Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

1-0
15 (23.1%)
2-1
8 (12.3%)
0-0
5 (7.7%)
1-1
6 (9.2%)
1-3
5 (7.7%)
1-2
2 (3.1%)
0-3
10 (15.4%)
0-2
8 (12.3%)
0-1
0 (0%)
άλλο ?
6 (9.2%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 65

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 15 Ιαν 2012 13:43

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναθηναϊκός  (Αναγνώστηκε 77306 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναθηναϊκός
« Απάντηση #325 στις: Τετ 18 Ιαν 2012 16:58 »
tro-ma-ktiko.blogspot.com
Παράθεση
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Απο θαύμα δεν είχαμε 10χρονό θύμα στα επεισόδια στα Γιάννενα..

Ειπώθηκε σε τοπική εκπομπή.. από κάτοικο του σταδίου ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ: Να δείξετε τη φωτοβολίδα που βρήκε άνδρα σε μπαλκόνι-ταράτσα πίσω από τους παναθηναϊκούς οπαδούς , και από ποιους εκσφεντονισόταν ;
..όπως και να δείξατε οτι είχαν σιδερένια λοσταρια στα χέρια..(σπάζοντας σωλήνες..οι φιλοξενούμενοι.. πως παίρνανε τελικά οι δολοφονικές Φωτοβολίδες μέσα στο γήπεδο ;;; και ποιος θα ηταν ο υπεύθυνος σήμερα ;;;, αν η φωτοβολίδα πήγανε 5 μέτρα προς το δικό μου μπαλκόνι ;;;
Oταν δίπλα μου ήταν ενας δεκάχρονος οπαδός ΜΕ ΤΟ ΚΑΣkΟΛ του ΠΑΣ ( ο Χριστοφόρος)..όπου αυτός ήταν που μας έλεγε και όλους τους παίχτες απέξω ..και ανακατωτά..
Οταν θα θρηνήσουμε θύματα μετά να μας πείτε κι άλλα ..κύριοι τις ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ..και να αφήσετε την αστυνομία να κάνει την δουλεία της .. και οχι να κάνουν υποδείξεις οι παράγοντες για θέματα οπως - φωτοβολίδες - εισιτήρια ..και τα λοιπά...θέματα..
Εδώ να σταθούμε για να μαστε και ακριβοδικαιοι.. οτι συγκεκριμένη εκπομπή για τα περισσότερα γεγονότα που έλαβαν χώρα εκτός γηπέδου..καυτιριαστικαν υπέρ του δέοντος !...να δούμε αν θα εισακουστούν απο τον πρόεδρο της τοπικής ΠΑΕ .. και την επόμενη φορά να λάβει μέτρα , οχι σαν τα προχθεσινά οπου απο απειρία του, και λάθος (τηλεφωνικούς ) χειρισμούς κόντεψε να γίνει το εθνικοσταδιο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ ...Σεράγεβο...

metsovitis.blogspot.com

Αναρτήθηκε από tromaktiko στις 3:55 μ.μ.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #326 στις: Τετ 18 Ιαν 2012 17:24 »
Αντε ρε δικαιολογητε τους βαζελες.......Τι ειναι αυτα ρε που λετε,ειστε σοβαροι?

Να ερχοντουσαν π.χ τα Αρειανα κ χωρις να τους δωθουν εισητηρια,ναι να μπουν στο γηπεδο,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΝΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ PAS ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE.....TΕΛΕΙΑ Κ ΠΑΥΛΑ

ΒΑΖΕΛΙΑ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #327 στις: Τετ 18 Ιαν 2012 17:51 »
Σύμφωνα με κάποιους θα έπρεπε να τρώγαμε κ ξύλο στην 1 απο τα βαζέλια κ να κάνανε όλο το πέταλο δικό τους για να μας πουν κ ευχαριστώ.Έχουμε καθήσει σε γήπεδα μαζί με άλλους φιλάθλους χωρίς να ανοίξει μύτη όχι όμως τραμπουκισμοί κ μαγκιές μέσα στο σπίτι μας-οι βάζελοι πήγαν να μπουν στην θύρα 1 να τους κοιτούσαν δηλάδή οι δικοί μας.Μην μας ζαλίζετε άλλο με τα βαζέλια κ τους γαύρους έλεος.Σε όποιον αρχίζουν να βγαίνουν τα φιλοπρασινοκόκκινα αισθήματα ας πάει απέναντι με τους γαυροβάζελους κ ας μην μας κάνει υποδείξεις για την συμπεριφορά των ΠΑΣΟΛΕΔΩΝ.
 :mono:   :mono:   :mono:   :mono:   :mono: 
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
« Απάντηση #328 στις: Τετ 18 Ιαν 2012 18:26 »
Τα παιδια που μπηκαν στο σκηνικο στο πανω πεταλο , αν δεν το εχετε καταλαβει , με τον τροπο τους διασφαλισαν τη σωματικη ακεραιοτητα ολων οσων ηταν στη θυρα 10 και την 9 . Δεν ειμαι υπερ των επεισοδιων αλλα εχω να τους πω ενα μπραβο . Διακινδυνευοντας το δικο τους κεφαλι , ματι , δαχτυλο απο τα φονικα οπλα τα οποια εχουν εισχωρησει στα γηπεδα στις μερες μας καταφεραν να αποτρεψουν ενα μεγαλυτερο μακελιο .

υγ. Ενα μεγαλυτερο μπραβο σ αυτους που εκαναν συνηδειτα το παραπανω χωρις να χουν στο μυαλο τους απλα να μαμησουν τα βαζελια.

υγ.1 Παει κι αυτο το ματς . Προχωραμε κι αφηστε τα ΜΜΕ να σκουζουν.

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #329 στις: Τετ 18 Ιαν 2012 19:29 »
Λοιπόν για να τελειώνει η ιστορία :

α) Τους είχανε ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ εξω απ το πέταλο των δικών μας και τους λέγαν θα μπείτε σε λίγο θα μπείτε σε λίγο. Δεν με νοιάζει τι είναι ο άλλος εγώ απλά σκέφτομαι αν μου το κάναν εμένα σ έναν αγώνα του ΠΑΣ και αν θα μ άρεσε. Θα μου-ΜΑΣ άρεσε;;;;;ΟΧΙ! :stop:ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ? ΝΑΙ!  :stop: Έπρεπε να τους πάνε κατευθείαν στο άλλο πέταλο;;; ΝΑΙ!  :stop:

β)Ναί ρε μάγκες γίναν όλοι φιλοπαναθηναικοί και φιλοολυμπιακοί..... :P

γ)Στο να απομακρυνθούν οι βάζελοι ν.1 λόγος ήταν η αστυνομία. Μπράβο στους δικούς μας που τους κράτησαν όπως μπορούσαν. Μην προσπαθείτε να το θεοποιήσετε το σκηνικό.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #330 στις: Τετ 18 Ιαν 2012 19:30 »
Κάτι λίγα και από μένα...

Πρώτοι υπεύθυνοι αυτοί που πούλαγαν εισιτήρια...Αρκετοί βγαίνουν και λένε ότι αγόραζαν από την παε κτλ.Ε δεν μπορεί να είναι όλοι τρελοί...Όποιος είχε εισιτήριο έπρεπε να μπει χωρίς διακριτικά.Ήσυχα ωραία και σπίτι του...Τα είχαν μαντρωμένα στα ΙΚΕΑ...Εκεί δεν έγινε ένας έρμος έλεγχος.Έχουν εισιτήρια;Έχουν αντικείμενα;Τι γίνεται;Που βρέθηκαν όλες οι φωτοβολίδες;Αν βρισκόταν το παραμικρό όποιος είχε αντικείμενα στην κλούβα μαζί με τον υπεύθυνο της εκδρομής.Καλύτερα στην κλούβα παρά να θρηνήσουμε θύματα ή να δούμε σε κανά σαλόνι φωτοβολίδες....Από εκεί και πέρα δεν νομίζω να δινόταν συνέχεια στην πόλη και στους ζωσιμάδες.Πολλοί λένε για γαυροχανούμια κτλ ανάμεσα μας.Δεν το αποκλείω.Αυτοί αν ήρθαν μάλλον για να παίξουν ξύλο με τα βαζέλια και τον ΠΑΣ γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι.Σαν ραντεβού σε ξένο αχυρώνα πχ είδα μερικούς με κράνη από την 1 να έρχονται στην 9 και μετά από λίγο να φεύγουν.Αν δεν κάνω λάθος να φεύγουν και από το γήπεδο.Άλλωστε ποιο ματς και ποιος ΠΑΣ;Πάμε αργότερα αφού τελειώνουν από την 7 γυρίζει ο "στρατός" πίσω...Τα περισσότερα είναι μικρά.Πας να τα βάλεις με χούλιγκαν με μάστερ ενώ είσαι χούλιγκαν του παιδικού σταθμού.Να έχουμε και εκεί άλλα.Αμ το άλλο...Ηγουμενίτσα,Άρτα,Γιάννενα,Πρέβεζα...Να πλακωνόμαστε μεταξύ μας σαν τα ζώα...Το ότι την άλλη μέρα μπορεί να πίνεις καφέ με τον άλλον ή το καλοκαίρι να κατέβεις στην πόλη του να κάνες τα μπάνια να του αφήσεις λεφτά δεν τα σκεφτόμαστε...Είμαστε εδώ μεταξύ μας και πλακωνόμαστε και βριζόμαστε...

Την άλλη μέρα δηλώσεις από κάθε ανευθυνουπεύθυνο για αν ρίξει αλλού τις ευθύνες...

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #331 στις: Τετ 18 Ιαν 2012 19:51 »
Επειδη εχω παει σε απαγορευμενη εκδρομη,να πω 2 πραγματακια.
Προπερσυ στην Καβαλα πηγαμε ετσι(και εκει ειχε κρυο,χιονιζε)πηγαμε χωρις διακριτικα,αγορασαμε εισητηρια για κερκιδα με Καβαλιωτες και στην συνεχεια μας πηγαν στο πεταλο οι μπατσοι γιατι μας καταλαβαν και δεν ηθελαν να γινει τιποτα.Δεν πηγαμε με καπνογονα και λοστους να κανουμε ντου σαν τους βαζελους.Ειμαι υπερ των μετακινησεων φιλαθλων αλλα ειμαι κατα των μετακινησεων δολοφωνων πρεζοχουλιγκαν.Αφηστε λοιπον τις μαλακιες του στυλ<καλα κανανε και ηρθαν>.
Και για καποιον που ειπε αν θα μπορεσουμε να παμε στο οακα,να τους θυμησω οτι δεν ξεκινησαμε εμεις κοντρα,αυτοι πεταγαν με στυλο στον κοσμο!Δεν θα κανουμε και τον μαλακα για να μην χαλασουμε την ζαχαρενια σε μερικους <ανοιχτομυαλους> του forum

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: Τετ 18 Ιαν 2012 19:56 »

Το ματς με τους λαγους τελειωσε, χασαμε και εσεις ασχολειστε ακομα. Εχουμε το πιο κρισιμο ματς (μεχρι να ερθει το επομενο) στην Τριπολη και με αυτο πρεπει να ασχοληθουμε μονο.   
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 18 Ιαν 2012 22:12 από mh_per_ »
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #333 στις: Τετ 18 Ιαν 2012 20:04 »
Παράθεση
Προπερσυ στην Καβαλα πηγαμε ετσι(και εκει ειχε κρυο,χιονιζε)πηγαμε χωρις διακριτικα,αγορασαμε εισητηρια για κερκιδα με Καβαλιωτες και στην συνεχεια μας πηγαν στο πεταλο οι μπατσοι γιατι μας καταλαβαν και δεν ηθελαν να γινει τιποτα.Δεν πηγαμε με καπνογονα και λοστους να κανουμε ντου σαν τους βαζελους.Ειμαι υπερ των μετακινησεων φιλαθλων αλλα ειμαι κατα των μετακινησεων δολοφωνων πρεζοχουλιγκαν.Αφηστε λοιπον τις μαλακιες του στυλ<καλα κανανε και ηρθαν>.
Και για καποιον που ειπε αν θα μπορεσουμε να παμε στο οακα,να τους θυμησω οτι δεν ξεκινησαμε εμεις κοντρα,αυτοι πεταγαν με στυλο στον κοσμο!Δεν θα κανουμε και τον μαλακα για να μην χαλασουμε την ζαχαρενια σε μερικους <ανοιχτομυαλους> του forum

Πρόπερσυ στην καβάλα είμασταν τέρμα εριστικοί και αν γινόταν αυτό στα γιάννενα θα έπεφτε το ξύλο του αιώνα. Πρόπερσυ στην καβάλα μπήκαμε μέσα στην σκεπαστή των καβαλιωτών και κάναμε κερκίδα και μας κάναν ντού απ το πέταλο αν θυμάσαι καλά φτάσαν μέχρι τα κάγκελα και μετά μας πήγαν στο πέταλο γι αυτό τον λόγο ακριβώς. Στην κέρκυρα τι έγινε; Τότε είμασταν μάγκες επειδή μας έπερνε; ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ. Μαγκιά τους που ήρθαν όπως και μαγκιά μας όπου και να σκάσουμε κ εμείς ενώ απαγορεύεται. Πρίν μπούν ακόμα οι βάζελοι υπήρχαν ανταλλαγές αντικειμένων και απ τις 2 μεριές όπως και πασολέδες είχαν φτάσει μέχρι την γωνία του πετάλου για να πετάξουν πράγματα. Άρα ΑΚΥΡΟ και το "εμείς απλά καθόμασταν και ξαφνικά κάναν ντού οι κακοί". Ξαναλέω για πολλοστή φορά μπράβο στους δικούς μας που κράτησαν όσο μπορούσαν ενώ βρισκόμαστε στην χειρότερη χρονιά μας απο κόσμο. Όλα τ άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

ΥΓ: στο μάτς με βάζελο δεν ήμουνα ότι λέω το είδα απο βίντεο για να εξηγούμαστε.

Αποσυνδεδεμένος pantser

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #334 στις: Τετ 18 Ιαν 2012 20:47 »
αν ησουν στην κερκυρα οι γαυροκερκυραιοι με το που πατησαμε το ποδι μας αρχισαν να πεταν πετρες μεχρι λεμονια!
Στο πρωτο ημιχρονο ολα πηγαν καλα μεχρι που πετουσαν στην ασφυκτικα γεματη κερκιδα πετρες με αποτελεσμα οπου πεφτει η πετρα να ανοιγει κεφαλι! Η αντιδραση ναι μεν κακη αλλα τι περιμεναν να γυρισουμε και τ αλλο μαγουλο;
Οσο για την Καβαλα δεν νομιζω να πηγαμε με καδρονια μαχαιρια και πιστολια φωτοβολιδας;
Απλα οι καβαλιωτες πειραχτηκαν με την παρουσια μας.
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #335 στις: Τετ 18 Ιαν 2012 21:21 »
fastmanako αλλο πραγμα εριστικος και αλλο πραγμα πρεζοχουλιγκαν με καπνογονα ;)

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #336 στις: Τετ 18 Ιαν 2012 21:49 »
κρατατε μικρο καλαθι μερικοι γιατι αυτην την σκασια που εκαναν οι βαζελοι θα την κανουμε κι εμεις και ξερετε σε ποια εδρα προσεχως.

Οσο μας γαμανε με ηλιθιους νομους απαγορευσης μετακινησεων θα γινονται τετοια και χειροτερα επεισοδια. αυτο επιδιωκουν κιολας για να διαλυσουν εντελως το οπαδικο κινημα στην ελλαδα και να κανουν τα γηπεδο εκκλησιες.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: Τετ 18 Ιαν 2012 22:23 »
Ξεκολλατε γαμωτο λιγο, οτι εγινε εγινε...

Η ομαδα παιζει κρισμο ματς την Κυριακη! Μην αποπροσανοτιζομαστε. η ομαδα πρεπει να σωθει! Γαμηστε τα βαζελια πλεον πολυ ασχοληθηκαμε με παρτυ τους....ΠΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΟΥ...
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: Τετ 18 Ιαν 2012 22:25 »
Τι λέτε?  …  δε θα μπορούσε να είχε πάει όλο το λουλουδικό της πόλης άμωμεν  προς Πέραμα μεριά?

Ξεκώλωμα χρειάζεται.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 18 Ιαν 2012 22:46 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: Τετ 18 Ιαν 2012 23:16 »
Τι λέτε?  …  δε θα μπορούσε να είχε πάει όλο το λουλουδικό της πόλης άμωμεν  προς Πέραμα μεριά?

Ξεκώλωμα χρειάζεται.

Λουλουδια ολα ,που μοιαζουν παρα πολυ με τσουκνιδες ομως..ζαγαρια :P
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #340 στις: Τετ 18 Ιαν 2012 23:59 »
επιδιωκουν κιολας για να διαλυσουν εντελως το οπαδικο κινημα στην ελλαδα και να κανουν τα γηπεδο εκκλησιες.

Βάζεις και τους προχσεσινούς  επισκέπτες στο οπαδικό κίνημα?

ΥΓ: Λέω για τους εκτελεστές στη Θ1(11), δε μιλάω για το πορδοτσογλαναριό το αδέσποτο.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 19 Ιαν 2012 00:13 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Mad Bulls

• Sr. Member
  • LEFKADA GROUP
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: Πεμ 19 Ιαν 2012 02:27 »

πεσ'τα ανθρωπε μου...
10 YEARS LEFKADA GROUP

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Πεμ 19 Ιαν 2012 11:14 »

πεσ'τα ανθρωπε μου...

κι φαμαν κι pizza στ ψωμιαδ το καφενειον μι το φθυμιαδ κι μι γιαχοαδ
δγια πασλεδες ζωσμαδατς 
θλες κωλο κι αλλο γκωλο για Πας ουλουθε σολο

πετα ανθρωπε μ ...

κι τ αλλο
για απ λετε βαζελογαβρια
εκειν απ τα μαυλαν ας τα σμασνε

δγια εκεινς απ κοβντε γηπδορομπενδες
κουτε πασλες μο
χουλγκανικι κι πασιαλικι ανταμα
δε γεντε
αστοχατε το

αλλο πραγμα εριστικος και αλλο πραγμα πρεζοχουλιγκαν με καπνογονα ;)

κι υπευτυνοι θα περαν κοζμο στο λαιμο τσ κι θα κλειουσαν σπιτια

ααα γειασ ετσ  :pas:

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 19 Ιαν 2012 11:25 από HarMPas »

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: Πεμ 19 Ιαν 2012 11:31 »
Παράθεση
κι φαμαν κι pizza στ ψωμιαδ το καφενειον
εμεις τοτε φαγαμε pizza...
τον αστακο το φαγανε αλλοι
και με συνοδευτικο ρεβολβερ :P :P :P :P :P :P :P
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 19 Ιαν 2012 11:42 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: Πεμ 19 Ιαν 2012 13:52 »
Παράθεση
Γιατί μόνο από το pas.gr..?
απο τον ΠΑΣ γενικότερα
και οι φιλοβαζελοι
και οι φιλογαυροι
και οι φιλο-οτιδήποτε
για να μην μπαινουμε και σε περίεργα παιχνιδια..
διαχωρισμου "φιλων" & "εχθρών"..... ;)

Σωστό άλλα δεν θα έπρεπε να το αναφερεις καν.
Είναι πλεονασμός.

Έφυγες η ακομα εδώ είσαι.? :P

Και για κάποιον που έγραψε οτι θεοποιούν μερικοί το σκηνικό.
Κανένας δεν το θεοποίησε,απλώς άλλοι προσπαθούν να το ακυρώσουν παντελώς.
Δικοί μας.

Ο κόσμος του ΠΑΣ είναι γνωστό πως δεν έχει αναγκη τέτοιου είδους σκηνικά
για να θεωρηθεί σπουδαίος και μεγάλος ανά την Ελλάδα.

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: Πεμ 19 Ιαν 2012 14:43 »
Παράθεση
απο τον ΠΑΣ γενικότερα
και οι φιλοβαζελοι
και οι φιλογαυροι
και οι φιλο-οτιδήποτε
διαχωρισμου "φιλων" & "εχθρών"..... ;)

Σωστό άλλα δεν θα έπρεπε να το αναφερεις καν.
Είναι πλεονασμός.

Έφυγες η ακομα εδώ είσαι.? :P

Και για κάποιον που έγραψε οτι θεοποιούν μερικοί το σκηνικό.
Κανένας δεν το θεοποίησε,απλώς άλλοι προσπαθούν να το ακυρώσουν παντελώς.
Δικοί μας.

Ο κόσμος του ΠΑΣ είναι γνωστό πως δεν έχει αναγκη τέτοιου είδους σκηνικά
για να θεωρηθεί σπουδαίος και μεγάλος ανά την Ελλάδα.

τα παραμεσα δε ξερω  τινος  ειν
ουτε μ εδγιαφερ

μον γλεπω πηρεταν το λογο κοψε ραψε
κι ευτυνη καμια δγια τα λεγομνα  κι ποσο ζγιαζνε στα παιδγια κι στο γκοζμο
δγια ταταυηνα ουλα απ αραδγιαζτε ετσ στ τσαμπουκατκο κι στ αλαφροστον

κι δε λογιαζω  για τα χαιβανακια
απ βγαν’νε  τωργια τα  γκαβλοσπρα
λογιαζω καμποσνους απ  τσ νομζα παραχπαν πο μυαλομενς
κι οτ τσ  ματσιαλαν τσ κβεντες
προτου τσ  αμολυκουν σιαπερα

μ φαιντε  οτ  τα ιδγια   ειστενε αγαπτοι μ πασλις μο
σγανοπαπαδιαι ειστενε
απ ανβηκαταν στο γαλαζιο το παταρ
κι παρασταντε τσ ρομπεν τω ζωσμαδων
κομπαρσηδες εεε κομπαρσηδες 

κι δωστε βασ
<φιλοβαζελοι και οι φιλογαυροι  στο pas.gr..?>
<φιλοβαζελοι και οι φιλογαυροι  απο  τον ΠΑΣ γενικότερα>
φιλοβαζελοι και οι φιλογαυροι και οι φιλο-οτιδήποτε
<φιλοβαζελοι και οι φιλογαυροι και διαχωρισμου "φιλων" & "εχθρών".....>
<για να μην μπαινουμε και σε περίεργα παιχνιδια..>

κι ποιοι ειν αυτηνοι  απ θα μου ειπουν  ποιος θα μπει κ  δε θα μει κι αματις δε θα βγει στο γηπδο;;;;;;;;;;;;;;;;;;
μημπως ειν αυτηνοι οι ιδγιοι απ τσ  βαν’νε κιολι ;;;;;;;;;;;;;
κ αυτηνοι  εχνε κ  το καστ κ τσ κομπαρσς κ  τα σκηνκα κ τα κουστουμια κ τα μακιγιαζια κι τα λουκουμια;;;;;;;;;;;;;;;;;
περαστε το κ αυτηνο μνια ακρη τ μυαλου σας
τοποιον διαθετ'τε

οοοοο τι θα ειπει θεοποιαν το σκηνκο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
χειροτρα  απ τσ δημοσιογραφ καταντησεταν απ κουκουλουσαν μνιαμου μνιαμου τα πισοδγια τσ βιας κι τσ κουκουλαι
κι καταπιασκαν μι το ξωήινο το μηχανμα απ ελιωνε το μπαγο
γουσταρτε κουκουλα κι αναμπουμπουλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
γουσταρτε βια κ μαφια στο γηπδο μας;;;;;;;;;;;;;;
πετε το πασιοπλα μ πετε το μι το ματσιαλατε κοψιδ

κι καθομεστε πεδω μεσα κι τσαμπναμε  οτ φκιακαμαν αντιστασ  ηρωικια
απ θα ειχεμαν τριημρα στν περιλεφτη σημερις
αυτηνοι  ειν οι <φιλοβαζελοι  και οι φιλογαυροι και διαχωρισμου "φιλων" & "εχθρών".....>
απ δε ξερνε τσι που πεφτ η ραχουλα τσ περιλεφτς

αυτηνοι ειν οι προβοκατορες  <φιλοβαζελοι  και οι φιλογαυροι και διαχωρισμου "φιλων" & "εχθρών".....>
απ θελνε λαχταρζμενες  κ  μαντρωμενες  γκερκιδες  κηδεμοζμενες ---
εξον μερκα  παιδγια απ εχνε αλλ αποψ  για τσ συνδεζμς  κι  το  να κρτησνε το συνδεζμο τσ  μακρια απ αυτηνο το σεναργιο
αυτηνα τα ζαγαρια  οι νταβατζηδαι  τ  ζωσμαδων

κι ος νομιζνε οτ ειν αλιως    τν αυγουστο θα ματαβγει ο κολιος
αααα κοψτε περα λιαφουσκια ε λιαφουσκια
πιδι παπα δγιαολου αγκονι

υγγρ: με γραφν αυτηνοι  οι πουσται οι σκηνοθεται στα αρχιδια τσ  ---- μι γραφτε κι σεις επδης νομιζτε το σεναργιο παιζ  δηθε στ  αυτοσκεδγιο  ----- δε  σας αρεει φαιντε να  σας το ξηγαν το εργο κ  να μαθεντε  για τα επομνα πισοδγια ααααααα;;;;;;;;;;;;;;;;;;

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 19 Ιαν 2012 14:51 από HarMPas »

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #346 στις: Πεμ 19 Ιαν 2012 16:28 »
Παράθεση
Το «μαύρο κουτί» των Ιωαννίνων
19/01/2012, 16:13 | Διαβάστηκε 609 φορές Αποστολή

Και τώρα η σιωπή σκεπάζει μια πολύ σοβαρή υπόθεση, έναν πολύ κακό οιωνό για αυτά που πρόκειται να βρει μπροστά του το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με τη «βοήθεια» και της διήμερης απεργίας των media, η υπόθεση των Ιωαννίνων, δηλαδή όσων συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα του ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό, μπαίνει κάτω απ’ το χαλί. Πιθανότατα επειδή όλοι θέλουν να θάψουν τις ευθύνες τους για αυτά τα τόσο σοβαρά επεισόδια. Επειδή δεν θέλουν να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη και γιατί συνέβη.

Δεν θα μάθουμε λοιπόν αν υπήρξαν πιέσεις για να επιτραπεί η είσοδος σε οπαδούς του Παναθηναϊκού που δεν είχαν εισιτήρια και δεν έπρεπε να έχουν. Δεν θα μάθουμε από ποιον δέχθηκε εντολή ο αστυνομικός διευθυντής, ο περιφερειάρχης Ηπείρου, να μπουν οι φίλαθλοι δίχως εισιτήριο στις εξέδρες. Δεν θα μάθουμε αν η εντολή εστάλη από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και γιατί. Δεν θα μάθουμε ποτέ για ποιο λόγο τηλεφωνούσε ασταμάτητα ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα πριν από τον αγώνα. Δεν θα μάθουμε ποιος αποφάσισε και για ποιο λόγο να αποσυρθεί η αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων από τον σχεδιασμό της λήψης μέτρων και απλώς να εκτελέσει εντολές από την ανάπαυλα του ημιχρόνου και μετά. Δεν θα μάθουμε για ποιο λόγο οι αστυνομικοί διευθυντές, που είχαν την ευθύνη των μέτρων τάξης, ήταν έτοιμοι να παραιτηθούν στη διάρκεια του β’ ημιχρόνου, μετά την ακύρωση των αποφάσεων που είχαν ληφθεί στις συσκέψεις που είχαν προηγηθεί. Δεν θα μάθουμε ποιοι μιλούσαν από το πρωί της ημέρας του αγώνα για δεδομένη κλήση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από την πειθαρχική επιτροπή της Superleague για ευθύνη σε επεισόδια.

Το παιχνίδι θα περάσει στην ιστορία για τον πάγο, δίχως μάλιστα να θυμάται κανείς μετά από καιρό ότι τα μηχανήματα που υπήρχαν δεν εμφανίστηκαν πριν από την έναρξη του αγώνα επειδή δεν ήταν δυνατόν να περάσουν από την είσοδο λόγω των σοβαρών επεισοδίων που ήταν σε εξέλιξη έξω από το γήπεδο, όπου κινδύνευσαν άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Δεν θα μάθουμε ποτέ ότι κινδύνεψαν οικογένειες στα Γιάννινα επειδή είδαν φωτοβολίδες να σκάνε μέσα στα σαλόνια τους. Ούτε ότι υπήρξαν 14 τραυματίες, οι 6 εκ των οποίων μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα. Διότι όλα αυτά, ως δια μαγείας, εξαφανίστηκαν. Τα σκούπισαν μετά τη λήξη του παιχνιδιού, κι όλα καλά. Δεν θα μας πει ποτέ κανείς γιατί αναγκάστηκε η Αστυνομία να διαψεύδει τραυματισμούς. Δεν θα μάθουμε ότι χιλιάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο λόγω δακρυγόνων που έπεφταν βροχή έξω από το γήπεδο. Δεν θα μάθουμε για την ολονύκτια μάχη που ακολούθησε, όπου έφτασαν να πετούν μολότοφ με κηροζίνη πάνω σε κόσμο, να σπάζουν σπίτια και αυτοκίνητα.

Όλα θα μπουν, ή καλύτερα μπήκαν ήδη κάτω απ’ το χαλί. Είναι τόσο ανόητοι οι υπεύθυνοι, που πιστεύουν ότι έλυσαν το πρόβλημα. Δεν αντιλαμβάνονται ότι όλο αυτό το ποδόσφαιρο και η κοινωνία θα το βρουν μπροστά τους σε μια επόμενη επαρχιακή έδρα, σε μια άλλη επαρχιακή πόλη.
Και πώς θα κλείσει η ιστορία; Με μια βαριά τιμωρία του ΠΑΣ, επειδή «αυτός φταίει, ήταν γηπεδούχος». Και η φανταστική ζωή του ελληνικού ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί, σαν να μη συνέβη τίποτα.

Αυτά που έγιναν στα Γιάννινα στέλνουν πολύ καθαρό μήνυμα ότι τα χειρότερα είναι ήδη στην πόρτα του ποδοσφαίρου. Η διαχείριση αυτού του συμβάντος από τη διοίκηση του ποδοσφαίρου και τη διοίκηση του κράτους αποδεικνύει ότι τα χειρότερα είναι καλοδεχούμενα. Από θαύμα δεν χάθηκαν ζωές. Μόνο με θαύμα δεν θα χαθούν στο μέλλον.
http://www.sport-fm.gr/article/528315
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: Πεμ 19 Ιαν 2012 17:20 »
Παράθεση
τα παραμεσα δε ξερω  τινος  ειν
ουτε μ εδγιαφερ
δικό μου είναι.. :P

Να σ'πω..
προσωπηκα δεν με ενοχλει καθόλου οποιοσδηποτε
ειναι και κάποια αλλη ομαδα να πληρωνει το εισιτηριο του
και να ερχεται στην κερκιδα του ΠΑΣ να υποστηρίξει
ή απλα να παρακολουθησει την ομάδα...αντιθέτως...

κι ουτε θα πω ή θα υποδειξω ποιος θα βρεθει σε οποιονδηποτε
ελευθερο χωρο (διαδικτυακό ή πραγματικο)

αλλωστε σε ολον τον κοσμο γινεται αυτο κι ετσι πανε μπροστα οι ομαδες
φερνοντας κοσμο στο γηπεδο..

Παράθεση
απο τον ΠΑΣ γενικότερα
και οι φιλοβαζελοι
και οι φιλογαυροι
και οι φιλο-οτιδήποτε
διαχωρισμου "φιλων" & "εχθρών".....
,

Με τουτο εδώ απλα εξεφρασα μια απορία και μια θεση
απλα καμια φορα, αυτό που εχω στο μυαλο μου μπορει να μην αποτυπωθει
σωστα σε ενα κειμενακι 7 αραδων, δεν ειμαι και πολυ καλός στα γραφτα άλλωστε.

απορία: αμα είναι να δίωξουμε τους τυχόν βαζελους, γιατι να γινει μονο απο τον
pas.gr κι οχι απο τα περιξ ( ΠΑΣ) γενικοτερα.

θεση: αυτό το διωξιμο να ίσχυσει και με τους υπόλοιπους
δηλαδή να μην περιμενουμε αλλους με λελουδα κι αλλους με κοτρωνες
για να μην μας παρεξηγησουν
και για να μην γινουμε αλλου εχθροι κι αλλου φιλοι.

Υ.Γ.
Ενδιαφερον το αρθρο Σαμπρακου αχπαν..

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: Πεμ 19 Ιαν 2012 18:13 »
Για τιποτα δεν θα μαθουμε λεω. Ουτε για αυτα που λεει ο Σαμπρακος, ουτε για αυτα που λεν φετος οι βαζελοι, ουτε για αυτα που λεγαν προπερσι οι γαυροι, ουτε και για αυτα που λεγαν περσι οι τσατσοι. Δεν θα μαθουμε οπως δεν μαθαμε αν υπηρχε και διαψευση, ετσι λεω. Κι εδω π τα λεμε, μπορει και να μην κανει τελικα και γενικα να μαθαινουμε, γιατι μετα, μαλλον το παραμπλεκουμε...
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης