Αποστολέας Θέμα: Ευρυπιδης Γιακος  (Αναγνώστηκε 43694 φορές)

Αποσυνδεδεμένος THRAKI Fans

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: Ευρυπιδης Γιακος
« Απάντηση #25 στις: Παρ 07 Φεβ 2014 20:42 »

Ακόμα και τώρα που φάνηκε να βρίσκει πατήματα μετά από καιρό, εμείς πάλι κάτι βρίσκουμε να πούμε. Ας τον στηρίξουμε και αν συνεχίσει να μην αποδίδει τότε να πούμε όλα τα πικρόχολα σχόλιά μας. Ας θυμηθούμε τι έχει ακούσει ο Βίλα όλα αυτά τα χρόνια και σε τι σημείο έχει φτάσει μέσα από τη δουλειά. Και ήταν στην ίδια ηλικία που βρίσκεται ο Γιάκος αυτή τη στιγμή.
Να ελπίσουμε σε ανάλογες και καλύτερες εμφανίσεις από το παιδί και όλη την ομάδα..
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 14 Ιαν 2016 12:02 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Παρ 07 Φεβ 2014 21:11 »
Άν ο προπονητής τον εμπιστεύεται και του βρήκε κάποιον συγκεκριμένο ρόλο στο οποίο προσφέρει μέσα στο γήπεδο, οι υπόλοιποι προπονητές του καναπέος καλό είναι να μην βγάζουν κακιούλες.

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Παρ 07 Φεβ 2014 22:49 »
προτεινω να κοψουμε τις κατινιες και το κομπλεξ απεναντι σε γηγενεις παικτες. :pas: :pas:

Προτείνω να πάψουμε να θεωρούμε κριτήριο ποιότητας ενός παίχτη το αν είναι γηγενής ή όχι.
Μαζί σου. Προφανώς και δεν είναι κριτήριο ποιοτητας αυτό. Αλλά πες μου αν έχεις δεί ποτέ τοσες κακίες μαζεμένες για παίκτες απο αλλού, όσες για τον τζάνη και τον γιάκο(ειδικά για αυτόν δεν υπήρχε κανένας σοβαρός λόγος). Απλά κάποιοι συμπεριφέρονται κομπλεξικά και χωριάτικα(για τους δικους μας που ξέρουμε καλύτερα πρεπει να βγάλουμε και κανα κουτσομπολιό στην πλατεία του χωριού), και το λέω εγώ αυτό που ήμουν απο τους πρώτους που ειπα οτι ο άνθρωπος παικτικά δεν κάνει για ΠΑΣ Α εθνικής(και φυσικά εύχομαι να με βγάλει μαλάκα).
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σαβ 08 Φεβ 2014 00:04 »
Ξεχασες τον Μιχαλοπουλο Preveza! Αυτος να δεις τι ειχε ακουσει...
 Βεβαια το ενστικτο του οπαδου-επιστημονα ειναι αλανθαστο.
Γιατι ας πουμε τον Κουσα που τον αποθεωνε σχεδον ολο το γηπεδο,ενω πεταγε μπαλες απο πισω στον Αναστοπουλο και κοροιδευε τον Παρασχο για το μουστακι του, πηγε πρωτος να μας βαρεσει στην μανουρα στο Αγρινιο.
 Ο Μιχαλοπουλος δε με τα μπινελικια που χε ακουσει τοσα χρονια, πριν καλα καλα προλαβει να ακουμπησει την μπαλα, εφτασε στο σημειο στην Βεροια οταν μπηκε αλλαγη, να μας κανει και χειρονομιες...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σαβ 08 Φεβ 2014 00:46 »
Ο Γκαρόζης είναι επίσης μια ανάλογη περίπτωση τέτοιου είδους παίχτη. Γιαννιωτόπουλου που δεν είχε πολλές συμπάθειες στον κόσμο του ΠΑΣ.

Βέβαια το παιδί προς τιμή του, παρέμεινε στο χώρο του ποδοσφαίρου δουλευόντας ως προπονητής σε ερασιτεχνικές ομάδες των Ιωαννίνων. Κάτι που για εμένα λογίζεται ως θετικό.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σαβ 08 Φεβ 2014 00:55 »
Απο τους πιο τεχνιτες παικτες κιολας ο Γκαροζης. Ολοκληρος Μπαγεβιτς τον ηθελε.
 Αλλα ειχε ακουσει τα εξ αμαξης ειδικα οταν "τολμησε" να κανει προσφυγη επειδη του χρωσταγαν εναν σκασμο λεφτα.
Ο Τατσης? Τα ιδια. Μπινελικια... Ειδικα στην Κοζανη με την Καλλιθεα, ειχε βαλει τα κλαματα στα αποδυτηρια...

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σαβ 08 Φεβ 2014 13:19 »
προτεινω να κοψουμε τις κατινιες και το κομπλεξ απεναντι σε γηγενεις παικτες. :pas: :pas:

Προτείνω να πάψουμε να θεωρούμε κριτήριο ποιότητας ενός παίχτη το αν είναι γηγενής ή όχι.

και οι 2 απόψεις είναι σωστές! Και το κριτήριο ποιότητας ενός παίκτη δεν είναι η καταγωγή του και πρέπει να κόψουμε τις κατινιές και τα κόμπλεξ απέναντι  σε γηγενείς παίκτες! Την αντιπαράθεσή σας δεν μπόρεσα να την καταλάβω!

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σαβ 08 Φεβ 2014 15:07 »
Παράθεση
πρέπει να κόψουμε τις κατινιές και τα κόμπλεξ απέναντι  σε γηγενείς παίκτες!

Και να παραμείνουμε πιστοί πιά μόνο σε προσβολές κι επιθέσεις απέναντι σε γηγενείς φιλάθλους  :)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σαβ 08 Φεβ 2014 17:44 »
Τελικά, δύσκολη γλώσσα τα ελληνικά. Κανείς δεν είπε οτι ο Γιάκος δεν είναι Γιαννιώτης ή παιδί της ομάδας. Δεν είναι όμως προιόν ακαδημίων του ΠΑΣ. Το παιδί με μεταγραφή ήρθε. Πως να το κάνουμε, να αλλάξουμε την ιστορία για να πούμε οτι είναι από τα σπλάχνα του ΠΑΣ? Έπειτα έγραψα οτι πρέπει να προσέχει την εξωγηπεδική του ζωή και να δουλέψει περισσότερο σε κάποια πράγματα και άλλοι το πήραν για κουτσομπολιό πλατείας και γκρίνια εναντίον του...Τι να πει κανείς...
υ.γ. Αναφέρθηκε ο Βίλα. Η γνώμη μου για τον Βίλα είναι γνωστή. Δεν τον γουστάρω και δεν το κρύβω. Γιατί δεν υπάρχει παίχτης που να δηλώνει μεσοεπιθετικός (ή σκέτο επιθετικός) και να κάνει κοντρόλ με το καλάμι, να τρέχει και να βγαίνει μαζί με την μπάλα πλάγιο και να μην ξέρει πως δίνουν πάσα στα 10 μέτρα. Τα τελειώματα δεν υπάρχουν απλά. Για δεξί μπακ ή για αμυντικό χαφ τον δέχομαι. Εξάλλου σωρό οι ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για την εξασφάλιση της υπογραφής του για την νέα περίοδο...
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 08 Φεβ 2014 17:49 από chilly »
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σαβ 08 Φεβ 2014 18:30 »
chilly επειδη τυχαινει να τον εχω γνωρισει και απο κοντα λογω κοινου γνωστου ειναι ηπιων τονων μεν,δλδ δν εχει καβαλησει καλαμι αλλα οπως ειπες τον εχω δει αρκετες φορες εξω με μια συγκεκριμενη παρεα παικτων που βγενουν αρκετα συχνα θεωρω για τα δεδομενα επαγγελματια ποδοσφαιριστη!

τυχαιο που τους μονους που δεν βλεπω εξω ειναι κ οι πιο σταθεροι ποδοσφαιριστες,λιλα κ βιλα (ο βιλα εστω αυτη τη μπαλα που ξερει,δεν εχει σκαμπνευασματα ομως οπως αλλοι,ισα ισα εχει βελτιωθει φετος) ?

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σαβ 08 Φεβ 2014 19:00 »
http://oi62.tinypic.com/11a95c6.jpg

(...) κ βιλα (ο βιλα εστω αυτη τη μπαλα που ξερει, (...)

Τι εννοείς?

Παράθεση
Vila
(...)
Το πρώτο του  γκολ  με τον ΠΑΣ και για  την ελληνική Super league  το πέτυχε  στο παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στον  Παναιτωλικό, στους Ζωσιμάδες, βγάζοντας την ομάδα του από την τετράμηνη αστοχία και ασφαλώς πάνω από την επικίνδυνη γραμμή.
(...)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Πρόεδρο Τ.Ο.Β.

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 08 Φεβ 2014 19:36 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σαβ 08 Φεβ 2014 19:09 »
τι εννοω? οτι λεει κ ο chilly παραπανω!
οτι δεν εχει τεχνικη,εχει αλλα χαρακτηριστικα ομως!
απλα ειναι σταθερος δεν πεφτει σε αποδοση απο ματς σε ματς οπως αλλοι!
οι 2 αλβανοι εχουν αποδειχτει οι καλυτεροι επαγγελματιες,ενω μπορει πολλες φορες να χουμε προκαταληψεις λογω καταγωγης μας διαψευδουν!

Αποσυνδεδεμένος notis

• Full Member
  • Ο κίνδυνος έρχεται ταχύτερα όταν περιφρονείται
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σαβ 08 Φεβ 2014 20:54 »
Τα σπλάχνα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι όλη η Ήπειρος και οι Ηπειρώτες.
Αυτό λέω...Ο ΠΑΣ είναι εκπρόσωπος όλης της Ηπείρου,είναι Πανηπειρωτικός και οι Ηπειρώτες παίκτες είναι από τα σπλάχνα του.
Τώρα αυτό το πράγμα να πιανεται κάποιος από μια λέξη και να γράφει κοντά και μακρυά σχόλια δεν νομίζω να είναι ιδιωμα ηπειρώτικο,αυτό μου θυμίζει πιο πολύ κάτι γρόθους που γνωρίζω ή γνώριζα...

ΡΕ μΠΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΛΑΡΕΡΕ;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...

Έφτασα τα εκατό μηνύματα :mono: :pas: %-|
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 08 Φεβ 2014 21:09 από notis »
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΘΗΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ.

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #38 στις: Σαβ 08 Φεβ 2014 21:12 »
Μια αφελέστατη ερώτηση έχω να κάνω σε όλους εσάς που γράφετε "να μη μιλάνε οι προπονητές του καναπέ" και "αρχίσατε τις κακίες μόλις πάει να παίξει το παιδί".

Θεωρείται κακία η προσωπική μου άποψη ότι ο Γιάκος δεν έχει τις δυνατότητες(τεχνικές, πνευματικές και σωματομετρικές) να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ΠΑΣ;
Είναι "κακία" δηλαδή που εγώ πιστεύω ότι "δεν κάνει";

Όσο για το θέμα "γηγενής" προφανώς και συμφωνώ με την άποψη του kastrinos ότι οι home grown παίχτες είναι απαραίτητοι, ειδικά σε μια ομάδα που (θεωρητικά) έχει Ευρωπαϊκές βλέψεις.
Όμως, στα Γιάννενα ορισμένοι έχουν φτάσει στο άλλο άκρο, όπου Γιαννιώτης παίχτης = καλός παίχτης, όχι γιατί διαθέτει τα απαραίτητα ποιοτικά χαρακτηριστικά, αλλά γιατί η καταγωγή του εγγυάται την ποιότητά του! Ανήκουστα πράγματα.

Μακάρι ο κάθε Γιάκος της πόλης μας να δουλεύει και να εξελίσεται σε κεφάλαιο για την ομάδα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ο Άκης είναι 23 χρονών και δεν υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης.

Τουλάχιστον αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση, χωρίς ίχνος κακοπροαίρετης κρίσης.
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σαβ 08 Φεβ 2014 21:27 »
Φιλε PASari εγω πιστευω οτι οι ντοπιοι παικτες και καλα δικα μας παιδια κλπ. εχει αναπτυχθει εντονα τα τελευταια χρονια, γιατι η ομαδα ειχε να βγαλει παικτες απο τον Ντασιο και τον Μιχαηλ και εχει δημιουργηθει κατι σαν εμμονη να το πω στον κοσμο , με αποτελεσμα απο τη λαχταρα να δει ντοπιους παικτες, Ηπειρωτες γενικα, να μην μπορει να κρινει ωριμα και αντικειμενικα.
 Ενω παλια που τους ειχαμε μπολικους, οπως εγραψα και παραπανω τους ξεβαφτιζαμε κι ας ηταν καλοι(Γκαροζης,Τατσης πχ) και θελαμε ξενους. Για να μην παω πιο παλια και θυμηθω τι μπινελικια ακουγε ο Παπανικολαου πχ.
 ο μονος που δεν ειχε ακουσει απ αυτους που αντικειμενικα δεν κανανε, ηταν ο Κακκος κι αυτο γιατι τα εδινε ολα, οσα ηξερε και περισσοτερο γιατι δεν εφυγε ποτε απο μονος του για αλλη ομαδα.
 Οσον αφορα το Γιακο, ενα καλο παιχνιδι οπως με την Ξανθη, δεν ειναι κριτηριο, αλλα κι εγω θεωρω οτι ειναι παικτης περιορισμενων δυνατοτητων.

Αποσυνδεδεμένος notis

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σαβ 08 Φεβ 2014 21:35 »
Γιάκο αγόρι μου,παιχταρά παίξε μπαλάρα και βούλωσε τους και εαν βάλεις και γκόλ κάνε αυτό που έκανε ο Τζάννης...θα καταλάβουν όλοι που πηγαίνει το μήνυμα σου.

Παίξε καλά και ασε να γουρλιούνται..

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σαβ 08 Φεβ 2014 21:38 »
δεν καταλαβαινω γιατι την πεφτουμε στο Γιακο.
η ομαδα ειχε 4 ηττες σερι και 2-3 βεντετες εξυναν τα αρχιδια τους και δεν ασχοληθηκε κανεις μαζι τους..
τωρα που η ομαδα ανεβαινει δε βρισκω λογο να την πεφτουμε σε ενα παιδι που ειναι κατα τη γνωμη μου σταθεροτατος

προσωπικα προτιμω εναν μετριο παιχτη σταθερο παρα εναν κοροβεση που για να κανει ενα ματς εδιωξε 4 προπονητες

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Σαβ 08 Φεβ 2014 21:49 »
ρε παιδιά...ας συνερθουμε λίγο...είναι αγευστος και αοσμος ...πόσες φορές έχασε την μπάλα...πόσες φορές η πάσα του ήταν αδύναμη...δεν το έχει το παλικάρι...εσείς θα τον κάνετε και ronaldo...το ότι είναι Γιαννιώτης δεν είναι και παιχτουρα...βλέπε τον αμπαλο αρχηγό...ο τζανης ήταν κλάσεις ανώτερος από τον γιακο...ποιος να το έλεγε ότι θα έλεγα έτσι για το Cj22...
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος pasopoulo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σαβ 08 Φεβ 2014 21:57 »
Καλά ρε, τώρα που έπαιξε ο άνθρωπος ωραία μπάλα (και μάλιστα μετά από απραξία μηνών...) βγήκαμε να του κάνουμε αρνητικά σχόλια;;;;;;;;;;;;
Έλεος ρε.... Ας πούμε όλοι ένα ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ μου, παίξε μπαλάρα, μαμησε τα καπνά, κτλ.

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σαβ 08 Φεβ 2014 22:01 »
Και γιατί να μη κάνουν "παιχνίδι" αυτοί οι 2-3, 4, 5 που λες παγουρένκο εσύ; Αφού βρήκαν, καλά κάνουν. Αφού βρήκαν από 2-3 στα αποδυτήρια, στη διοίκηση, στα θεωρεία και στις ¨κερκίδες¨ που το...καλύπτουν( ; )...σιγοντάρουν( ; )...ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ καλά κάνουν!
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Σαβ 08 Φεβ 2014 22:19 »
Θεωρείται κακία η προσωπική μου άποψη ότι ο Γιάκος δεν έχει τις δυνατότητες(..........., πνευματικές και σωματομετρικές)

Ρε  PASaris εσύ ήσουν ο άλλος που πουλούσε με τον Κολόμβο  καθρεφτάκια στους ιθαγενείς?

Κι επειδή δεν πρόκειται να μου απαντήσεις, σου λέω μιας και ρωτάς...  έτσι άκριτα και "ακατέργαστα" που τους ψολοκοπανάς τους όρους "πνευματικές και σωματομετρικές", η προσωπική σου άποψη κινδυνεύει να χαρακτηριστεί όχι απλά κακία, αλλά πνευματικός ρατσιστισμός ...  :stop:

Άσε το παιδί ήσυχο, είναι άλλοι για τις "μετρήσεις" ...  πρόσεξέ το αυτό γιατί έχεις δυνατό  ποδοσφαιρικό προφίλ στο forum.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 08 Φεβ 2014 22:29 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σαβ 08 Φεβ 2014 22:24 »
Τα σπλάχνα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι όλη η Ήπειρος και οι Ηπειρώτες.
Αυτό λέω...Ο ΠΑΣ είναι εκπρόσωπος όλης της Ηπείρου,είναι Πανηπειρωτικός και οι Ηπειρώτες παίκτες είναι από τα σπλάχνα του.
Τώρα αυτό το πράγμα να πιανεται κάποιος από μια λέξη και να γράφει κοντά και μακρυά σχόλια δεν νομίζω να είναι ιδιωμα ηπειρώτικο,αυτό μου θυμίζει πιο πολύ κάτι γρόθους που γνωρίζω ή γνώριζα...

ΡΕ μΠΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΛΑΡΕΡΕ;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...

Έφτασα τα εκατό μηνύματα :mono: :pas: %-|

Επειδή κάποιος είναι Γιαννιώτης ή Ηπειρώτης πρέπει να παίζει! Ωραία λογική!

Όποιος είναι καλός παίζει και ας είναι από την Μαγαδασκάρη, αν ο άλλος δεν το έχει δεν θα παίξει (και ας είναι από 2 χρόνων ΠΑΣ).
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος notis

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Σαβ 08 Φεβ 2014 22:51 »
Επιμένω με το Γιάκο.Τον έχετε δει ποτέ να παίζει;Στα φιλικά οπουδήποτε τον είδατε ήταν κακός;
Δεν έχει δείξει στοιχεία ποδοσφαιριστή;
Ποτέ ,όσες φορές τον έβαλαν να παίξει δεν ήταν κακός και ποτέ δεν είπα ...γιατί τον έβαλες αυτόν μέσα(το έχω πει για άλλους γηγενείς).
Η κακή κριτική είναι πολύ άδικη,όπως και οι προπονητές που δεν τον υπολόγιζαν(οι αποτυχημένοι).
 Μόνο ο Αναστασιάδης και ο Χριστόπουλος τον πρόσεξαν ίσως και ο Όγιος.
Αυτό κάτι σημαίνει...

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 08 Φεβ 2014 23:21 από notis »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Σαβ 08 Φεβ 2014 22:58 »
Προφανώς δεν μπορεί να είναι το πρώτο όνομα στον ΠΑΣ.Προφανώς δεν έχει τις φοβερές ποδοσφαιρικές ικανότητες.Μπορεί όμως να είναι ένας παίχτης εργάτης.Μια αλλαγή.Ας του δώσουμε χρόνο.
Σε μια ομάδα χρειάζονται και τα ονόματα αλλά και οι εργάτες και τα δεύτερα ονόματα.

ΥΓ:Δεν έχουμε πρόβλημα με τους home grown.Έχουμε πρόβλημα με τους club grown.Ο Γιάκος είναι μόνο home grown μιας και τον στείλαμε στην Κρανούλα.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Κυρ 09 Φεβ 2014 10:40 »
Άσε το παιδί ήσυχο

Όταν λέω παιδί, εννοώ το ΓΙΑΚΟ...  ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΆΝΑ.