Αποστολέας Θέμα: Ευρυπιδης Γιακος  (Αναγνώστηκε 43690 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
Απ: Ευρυπιδης Γιακος
« Απάντηση #50 στις: Κυρ 09 Φεβ 2014 12:13 »

Είναι και μέρα αγώνα σήμερα κι είπα να μην το συνεχίσω, αλλά δε με αφήνετε ν' αγιάσω.

Όταν γράφει κάποιος κάτι και δεν το καταλαβαίνουμε, καλό θα είναι να μην το εκλαμβάνουμε όπως θέλουμε και στη συνέχεια να το σχολιάζουμε πάλι όπως θέλουμε.
Καλύτερα να μην απαντήσουμε καθόλου.

Όπως λ.χ. κάνω εγώ με τα ποστ του New Pas Pas, που επειδή δεν μπορώ να καταλάβω τι λένε, δεν τα σχολιάζω.

Συγγνώμη για το οφτόπικ, αλλά -επαναλαμβάνω- δε γινότανε.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 14 Ιαν 2016 12:06 από ΛΟΚΟ »
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Κυρ 09 Φεβ 2014 12:45 »
Όταν γράφει κάποιος κάτι και δεν το καταλαβαίνουμε, καλό θα είναι να μην το εκλαμβάνουμε όπως θέλουμε και στη συνέχεια να το σχολιάζουμε πάλι όπως θέλουμε.
Καλύτερα να μην απαντήσουμε καθόλου.

Όπως λ.χ. κάνω εγώ με τα ποστ του New Pas Pas, που επειδή δεν μπορώ να καταλάβω τι λένε, δεν τα σχολιάζω.

"πνευματικές και σωματομετρικές" ... 

Παλικάρι του Pas.gr, κάνε 1 σχόλιο συγγνώμης προς το ΓΙΑΚΟ για τον ρατσιστικό ετεροπροσδιορισμό  που ξεστόμισες (πνευματική και σωματική καχεξία/αδυναμία Γιάκου... μετά βγάλε την τήβεννό σου γιατί θα σου κάνει φαλάκρα και κάποια στιγμή θα καταλάβεις τα ποστ μου όταν αυτά αποκτήσουν γλωσσική ποικιλία ανάλογη των γλωσσικών περιστάσεων και επικοινωνιακών στόχων... ως τώρα δεν κρίθηκε απαραίτητο.

Κάνε 1 σχόλιο συγγνώμης προς το ΓΙΑΚΟ για τον ρατσιστικό ετεροπροσδιορισμό  που ξεστόμισες... και άσε τις noulac  nestle νεογιαννιώτικες εξυπναδούλες.

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 09 Φεβ 2014 13:46 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Κυρ 09 Φεβ 2014 15:35 »
Ρε τον Γιακο...

Πρωτο ζητημα εγινε στο pas.gr,ουτε ο ιδιος θα το περιμενε :P
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος notis

• Full Member
  • Ο κίνδυνος έρχεται ταχύτερα όταν περιφρονείται
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Κυρ 09 Φεβ 2014 22:32 »
Μου αρέσει πολύ που αγωνίζομαι για την ομάδα που αγαπώ. Είμαι χαρούμενος και θέλω να δίνω το 100% σε κάθε αγώνα για να δικαιώσω αυτούς που με πιστεύουν.
 Τάδε έφη  Ευρυπιδης Γιακος 9-2-2014

ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΘΗΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Τετ 26 Μάρ 2014 08:38 »
Φτου φτου σε όσους σε πιάνουν στο στόμα τους
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Τετ 26 Μάρ 2014 11:04 »
Ευριπίδη μη κωλώνεις... άλλοι προσπαθούν για το πλασέ ακόμα.

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 26 Μάρ 2014 11:38 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Παρ 26 Σεπ 2014 17:49 »
Ευριπίδη μη κωλώνεις... άλλοι προσπαθούν για το πλασέ ακόμα.

Όσο ΠΑΣ και Ταύρος γίνεσαι!

Σε βλέπω στην cagliari calcio...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Δευ 29 Σεπ 2014 20:58 »
Χρειάζεται παιχνίδια ο Πίδας και φιλικά θα κάνουμε ... βλέπω να πηγαίνει δανεικός π.χ. Παναχαϊκή.
Η SL θέλει έτοιμους παίκτες, με επαγγελματικές εμπειρίες κατηγορίας.

Ο κ. Γιάκος...  ο κάθε "Γιάκος ή Γιακάς", που δεν έχει αίσθηση του χωρόχρονου (90'+3') που παίζεται μπάλα ή αναισθητοποιείται επιλεκτικά από ματς σε ματς και νομίζει ότι θα επαναληφθούν οι ίδιες φάσεις... και ότι "έχουμε χρόνο ακόμα"... και "έχουμε 1 ημίχρονο ακόμα"... και χώμα και πτώμα και πιόμα και λιώμα... δεν είναι ο κ. Γιάκος το μαύρο πρόβατο και ούτε ... 

Αλλά... μα, κ. Γιάκο... τόσο πολύ βιάζεστε να σας παίξουν τα You Toubia του πλανήτη?

Στη Βέροια (Α.Π.: 2-0 /28-09-2014) και στο 9’,  θα είχατε κάνει το 0-1… και δεν θα κάναμε τους Βεροιώτες Ρεαλιστές  Μαδριλένους…
… πατάτε μόνος  - ανενόχλητος γωνία Μ. περιοχής, έχετε χώρο ανοιχτό - καθαρό μπροστά διαγώνια και δεξιά  (αριστερά ΠΑΣ αράουτ), να φτάσετε ως τη μ. περιοχ ή, να πλασάρετε, να γουστάρετε, να μου πετάξετε τη Φανέλα στην κερκίδα, να πάρετε Κόκκινη και να μην αναγκάζατε τον Αρχηγό από μπακ σε φουλ φορ… αλλά, προτιμήσατε 1 σουτ σκαρπινάτο, έτσι άντε...

Γιατί κ. Γιάκο?
… 3 πράματα προσέχουμε στο εξής: ψυχραιμία – γεωμετρία - ευστοχία και το ρολόγιατων σταδίων.
Προσωπικά περιμένω πάρα πολλά από σας και είμαι σίγουρος ότι θα ικανοποιήσετε τις προσδοκίες μου.
Άντε να ησυχάσω καμιά φορά… γιατί, πάνω που έλεγα τελείωσα με τις υπερασπίσεις (φεύγοντας ο κ. Κώτσιος), βλέπω να ξανακάνω προτάσεις.

Και να σας πω και το άλλο, ως μπαμπάς, ως πατέρας (πως τον λέτε εσείς…) … δεν βλέπω να αξιοποιείται την ευκαιρία που σας πρόσφερε η καλή σας τύχη - άπειρος ων-να παίζεται στη S.L. και όχι στην F.L., και σχεδόν βασικός στον ΑΓΙΑΞ του… και αυτό «χάρη» στο Ρόστερ (μπάτζετ) που εξασφάλισε  η παραγοντική μιζέρια, το διοικητικό τραλαλούμ και η αγωνιστική καχεκτικότητα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, αφού αξιοποίησε «μανούλα»  όλα τα κωλύματα που περιέχει το πλαίσιο (κριτήρια) «Αδειοδότησης» (μη) συμμετοχής στο πρωτάθλημα…

Μπορείς.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 29 Σεπ 2014 21:17 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Σαβ 08 Νοέ 2014 15:48 »

Νούμερο Γιάκο 7 φοράς... λέω να ξέρεις τίνος πόδια το σπινιάρανε  :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 08 Νοέ 2014 15:56 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος gilas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Κυρ 30 Νοέ 2014 20:11 »
Με τα μυαλα που κουβαλας η επιστροφη σου σε ομαδες επιπεδου κρανουλας και κοντσικας

ειναι κοντα.Οχι μονο αντιδρας προς τον προπονητη που δινει εντολη να χτυπησει ο ιλιτς το

πεναλντυ,τραβας βολε στην μπαλα,ανοιγεις διαλογο και κανεις χειρονομιες στην κερκιδα με

το μεσαιο δαχτυλο,σε ποιον ρε τσογλανι?Απαραδεκτος,τον μπουλο και αμεσα.

Πού `σαι Θανάση ήθελα να σ’ αντάμωνα Η γρουσουζιά να σπάσει

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Κυρ 30 Νοέ 2014 20:46 »
Εδω αντι να παει για το γκολ...που θα τον δικαιωνε και καλα...προτιμησε να καθυστερησει και να πεσει κατω....ελεος...δεν υπαρχει παικτης με ονομα Γιακος στον ΠΑΣ μας... :mono:
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Δευ 01 Δεκ 2014 11:47 »
Μου αρέσει πολύ που αγωνίζομαι για την ομάδα που αγαπώ. Είμαι χαρούμενος και θέλω να δίνω το 100% σε κάθε αγώνα για να δικαιώσω αυτούς που με πιστεύουν.
 Τάδε έφη  Ευρυπιδης Γιακος 9-2-2014
.-
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #62 στις: Δευ 01 Δεκ 2014 18:42 »
Αν και μέσα στο γήπεδο με εξόργισε η αντίδρασή του, με κρύο αίμα θα πω ότι τα λάθη είναι για τους ανθρώπους.

Οι ποδοσφαιριστές με αρχ@##$ αναγνωρίζουν τα λάθη τους και ζητάνε συγγνώμη έτσι:
https://www.youtube.com/watch?v=XRt7ndDE_SM

Τα 'χεις;
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Δευ 01 Δεκ 2014 21:29 »
Ενταξει εχει καταντησει να γινομαστε κουραστικοι με τον Γιακο

Στο μονο που δεν τον εχουμε κατηγορησει ακομα ειναι για την τρυπα του Οζοντος και την την οικονομικη κριση....

Νισαφι μαγκες

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Τρι 02 Δεκ 2014 00:12 »
Έχει μια οικοδομή εδώ απέναντι απ' το σπίτι, πες στο παληκάρι να 'ρθει για κανα μεροκάματο γιατί από μπάλα ΔΕΝ...

Ν. Αλέφαντος

Υ.Γ. Αυτό και τέλος
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος gilas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Τρι 02 Δεκ 2014 00:39 »
Ο Γιακος αυτο που εχει εισπραξει τον 1μιση χρονο που ειναι μεταξυ ενδεκαδας και παγκου

ειναι μια υποβοσκουσα μουρμουρα που φτανει στα ορια της γκρινιας.Θυμιζω οτι την πρωτη

αγωνιστικη με αστερα που εχασε το αχαστο πανω στη γραμμη,πηρε θερμο χειροκροτημα οταν

βγηκε αλλαγη.Τον Γιακο κανεις δεν τον εχει αποδοκιμασει εως προχτες.Αντιθετως παιχτες με

μεγαλυτερα βιογραφικα απ'τον ακη(βυντρα,πατσατζογλου,σαλπιγγιδης..)θα θεωρουσαν

ποδοσφαιρικο παραδεισο την περιρεουσα ποδοσφαιρικη ατμοσφαιρα που βιωνει ο ακης.Αλλα για

να μην παω μακρια,ο μεγαλος Γιαννης Μπελα γνωριζε φυσιογνωμικα απο ενα σημειο και μετα

αυτους που τον αποκαλουσαν ''πουλημενο σκατοαλβανο''οταν η ομαδα εχανε τις ανοδους.Ποτε

δεν αντεδρασε,γι'αυτο ειναι τεραστιος.Για οσους δεν εχουν εικονα του προχτεσινου αγωνα,ο ακης

μπινελικωσε παρατεταμενα τον κοσμο και εκανε χειρονομιες χωρις να εχει προηγηθει το παραμικρο,

χωρις να εχει ακουσει το οτιδηποτε.Οφειλει μια αντρικια συγνωμη αναλογη του σαιτιωτη,αν και

πολυ φοβαμαι οτι με τα μυαλα που κουβαλαει θα μιμηθει τον χρηστοτζανη σε ενδεχομενο γκολ του.

Πού `σαι Θανάση ήθελα να σ’ αντάμωνα Η γρουσουζιά να σπάσει

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Τρι 02 Δεκ 2014 14:29 »
Συμφωνω απολυτα με gila οτι ωφειλει μια αντρικια συγνωμη προς τον κοσμο γιατι τετοιες αντιδρασεις φερνουν τα απολυτως αντιθετα αποτελεσματα και πραγματικα προχτες ηταν φαουλ τερμα ,αλλα και απο την πλευρα του κοσμου η αντιμετωση προς το προσωπο του ειναι τουλαχιστον αρρωστημενη και πρεπει να σταματησει αυτο το τροπαριο..........

Τοση μπαλα ξερει τοση μπαλα παιζει τι να κανουμε ο πιτσιρικας τοσο μπορει,δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο των Συνταυρων που στην παραμικρη λαθος πασα αρχιζουν και το μπινελικωνουν..........Και εγω π.χ εχω θεματα με την αγωνιστικη παρουσια του Ντασιου που ειναι επιπεδου Β εθνικης αλλα δεν θα κατσω να τον κραζω,γνωριζω τον Ντασιο τοσα χρονια και δεν θα απαιτησω απο τον τσιφ να γινει εν σε μια νυκτι Μπεκενπαουερ..................Και στο κατω κατω τοσα ''γνωστα ταχα μου ονοματα'' περασαν απο τον ΠΑΣ αλλα δεν ακουμπησαν και ειχαν το επαγγελμα του  μισθοφορου ποδοσφαιριστη αλλα περασαν σχεδον απαρατηρητοι απο τον κοσμο π.χ ο Μενδρινος ο περιπατητης και ο Πατσα ο τερμα αδιαφορος(παρα μοναχα στο τελος) και θα βαλουμε την ταμπελα του εξιλαστηριου θυματος στον πιτσιρικα,sorry αλλα  εγω δεν το δεχομαι

Αμφιδρομο λοιπον το λαθος και απο τις δυο πλευρες

p.s Aμα ψαχνεται για τον υπαιτιο της σαπιλας μεσα στον ΠΑΣ δυστυχως να ενημερωσω πως δεν ειναι ποδοσφαιριστης

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 02 Δεκ 2014 14:37 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Τρι 02 Δεκ 2014 15:49 »
Πάντα τα ακούνε παίχτες σαν τον Γιάκο.Παραδείγματα πολλά.Άλλοι δεν τα ακούνε ποτέ ή στο ελάχιστο.
Ίσως με όλα αυτά να του έχουν σπάσει τα νεύρα και να θέλει να αποδείξει ότι αξίζει.Και ίσως για αυτό να αντέδρασε έτσι.Τώρα αν φταίει και τίποτα άλλο εντός ομάδας δεν ξέρω.Πρέπει να ατσαλωθεί προσωπικά και να παλέψει.Όπου φτάσει ποδοσφαιρικά.
Οφείλει μια συγνώμη.Δεν είναι σωστή αντίδραση.Ακόμα και αν τον ενοχλεί.Τώρα χάνει παρά κερδίζει κάτι.

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Τρι 02 Δεκ 2014 16:06 »
Το τεραστιο ποδοσφαιρικο μεγεθος (σε συγκριση μαζι σου) που ακουει στο ονομα Χρηστος Τζανης, το χε βαλει Ακη, πασα μου, και μετά εκανε χειρονομιες.
Δεν επεφτε στα τετ α τετ αφου ειχε χασει 3-4 μετρα προβαδισμα, για να παρει πεναλτι κ να μουρμουραει μετα για να το χτυπησει.
Τα καρφωνε ο Χρησταρας, Ακη μου. Ακους;
Αντε βαρια να βρισκε δοκαρι...

Αυτο το προβλημα νοοτροπιας και ελλειψης ποδοσφαιρικης παιδειας, ειναι μεγαλυτερο κι απο τις χειρονομιες για εναν ποδοσφαιριστη της ηλικιας σου που θελει να κανει καριερα.

Επισης, ασταδιαλα, που μας εβγαλες απ τις μυτες το 3-0.

Πιστευω να σε συμαζεψει ο κοουτς, αφου ειναι ο μονος που μπορει να ενδιαφερεται, πριν να εχουμε αλλα.
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Τρι 02 Δεκ 2014 17:14 »
https://www.youtube.com/watch?v=XRt7ndDE_SM

Αν κάτι μου άρεσε σε αυτή την "κοντόπουστα" ήταν το ότι γνώριζε που είναι ο Κόσμος του γηπέδου...

Σχετικά με τον Πίδακα, συντάσσομαι με την "οδηγία" Πετράκη.
Δίνω πίστωση...

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Τρι 02 Δεκ 2014 17:14 »
Κανω λαθος στο οτι απο τοτε που δεν ξεκινα βασικος παμε τρενο?
Καλα αφηστε τον σαιτιωτη δεν υπαρχει θεμα συγκρισης
Μακαρι να ειχαμε εναν τετοιο αυτες τις εποχες
Θα γυρναγε ο κοσμος στο γηπεδο παλι

:pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #71 στις: Τρι 02 Δεκ 2014 17:55 »
Ήμαν στο ταχυδρομείο για κάτ δλειές...
Με φωνάζει μια εκεί πέρα υπάλληλα....
Εσείς καλέ δεν ησάστενε απ' αυτους τους ΠΑτΣα(γκ)ριανούς?
Μένω ξερός, κοίτα αναγνωρισμότητα ο αφενές!
Μάστα είμαι τι θέτε;
Έχετε ένα τηλεγράφημα που λέει "Υπ΄Όψη ΘύμιουΝτις" κι ούτε ξερω τι θα πει!
Για δώστε το μ...

Το τηλεγράφημα 8 λέξεις είχε όλες κι όλες (α και μια διεύθυνση, ένα λινκ π λέμε στα μέρη μας):

Αφιερωμένο στον πρόεδρο του φαν κλαμπ μου Deceiver
Υπογραφή CJ22

και το λινκ γυρνώνας σπίτι διαπίστωσα ότι έβγαζε στο ΓιουΤουμπ! Και δεν είχε θέμα αθλητικό κιόλας!
Νάτο:

...Και θα κλαις Ρε!

Το μυστήριο κι αυτό πάλι!

Τεσπα θα το λύσει ο ο πρόεδρος του φανκλαμπ.

Για να πω το κοντό μου για τον Γιάκο...
Είναι Γιαννιωτάκι.
Πολύ θα τον θέλαμε στην 11δα όλοι ΑΝ έχει τα προσόντα για κει.
Γιατί αν Γιαννιώτης μπαίνει στην ενδεκάδα και δεν είναι κάθε φορά από τους καλύτερους, ακούειιιι, ω ρε μάνα μ τι ακούει!
Από αρχαιοτάτων χρόνων αυτό, γνωρίζουν οι παλιοί του καφενέ...
Κι αν δεν είσαι και σταρχιδια μ όλα επηρρεάζεσαι και σε παίρνει κι από κάτω κι όλο χειροτερεύει το πράγμα.
Εδώ έχει μια ευθύνη και ο κόουτς Ρακς, που επέμενε να τον ξεκινάει, ενώ το παιδί δεν τραβούσε.
Και δημιουργήθηκε ότι δημιουργήθηκε.
Κι ήτανε σκατά και τώρα αποσκάτησε.

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Τρι 02 Δεκ 2014 18:15 »
Χρηστάρα στο 'χω ξανα-πει και το ξανα-επαναλαμβάνω!!!

ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ Η ΕΣΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

https://www.youtube.com/watch?v=uG6gub4dZ6U

Υ.Γ. παλιόγερα ΛΟΚΕ, δεν ήξερα ότι είχε ανακαλυφθεί το ραδιόφωνο στα νιάτα σου

Υ.Γ.2 Σχετικά με τον 'Ακη, μετά την ενημέρωση που είχα από το γραφείο τύπου της παέ, θηωρώ ότι
 "κανονικά δεν πρέπει να επεμβαίνουμε σε τέτοια θέματα....ή να μην επεμβαίνουμε..."
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Τρι 02 Δεκ 2014 20:21 »
Παιδιά* σόρυ... μιλάτε σοβαρά για Τζάνη ή τζανάρετε για να περνάει η ώρα... Κομπότης.

* τσιογλάν(ια) (τουρκ.)

Ευριπίδη, περιμένω θαύματα. 
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 02 Δεκ 2014 20:25 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Τρι 02 Δεκ 2014 20:42 »
Πλάκα πλάκα πάντως ο Τζάνης έχει πιο ωραίο σουτ (έχει βάλει κάποια καλά γκολ έτσι) και πιο ωραίο τακουνάκι. ;)