Αυτά συμβαίνουν όταν συνδιαλλέγεσαι...
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στα Γιάννενα...
Πολλά μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ είναι ενοχλημένοι από την απόφαση του Χριστοβασίλη να «κατεβάσει» από το σάιτ της ΠΑΕ την ανακοίνωση που εκδόθηκε το πρωί για την απαράδεκτη επίθεση στον φωτογράφο, ενώ ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ υπέβαλλε την παραίτησή του, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές μιλώντας στον Sentra 103.3.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χριστοβασίλης έλαβε «μηνυμα» από τους οργανωμένους οπαδούς της ΠΑΕ πως θα πρέπει να κατέβει η σχετική ανακοίνωση, διαφορετικά δεν εγγυώνται την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό!
Από την άλλη και σε μια προσπάθεια του προέδρου του ΠΑΣ να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα υποστήριζε μέσω του περιβάλλον του πως δεν είχε καταλάβει σωστά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης και ζήτησε λίγο αργότερα να «κατέβει», διαφωνόντας με το περιεχόμενό της!
Ο Sentra 103,3 επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον Χριστοβασίλη μετά το τέλος του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, αλλά αυτός αρνήθηκε να μιλήσει, προτού συζητήσει με τον νομικό σύμβουλο Γιώργο Βήττα που λίγο νωρίτερα είχε παραιτηθεί για ηθικούς λόγους!
Αυτά και πολλά άλλα συμβαίνουν κ. Χριστοβασίλη, όταν αποφασίζεις να παραδώσεις στην ουσία τα ηνία στους οργανωμένους οπαδούς, κάνοντας στην ουσία πράξη κάθε τους επιθυμία...
Ο Βήττας, μιλώντας στον «Sentra 103,3, τόνισε για...
Το αν υπήρξε συνδιαλλαγή διοίκησης-οργανωμένων: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι εγώ δεν πρόκειται να κάνω καμιά συνδιαλλαγή με τον εαυτό μου. Είναι αυτονόητη η καταδίκη, γιατί ο φωτογράφος καταγράφει αυτό που συμβαίνει και δίνω μεγαλύτερη βαρύτητα σ' αυτό το περιστατικό.
Το συμβάν: «Η απαγόρευση να βγάλει φωτογραφία σε δημόσιο χώρο ήταν απαράδεκτο. Μπορεί ένας δημοσιογράφος για παράδειγμα να κάνει το άσπρο-μαύρο και να δημιουργήσει εντυπώσεις, αλλά αυτό που έγινε είναι απαράδεκτο. Ο Χριστοβασίλης ήταν στην Superleague. Μίλησα μαζί του το πρωί, πριν κατέβει η ανακοίνωση».
Την απόφασή του να παραιτηθεί: «Οφείλαμε ως σοβαρή ΠΑΕ να καταδικάσουμε το γεγονός. Εαν δεν ανέβαζε καθόλου ανακοίνωση, πάλι θα είχα παραιτηθεί γιατί δεν θα είχε καταδικάσει το γεγονός».
Το ότι δεν περίμενε τον Χριστοβασίλη για να παραιτηθεί: «Δεν με απασχολεί τι έγινε. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο. Όχι ότι δεν έχω άποψη, αλλά δεν σχολιάζω».
Λίγο νωρίτερα είχε υποβάλει την παραίτησή του με την εξής χαρακτηριστική ανακοίνωση:
«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια προσπάθησα να είμαι δίπλα σου με κάθε τρόπο, υπερβαίνοντας πολλάκις, τόσο τις υποχρεώσεις όσο και τις ευθύνες μου, με αποκλειστικό γνώμονα την καλή εικόνα της ομάδας και του προσώπου σου προς τρίτους.
Ουδέποτε φοβήθηκα τη σύγκρουση από τη στιγμή που αυτό το οποίο πίστευα ήταν και ηθικό και έντιμο. Στα όσα θλιβερά συνέβησαν χθες προσετέθη και ένα περιστατικό βίαιης συμπεριφοράς σε άνθρωπο ο οποίος προσπαθούσε να εργαστεί, γεγονός απολύτως κατακριτέο και καταδικαστέο.
Δυστυχώς η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ καταδίκασε αρχικά το γεγονός και μετά την εύλογη θετική αποδοχή μέσω όλων των ΜΜΕ, στη συνέχεια υπαναχώρησε αποσύροντας το κείμενο από το site της ομάδος. Η ενέργεια αυτή δημιουργεί την άσκοπη υποψία ότι επικροτεί το χθεσινό γεγονός.
Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν συνάδει με το δικό μου τρόπο σκέψεως, θεώρησε σε παρακαλώ δεδομένο ότι εγώ πλέον δεν μπορώ να ανήκω στην τεράστια οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα».
sentragoal.gr