Αποστολέας Θέμα: Ομαδούλα ο ΠΑΣ, Ανύπαρκτη κριτική από τους Οπαδούς  (Αναγνώστηκε 29471 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Ομαδούλα ο ΠΑΣ, Ανύπαρκτη κριτική από τους Οπαδούς
« Απάντηση #100 στις: Πεμ 12 Ιαν 2012 00:17 »
Παράθεση
Όλα τα' χαμε  
Μουσική & Στίχοι: Νικόλας Άσιμος.

Όλα τα 'χαμε παρά δεν είχαμε μας κουβαλήθηκες κι εσύ
Για 'να φιλότιμο στον αξιότιμο του δώσαμε κι αυτού φαϊ
Για ένα δίφραγκο και στον επίσκοπο του κόψαμε επιταγή.

Ω σε ζύγωσα και σε ξελίγωσα το ήξερες απ' την αρχή
Η αγάπη μας κι ας είναι παγερή υπήρξε ηφαιστειακή
Για μια αντίρρηση στην επιχείρηση χωρίσαμε τον σουβλατζή.

(Θα σου 'λεγα τίποτ' άλλα άστο τώρα...Τώρα...δως τα καλαμάκια δέκα...)

Όλα τα 'χαμε κι αρχ@##$ είχαμε βρεθήκαμε και με  μ##$%
Μ' απαρνήθηκες και με υπόθετα την έχω πάλι μόνος ξανακαταβρεί
Για ένα γόητρο μου πας στον πρόεδρο με σαπουνάκι να αιτηθείς...

(Στην υγειά μας...γκουχ...γκουχ...Γιάννη ένα τζατζίκι..
το φάντασμα...πούντο...κι ως του χρόνου ρε παιδάκια...κλπ)
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 12 Ιαν 2012 00:23 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Πεμ 12 Ιαν 2012 00:29 »
Ας δωσω και εγω με την σειρα μου ενα τονο αισιοδοξιας

ΤΡΥΠΕΣ-ΔΡΟΜΟΣ

Δεν κοπάζει δεν σβήνει
στη καρδιά μου η φωτιά
που με τρώει και με ρίχνει
απ' την Εδέμ στο πουθενά

Οι αιώνες ρωτάνε
πόσο ακόμα θα αντέξω
να τρικλίζω εκεί έξω
ξυπόλυτος μόνος

Και γω ψιθυρίζω
δικιά μου η χαρά
δικό μου το αίμα
δικός μου κι ο τρόμος

Δεν είμαι μόνος
Δεν είμαι ο μόνος
Όλα είναι δρόμος

Η φωτιά,η γιορτή,η απώλεια,ο πόνος
Ο κάθε μικρός θάνατος
κι ο μεγάλος ο ατέλειωτος κόσμος

Όλα είναι δρόμος...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Πεμ 12 Ιαν 2012 18:06 »
Δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίξω καινούργιο τόπικ ή αν πρέπει να απαντήσω κάπου αλλού, τα γράφω εδώ και το αφήνω στην διακριτική ευχέρεια των moderators.

Παρά τα νεύρα, την στενοχώρια, την πίκρα και όλα τα άλλα που προκαλούν τα χτεσινά, μέσα μου νιώθω κάτι ακόμη. Είναι χαρά και ελπίδα. Χαίρομαι που δεν έγιναν όλα αυτά αργότερα και το ξήλωμα άρχισε μια ώρα νωρίτερα. Ελπίζω πως όλο αυτό θα μας οδηγήσει σε καλύτερες μέρες, αν μείνουμε ενωμένοι.

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, σαν τη φετινή supeleague ένα πράγμα ;), που ο κόσμος του ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να εκμεταλλευτεί. Το πρώτο βήμα έχει γίνει, το απόστημα έσπασε, το καράβι μπάζει νερά από παντού πλέον και εμείς οφείλουμε να το βουλιάξουμε μια για πάντα.

Δεν θέλω να διαλυθεί ο ΠΑΣ. Σε καμιά περίπτωση, για να μην παρεξηγηθώ κιόλας. Θέλω να διαλύσουμε όμως την άρρωστη αυτή κατάσταση. Και πλέον έχουμε την ευκαιρία. Εξάλλου ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται και πρέπει να γίνουμε λύκοι αδράτοντας την ευκαιρία.

Τώρα που οι μάσκες πέφτουνε και υπάρχει αναβρασμός από όλους. Ο μόνος τρόπος για μένα είναι η παρουσία στο γήπεδο. Αν οι Ζωσιμάδες βράζουν από οργή την Κυριακή και κάθε Κυριακή από δω και πέρα, θα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά.

Το ξέρω ότι οι εποχές είναι δύσκολες για όλους. Αλλά πρέπει όσοι είναι μακριά να έρθουν στο γήπεδο. Το ίδιο και αυτοί που είναι στην πόλη και απέχουν. Αν αυτές οι φωνές από εδώ μέσα ενωθούν, που με τις περισσότερες συμφωνώ, μόνο θετικά θα αποκομίσουμε.

Είναι πολύ λίγοι(ποσοτικά και ποιοτικά) για να είναι ο ΠΑΣ έρμαιο τους, και δυστυχώς έχουνε κάνει πάρα πολλά τόσα χρόνια. :stop:

Ως εδώ!  :mono:

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Υ.Γ. Συμφωνώ με το αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, αλλά δεν είναι απόλυτο, ο συγκεκριμένος για μένα δεν είναι.          Άλλοι είναι οι αλήτες και ρουφιάνοι που βγάζουν λεφτά από τον ΠΑΣ. Αυτός έτυχε μαζί με κάποιους άλλους να σας χαλάσουν τη μανέστρα.

Υ.Γ. Χασοδίκη κουραμπιέ, δεν ήσουν ποτέ μέλος αυτής της οικογένειας. Όπως και άλλοι υπάλληλοι-συνεργάτες της εταιρίας εσωτερικοί και εξωτερικοί. Ας τα πουν άλλοι αυτά που έχουν χάσει πολλές φορές τον ύπνο τους για τον ΠΑΣ και μόνο. Αυτοί που δεν λογαριάζουν χιλιόμετρα. Αυτοί που αγαπάνε παθολογικά τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ονειρεύονται μεγάλο, γιατί έτσι του αξίζει να είναι..

Υ.Γ. Χιλιόμετρα θα κάνουμε και πάλι, για να 'μαστε στου AJAX το πλευρό, έχεις ΛΑΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑ ΛΕΒΕΝΤΗ, αλλά μαλάκα πρόεδρο (αντιπρόεδρο, γενικό, υπασπιστή κτλ κτλ)

Υ.Γ.
Παράθεση
O ΠΑΣ γράφεται με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, όπως η ΙΣΤΟΡΙΑ του.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Πεμ 12 Ιαν 2012 18:40 »
Θεωρω πολυ δυσκολο στην παρουσα φαση "το γηπεδο να βραζει απο οργή"
'Αλλα ειναι τα προβλήματα του κοσμου, πραγματικά και επιβιωσης, τετοια, που κανεις δεν χαλαει την ζαχαρένια του για την ομάδα.
Οι λιγοι που μειναμε, θα λιγοστευουμε. :(
Ελπιζω μονο να μην πεσουμε γιατι μετά δεν θα παμε ουτε οι λιγοι.

Για τα επόμενα δυο χρόνια συνταυροι το παιγνιδι ειναι επιβιωση. Κανενα αλλο.
Και επιβιωση σημαινει να μεινουμε. :mono:
Μετά βλεπουμε.
Και για αλλαγές και για ολα τα αλλα.

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Πεμ 12 Ιαν 2012 19:46 »
είναι δυνατόν να αλλάζει ανακοίνωση η ΠΑΕ εξαιτίας τον οπαδών...τι είμαστε Νεάντερταλ που θεωρούμε ότι οι τραμπουκισμοί θα φέρουν αποτελέσματα?τι δουλειά έχουν οι οπαδοί στα αποδυτήρια?και εγώ έριξα τα μπινελίκια μου στο γήπεδο(όχι ξεβαφτισματα) αν και είχα λάθος φορά...προς τα πίσω έπρεπε να βρίζω...φταίνε οι παίκτες?ας είμαστε τουλάχιστον πολιτισμένοι...
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Πεμ 12 Ιαν 2012 20:02 »
Anton.....με κάλυψες 1000%, το καλύτερο post...
συμφωνώ σε όλα ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣ...εξω τα λαμόγια και οι οπαδοπατέρες...
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Πεμ 12 Ιαν 2012 21:13 »
Ισως να ειναι λιγο προωρο αλλα νομιζω ειναι η καλυτερη ευκαρια για μια κριτκη για την μεχρι τωρα πορεια της ομαδας μας:

Παιχτες

Φεγκρους: Καλος αλλα ασταθης, χρειαζομασταν εναν που να ειναι ενα "κλικ" καλυτερος.

Κηπουρος: Για του χρονου για την Β΄....

Ταμπασης: Αγνωστο γιατι αποκτηθηκε. Δεν μπορουσε να προωθηθει ενα παιδακι απο τις ακδημιες μας για τριτος τερματοφυλακας;

Παντος: Δεν γινεται να βασιζεσαι στον Παντο, τρεχαλαντζης αλλα αμπαλος.

Ντασιος: Παροπλισμενος ο αρχηγος φετος και ανρωτιεμαι γιατι. Δεν ειχε την εξελιξη που περιμεναμε αλλα οχι και ετσι. Μηπως δεν ειναι στους "εκλεκτους" πλεον;

Βαντερσον: Δεν ειναι ο αγαπημενος Βαντερσον προ διετιας, παρατεταμενο ντεφορμαρισμα.

Μπουζιντ: Καλος αμυντικος για τα κυβικα μας, αρκει να πλαισιωθει με καποιον καυτερο παρτενερ. Μονος του τι να πρωτοκανει;

Κωτσιος: Με συγχωρειτε αλλα εγω δεν βλεπω κανεναν σπουδαιο αμυντικο φετος. Ο μεγαλυτερος κινδυνος της αμυνας μας. Και για εμενα συνεχιζει να ειναι ανεπιθυμητος.

Μιχαηλ: Οπου πηγε (Λαμια, Σερρες) εδειξε οτι ειναι καλος παιχτης. Στα Γιαννινα δεν του δοθηκαν ποτε οι ευκαιριες που του αξιζαν.

Πατσατζογλου: Καποτε καλος παιχτης, τωρα βετερανος, ειδικα μετα το σοβαρο τραυματισμο που ειχε, δεν μπορει να επανελθει σε υψηλο επιπεδο.

Ανδραλας: Σκυλι, κοφτης αλλα στα 34 για κανενα 20 λεπτο ειναι.

Τζημοπουλος: Καλος παγκιτης για Α, καλο χαφακι για Β΄, με μια φραση - χρησιμος ρολιστας.

Λιλα: Καλος παιχτης, ισως ο μονος που σε εναν καλο ΠΑΣ, θα αξιζε την φανελα του βασικου.

Βιλα: Ουτε για να πινει ακφε τον Λιλα δεν κανει.

Μπεσερα: Ξεκινησε με υποσχεσεις, επεσε αποτομα στην συνεχεια. Ντεφορμαρισμα, ξενερωμα, κατι αλλο;

Ντε Βινσετι: Τελευταια του ευκαιρια να δειξει οτι αξιζει, αλλιως στο χωριο του στην Αργεντινη. Βαρεθηκα να τον περιμενω. Ας καοψει facebook, twitter και λοιπες μαλακιες και ας παιξει μπαλα.

Κεϊτα: Εγω αυτο το παιδι το πιστευω (αν ειναι οντως 19), θελει ευκαιριες και προσοχη. Οσο για την τλευταια του παρσαπονδια, φυλαξτε καμια "πισινη¨μην τυχον εχει δικιο, μην τυχον βρηκε μια ευκαιρια η διοικηση να "ξεφορτωθει" χωρις κοστος ενα ακομη συμβολαιο.

Σκουαφαλης: Πιστευα οτι ο Ντε Μολ, τον ειχε αδικσει αλλα ειχα αδικο.

Γεωργιου: Γρηγορος, ψιλοτεχνιτης αλλα οχι μεγαλα πραγματα. Απλα μεταξυ τυφλων βασιλευει ο μονοφθαλμος.

Κυριακος: Αϊντε να γυρισει στην Γιαννουλη να παιζει μπαλα με τον Βιλανακη.

Ζαϊρι: Βεντετα, περιεργος χαρακτηρας, τουριστας και πολλα, πολλα αλλα.

Μπακαγιοκο: Ποια σοβαρη διοκηση Α΄εθνικης θα βασιζε την επιθεση του σε εναν και μονο επιθετικο ηλικιας 37 ετων;

Μπαγκαγιοκο: Γιατι τον πηρανε ακομη δεν καταλαβα.

Κουεβας: Δεν μας εκανε ο Γιακος; Επρπε να φερουμε το "παλτο" εξ Αργεντινης;

Τζανης: Αρχιζω να συμφωνω με τον φιλο μου τον deceiver! 

Με μια φραση: Ροστερ εγληματικα ανεπαρκες!

Κοσμος:
Ακομη μεγαλυτερη απογοητευση. Ενα γηπεδο αλλοτε φρουριο, τωρα με το ζορι ενα τριχιλιαρο. Πριν δυο χρονια 1000 ατομα στο Χαριλαου, φετος 150. Ο ΠΑΣ εχει χασει μεγαλο μερος αυτου που του χαρακτηριζει σε ολη την Ελλλαδα. Θελετε η απογοητευση, θελετε η οικονομικη κριση, θελετε η αηδια για οσο γονονται στην ομαδα. Η ουσια ειναι η ιδια, αυτοι που ηθελαν να μεινουν στις κερκιδες με τους αυλικους τους, εχουν πετυχει τον σκοπο τους σε μαγαλο βαθμο.

Διοικηση
Ποια διοκηση; Ο Χβ, δειχνει πλεον οτι δεν αντεχει οικονομικα, εκλεισε το Remezzo, δεν πανε καλα οι επειχηρησεις του, δεν ξερω και δεν με νοιαζει. Δεν εχει το αναλογο πρεστιζ για να ειανι προεδρος του. Δεν ειχε τα κοτσια να καθαρισει τον ΠΑΣ απο τα λαμογια. Το του μενει; Να βγαλει την χρονια μεχρι το καλοκαιρι, να βρει εναν νεο επνδυτη για την ομαδα, για τον οποιο θα εγγυηθει προσωπικα την φερεγγυοτητα του. Αφου εχει καθαρη την ομαδα και χωρις χρεη.

EDITq Ο ΠΑΣ μικρυνε επινδυνα, "κοντυνε", στο χορταρι, στην κερκιδα, στην διοικηση, παντου! Και την καραμελα "Γιαννεναρα στις καρδιες μας", ας την αφησουμε στην ακρη. Ομαδα που θελει να παει μπροστα, πρεπει να παει να ζει με εφιαλτες. Τελος στην "προγονολατρια", (ας μου επιτραπει η εκφραση), η ομαδα των Αργεντινων εφτιαξε τον θρυλικο ΑΓΑΞ της ΗΠΕΙΡΟΥ, γαλουχησε γενιες και γενιες αλλα ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ! Κοιταμε το μελλον μας, καλο το παρελθον αλλα μας γιενι εμμονη!

EDIT 2: Απο το καταραμενο μπαραζ της Ροδου εχοθν περασει 11 χρονια. Ολους μας ποναει που ενα δικο μας παιδι εχασε το ματι του αλλα αυτη η κοντρα πρεπει να ληξει. Τι θελετε; Να βγαλουμε τα ματια και εμεις ενος οφητζη για να ειμαστε ισοπαλια; Αυτη ειναι λογικη; Υπανθρωποι θα γινουμε;

Επιπλεον η εμμονη αυτη με τον οφη μας εχει κανει να φιανομαστε στα ματια της υπολοιπης Ελλαδας κομπλεξικοι(τσουζει η αληθεια ε; Ξυδακι!).

Και το σοβαροτερο: Σκεφτειτε ποσες φορες χρησιμοποιηθηκε αυτη η κοντρα για να αποπροσνατολισει τον κοσμο απο την διοικητικη και αγωνιστικη ανυπαρξια της ομαδας;

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Πεμ 12 Ιαν 2012 23:08 »
ομαδουλα ο Πας ανυπαρκτ  κριτικη απ  τα οπαδοι

αυτηνος ο  τιτλος  ειν για γελια --- ξεκαρφωτος κι   μπανταλος
δγιοτ  αγαπτε  μ  η  δλεια τν οπαδων  δεν ειν να καν’νε  κριτκες κι τα ρεστα στο τζιεπ --- δγυο δλειες ανταμα;;;;;;;;;;;;
η κριτκη  ειν  δλεια   τ  φιλαθλων  κι τν  γνησιων  πασολεδων
κι  δεν  υπαρχνε  πλεο δγιοτ τσ εφαε το παραμυθ τ  Κιασου   κι τ  Κωτσιου τ Κουια κι Βαγγελ Ζγαρα
δγιοτ  τσ εζωσαν κι τσ εφαγαν  τα  φιδγια
πασιακα μ  κι μπουκλε μ
απ  τν Αντελαιντα  ειχα να γελασω  ορε πασιοπλο μ
μασιαλα

αντρεπομε να γραφω πλεο ποδοσφαιρκα
ακομ κι για τρεις φιλς απ μι δγιαβαζαν

επροχτε εφκα  απ τ  Κλιανθ   δγιοτ μ επιακε μελαχολια
κι μορχονταν σαμπως  γκρεμιστε ο κοζμος πο τα μπουθ  κι κατ
κι δε μ σκων’νταν κιολι δω απ τα λεμι
κι σ τσ  ζωσμαδαι  πισης  θελ  ναχς  δρενια στυση  για  Πας
οπ ολ αμπδουν κι κωλοδερνε

οτ ειχα να ειπω  για παεδες κι  λιμέδες  κι μιζεδες  ταειπα πο γκαιρον
πεδω περα βανω
τα σκατα μι τα σκατα κι τν κοπρια στα λαχανα

λπαμαι  πολυ  δγια τον εαυτομ τν κακομιρ 
κι  δγια τσ φιλς μ απ περασαν σ αλλο γκοζμο πλεο συμπαντκο   
λπαμαι κι δγια μινια φανελα απ μ ειχενε δοκει ο Μπριτανος
λπαμαι κι δγια μινια φανελα απ ειχα παρ πο το Μουφς
πιοτρο βεβια  λπαμαι  κι δγια τσ αγαπημενς τσ  φιλς μ  δω περα στη ζωη 
απ γερασαμαν πλεο κι οι αρρωστιαι  φαινται ν ακλουθαν το κατοπ

κι δγιοτ σκεδον πηνηντα χρονια ζιουσαμαν μ αυτην τν αρρωστια τ Πας
μεσ σ τση πτανας το πεταλο και στα χιλιομετρα τ Πας Γιαν’ννα τα λακουβατα
κι ειμεσταν  γεροι κι κιμπαρενιοι
κι δυστχως καταφραν  ουλομια να μας  γιατρεψνε τα τσιοκλανια απ αυτηνη τν καλη τν αρρωστια
ολοσδιολ κι καταδγιαολ
επροχτε

οι κουκουλουφορ μι τς ντουντουκαι  κι μι τα λαβαρα τα προσκυνμενα
μι τα ντιλιργια μι τα ντατσκαναργια κι τα πισοδγια
απ μαιμουσιζνε μπαφχιαζμενα  ποπισω το κλουβι Πας ολε και λε λε λε
απ ερθαν σ τσ  Ζωσμαδαι  πο τα Γκραβαρα να πουλησνε Οπαδλικι
κι τα κοπρολοια τα ξεπουλμένα κι τα ξυπλημενα μι τ   σαρα κι τ   μαρα 
απ ερθαν πο τα Τζιουμερκα κι πο τα  Φλωραδκα ν  αγορασνε Πασιαλικι

ξερ ο χαρμπας τν κιορζε μι τ ντουτνουκα κι δε το νε πηρεταν ματ  στο επισκεφτηργιο για τσ παιχται  κι τσ  καμεραι ;;;; 
τι να ειπω;;;;;;;;; αηηηηη  τα ιδια ματαπαλι;;;;;;;;;;;;;;;;;
σας τα ειπα κι σεις τα απερνουσαταν για μασλατια

παρτε κοληργιο
καμτε κουμαντα για κοληργια
το λιτρο χαλεψτε
σας  τοειπα κι δε γκουταν

τν ομαδα Πας τνε φαγε η γκερκιδα
αυτηνο  ελεγα κι  εκραζα ολοενα
καταδκαζω  τν ωμη τν βια κι το χουλιγκανικι  απ μοστραρσαν αυτηνα τα σκουπρα στο Καλυβα -----   γιομιστε το πεταλο  κι πεταξτε τα  οξω  δγιοτ  δε θα μειν ουτε κνουπ στο γηπδο κατα πως παν 
παραυτηνα ολοενα  εδεκει πααιντε κι κωλοτριβεστε πασλις μο     
εχτε ολ εναν οφιτζη απανωθιο σας

ξερω περιπ τι μας καητεραει κι θα γεν στο κατοπ στν Παε του Κιτσιου η πανα σκατωσε
μον απ δε ερθ η ωρα να  ειπω για τα επομνα δυσκολα 

να ξερτε ενα ----- οτ η μπαλα δε χαθκε κι τνε εχμε στα χερια σας
κι πο τα χερια σας ξαρτατε να τνε κρατησμε μακρια πο τσ παπαδαι κι τσ νεκροθαφται
θα τσ  αδεισνε κανονκα  οπ ναναι  οι πατριωται  κι θα φκιακωμε ταμειο κι θα κινησμε σι νεα βασ  τν ομαδα  κι οσο αμα γουσταρ κι Κιτσιομπιλς  με τσ παραδες τ
καθε μποδγιο για καλο

απ ενα λαθος υπολοιζσμο τνε πατσαν
κουνσε ενας μινια πλακετα πο το ντομνο τσ Παε κι επεσαν 
απ ενα λαθος  μιανου  στελεχ  σωριασκε μπρντααααν  αυτηνο  το λαθος τ Υπνομπιλ
φταν να μη κανμε μεις το επομνο το λαθος το χοντρο
δε τοστσαν καλα κι το χειροτρο η πρεζβεια  ηταν λεζβια

ωωωωωω νουμρα το χαψαταν κιολι;;;;;;;;;;;;;
τα σκουπρα εβρισαν τσ παιχται κι κατοπ παησαν να τσ  χαλεψνε το λογο --- νταξ;;;;;
τι τσ ερθε;;;;; ντιριλαου ντιριντιρ;;;;;;;τι τα πιακε;;;;;;;;;;;;;;;;
ποιος τα στλε τα χαιβανια μι μινια καραμελα;;;;;;;
εκειος απ  ξεκρεμασε τν ανακοινωσ----- απ αλαθος συντονζμο γλεπτε
αλλα τσειπε αλλα εκαμαν ------ το παρακαμαν κι τνε πατσε ο προηδρος

πως κι τνε κατεβασε;;;; τι ζορ θα τραβαε κατοπ;;;;; σε τι ποιοον θα ναδνε λογο;;;;;
ποιος τν εχει απ το ζωναρ κι πο το πορτοφολτ;;;;;;;
το σφαλμα τα ειν οτ  μ αυτηνη τν κινησ το χειροκροτσε το νταβατζλικι κι το χουλιγκανικι  κι εφκιακε μαγκα το Βητα -----τελεια κι παυλα
βεβια μινια φορα ακομ αποτχαν   να μας  πλησνε γκερκιδκη οργη κι φουμαρο διοικητκο  τα οργανωμενα
τνε πατσαν σα   σιαραβασιανοι

μ επιακεταν πασλις μο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
εεεε αμολατε με κατοπ

οι παιχται θα παρνε τα λεφτα τσ  κι θ ανοιξ ο δρομος για το συμβουλιο
τν προποντη κι τα ματια σας --- τα ματια σας κι τσ παιχται πεδω περα

ααα γεις ετς μπραβο  :pas: :joker: 

Χαριλαος Μπιρμπας  το Νουμρο πο τν Κλειδωνιαδοστα Κοντσας

καλο το γκιρκιδιλικι αλλα  πρεπ  να σ κοβει  κι ματατρακα s α ρα πασλα απ χαντακωσες τν ομαδα μεσ  τν γκερκιδα

υγρ: Φχαριστω τν σταυραδερφο μ το Νιου απ  μνημονεβει τα γραφτα μ κι ειν στο πλευρο μ  κ τα παιδγια πεδω μεσα απ προσπαθαν να  βγαλνε το φιδ απ τν κωλοτρπα τω Ζωσμαδων κι να το χωσνε εδεκει απ βηκε μπροστα πο εφτα χρονακια κι για ταυτο θα καμω μνια παραθες για παρτη μ επδης μ ειχεν αρεσ το γραφτο αυτηνο αδιρφε Νιου μπλουχαμενος

Εκεί απ' το πέταλο.
Απ' το πέταλο, απολαμβάνεις το μεγαλείο των διαρκείας άδειων σκεπαστών.
Απ το πέταλο, ξεκίνησαν όλοι οι πικραμένοι και ξεχασμένοι Πασολέδες, για να παν στις σκεπαστές.
Από εκεί εκτέλεσαν τα πρώτα πεναλτάκια τους και σκοράρανε την πρώτη τους για τον Πας.
Μη σκεπάσετε ποτέ το πέταλο.

Γιατί το πέταλο φέρνει, πότε γούρι, πότε παγούρι και καμιά φορά αγγούρι.

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Παρ 13 Ιαν 2012 01:19 »
Του φευγατου η μανα, δεν εκλαψε ποτε...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Παρ 13 Ιαν 2012 01:23 »
Υπάρχουν και μαλάκες με χαρούμενες μάνες.

υγρ: Φχαριστω τν σταυραδερφο μ το Νιου ... κι ειν στο πλευρο μ 
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 13 Ιαν 2012 01:43 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Κυρ 22 Ιαν 2012 19:29 »
παρατηρώ στο φόρουμ πως μερικοί συμφορουμίτες κράζουν τον πρόεδρο και τον υπεύθυνο μεταγραφών...κάθε μέρα, όλη μέρα και οι οποίοι φέρονται να είναι συνδεσμίτες...

σαν πασολές που δεν ανήκει σε σύνδεσμο,συμφωνώ στην στάση αυτή και επαυξάνω πως είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για την παρούσα κατάσταση...όμως η απορία μου προς αυτούς είναι η εξής:γιατί δεν κινήστε επίσημα και οργανωμένα κατά των προσώπων αυτών;έχετε κάνει κάποια συζήτηση περί αυτού,έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι στάση πρέπει να κρατήσετε;

στον διαδικτυακό χώρο που βρισκόμαστε και εκφραζόμαστε ελεύθερα,δείχνουμε όλοι την δυσαρέσκιά μας,τουλάχιστον,προς τα πρόσωπα αυτά,αλλά σαν επίσημοι σύνδεσμοι κρατάτε άλλη στάση...βάζετε κάτι άλλο πάνω από τον Π.Α.Σ.;ο γνήσιος πασολές μπορεί να βάλει κάτι άλλο πάνω από τον Π.Α.Σ. που αγαπάμε;
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Σαβ 28 Ιαν 2012 21:17 »
Απο την στιγμη που ξεσηκωθηκαμε επιτελους ολοι κατα του ΧΒ και του Αγγελη ειναι πλεον θεμα χρονου να φυγουν και να μας αφησουν υσηχους οι κατσαπλιαδες.......Πλεον ειμαι τοσο σιγουρος οτι την πουλευει που ειμαι σε μια καταστασης νιρβανας :P

Πλεον νομιζω πως πρεπει να παρουμε  την κατασταση στα χερια μας(τουλαχιστον απο εδω μεσα),αφου υπαρχει διοικητικη ανυπαρξια και δεν υπαρχει κανενας για να κανει  κουμαντο στην ομαδα,παρα μοναχα ο Αγγελος που προσπαθει μονος του να μας κρατησει ζωντανους με τα χιλια ζορια ,και νομιζω πως χρειαζεται την στηριξη μας ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

Μηπως και εμεις ειναι καιρος να γινουμε ενα γυρω απο την ομαδα με οσους παιχτες διαθετει αυτη η λειψη ομαδα?
Μηπως πρεπει να γινουμε επιτελους ο δωδεκατος παιχτης της ομαδας μας?
Μηπως πρεπει να βοηθησουμε την ομαδα παρα τα οσα διαδραμιτιζονται στην αθλια διοικηση μας?
Μηπως ειμαστε ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ αρρωστοι και μας αρεσουν παντα τα δυσκολα?

Η απαντηση ειναι ΝΑΙ..........

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ ΠΛΕΟΝ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ SUPERLEAGUΕ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ.....και τον Μαιο ας την κοπανησει ο ΧΒ και υστερα οτι βρεξει ας κατεβασει,και βλεπουμε στην διαδρομη αν θα μεινουμε Α με καποιον αλλον προεδρο η θα αλλαξουμε κατηγορια και κανουμε ενα καινουργιο ξεκινημα,τι ειχαμε-τι χασαμε ;)

ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.......

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ-ΑΓΓΕΛΗ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ....

Ολοι με τον Παναιτωλικο να δειξουμε οτι ο ΠΑΣΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 28 Ιαν 2012 22:16 από mh_per_ »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 04:04 »
Σας παρακαλω παιδια να το βαλεται ξεχωριστικο topic,οπως το χα φτιαξει για συγκεκρινο σκοπο κ χωρις ανιδιοτελεια.....και στο κατω κατω της γραφης δεν εχει καμια σχεση με τον παρον topic !!!ευχαριστω

Sorry παιδια αλλα δεν μπορω καταλαβω την λογικη αυτη :-?

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 13:45 »
με αφορμη τα λογια του φιλου αγιουτο...

ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ
και εννοω το ΛΑΟ του ΠΑΣ
μπορουμε να σωσουμε τη κατηγορια φετος

Η διοικηση ειναι ανυπαρκτη, εξαρτημενοι απο μανατζαραιους επαγγελματιες φιλαθλους και λοιπους εξωδιοικητικους, διχως δικη της γνωμη, φτωχη οικονομικα και αλλα τοσα ωραια..
οι παιχτες που μας εχουν επιβαλει τραγικοι στην πλειοψηφια τους, ηλικιωμενοι ποδοσφαιρικα, αταλαντοι, περσινος κορμος που ποτε δεν εγινε συνολο...
ο προπονητης που εκανε την προετοιμασια υπηρχε απλως για τα φραγκα..
ο Αγγελος δεν εχει υλικο να δουλεψει και μεταγραφες δεν προκειτε να γινουν..

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΟΛΑΣΗ ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ?
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?

απο ποτε εχουμε να το κανουμε?
απο το 1-0 με τα Τρικαλα στο 90' με το σουτ του Βιλανακη?
ΙΣΩΣ

ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ
και ο Αγγελος που εχει τις ικανοτητες
δεν εχει υλικο
ΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΜΕΙΣ

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
η οταν η παραμονη ή ο υποβιβασμος οριστικοποιηθει
Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
και ανθρωποι που τοσα χρονια ετρωγαν απο το κουφαρι της ομαδας
θα καταλαβουν τι σημαινει Π.Α.Σ.

υγ. αν τα τελευταια μου λογια δεν γινουν πραξη
ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ
ΚΑΙ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 29 Ιαν 2012 13:49 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 14:31 »
παιδες οι αποψεις σας ειναι ενθαρρυντικες,συγκινητικες κ αυθεντικα πασολεδικες
ομως για να επιτευχθει ενας σκοπος χρειαζεται συμπραξη ολων των δυναμεων
σας θυμιζω προ 10ετιας που παιζαμε παλι την παραμονη μας κ χασαμε με κατω τα χερια 3-0 στα λιοσια απο τον εκτος ποδοσφαιρικου χαρτη σημερα ακρατητο,
αλλα κ τις πικρες ηττες στο σαλευρομαγαζι των 5 οπαδων με τις 4 προσκλησεις.
Τοτε λοιπον που η ομαδα ειχε περισσοτερο κοσμο μαζι της ,ξερετε τι ελεγε ολη η σουπερλιγκ?
"Μπραβο στον κοσμο του ΠΑΣ αλλα μπαλα στο γηπεδο παιζουν οι ποδοσφαιριστες οχι ο κοσμος"
κ ειχαν απολυτο δικιο αλλωστε τους δικαιωσαν τα αποτελεσματα.

Νομιζω λοιπον πως σε πρωτη φαση προεχει να φυγουν οι ανικανοι κ  τα λαμογια απο τον ΠΑΣ κ να ξεκινησει η ομαδα σε αλλη βαση
εν αναγκη απο Γ εθνικη με πιτσιρικαδες χαμηλο μπατζετ αλλα με κυριο βαρος την υποδομη με οραμα σκοπο κ βλεψεις
απαγκιστρωμενη απο τον πρωταθλητισμο κ με πλανο τουλαχιστον 5ετιας.

Ετσι σιγουρα θα προσελκυσει επενδυτη γιατι η ομαδα εχει τις προοπτικες για αποσβεση κεφαλαιων.
Το ζητημα ομως ειναι ποιος εχει χρηματα σε πρωτη φαση ν αγορασει τον "αερα" του μαγαζιου ;)
ο ηπιος θα απαιτησει ενα ποσο τουλαχιστο ισο με εκεινο της αγορας απο κουγια
κ εκει ειναι ολη η ουσια
Τεσπα ...Ειναι τεραστια κουβεντα αυτη κ δεν αναλυεται σε ενα ποστ

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 18:41 »
...να ξεκινησει η ομαδα σε αλλη βαση, εν αναγκη απο Γ εθνικη με πιτσιρικαδες χαμηλο μπατζετ αλλα με κυριο βαρος την υποδομη με οραμα σκοπο κ βλεψεις
απαγκιστρωμενη απο τον πρωταθλητισμο κ με πλανο τουλαχιστον 5ετιας.

Πόσο έτοιμος-ώριμος είναι ο μέσος οπαδός του ΠΑΣ να το δεχθεί αυτό;;; Που μετά απο τις πρώτες αγωνιστικές κατηγορεί τον εκάστοτε προπονητή γιατί δεν έχει την ομάδα στην τριάδα!!! Που όταν ο Ντεμόλ έλεγε οτι στόχος είναι η παραμονή τον κατηγορούσε πως είναι μίζερος και βάζει χαμηλά τον πήχη!!! Ενώ τώρα που είμαστε με το 1,5 πόδι στην β' έχουμε υψηλότερο πήχη...

Αποσυνδεδεμένος GEROKSEKOYTIS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 19:06 »
Οντως.....Ο μεσος Γιαννιωτης παγουρας δεν ειναι ετοιμος να δεχτει την Γ εθνικη με μια καινουρια αρχη....
Ισως γιατι ακομα θεωρει οτι η παραμονη στη μεγαλη (ο θεος να τη κανει) κατηγορια ειναι μια ευκαιρια να γινουν κινησεις σωστες (με προπονητη τον τρελαρα Αναστασιαδη) και να γινουν 2-3 μεταγραφες ουσιας που του χρονου θα μας οριστικοποιησουν στην Α εθνικη.....
Φυσικα υπαρχουν ακομα τα εφηβα τρελοπαιδα -τα τριανταρικα παιδια (νεοπαντρους) που θελουν να ξεφυγουν απο τη οικογενειακη θαλπωρη....-τα 40ρικα ''παιδια'' που θελουν να ξεφυγουν απο την αγγαρεια της καθημερινοτητας της και - 50 (εως 60) παιδια που θελουν να πιουν το καφε τους στο Ζωσιμαδες και οχι στο Σκαραβαιο που ο,τι και να γενει....θα παει στο γηπεδο να σκοτωσει την ωρα του σε εναν αγωνα ΠΑΣ-Ανω Τιθωραια η' δεν ξερω κι εγω με ποια αλλη.......Αυτοι ...χαλανε(με) την πιατσα....

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 19:12 »
Νομίζω πως αν μείνει ο Αγγελος όποιος και να είναι πρόεδρος δεν θα έχει μεγάλη διαφορά. Δυστυχώς για τους μανατζαρέους σε αυτόν δεν περνάν παίκτες ονόματα που εχουν παχύνει γύρω στα 20 κιλά από την τελευταία φορά που επαιξαν μπάλα...
Άντε να πει ο αγγελής στον Αγγελο να κρατήσει παίκτες τύπου Κουέβας ή Ζαιρί για προετοιμασία...
Είμαι περίεργος να δω αν θα αντέξουν και τα άλλα λαμόγια του πανηπειρωτικού. Όπως και να το κάνουμε ο Άγγελος δεν τρώγετε εύκολα...

Αποσυνδεδεμένος paslooza

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 19:36 »
Τι λέτε μωρέ... Θα σιουρίξουμε όλοι ομαδικώς....????????  :stop:

Τι γ' λέτε ρε οραματιστές ??

Εδώ κοιτάμε να κρατήσουμε την ομάδα όρθια να μείνει φέτος για να μη διασυρθούμε ιστορικά από κει και έπειτα και ξεστομίζεται από τώρα την Γ εθνική ρε επικίνδυνοι ???

Αν πέσουμε Γ δε θα μας προεδρεύει λαμόγιο?? Δε θα μας κυκλώσουν μανατζαρέοι από κει και έπειτα?? Οι οργανωμένοι θα αλλάξουν στάση?? Θα γίνουμε σοφότεροι?? Θα κάνουμε ακαδημίες, χλοοτάπητες, γήπεδα, 3 ταλέντα το χρόνο στη Μπάρτσα κτλ κτλ?? Πρέπει να πέσω δηλαδή?? Ξανά???

Σόρυ είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ανώριμος να δεχτώ κάτι τέτοιο..

Προσέχετε τι γράφετε μερικοί ...

Η ομάδα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ θέλει στήριξη από κάθε έναν μας να κρατήσει την κατηγορία για φέτος.
Η διοίκηση(??) του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ θέλει το μεγαλύτερο μου σκατό. Αλλά στην προκειμένη φάση δε θα το φάει.. Θα τα πούμε μετά το καπάρωμα της ασφαλούς θέσης παραμονής.

Μαζέψτε τα φαντάσματα της Γ, του ερασιτεχνικού και τους δήθεν οραματισμούς για άλλη στιγμή..

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 20:10 »
Πιστευω πως θα ειναι αλλη η δυναμικη της ομαδας για την εξευρεση νεου επενδυτη αν ειναι στην Α και αλλη στη Β εθνικη.

το οτι η διοικηση χριστοβασιλη εκανε τον κυκλο της ειναι δεδομενο
το οτι απετυχε ειναιθ επισης δεδομενο ασχετα αν σωθει η ομαδα
αλλα σ αυτη τη φαση Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ.
οχι για τα λαμογια που την διοικουν
ουτε για τους αμπαλους που την απαρτιζουν
ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

γιατι εμεις θα ειμαστε και στην Α και στη Β και στη Γ και στο τοπικο.
οσο πατησε το ποδι του στο γηπεδο απ οταν εφυγε ο κυρ μανθος και ο αλεξης τοσο θα πατησει και ο ΧΒ
στη παπαρα τους η ομαδα

Ο κοσμος για να επιστρεψει θελει ΟΡΑΜΑ
αν βρεθει ανθρωπος να του το προσφερει ακομα και στη Δ εθνικη το γηπεδο θα ειναι γεματο
αλλα για να ασχοληθει καποιος με οραμα και να επενδυσει
τα ωραια του λεφτα
η ομαδα πρεπει να κανει πρωταθλητισμο
ή να ειναι στη μεγαλη κατηγορια
γι αυτο σας λεω
ΑΝ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΑΛΗ
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 29 Ιαν 2012 20:18 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 21:41 »
Ειπα οτι θελει πολυ κουβεντα κ αναλυση το θεμα κ περιμενα οτι θα υπαρχει αντιδραση
ειδικα μετα απο μια νικη που καπως μας αναπτερωσε το ηθικο
ομως με μια ηττα στην κερκυρα θ αρχισουν παλι τα μοιρολογια.
Η διοικηση χρηστοβασιλη δυστυχως εχει λιγα περιθωρια βελτιωσης
αυτο ειναι αποδεδειγμενο γιατι συνεχως επαναλαμβανει τα ιδια λαθη.
Οσο ανωριμος ειναι ο μεσος οπαδος του ΠΑΣ  να δει την ομαδα να κτιζεται αλλο τοσο ανωριμος ειναι αποδεχεται να βλεπει την ομαδα σε ανωτερες κατηγοριες να διασυρεται αλλα να σωζει την παρτιδα
Τρανο παραδειγμα η περσινη πορεια ανοδου που στο τελος πανηγυριστηκε απο 150 νοματαιους
οποιος παραδεχτει οτι θελει να βλεπει τετοιες πορειες,αρκει να σωζει την παρτιδα με την ψυχη στο στομα εχω θα του βγαλω το καπελο.
 τετοια κανουν οι κερκυραιοι κ οι λεβαδειακοι
θυμαμαι τα πρωτα χρονια της σκοντα ξανθη στην Α εθνικη μαζευε απο το ΠΟΚ 7αρες κ 8αρες
ομως εσωζε την παρτιδα κ μαλιστα πανηγυριζαν δεοντως
ποσο τους λυπομουν
Ετσι λοιπον ας δουμε λιγο πιο περα,γιατι ολα τα ενδεχομενα παιζουν
αν αυριο φυγει ο χρηστοβασιλης τι θα θελαμε στην ομαδα εναν χρηστοβασιλη νο2?
θα το αντεξουμε? ποσοι θα μεινουν στις κερκιδες?

τεσπα αυτη η κουβεντα ειχε γινει κ πολυ παλια στο pas.gr κ οντως η διαφωνια για το τιμημα μιας νεας αρχης ηταν μεγαλη.
Μακαρι να σωθουμε κ να δουμε μια νεα πνοη στην ομαδα με αλλες ιδεες κ αλλους συνεργατες...αλλα ποιος βαζει το χερι του στη φωτια?
ειδικα μετα τα απιθανα που εχουμε δει απο αυτη τη διοικηση

υγ η ταμπου λεξη γ εθνικη μπορει να ειναι αντικειμενο συζητησης στα πλαισια μια ιδιοκτησιας που δεν μπορει παραπανω απο μια ομαδα ασανσερ,ερμαιο λαμογιων κ στοιχηματζηδων
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 29 Ιαν 2012 21:53 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Δευ 30 Ιαν 2012 00:06 »
Ξεφεύγετε απ' το θέμα μας. Έχει τεράστιο ενδιαφέρον το τι θα γίνει -ή πρέπει να γίνει μετά- αλλά να ανοίξουμε νέο τοπικ (εντός παρενθέσεως: όραμα θέλει, μεράκι, αγάπη και μυαλό, με δικούς σου παίχτες, ΠΑΣαναθρεμμένους).

Ομαδούλες είναι οι ομάδες των οποίων η κριτική των οπαδών τους είναι ανύπαρκτη. Αποδέχομαι τον τίτλο του παρόντος. Κριτική ανύπαρκτη, οπαδοί ανύπαρκτοι.

Κουμάντο στην τσέπη κανενός δε θα κάνουμε αλλά όποιος δεν μπορεί να έχει την ομάδα, να την αφήσει ήσυχη. Και δε θα τη δώσει όπου γουστάρει αυτός, σε κάθε λαμόγιο που ψάχνει πλυντήρια.
Η πραγματική κριτική, ξεκινά από εκεί που οι οπαδοί συσπειρωμένοι, βρίσκουν επενδυτή που τον εμπιστεύονται και τους πείθει και τον επιβάλλουν στη διοίκηση που θεωρούν ανάξια να κρατά τις τύχες της ομάδας τους στα χέρια της.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Συνδεδεμένος fastmanakos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Δευ 30 Ιαν 2012 07:13 »
Παράθεση
Η διοίκηση(??) του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ θέλει το μεγαλύτερο μου σκατό

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :P :P :P :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Δευ 30 Ιαν 2012 11:36 »
Κριτική ανύπαρκτη, οπαδοί ανύπαρκτοι.

Mikkael_Sin, δε νομίζεις πως ο όρος «οπαδός» είναι ασαφής και σαλαμοποιός?... και η κριτική ποιηματάκι?
Ακόμα και ο ΚΑΠ το άτομο που προσέρχεται στο γήπεδο το προσδιορίζει στις διατυπώσεις του ως οπαδό ... γιατί? ... και όχι ο φίλαθλο, ο θεατή, ο πολίτη τέλος πάντων ...
Και ποιός οπαδός είδε ποτέ μπάλα?
Μη χεστούμε τώρα ... όχι μεταξύ μας βέβαια.

κριτική (αυτοκριτική - νοητική ενέργεια/διαδικασία (αυτο)κρίσης - (αυτο)αξιολόγησης φαινομένων/καταστάσεων/προσώπων/ομάδων - διατύπωση γνώμης/κρίσης/επίκρισης  ατομικής ή συλλογικής Αντίθετο: εθελοτυφλία, συγκάλυψη, αβουλία, παπαγαλισμός

οπαδός - οπάζω - έπομαι - ακολουθώ (μτφ) αποδέχομαι, ασπάζομαι, συγκαιράζομαι, αποσπώμαι, μονοχνωτίζομαι  Αντίθετο: αντίμαχος, αντίθετος     
αρρωστάκι - άρρωστος  ο νοσομανής (μτφ) υποφέρω, στεναχωριέμαι, δοκιμάζομαι  Αντίθετο: αφασία, αδιαφορία
φανατισμός - φανατικός - υπερβάλουσα αφοσίωση σε αντιλήψεις ή ιδέες που εξωθεί στον παραλογισμό, στην παραβατικότητα, στην έχθρα, στην αντιπαλότητα, στη χειραγώγηση, στην αβουλία, στο ζομπισμό (μτφ) καφρίλα Αντίθετο: ορθολογιστής, στοχαστικοκριτικός, διαλλακτικός, σκεπτόμενος
χούλιγκαν - ταραξίας, παραβάτης, κακοποιός, 
κάφρος - απολίτιστος, άξεστος, άλογος, ενστικτώδης (μτφ) χονρόπετσος, μαλάκας, ερέκτους

Ο φίλος Grave (θετικός στις συζητήσεις) που θέλει τον οπαδό έξυπνο και τα λέει με 1 δικό του ωραίο και αστείο τρόπο, αφήνει εσκεμένα στα απ' έξω την κριτική, για τους άλλους ... ξέροντας ότι θα κάνει κλικ στο Συμφωνώ ... τουλάχιστον και δε θα παπαγαλίσει οπαδικά.

Βλάκας οπαδός είσαι εάν ακολουθείς τη διοίκηση τυφλά.

Παράθεση
Grave Digger
Οπαδός είναι αυτός που αγαπάει την ομάδα του και την ακολουθεί σε όσα περισσότερα ματς μπορεί αποφεύγοντας με κάθε δυνατό τρόπο τον καναπέ..
Εάν πηγαίνεις γήπεδο μια φορά το τρίμηνο και αυτοαποκαλείσαι οπαδός, δεν είσαι τίποτα άλλο παρά ένας κακομοίρης καναπεδάκιας αστείος που όταν χάνει ευκαιρία η ομάδα σου για γκολ φωνάζεις σαν τον καραγκιόζη στο γυαλί της τηλεόρασης (και μας προκαλείς το γέλιο).
Αν είσαι οπαδός δεν υπάρχει η δικαιολογία του ότι "τα εισιτήρια είναι ακριβά, δεν βγαίνω οικονομικά".
Κόψε τις πολλές καφετέριες ρε και να δούμε πόσα σου περισσεύουν.
Ο οπαδός δεν θα πει, "Χάσαμε ρε, δεν ξαναπατάω". Αυτό το λέγανε-και το λένε-οι πατεράδες μας που μια ζωή τους δουλεύουμε σε τέτοια ζητήματα.
Βλάκας οπαδός είσαι εάν ακολουθείς τη διοίκηση τυφλά.
Να ακολουθείς την ομάδα σου και μακριά από την έδρα σου.
Να έρχεσαι με πουλμανάκια σε ξένες πόλεις και να δείχνεις στους κατοίκους που θα σε κοιτάνε σαν χαμένοι πόσο πωρωμένος είσαι!
Να μην λες ποτέ "δεν μας άξιζε να κερδίσουμε, έπρεπε να χάσουμε".
Θέλουμε να κερδίζουμε γιατί ΕΤΣΙ!

Όσον αφορά τα πεσίματα.....συμβαίνουν.
Έχει διαφορά όμως ο άνθρωπος που θα ρίξει και μερικές φάπες (έχοντας την απόλυτη επίγνωση ότι ΔΕΝ δέρνει για την ομάδα του αλλά για ξεκαύλωμα) από τον φλώρο που την πέφτει σε παιδάκια ή τραβάει μαχαίρι ή σε αριθμητικά πολύ πολύ λιγότερους.
Να πω και κάτι; τόσα χρόνια κανείς που δεν θέλει να έχει σχέση δεν τις έχει φάει.
Όλα τα κλαψο***νια που βγαίνουν και λένε "μας έδειραν οι χούλιγκανς" ήταν μαγκάκια της κουράδας που νόμιζαν ότι θα ρίξουν μια φάπα και θα μείνουν καθαροί.
Επίσης, όπως είπα και πάνω στον ως-γνωστόν-παντογνώστη-και-πάνσοφο Ηλία, όποιος υποστηρίζει ότι έχει δώσει παραπάνω απ'όσες έχει φάει, είναι μεγάλος ψεύτης.
Αυτός που θα σας πει τέτοια πράγματα, να μην τον ξαναπιστέψετε.
Βέβαια τώρα έχουν αγριέψει πολύ τα πράγματα και ώρες-ώρες το ξανασκέφτομαι αν αξίζει να ασχολούμαι.

Αλλά ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, αξίζει!
Να πάμε να ουρλιάξουμε σαν τρελοί για την *ομάδα* (βάλτε την δική σας ανάμεσα στα αστεράκια), να πιούμε και δέκα μπύρες, να φωνάζουμε χάσουμε-κερδίσουμε, να παίξουμε και καμιά φάπα και μετά αργά την κυριακή να πάμε για μπύρες και τη δευτέρα να μας ρωτάει το αφεντικό μας πού κάναμε τόσες μελανιές και γιατί δεν έχουμε φωνή!

Να ακούμε τις ιαχές στα γήπεδα, να τρέχουμε για το σύνδεσμο, να φτιάχνουμε πανώ, να κάνουμε τρελή ατμόσφαιρα με καπνογόνα, χαρτάκια και συνθήματα, ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ!!!!

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!!

Η Ομάδα δεν είναι ζαχαροπλαστείο. :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 30 Ιαν 2012 11:41 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Παρ 13 Απρ 2012 15:25 »
GATEΜΗΔΕΝ

Επειδή ήμουν κάθετα επικριτικός, το ξανασκέφτηκα και λέω ότι,  στην περίπτωση που o εισηγητής του topic (αναδημοσίευση) εννοούσε «Ομαδούλα» τον  ΠΑΣ λόγω  της «Ανύπαρκτης κριτικής από τους Οπαδούς» του, τότε … είχε απόλυτο δίκιο στο κομμάτι της κριτικής.

Υ.Γ.: Τα κατέβασα τα γατάκια.
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 13 Απρ 2012 15:49 από New Pas. Pas »