαράζι για το σήμερα.Προδοσίες,διοικήσεις κάτω του μετρίου,οπαδοπατέρες και δεν θέλει πολύ να πάρεις την κάτω βόλτα.Ακόμα και εκεί που πας να σηκώσεις κεφάλι πρώτοι στο κόβουν κάποιοι ντόπιοι και μετά το σύστημα στην Αθήνα.
Αφού λοιπόν το κατάφερε μια φορά αυτή η ομάδα γιατί να μην το ξανακαταφέρει.Μπορεί όχι στο ίδιο επίπεδο αλλά σε ένα καλό επίπεδο.Απλά θέλει ανθρώπους στην διοίκηση πρώτα που να την αγαπάνε την έρμη την ομάδα και από εκεί και πέρα να δώσουν όραμα.Τι είναι όραμα;Μια ομάδα επιπέδου α εθνικής για αρχή.Παίχτες,εγκαταστάσεις και αργότερα και γήπεδο.Σιγά σιγά.Πλάνο και δουλειά.Έχει κάτι από αυτά ο χβ;Δεν το βλέπω.Δεν ξέρω αν το βλέπει κανένας άλλος.Όλοι με προσδοκίες στην αρχή αλλά στην μέση και προς το τέλος πάπαλα όλα αυτά τα χρόνια.Ε σου λέει ο άλλος φτάνει.Ένας που να δώσει όραμα στον κόσμο και να αρχίσει να το πραγματοποιεί.Να το δείξει έμπρακτα.
Πάμε και στους συνδέσμους....Ο κόσμος όντως μειώνεται.Φαίνεται.Κόβει πέρα.Πρώτα βέβαια η διοίκηση και κατά δεύτερον οι σύνδεσμοι δεν θα έπρεπε να σκεφτούν τι φταίει;Το να λέμε αυτοί είναι μοδάτοι,γιαννενάρες,ποκιτες,ποθιτες ή δεν ξέρω τι άλλο,να βάλουμε και λίγο κρίση μέσα και καθαρίσαμε.Είναι αυτό;Δεν νομίζω.Γνώμη μου.Θα έπρεπε να ξυπνήσουν την εκάστοτε διοίκηση.Να απαιτούν για τον κόσμο μια καλύτερη ομάδα.Αυτό το όραμα που λέμε να γίνει πράξη.Δεν νομίζω να βλέπουν κάτι τέτοιο.
Αν ο κόσμος δει κάτι σωστό πρώτα από την διοίκηση αλλά και από τους συνδέσμους θα γυρίσει στο γήπεδο.Μπορεί να έρθουν και μοδάτοι,και γιαννενάρες και άτομα που δεν έχουν καμιά σχέση με τον ΠΑΣ.Ο στόχος θα πρέπει να είναι να τους κερδίσεις όλους.Να ενώσεις την πόλη πρώτα και την Ήπειρο ύστερα.
Δεν γεννήθηκαν όλοι πασολέδες.Έγιναν.Πατεράδες,γήπεδο,φίλοι.Κάπως.Βιώματα είναι.
Αυτό μπορεί να είναι ένα όραμα για τον ΠΑΣ αλλά πρέπει κάποιος να το πραγματοποιήσει και κάποιοι άλλοι να χτυπάνε καμπανάκι και να ξυπνάνε την διοίκηση αν χρειάζεται.Να κοιτάμε προς τα πάνω,όχι προς τα κάτω.
Αγάπη υπάρχει αλλά θέλει και ένα τσαφ....Κάτι....

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Δευ 09 Ιαν 2012 23:00 »
Παράθεση
μας κάνουν μικρούς, πιο μικρούς, πολύ μικρούς, τοσοδούληδες..

είμαι άκυρος το ξέρω, γ...ω την συζήτηση αλλά αυτή η πρόταση μου θυμίζει ένα παιδικό που βλέπαμε μικροί στην κρατική τηλεόραση αν δεν κάνω λάθος... :P :stop: :mono:
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Δευ 09 Ιαν 2012 23:05 »
Ο κόσμος θέλει να δει προσπάθεια.Θέλει να δει ότι αγαπάς την ομάδα και παλεύεις γι'αυτή.Τότε πάντα ακολουθεί και στηρίζει.Δε ζητάει εγγυημένα αποτελέσματα.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΖΗΤΑΕΙ.
Ακόμα και αν αποτύχει η προσπάθεια,την αναγνωρίζει και ανανεώνει τη στήριξή του.

Σήμερα τι να δει? Την ομάδα παρατημένη στη μοίρα της?

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Τρι 10 Ιαν 2012 00:29 »
Νομίζω ότι αυτός ο κόσμος θέλει να δει τον ΠΑΣ στην 5αδα.
Αλλά θα μου πεις ... θα σου πω ... θα μας πουν ... υπάρχουν και τα ψώνια που ακολουθούν την Ομάδα παντού, όπου και αν πάει.

Αγία Παρασκευή Κουγκίου - Ζάλογγο
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 10 Ιαν 2012 00:44 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Τρι 10 Ιαν 2012 01:23 »
Παράθεση
Καλά τώρα σοβαρολογείς;;;;Το ότι έχασε τόσο κόσμο το γήπεδο αν δεν είναι σημάδι ότι όλοι οι άλλοι ήταν πουθενάδες που είδαν μόδα τον ΠΑΣ τί είναι;
Δεν μπορει τοσα πολλα ατομα απο μοδα ή για χαβαλέ να δωσουν ενα σημαντικο
ποσό για αγορα εισιτηρίου διαρκείας.
θα πρεπει να έχει καποιο νταλκά με την ομαδα, και προφανώς πιστεψε σε κατι για
να το κανει κι αυτό το κατι διαψευσθηκε οικτρα.
αν καποιος θελει απλα να δει τους  3-4 μεγάλους θα παει να παρει 4 απλα εισιτηρια
(οπως εγινε κι αυτο και σε αυτα τα παιχνιδια, δεν ειχαμε το στανταρ των 6 χιλιαδων
αλλα 8-10 χιλιαδες)

Παράθεση
Μόνος σου αναφέρεις ότι φέτος το γήπεδο έχει τόσο κόσμο όσο είχε στην Γ ίσως και λιγότερο
αναφερωμουν στην μαυρη περιοδό 97'-98' που ηταν η χειροτερη στην ιστορία
αν στην χειροτερη στιγμη της ιστορίας, εχεις τον ίδιο κοσμο με χρονια που εισαι
στην Α' Εθνικη...μαλλον κατι δεν παει καλα στην χρονια της Α' Εθνικης.

Δεν ειπα ποτε πως τα νουμερα του ΠΑΣ ήταν με Καλαματα κι ολα τα συναφη των 10000+
αυτα ήταν τα τοπ...
λεω πως ο Μ.Ο του κοσμου, λιγα χρονια πριν ήταν διπλασιος απο τον Μ.Ο του σημερα..
και σημερα σε καποια παιχνιδια (βλεπε ΟΦΗ) εφθασε και 5, πιθανον να φθασει και 7-8 σε καποιο αλλο,δεν ειναι αυτο το μετρο συγκρισης, όπως δεν ηταν οι 13.000 με Καλαμάτα...

Μετρο συγκρισης ειναι ο σταθερός κοσμος στο γηπεδο και αυτός ήταν πολυ παραπάνω παντα...

Και εν παση περιπτωση, γιατι θα πρεπει να ψαχνουμε αν καποτε υπήρξε αναλογη
χρονια για να συγκριθουμε με το χειρότερο...?

Υ.Γ.
Για την Αθηνα, δεν βαζω ουτε το παιχνιδι της Φιλαδελφειας
ουτε αλλα παιχνιδια που ειχε 2-3 χιλιαδες κοσμου
Βλεπω πως μεχρι και πριν 2 χρονια το ελαχιστο, σε οποιοδηποτε γηπεδο
ηταν 500 ατομα και τωρα ειναι το μεγιστο που μπορει να φθασει..

Ε, πως να το κανουμε...
μεσα σε 2 χρονια δεν αλλαξε ομαδα τοσος πολυ κοσμος
ειτε εντός, ειτε εκτός
δεν θα τρελαθουμε με το ζορι..

Παράθεση
Όχι φίλε μου απλά εδώ και χρόνια θεωρώ ότι δεν έχει καμία δύναμη στην Αθήνα ο ΠΑΣ. Εκτός και αν εννοείς κερκίδα με όπως αυτή στην καλλιθέα το 07-08 αν δεν κάνω λάθος που μασταν μια 700άρα και οι 400-500 ηταν απο αθήνα και φεύγαν ένα τέταρτο πρίν το τέλος.
Δεν κανεις απλα λαθος, σφαλμα...

μονο τη σεζον 2008-09

Καλλιθεα...200 ατομα
Καστορία...800
Καρδιτσα..300 (χωρις κερκιδα..κυριολεκτικα)
Ιωνικο..... 700
Διαγορα... 200
Εθνικο Αστερα.. 1100
Εθνικο Πειραιως... 800
Αγροτικο Αστερα.. 500
Ηλυσιακό...1000
Ατρομητος.. 800
Κερκυρα.. 1000
Καλαμαρια.. 150
Καλαματα.. 150
Καβαλα.. 120
Βεροια.. 120
Βολο.... 250

Τωρα κακώς καθομαι και αραδιάζω νουμερα, γιατι ειναι ψυχές
απλα για να μην τρελαθούμε...

Αποσυνδεδεμένος Siciliano

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Τρι 10 Ιαν 2012 02:02 »
Όχι φίλε μου απλά εδώ και χρόνια θεωρώ ότι δεν έχει καμία δύναμη στην Αθήνα ο ΠΑΣ. Εκτός και αν εννοείς κερκίδα με όπως αυτή στην καλλιθέα το 07-08 αν δεν κάνω λάθος που μασταν μια 700άρα και οι 400-500 ηταν απο αθήνα και φεύγαν ένα τέταρτο πρίν το τέλος.

ΥΓ: να τον χέσω τον και καλά αθηναίο πασολέ που έρχεται απλά για βόλτα γήπεδο στον ΠΑΣ και μετά πάει καραισκάκη να δεί την ομάδα του. Φυσικά και υπάρχουν πασολέδες στην Αθήνα που είναι μόνο ΠΑΣ. Τα τελευταία 5-6 χρόνια πάντως δεν είναι  σίγουρα πάνω απο 100 άτομα. Όποιος πιστεύει ότι ζούμε σε εποχές του 80 και οι αθηναίοι πασολέδες είναι χιλιάδες ας συνεχίσει να ονειρεύεται δικαίωμά του είναι.

Φιλε fastmanako στα λεγομενα σου εχεις ενα τροπο ΑΠΟΛΥΤΟ να ισοπεδωνεις τα παντα κ τους παντες....
Θα σου πω λιγα για τους Αθηναιους ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ και κρινε εσυ αν ειναι 100-200 ή πολλοί παραπανω...
Καταρχην εζησα Αθηνα απο το 2002-2008...Εποχες Β' εθνικης αλλα και Γ'....
Ομως παραδοξως εγινε μια κινηση συσπειρωσης των Γιαννιωτων παολεδων μονιμων κατοικων και φοιτητων
για να δημιουργηθει κατι καλο..Και στην αρχη πετυχε..Ο κοσμος γυρισε στην ιδεα που λεγεται ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ,
ακολουθησε την ομαδα σε ολα τα ματς της Αθηνας και στα περισσοτερα τα εκανε ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ...
και ημασταν πολλοι..Παρα πολλοι...Και ουτε μοδατοι,ουτε γαυροβαζελοχανουμα...
                                ΜΟΝΟ ΠΑΣ
Η κανιγγος πριν απο καθε ματς ειχε παρτυ με εκατονταδες ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ..Καποια σημαντικα γεγονοντα που συνεβησαν
κ πολεμος για τον συνδεσμο απο την ιδια την ΠΑΕ της εποχης εκανε πολλους να ξενερωσουν...Να σταματησουν να χαλανε τη ζαχαρενια τους... Δυστυχως απο αυτους που καναμε τοσες εκδρομες μαζι πλεον 5-6 βλεπω στους Ζωσιμαδες...

Σιγουρα κατι φταιει...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΔΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ..

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ...ΠΟΛΗ-ΟΜΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
υπάρχουν και τα ψώνια που ακολουθούν την Ομάδα παντού, όπου και αν πάει.

Αντεχω ακομη new να αποκαλουμαι ψωνιο....Για ποσο ακομη δεν ξερω.Στερευουν οι αντοχες...
  Οπου ΠΑΣ μην ξεχνάς  SOLO PAS

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Τρι 10 Ιαν 2012 04:02 »
Ως προς τα της Αθήνας,

ΠΑΣολέδες υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν στην πρωτεύουσα. Μάλιστα την τελευταία δεκαετία, όσο υπήρχε ο σύνδεσμος, δημιουργήθηκε ένας καλός οπαδικός πυρήνας. Δυστυχώς σταμάτησε να λειτουργεί λόγω
-γνωστών γεγονότων
-και πολέμο που δέχθηκε συντεταγμένα, από την εκάστοτε ΠΑΕ κ.λπ. τρίτους που εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους πάνω στην πλάτη του ΠΑΣ Γιάννινα.
Από τον πυρήνα αυτό, αρκετοί έχουν σταματήσει να πηγαίνουν γήπεδο, μέσα σε αυτούς και γω. Ο βασικός λόγος είναι ότι, όπως πολύ σωστά αναφέρει ο siciliano, η ομάδα που όλοι αγαπάμε και πονάμε δεν μας εκφράζει, σύν την οικονομική κρίση που μας έχει επιβληθεί από το Δ.Ν.Τ.. Δεν υπάρχει ούτε ο ρομαντισμός, ούτε η όρεξη να ασχοληθούμε, να τρέξουμε, να φωνάξουμε. Αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε μοδάτοι, οπαδοί της χαράς, της σούπερκλικας κ.λπ. Αγαπάμε-αγαπάω τον ΠΑΣ για τα κλαρίνα, τα τσίπουρα και την Ήπειρο, είμαι περήφανος για αυτό αλλά υπάρχουν και άλλες προτεραιότητες πλέον.

Κάτι τελευταίο, για να μην κουράζω άλλο.

Ο Χριστοβασίλης είχε την ευκαιρία να δώσει όραμα στην ομάδα και στον κόσμο. Τελικά δεν έκανε τίποτα και ούτε πρόκειται να κάνει. Είναι ηλίου φαηνότερον ότι δε τον ενδιαφέρει. Ακόμα και αν φύγει τίποτα δε θα αλλάξει. Το πρόβλημα του ΠΑΣ δεν είναι τόσο η εκάστοτε διοίκηση αλλά ο περίγυρος του, όπως επισημαίνει και ο REX στο post του.

Αν ο ΠΑΣ και ο κόσμος καταφέρουν και κόψουν τον ομφάλιο λώρο, τότε υπάρχει ελπίδα. Αλλιώς θα συνεχιστεί ο φαύλος κύκλος...μακάρι να κάνω εγώ λάθος.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 10 Ιαν 2012 04:19 από Kun_Aguero »
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Τρι 10 Ιαν 2012 09:11 »
Όσοι είστε κάτω από 30 χρονών μην μιλάτε καθόλου για τη δυναμική του
κόσμου του ΠΑΣ.
Δεν ξέρετε, δεν έχετε δει τίποτε! Δεν έχετε δει Άργος, Λάρισα, Νεμέα,
Σαλαμίνα, Κόρινθο, Ριζούπολη, Ρουφ, Λεωφόρο και Καραισκάκη και
Φιλαδέλφεια και Πανιώνιο. Δεν έχει μοδάτους φιλάθλους ο ΠΑΣ. Έχει μόνο
απογοητευμένους και προβληματισμένους. Για να ξανάρθουν όμως,
χρειάζονται προϋποθέσεις, και τέτοιες μάλλον ούτε καν αχνοφαίνονται...
Σκοτάδι μαύρο τους έφαγε και ξαναγύρισαν στη μεσημεριανή ρέλα και στις
παλιές ΠΟΚικές τους αγάπες, γιατί κακά τα ψέμματα ΠΑΣ δεν γεννήθηκε
κανένας. Όλοι μας στην πορεία γίναμε.
Λοιπόν προσοχή από τους μικρούς μας ΠΑΣολέδες που με περίσσεια άνεση
δηλώνουν πολλά και διάφορα άσχετα των ασχέτων.

Δώσε στον κόσμο κίνητρο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ να δεις για πότε ξαναγυρίζει!!!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος Steve-ToRosLoCosS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Τρι 10 Ιαν 2012 09:15 »
Συμφωνω απολυτα με τον Κun!....καπως ετσι ειναι τα πραγματα....τα πρωτα σημαδια ειχαν φανει απο καιρο και τα χαμε πει πολλες φορες απο κοντα φιλε μου Kun εχοντας μια ελπιδα αλλα τελικα φτασαμε εδω που φτασαμε....Θελουμε αλλαγες πολλες!Ξαναλεω....δεν με ενδιαφερει ποιος κανει τις μεταγραφες,ποιος ειναι προεδρος ,ποιος παιζει αριστερο εξτρεμ.......με ενδιαφερει οτι η ομαδα μου,η ιδεα,η καυλα ολων μας που λεγεται ΠΑΣ Γιαννινα ξεφτυλιζεται και εχει χασει ενα μεγαλο ποσοστο απο την αιγλη που ειχε ακομα και πριν λιγα χρονια.Γι αυτο πρεπει να αλλαξουν πολλα πραγματα...Ο ΠΑΣΟΛΕΣ μπορει να εχασε το ρομαντισμο του για την ομαδα σε αρκετα μεγαλο βαθμο αλλα ευκολα μπορει να ξαναερθει!.....Γιατι ο ΠΑΣ δεν ειναι μια απλη ΠΑΕ,μια απλη ανωνυμη εταιρεια, μια απλη μικρομεσια ομαδα στην Α εθνικη που πολλοι χαρακτηριζουν....Ειναι ιδεα ,ειναι η μονιμη καυλα μας, ειναι ιδεα και οπως λεει το ρηττο ...
ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝΕ!ΤΕΛΟΣ!  :mono: :mono: :mono:

Υ.Γ ..Συγγνωμη για ορισμενες εκφρασεις αλλα αυτο ενιωθα αυτο επρεπε να γραψω!
Αναστασιάδης: «Θα κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε στα Γιάννινα και να ενωθείτε.» .

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Τρι 10 Ιαν 2012 09:39 »
Ρε παιδια τι καθομαστε και συζηταμε?
Το ποσοι ειμαστε ειναι το προβλημα?

Εδω μας εχουν τεντωσει.

Εγω παιρνω ανοιχτα πρωτοβουλια και ζητω ανακοινωση απο το pas.gr
απεναντι στο τροπο διοικησης Χριστοβασιλη.

Το αν ειμαστε 1000, 10000, 100000 ειναι αλλο ζητημα
που θα ηταν καλυτερο να το λυσουμε οταν δεν θα εχουμε τα προβληματα που εχουμε τωρα
το θεμα ειναι γιατι συνεχιζουμε να κανουμε κοκοκο.

Εβλεπα χθες σε ζαπινγκ τις 2 απο τις 3 εκπομπες(σκουμπο δεν βλεπω ουτε 40 χαλονια να μαζεψει εκει) και με επιασαν τα γελια
δικηγοροι της διοικησης ολοι
τη δικαιολογια ετοιμη στο στομα
μη θιξουμε τον ηγετη!

Αποσυνδεδεμένος REX

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Τρι 10 Ιαν 2012 09:57 »
Και γεναται το ερωτημα...

ΑΝ, λεω, ΑΝ

Η ομαδα εξαφανιστει απο προσωπου γης,
ποιος θα σκουζει σαν την πουτανα;
Εμεις οι φιλαθλοι, η ολοι αυτοι που με νομιμο
η νομιμοφανη, η ουτε καν, τροπο, ζουνε απο την ομαδα;
Δεν στηριζουν τον προεδρο, το τομαρι τους στηριζουν.

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Τρι 10 Ιαν 2012 16:49 »
ας υποθέσουμε πως το παρακάτω ερωτηματολόγιο-παραλήρημα το έχει θέσει ένας αγανακτισμένος(όχι αντιμνημονιακός) πασολές...δίκαια λοιπόν θα μπορούσε να τοποθετηθεί στο εν λόγω θέμα για προβληματισμό και περαιτέρω ανάλυση...ας του ρίξουμε μία ματιά καταρχάς...

Παράθεση
ΠΟΔΑΡΙΚΟ από τα Γιάννενα θα γίνει, γιατί έχουν μαζευτεί πολλά στη λίμνη. Πάρα πολλά. Κι αν δεν γραφτούν τώρα, σε λίγο καιρό θα γίνει λίμνη των στεναγμών και ο Χριστοβασίλης η κυρά Φροσύνη!1) Ο ΑΓΓΕΛΟΣ, ο καλύτερος Ελληνας προπονητής, πότε θα μάθει την ομάδα του; Οταν θα έχει πέσει κατηγορία;2) Τα τσίπουρα, τα κρασιά και τα μοναστήρια των Ιωαννίνων τα έμαθε. 3)Τους αντιπάλους του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα θα καταφέρει να τους αποκρυπτογραφήσουν οι «επιστήμονες» συνεργάτες του; 4)Ο ΝΤΑΣΙΟΣ πού είναι και ο Κυριάκος έπαιξε δεξί μπακ στη Θεσσαλονίκη; 5)Τι τρέχει με τον αρχηγό στα Γιάννενα; 6)Ο ΤΖΑΝΗΣ αμυντικό χαφ; 7)Ο ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ γιατί δεν ξεκίνησε στο «Βικελίδης»; 8 )Η Παναγιά για τους μουσουλμάνους δεν νοιάζεται; Μόνο για τους χριστιανούς; 9)Ο ΖΑΪΡΙ τελείωσε. Ο Μπουζίντ και ο Φεγκρούς; 10)Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ του Αγγελου στα αποδυτήρια ποιος είναι; 11)Ποιον κατηγορούν οι συμπαίκτες του και αναρωτιούνται πώς γίνεται να βγήκε από την καραντίνα και να ξεκινά βασικός ενώ δεν βλέπεται; 12)ΤΑ «ΨΩΝΙΑ» από τον ΠΑΟΚ θα βοηθήσουν ή θα γίνουν με το βλέμμα στο μέλλον; Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ μ' αυτά και μ' αυτά, θα βγει αληθινός με το «όσο αντέχω εγώ και όσο αντέξει ο Αγγελος σε αυτήν την πόλη, θα είναι προπονητής της ομάδας μας»!

πηγή:http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=24027&subid=2&pubid=128918994

πριν αρχίσω να απαντώ τηλεγραφικά,διότι τα ερωτήματα είτε είναι πολυσύνθετα είτε είναι πολύ απλά είτε δεν επιδέχονται ιδιαίτερη ανάλυση προς το παρόν τουλάχιστον μόνον τηλεγραφικά και επιφανειακά θα μπορούσα να απαντήσω,να διευκρινίσω πως ερωτήματα τέτοιου τύπου μπορεί να τα κάνει ο καθένας και εύκολα οι απαντήσεις τους γεννάν καινούρια ερωτήματα,με αποτέλεσμα να δημιουργείτε διάλογος ερωταπαντήσεων....

1):Ποιος σου είπε ή πως το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;δε έχουν μείνει και πολλοί παίχτες πλέον στην ομάδα ώστε να δυσκολευτεί να τους μάθει και να τους κουμαντάρει... επερώτηση,ο Ντεμόλ την είχε μάθει την ομάδα;και σε ρωτάω γιατί φαίνεται πως ασχολούσουν και τότε με τον Π.Α.Σ.

2):Τα μοναστήρια σε διαβεβαιώ εγώ πως δεν τα έμαθε όλα...έχει αρκετά και καλά...τώρα για τα ποτά που αναφέρεις ο οποιοσδήποτε θα θέλει να τα δοκιμάσει...σε ρωτάω εγώ τώρα όμως...ποιος ήταν αυτός που ξεπέρασε κατά πολύ το όριο της δοκιμής;

3):μέχρι και ο πιο ανίδεος θεατής,φίλαθλος και οπαδός του πρωταθλήματος γνωρίζει το πως παίζει η κάθε ομάδα μιας και όλες μα όλες οι ομάδες είναι ανοικτά βιβλία...μήπως πήραμε τον Άγγελο για να μας αποκρυπτογραφήσει τον Κώδικα του νταβίντσι;και μία σοβαρή ερώτηση,έχεις μήπως ιδέα για το ποιοι είναι οι συνεργάτες του Άγγελου,διότι εμείς εδώ στα Ιωάννινα ζούμε στο σκοτάδι...

4)-5):ο Ντάσιος εδώ είναι και είναι μια χαρά επίσης,αν ενδιαφέρεσαι...τώρα ή εγώ ή εσύ βλέπαμε άλλο παιχνίδι...και το λέω γιατί δεν θυμάμαι να έπαιξε δεξί μπακ,παρά μόνο όταν μείναμε με 10 την ίδια στιγμή που αποβλήθηκε ο Σκούφαλης και την ίδια στιγμή που δεν είχαμε άλλη αλλαγή να κάνουμε...άρα ερώτηση εντυπώσεων κάνεις...όσο για τον αρχηγό που ρωτάς δεν τρέχει τίποτα μια χαρά βασικός έπαιξε αριστερό μπακ και ήταν και από τους καλύτερους...

6):να μην σου φαίνεται καθόλου περίεργο...εδώ έχουμε δει άλλους παίχτες της ομάδος να αλλάζουν τέσσερις και πέντε θέσεις σε κάθε αγώνα επί εποχής Ντεμόλ...και παρεμπιπτόντως είχε πολύ καλή απόδοση ο Τζάνης στη θέση αυτή...

7):προφανώς είχε πατήσει τσίχλα δεν μπόρεσε να ξεκινήσει...σαν το ανέκδοτο με το γιούγκο, ένα πράγμα ...

8 ):η Παναγία προφανώς και νοιάζεται για κάθε ψυχή του πλανήτη...ξέρεις τι γίνεται όμως;τώρα τελευταία μάλλον έχει παραμελήσει λίγο τους Χριστιανούς και για αυτό βρίσκονται στην χειρότερη θέση...δεν χάνουμε την πίστη μας όμως,αυτό είναι σίγουρο...

9):ο Ζαϊρί τελείωσε πριν καν αρχίσει...ο Μπουζίντ μια χαρά παίζει...όπως και ο Φεγκρούς...

10):ξέρεις υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν μάθει να ζουν και χωρίς ρουφιάνους...

11):μιας και εμείς εδώ ζούμε στο σκοτάδι, διαφώτισέ μας άνθρωπέ μου...

12):οποιαδήποτε μεταγραφή-επιλογή του Άγγελου θα βοηθήσει την ομάδα...να είσαι σίγουρος για αυτό...

ΥΓ:έχω άδικο;
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #93 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 12:43 »
Αν και λίγο οφτοπίκιο, αφού τόβαλε κι εδώ ο  GyPAS...
O Βέλγος έφυγε, τα ποντίκια φαίνεται παραμένουν.
Και πόσο εύκολα μένουν οι λάσπες. Κι εμείς σπεύσαμε να βρούμε το ρουφιάνο με τη μία.
Σας μοιάζει μωρέ ο Άγγελος σαν άνθρωπος υπογείων διαδρομών;
Προς sentragoal και τα ποντίκια της ...Αφήστε τουλάχιστον το καθαρά ποδοσφαιρικό τμήμα στην ησυχία του, ασχοληθείτε με κελεμπίες κι αλισβερίσια άλλα, που πουλάν περισσότερο.

Και τελευταίο οφ τόπικ...
Γελοιωδέστερη ανακάλυψη, από τους "μοδάτους" και λοιπούς χαρακτηρισμούς δεν έχει υπάρξει. Αντρίκια να παραδεχτούμε ότι ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη του στην ομάδα για χίλιους όσους λόγους, παρά να ψάχνουμε λόγια αυτοπαρηγοριάς. Κάτι χιλάδες "μοδάτοι" έχουν κλάψει γι' αυτή την ομάδα, έχουν αρρωστήσει γι' αυτή την ομάδα, έχουν χρόνια εξάρτηση μ' αυτή την ομάδα, αν οποιοσδήποτε υιοθετεί την άποψη περί καθαρής και καλά φυλής ΠΑΣολέδων στη κερκίδα, διαχωρίζοντας αμνούς και ερίφια, ας χαίρεται με 500 άτομα, που μπορεί με χρόνια και καιρούς να γίνουν 501 καθαρά όμως, πλυμένα ρε παιδί μου. Ας χαίρεται που δεύτερη έδρα του ΠΑΣ, πλέον δεν υπάρχει (εδώ δεν υπάρχει πρώτη). Ας συνεχίσει το τροπάρι μέχρι να επέλθει πλήρης απαξίωση. Γιατί ευελπιστώ ότι βαθειά μέσα στη καρδούλα του καθένα μας, ο ΠΑΣ είναι αξία. Ουαί κι αλλίμονο αν καταφέρουν να τον εξοβελίσουν κι από κει.
Τόχω ξαναγράψει, ο  ΠΑΣ είναι Γιάννενα και τα Γιάννενα ΠΑΣ, όχι όμως αυτός ο ΠΑΣ.
Ας συνέλθουμε ...ΟΛΟΙ.
ΠΑΣόμετρα και λοιπά εργαλεία αυτοϊκανοποίησης, είναι τα μόνα που μας λείπουν αυτή τη στιγμή.

Υ.Γ.
Προς φαντασματάκο:
Πριν πολύ λίγα χρόνια μια παρέα διέσχισε όλη την Ελλάδα, με τρένα και καράβια για να δει το "υψίστης σημασίας" παιχνιδι με τον Διαγόρα στη Ρόδο. Φέτος σημείωσε απουσία. Μοδάτοι κι αυτοί; Μούπε ένας πάπς ότι σ λείπουν κάτ σφαλιάρες να έρθει στα ίσια τ το κεφάλι ς. Για πέρνα από κειας να συνέλθεις.

Υ.Γ.2
Για την ουσία του θέματος θα τοποθετηθώ αργότερα μάλλον, σίγουρα Πάντως μετά τη πρόκρισή μας στους 8.

Υ.Γ.3
Όποια ελπίδα πλέον αποκλειστικά και μόνον στις βουλές του Άγγελου, του Άγγελου με τα στραβά του, με τα ανάποδά του, του προπονητή Άγγελου.

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 14:01 »
Γενικά και πραγματικά τέλος μετά απο αυτή την τοποθέτηση μου (παρόλο που το ξανάπα αρκετά πόστ πρίν  :P )

Αυτό που μου την σπάει είναι ότι όταν άλλα γήπεδα είναι πάντα μισοάδεια και σε κάποιο μάτς πχ με γαύρο,βάζελο,άεκ ή πχ σε κάποιο μπαράζ μαζέυουν πολύ κόσμο (βλ. βόλος στο μπαράζ στο γήπεδο του ατρομήτου, καρδίτσα μπαράζ στην ριζούπολη κλπ) λέμε ότι πχ "ε ντάξει σ αυτό το μάτς πήγε ο κάθε άσχετος καρδιτσιώτης η βολιώτης που ήταν στην Αθήνα κλπ κλπ ή στο πρώτο παράδειγμα λέμε "πήγαν όλοι να δούνε τον γαύρο,τον βάζελο,την άεκ και γι αυτό έιχε κόσμο το γήπεδο". Όταν γίνεται το ίδιο σε εμάς ξαφνικά αυτοί που γεμίσαν το γήπεδο δεν είναι ΟΥΤΕ αλλόθρησκοι ΟΥΤΕ άσχετοι που πήγαν να δούνε γαύρο,βάζελο κλπ είναι ΟΛΟΙ πασολέδες που απλά πιστέψαν σε καλύτερες μέρες και επέστρεψαν στο γήπεδο. Όντως πολύ βολικό..

Παράθεση
Προς φαντασματάκο:
Πριν πολύ λίγα χρόνια μια παρέα διέσχισε όλη την Ελλάδα, με τρένα και καράβια για να δει το "υψίστης σημασίας" παιχνιδι με τον Διαγόρα στη Ρόδο. Φέτος σημείωσε απουσία. Μοδάτοι κι αυτοί; Μούπε ένας πάπς ότι σ λείπουν κάτ σφαλιάρες να έρθει στα ίσια τ το κεφάλι ς. Για πέρνα από κειας να συνέλθεις.

Η διαφορά πάπ είναι ότι η ομάδα πάντα γίνεται μόδα όταν πάει καλά. Επομένως δεν γίνεται να χαρακτηριστούν κάποιοι "μοδάτοι" όταν πήγαιναν εκεί στην Γ και στην Β και ξέκοψαν στην Α. ::) Επίσης έχει τρομερή διαφορά το -κάποιος πήγαινε γήπεδο και για κανα χρόνο-δύο ξεκόβει μετά βλέπει λίγο όραμα ξανάρχεται με το κάποιος πήγαινε γήπεδο μέχρι το 1984 και απο τότε έχει ξεκόψει ωστόσο εμείς ακόμα τον υπολογίζουμε σαν πασολέ που απλά περιμένει το όραμα και την καλή μπάλα για να επιστρέψει. Αυτά απο μένα καλύτερα να μήν απαντήσει κάποιος προσωπικά σε μένα γτ δεν ξαναγράφω σε αυτό το τόπικ. Όποιος θέλει κάτι πμ.

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 14:37 »
Ολοι μιλαμε κατά καιρούς για την εσωστρέφεια που μας ταλαιπωρεί
αλλά κανένας δεν στέκεται σε αυτήν και στο σημείο που μας έχει φερει.

Το πρόβλημα του ΠΑΣ δν είναι η ποσότητα του κόσμου του
αλλά η ποιότητα του.

Ο κόσμος του ΠΑΣ είναι χωρισμένος σε μαγαζάκια είτε αυτά είναι ενεργά είτε
οχι και δεν μπορεί να ζήσει διαφορετικά.Πρώτα το μαγαζί και μετά ο ΠΑΣ
πρώτα το μαγαζί και μετά το κοινό συμφέρον.

Απαξιωμένος ο πολύς και απλός κόσμος (μοδατοι)
Απαξιωμένος ο μεγαλύτερος σύνδεσμος (πρόεδρος λαμογιο,συνδιοικητής)
Απαξιωμένη η νεολαία (γκρουπακια των 5 ατόμων,αυλικοί του Αρχιεπίσκοπου)
Απαξιωμένοι οι Απει ρωταν(δν είναι κανονικός σύνδεσμος,πρώην αυλικοί που τα έσπασαν
με τον Αρχιεπίσκοπο,θέματα νύχτας λεφτών και μαγαζιών...)
Απαξιωμένος ο επι δέκα έτη ενεργός σύνδεσμός στην Αθήνα (λίγες εκδρομές,μπουγάδες, λεφτά
από βουλευτές κτλ)
Απαξιωμένη η νέα προσπάθεια που γινεται ως blue vayeros Αθηνών(ποιοι είναι αυτοί?ελα μωρέ
με το παράρτημα,ούτε γραφεία δεν έχουν...)

Ποιος όμως τα απαξιώνει όλα αυτά?
Ποιος τραβάει το μεγάλο ζόρι?

Πολύ απλά και αληθινά εμείς.Ο ένας απαξιώνει και πολεμαει τον άλλον
με ίντριγκες,θεωριουλες,ψέμματα και κιτρινισμούς.

Το πρόβλημα λοιπόν το έχουμε οι ίδιοι και σε εμάς θα παραμείνει όσοι
Χριστοβασιληδες και αν έρθουν.

Ο ΠΑΣ είναι απλώς η αφορμή για να ζήσει και να βασιλέψει η προπαγάνδα
από όλες τις μεριές.Σε όποια παρέα κάτσεις θα ακούσεις και άλλες ιστοριες.Πρώτα
θα κοιτάξουν οι ειδικοί σε αυτά τα θέματα να σε κατατάξουν και έπειτα βλέπουμε
και για τον ΠΑΣ.Αν δεν είσαι μαζί μας είσαι με τους άλλους.

Κούνια σκουριασμένη και ετοιμόρροπη που μας κούναγε.....

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 19:59 »
Παράθεση
Απαξιωμένοι οι Απει ρωταν(δν είναι κανονικός σύνδεσμος,πρώην αυλικοί που τα έσπασαν
με τον Αρχιεπίσκοπο,θέματα νύχτας λεφτών και μαγαζιών...)

θα με ενδιεφερε πολυ να μου πεις λεπτομερειες για τους ισχυρισμους σου

υγ.ειμαι μελος και απο τους ιδρυτες

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 21:05 »
Μα δεν είναι θα σου πω κάτι που δεν ξέρεις.

Αυτά που ακούγονται αριστερά δεξιά για τον καθένα έγραψα.

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 21:08 »
αν εγραψες κουβεντες που ακουγονται τοτε καταλαβα λαθος το ποστ σου.

καταλαβα οτι οσα λες ειναι προσωπικες σου αποψεις.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Τετ 11 Ιαν 2012 22:08 »
Οχι ρε τζε.

Αν το ξαναδιαβάσεις μια θα καταλάβεις.

:mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 11 Ιαν 2012 23:01 από mh_per_ »