Μου είπαν ότι 700 εισιτήρια πήραν οι παναθηναικοί από Γιαννιώτες, ελπίζω να είναι μούφες.
Εγω εχω γνωστους μου, που ειναι Παναθηναικοι οι ανθρωποι και εχουν παρει εισιτηρια και για την Θυρα 9 κ 10 και τα ειδα.
Οσο για το ματσακι πιστευω οτι θα ερθει καραμπινατος Ασσος οσοι παιζετε στοιχημα και ειστε λιγο ψαγμενοι με αυτα θα εχετε δει οτι ο Παναθηναικος κατεβαινει με νεανικη σχετικα ομαδα και αμυνα καθολου, Ενδεχομενο να δουμε τν Κατσουρανη να παιζει στοπερ και να δινει μονο οδηγιες.
Ο Λετος με το γηπεδο που εχουμε και αμυντικους χασαπιδες μια θα φαει και μετα θα κοβει βολτες στην Λιμνη για καφε.
Ο ΠΑΣ αντιθετος με τα τελευταια γεγονοτα θελει νικη για ηθικο, οι παιχτες μπας και τους δουνε τωρα που εχουμε ακομα μεταγραφικη περιοδο και βαγιερουν, και λογο οτι ειναι στο στοιχημα μεγαλη η αποδοση για τν ΠΑΣ 5,00 στον ΟΠΑΠ και 6,00 στο ΒΕΤ365 θα μπορεσει να παρει καποια Χρηματα ο ΧΒ να τους πληρωσει ολους ( αφου δλωσε ο Μπουζιντ οτι ειναι απληρωτος απο τν Αυγουστο) ειναι ευκαιρια λοιπον να πληρωσει παιχτες, ΔΕΗ γηπεδου, βενζινες, κυλικειο, αερα για τις μπαλες, καθαριστρια γηπεδου και άλλα, αλλά μεταγραφες δεν γινονται γιατι παλι θα μεινει χωρις ΕΥΡΩ. (Δηλωσεις Αναστασιαδη, ενισχυση δν θελει η ομαδα. Στο ματς με τν ΟΦΗ).
σκορ πονεμενο με πολυ αντιποδοσφαριο και στυλ Αναστασιαδη 1-0 με Γκολ στο 65' σκορερ Μπακαγιοκο ή Αμα ειναι το παλικαρακι μεσα με αλλαγη να μπει ο Γιακος.