Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

0-2
10 (17.9%)
0-1
15 (26.8%)
1-2
7 (12.5%)
0-0
2 (3.6%)
1-1
4 (7.1%)
3-1
2 (3.6%)
2-1
5 (8.9%)
2-0
6 (10.7%)
1-0
2 (3.6%)
άλλο ?
3 (5.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 56

Η ψηφοφορία έληξε: Σαβ 21 Ιαν 2012 11:41

Αποστολέας Θέμα: Αστερας Τριπολης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 44316 φορές)

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: Αστερας Τριπολης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #150 στις: Κυρ 22 Ιαν 2012 13:15 »
Επειδή διαβάζω πολλούς εδώ μέσα "πολύ υπεράνω", μήπως θυμάστε πως σώθηκε πέρυσι αυτή η ομάδα "μοντέλο" που μας "κατατρόπωσε' χτες με 2-1;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Αστερας Τριπολης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #151 στις: Κυρ 22 Ιαν 2012 13:39 »
Παράθεση
Αστεράτος Τύπος... Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Διαβάστε τα νέα των εφημερίδων για τον Αστέρα Τρίπολης.

SPORTDAY
Ο Γέρος του Μοριά
Μπορεί να είναι 37 plus, εντούτοις ο Ηλίας Σολάκης εξακολουθεί να βάζει τα γυαλιά σε πολλούς νεότερους του φορ. Από τη σέντρα του Λεωνίδα Αργυρόπουλου στις καθυστερήσεις του αγώνα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φώτη Κηπουρού και τον ΠΑΣ Γιάννινα για... βρούβες! Ενας ΠΑΣ. ο οποίος μπορεί να... διυλίζει όσο θέλει κάποιες φάσεις και να ζητεί όσα πέναλτι θέλει, αλλά στην πραγματικότητα δεν άξιζε να πάρει περισσότερα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ηττήθηκε 2-1, αλλά στο ημίωρο θα μπορούσε να τρώει ήδη τρία και τέσσερα γκολ για πλάκα! Δύο δοκάρια είχε σ' εκείνο το διάστημα ο Αστέρας Τρίπολης κι άλλο ένα στο β' ημίχρονο. Ο δε Ουσέρο. ο οποίος δεν είναι επιθετικός, κόντεψε να γίνει σούπερ σταρ, βγαίνοντας δύο φορές τετ α τετ με τον Κηπουρό και σημαδεύοντας σε μια τρίτη φάση λίγο αριστερότερα απ' ό,τι έπρεπε. Ηταν ένα ημίωρο κατά το οποίο οι αμυντικοί του «Αγιαξ της Ηπείρου» πελαγοδρομούσαν. "Πουλούσαν" την μπάλα, μάρκαραν σαν αρχάριοι, έχαναν τις θέσεις τους και οι Αρκάδες τούς "τρυπούσαν" από το τίποτα. Στο 35ο λεπτό, ωστόσο, οι Γιαννιώτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν κι από εκεί και πέρα το παιχνίδι απέκτησε μία σχετική ισορροπία. Μάλιστα, για περίπου μισή ώρα στο β' ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πατούν καλύτερα στο τερέν. Ψευδαίσθηση, όμως, ήταν. Από το 75' και μετά, όταν ο Αστέρας άρχισε να αυξάνει λίγο την πίεση του, εμφανίστηκαν πάλι τα σημάδια της αποσυσπείρωσης των γιαννιώτικων μετόπισθεν. Αλλά ούτε και οι μεσοεπιθετικοί κατάφεραν να δώσουν ανάσες και να δημιουργήσουν αντιπερισπασμό. Ετσι, στο 90 +1 ήρθε το 2-1. Βέβαια, η τελευταία καλή φάση της συνάντησης ήταν του ΠΑΣ (κεφαλιά του Μιχαήλ που δεν βρήκε στόχο), όμως θα ήταν μία ισοφάριση κόντρα στη ροή και στους αριθμούς του παιχνιδιού. Και ας μην είχε το β' 45λεπτο τις φάσεις του α' ημιχρόνου.

ΦΩΣ
Πήρε ρεβάνς
ια δεύτερο σερί 90λεπτο ο Ηλίας Σολάκης βρέθηκε στις καθυστερήσεις φάτσα με το γκολ, μαζί ο Αστέρας με τη νίκη και δεν ξέρουμε αν σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, ωστόσο η ιστορία της Κέρκυρας, όταν στο 92' ο Γκαλίνοβιτς απέκρουσε το σουτ του έμπειρου επιθετικού, δεν επαναλήφθηκε ως φάρσα ή τραγωδία, αλλά ως ευτυχία για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη. Ο Αστέρας κέρδισε 2-1 στο 91', με το γκολ του Σολάκη, όχι μόνο τον ΠΑΣ, αλλά και τα δοκάρια, καθώς είχε τρία μέχρι τότε και σίγουρα οι γηπεδούχοι θα τα έβαζαν με την ατυχία τους ή την αδυναμία του Περάνε να εκμεταλλευτεί την εξαιρετική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στο 31', σε περίπτωση που δεν τους δικαίωνε η συγκυρία των καθυστερήσεων.

GOAL
Η Παναγιά δεν βλέπει ποδόσφαιρο…
ΟΑγγελος Αναστασιάδης συνεχίζει να την επικαλείται, αλλά στις δύσκολες μέρες που περνά η Ελλάδα η Παναγιά καλά κάνει και δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η προστασία Της είναι πιο σημαντική και ωφέλιμη σε άλλα πράγματα. Χωρίς κανένα ίχνος κοροϊδίας και ειρωνικής διάθεσης (το αντίθετο, μάλιστα), ο προπονητής του "Αγιαξ της Ηπείρου" θα πρέπει να περιοριστεί απλά και μόνο στα τερτίπια του παιχνιδιού που ονομάζεται ποδόσφαιρο αλλά και στις ικανότητες τις δικές του και των παικτών του, αν θέλει να αποδώσει κάπου ευθύνες. Το κουμπί έτσι πατιέται, έτσι αλλάζει και η τύχη... Ο Σολάκης στο 90' ήταν σαν να έκλεψε εκκλησία και από χθες στην Τρίπολη μοιράζονται το παγκάρι με τα ευρώ, αφού αυτή η νίκη με 2-1 είναι σχεδόν μισή παραμονή. Μία νίκη που δεν ήρθε τυχαία και ήταν απόλυτα δίκαιη, αν αναλογιστεί κανείς πως μέχρι το σημείο του γκολ ένας αόρατος άγγελος βρισκόταν στην εστία. Τρία δοκάρια είχε ο Αστέρας που θα μπορούσε να είχε "καθαρίσει" το παιχνίδι από το α' ημίχρονο, ή μάλλον από το 30', ένα διάστημα στο οποίο ήταν καταιγιστικός. Οι Γιαννιώτες ήταν και πάλι χαμένοι και δέσμιοι των αγωνιστικών επιλογών του προπονητή τους, ο οποίος έχει μετατρέψει την ομάδα του σε ένα ατελείωτο πεδίο πειραμάτων.

 

Last modified on Κυριακη, 22 Ιανουαριου 2012 12:10
arcadia-sports.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος TakisBloemfontein

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 80
  • ΠΑΣ...παντού και πάντα!
    • Προφίλ
Απ: Αστερας Τριπολης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #152 στις: Κυρ 22 Ιαν 2012 13:56 »
Επειδή διαβάζω πολλούς εδώ μέσα "πολύ υπεράνω", μήπως θυμάστε πως σώθηκε πέρυσι αυτή η ομάδα "μοντέλο" που μας "κατατρόπωσε' χτες με 2-1;;;;;;;
Κύριε! Κύριε;
Να το πω εγώ;
Δε σώθηκε! Ολόκληρο Ηρακλή ρίξανε για να μη χαθεί ένα από τα αγαπημένα φιλαράκια
του "μεγάλου κόκκινου"
που έλεγε κι ο Μπέος. Προσπαθήσανε να "φάνε" τον Σπανό, αλλά τους την έσκασε 2 αγ. πριν το τέλος. Περιμένουμε να κολλήσουνε στον ΠΑΣ και να μην επαναλάβουν χειρουργεία;
Ο Αστέρας δεν έκανε μεταγραφές στην αρχή της σεζόν, φοβούμενος τυχόν αποκαλύψεις και για τη δική του γούνα στα περσινά, όπως εκανε κι η Κέρκυρα.
Αυτές ήταν οι ομάδες Γ και Δ που λέγανε οι Πανουτσοκαρπετόπουλοι στα σπορεφέμια ως τον Σεπτέμβριο.
Τώρα που τους καθησυχάσανε, άλλαξαν προπονητές, βελτίωσαν το ρόστερ, καλύψανε κάποιες αδυναμίες και δαγκώνουνε σίδερα.
Οι ομάδες του πάτου ξεκαθαρίζουνε: η Δοξούλα, εμείς, η Κέρκυρα, κι ένα σκαλί πιο πάνω (τουλάχιστον σε φόρμα και ρέντα) Λιβαδειά, Παναιτωλικός, Πανιόνιος.
Life is a bitch,
you've got to take her down
before she starts whining!

Αποσυνδεδεμένος GreGPAS

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 111
    • Προφίλ
Απ: Αστερας Τριπολης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #153 στις: Κυρ 22 Ιαν 2012 14:37 »
Η στιγμή που γίνεται η πάσα:



Μην κάνουμε ότι κάνουν οι άλλοι, δείτε το απλά με την γραμμή που κάνει το γρασίδι, και ο αμυντικός μας και ο σκορερ είναι ακριβώς επάνω (και μην πει κανεις το ποδι του αμυντικου παταει πιο πισω θα ειναι τουλαχιστον για γέλια) άρα μιλάμε για ευθεία.

Ας αφήσουμε αυτή τη φάση έξω απο τις διαμαρτυρίες μας, έγιναν χειρότερα πράγματα...

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 613
    • Προφίλ
Απ: Αστερας Τριπολης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #154 στις: Κυρ 22 Ιαν 2012 14:56 »
Σφαγείο.

Ποιος Χριστοβασιλης,ποια λάθη,ποιες παραλήψεις.
Μιλάμε για διαιτητική Καμόρα.

Αποσυνδεδεμένος kastrinos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 333
    • Προφίλ
Απ: Αστερας Τριπολης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #155 στις: Κυρ 22 Ιαν 2012 14:57 »
τι κανει ο βιλα πιεζει??  %-| η συμμετοχη του ειναι απλα υβρης για ολους τους επιθετικους του ερασιτεχνικου

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.121
    • Προφίλ
Απ: Αστερας Τριπολης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #156 στις: Κυρ 22 Ιαν 2012 14:57 »
GreGPAS, άσε τις φωτογραφίες κι ετοίμασε σε παρακαλώ ένα βίντεο που να δείχνει το πέναλτι που δόθηκε στον Αστέρα Τρίπολης στο Ζωσιμάδες, στον Α γύρο και στο καπάκι βάλε το πέναλτι που δε δόθηκε στο Ζαραδούκα χτες. Μη βάλεις τα άλλα. Μόνο αυτό.

Στους φίλους και σύνταυρους που γράφουν με τη λογική "Τι σου φταίει η διαιτησία αφού δεν έχεις ομάδα;"
απαντώ με πλήρη κατανόηση διότι πολλές φορές είμαι κι εγώ της ίδιας άποψης.
Πολλές ΆΛΛΕΣ φορές, όχι φορές σαν τη χθεσινή.
Απαντώ, λοιπόν, με ερώτηση:
Έστω ότι ο Χριστοβασίλης είχε ενισχύσει την ομάδα, είχαμε 3 παίκτες καλύτερους (στόπερ, επιθετικό, μέσο) και η ομάδα ικανοποιούσε τα δικά σας στάνταρντ.
Θα κερδίσαμε χτες τον Αστέρα Τρίπολης;;;
Εδώ σε θέλω κάβουρα...

Η απάντηση είναι "Φυσικά και δε θα κερδίζαμε, διότι όσες και ότι μεταγραφές κι αν κάνεις, όταν ο αντίπαλος παίζει με 14, δεν έχεις καμιά ελπίδα".

Τα υπόλοιπα είναι "να'χαμε, να λέγαμε" σύνταυροι.
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση.
Η απάντησή μου σε αυτή τη ξεφτίλα:
Παράθεση
Γκολ off side, 3 πέναλτι που δε δόθηκαν, 2 αποβολές που χαρίστηκαν. Συγχαρητήρια στον Αστέρα Τρίπολης για την παραμονή του στη Super League!
Ομάδες της διαπλοκής & της πουστιάς,ο ΠΑΣ θα υπάρχει & θα παίζει μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς όταν εσείς δε θα έχετε ούτε σφραγίδα σωματείου.
:stop:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Αστερας Τριπολης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #157 στις: Κυρ 22 Ιαν 2012 15:08 »
Ξερουμε οτι απο τις αρχες Σεπτεμβρη,οτι για να σωσει την κατηγορια η ομαδα επρεπε ο ΠΑΣ να ειχε φτασει τουλαχιστον τους βαθμους του ΟΦΗ στον πρωτο γυρο,ωστε να γλιτωσουμε τις σφαγες των διαιτητων που γινονται παραδοσιακα στο τελος του πρωταθληματος....Τωρα τρεχτε ποδαρακια μου


Ο ΧΒ προτιμησε να μην σκασει φραγκα στην ομαδα,πιστευοντας πως ανετα θα σωσει την κατηγορια τρομαρα του,με αποτελεσμα να παρουμε για αλλη μια φορα την κατιουσα,και να μην προλαβαινουμε το τρενο και στον αντιποδα εχουμε τις ομαδες της Τριπολης και του ΟΦΗ και της Λειβαδιας που ξεκινησαν προετοιμασια σε χρονο dt,κανοντας ενας αξιολογο ροστερ και ειδικα ο Λεβαδειακος που παιζει συνεχομενα παιχνιδια Κυριακη-Τεταρτη.....


Αρα δικαιολογια δεν υπαρχει serpent



Aυτον εχουμε προεδρο κ ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!!!




Και να θυμησω πως στις χρονιες 2000-01 και το 02-03 ειχαμε τις δεκαπλασιες σφαγιες απο οτι εχουμε φετος,αλλα τουλαχιστον εβλεπες μια ομαδα που προσπαθουσε και μας εκανε υπερηφανους σε ολα τα γηπεδα και ας ειχαμε την σκασιλα που χαναμε.....
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 616
    • Προφίλ
Απ: Αστερας Τριπολης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #158 στις: Κυρ 22 Ιαν 2012 15:29 »
Ρε παιδιά κάνείς δεν είπε οτι έχουμε μπάρτσα γιατί ακοούω και διαβάζω ας είχαμε καλυτερη ομάδα για να νικήσουμε! Ας δούμε λίγο χωρίς νευρα και απογοήτευση το χθεσινό παιχνίδι! Από το 24 μέχρι το 75-80 μια ομάδα ήταν στο γήπεδο και έπαιξε μονότερμα τον αστερίσκο! Από πότε έχουμε να τοπ δούμε αυτό? Ο αστέρας εντος έδρας και ν απροσπαθεί επι 50 λεπτά να κρατήσει το Χ!
Κάποιοι λένα ας μην κοιτάμε την διαιτησία! ΓΙΑΤΙ? Το σκόρ αν το άφηνε ο διαιτητής έπρεπε να είναι 1-3!
Το γκολ του αστέρα οφσαιτ!
και τα δυο πέναλτι που δεν έδωσε (ας μην βάλω του Μιχαήλ)! Γιατί ρε παιδια εμείς να μην το βλέπουμε και αν γίνει αυτό σε καναν άλλο γίνεται χαμός? Ωραία θέλετε να πούμε δεν έχουμε ομάδα? Εντάξει δεν έχουμε! Αλλά αν μια ανύπαρκτη ομάδα έπρεπε να νικήσει χθές εκτός έδρας με 1-3 γιατί να μας το στερήσει?
Η ομάδα θα σωθεί! αρκεί να την αφήσουν και να κουνήσει και το δακτυλάκι του και ο πρόεδρος! Το είπε και ο Αγγελος. ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΣΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ! ΑΝΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΪ?΅Εκτος και αν δεν μπορείς!

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 613
    • Προφίλ
Απ: Αστερας Τριπολης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #159 στις: Κυρ 22 Ιαν 2012 15:30 »
Βρε μπαγασα  ayuto αφου τα χουμε ξαναπεί,τι να κάτσω πάλι να σου λέω.
Εσυ θες να δεις παντού φταίξιμο Χριστοβασιλη,ε οκ δες το.

Εγώ σε αυτήν την λογική δεν μπαίνω όμως.Όταν οι διοικήσεις του ΠΑΣ
ήταν ξεφτιλισμένες εντελώς τότε ήμασταν οι πρώτοι που κράζαμε
για χρονια ολόκληρα πως δεν αξίζουν τέτοιες καταστάσεις στην ομαδα μας.

Ο Χριστοβασιλης είναι μέτριος.Ούτε χειρότερος από αυτό ούτε και
καλύτερος.

Η μετριότητα του Χριστοβασιλη όμως δεν δικαιολογεί την μανία σας.
Ακόμα και η ομαδα των τραγικών λαθών Χριστοβασιλη έχει στο ελληνικό πρωτάθλημα 11
βαθμους ενώ σε οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα θα είχε τουλάχιστον 20.

Κατά συνέπεια,πετυχημένη χρονια.

Ο ΠΑΣ πρέπει να παίζει πάντα στην Β,παρ τε το χαμπάρι.
Για εκεί σε θελουν.

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: Αστερας Τριπολης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #160 στις: Κυρ 22 Ιαν 2012 15:43 »
Παράθεση
Η μετριότητα του Χριστοβασιλη όμως δεν δικαιολογεί την μανία σας.

την ''μανια'' μας που πολυ ευκολα τη βαφτισες ετσι...την δικαιολογει η αναγκη μας για το καλο και το σωστο και οχι για το λιγοτερο λαθος!!
θελεις δε θελεις ειναι ενας αποτυχημενος και η ΜΑΝΙΑ σου να τον υποστηριζεις θα πεσει στο κενο την ωρα που θα σκασει το μπαμ.

απλα υπαρχουν μερικοι ''μαλακες'' που φωναζουν μπας και το γλιτωσουμε!

υγ.καμια σχεση οσα γραφω με οσα γινανε στην Τριπολη.

υγ1.τουλαχιστον δημοτικου η προσεγγιση σου ...σε αλλο πρωταθλημα θα ειχαμε 20 βαθμους αρα ειμαστε καλα!
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 994
    • Προφίλ
Απ: Αστερας Τριπολης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #161 στις: Κυρ 22 Ιαν 2012 15:47 »
Στο συγκεκριμενο ματς υπαρχει διαιτητικη σφαγη κ πολλοι ασχολουνται με τα λαθη της διοικησης(που ειναι πολλα). Οσες καλες προσθηκες κ να υπηρχαν στο χθεσινο ματς το αποτελεσμα δε θα αλλαζε. Αν δε μπορειτε να καταλαβετε οτι δεν εχουν καμια σχεση τα διοικητικα λαθη με το συγκεκριμενο χθεσινο ματς....
  Ορισμενοι λενε οτι ειμαστε τυχεροι γιατι ειχε δοκαρια η Τριπολη κλπ... Εγω το λεω ανικανοτητα κ αστοχια. Με το ζορι καποιοι να βλεπουν τα δικα τους. Οπως ειναι ανικανος ο Βιλα να κανει μια απο τις πολλες ευκαιριες γκολ, οπως ειμαστε ανικανοι κι εμεις σαν ομαδα να παιξουμε με καθαρο μυαλο κ να μην τρωμε γκολ στο 1 κ στο 91, η στο 85 με τον βαζελο, ετσι ηταν ανικανοι κι αυτοι να σκοραρουν. Δηλ να τα καταργησουμε τα δοκαρια κ να βαζουμε πετρες οπως παλια στα χωρια μας. Η να μην παιζουμε μεχρι το 90 απ την αλλη, να παιζουμε μεχρι τα 5 κ μετα να σχολαμε. Οτι να ναι..
  Στο καθαρο αγωνιστικο κοματι οποιος δεν βλεπει οτι η ομαδα παιζει μπαλα στα τελευταια ματς.... δεν.... Ας ασχοληθει με το μπασκετ, με το πολο, με το γκολφ. Θα τους παρει τους βαθμους η ομαδα δε την φοβαμαι στα ματς που ερχονται. Ο Αγγελος κανει δουλεια.
 

Αποσυνδεδεμένος GreGPAS

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 111
    • Προφίλ
Απ: Αστερας Τριπολης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #162 στις: Κυρ 22 Ιαν 2012 15:50 »
GreGPAS, άσε τις φωτογραφίες κι ετοίμασε σε παρακαλώ ένα βίντεο που να δείχνει το πέναλτι που δόθηκε στον Αστέρα Τρίπολης στο Ζωσιμάδες, στον Α γύρο και στο καπάκι βάλε το πέναλτι που δε δόθηκε στο Ζαραδούκα χτες. Μη βάλεις τα άλλα. Μόνο αυτό.

as requested (ας ρικουέστεντ)

Ίδιες ομάδες, ίδιες φάσεις, άλλες αποφάσεις...

Αποσυνδεδεμένος torosblasphemy

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 279
    • Προφίλ
Απ: Αστερας Τριπολης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #163 στις: Κυρ 22 Ιαν 2012 15:52 »
Μπραβο ρε γκρεγκ πασιαμ.........


Ρε παιδια εχει βγαλει μια καλη ανακοινωση η παε απτο πρωι  κ  δεν την εχει σχολιασει κανεις...οχι οτι θελω να υποστηριξω τ διοικηση   αλλα   πρωτη φορα διαβαζω τοσο καυστικη ανακοινωση,δ ξερω ποιος την συνεταξε ,  αλλα  επιτελους βλεπουμε κ μια αντιδραση απτην παε...το τελειωμα της ολα τα λεφτα....

α τωρα ειδα οτι ειναι ανεβασμενη αλλου..

πιστευω ομως οτι θαπρεπε να μπει εδω , μιας κ εχει να κανει με το ματς
...Μέχρι Την Άκρη Του Κόσμου Ταξίδεψα...

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.846
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: Αστερας Τριπολης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #164 στις: Κυρ 22 Ιαν 2012 15:56 »
Είχαν φτάσει άτομα στα Γιάννενα να επιθυμούν ήττες, για να φύγει ο Ντεμόλ.
Εύχομαι να μη γίνει το ίδιο, με τη σκέψη να φεύγει ο Χριστοβασίλης.

Η ομάδα με το λειψό ρόστερ συν τις τιμωρίες, στα πρώτα λεπτά βρισκόταν αλλού, όχι σίγουρα στο γήπεδο.
Τα διόρθωσε ο Αγγελος, ισορροπήσαμε, αναλάβαμε πρωτοβουλία, δεν καταφέραμε την ανατροπή, γυρίσαμε πίσω προς το φινάλε, φάγαμε ένα κρύο γκολ, πέταξε ο βαθμός.

Λειψό ρόστερ: Τεράστιες οι ευθύνες, τις έχουμε αναλύσει με την ελπίδα κάποτε να γίνουμε έργω και όχι λόγω σοφότεροι.
Το κακό είναι ότι ουσιαστική ενίσχυση που περιμέναμε το Γενάρη καθυστερεί αν ποτέ πραγματοποιηθεί.

Τιμωρίες: Δεν κατάλαβα, γιατί με δεδομένη την απουσία Κώτσιου και δεδομένες εξ αυτής τις αλχημείες στην άμυνα, εξέτισε και ο ΝτεΒικ στο συγκεκριμένο παιχνίδι...

Εκτός τόπου πρώτα λεπτά: Ενδεκάδα δοκιμαστική κατ' ανάγκη παρατάχθηκε, έ μάλλον φυσιολογικά κάποιος κρίκος δεν θα απέδιδε. Διορθώθηκε το κακό γρήγορα, αλλά με ένα γκολ ήδη στη πλάτη.

Χάσαμε ευκαιρίες, ισοφαρίσαμε, όμως δεν είχαμε το σθένος και τα εργαλεία να το γυρίσουμε, αν και κυριαρχήσαμε στο χόρτο.

Σημείο αναφοράς η αποβολή του, δικαίως εκραγέντα προπονητή μας. Σαν να γύρισε ένα κουμπί και ο πολύ καλός ΠΑΣ του δεύτερου, αναίτια, παρέδωσε πνεύμα και γύρισε πίσω, κάνοντας εύκολα λάθη και δεχόμενος με τα χέρια κάτω το δεύτερο γκολ.
Δείχνει η αλλαγή της ομάδας, πόσο ανάγκη έχει τις φωνές του Αγγελου. Και φυσικό είναι, όταν οι μισοί παίζουν την ανάγκη φιλοτιμία ποιούμενοι, σε θέσεις άγνωστες, θέλουν την αγριοφωνάρα του σε κάθε λάθος βήμα που πα να κάνουν.
Νομίζω ότι περισσότερο κι από τον (κακό) στυλιάρ-α (στον τάχα τ), η αποβολή Αναστασιάδη έγειρε τη πλάστιγγα προς την άλλη μεριά.
Χθες ήμασταν σχεδόν έτοιμοι να κερδίσουμε για πρώτη φορά και τη διαιτησία.
Αν συγκρατιόταν ο Αγγελος, ΔΕΝ (τουλάχιστον) χάναμε.

Στυλιάρας; Καθόλου επιστημονικό και τελείως άγαρμπο στεγνό καθάρισμα.
Αγρινιώτης, μας σφάζει με γαύρο, το επαναλμβάνει με Τροπολιτσά και στα πελέ μ αν τον στείλουν πλέον σπίτι τ, χέσκα. Απ τς από πάνω πιό προσιτός στόχος μας είναι ο αγρίνιος (προσεχής μας αντίπαλος) και σε ματς ζωτικής σημασίας μας βάνουν τον Στυλιάρα και κάνουμε το μουγγό όλη τη βδομάδα. Μέχρι και ο Κολέ είχε βγάλει ανακοίνωση το πάλαι τότε πριν ένα ματς με τη Καλαμάτα έξω, για να τους προλάβει (και τους είχε προλάβει για το συγκεκριμένο παιχνίδι τουλάχιστον).
Για να λέμε τα σύκα σύκα το πρώτο γκολ δεν είναι οφσάιτ. Αλλά το πέναλτι στον Ζάρα, στο 1-0 το σκορ και στον Γεωργίου, στο 1-1 είναι μαρς. Για του Αλέξη δεν παίρνω θέση, είχα κλείσει τα πάντα από τα νεύρα μου. Ειδικά του Ζάρα ήταν εξόφθαλμο ρε φίλε, γιατί μπορείς να ισχυριστείς ότι του Γεωργίου ήταν δύσκολη φάση.
Η κεφαλιά δοκάρι, είναι ως μη γενόμενη, μια και ξεκινάει με καταφανές οφ σάιτ που δεν δίνει ο επόπτης στο κέντρο. Γι' αυτό έχω την άποψη, ότι και οφσάιτ να ήταν ο άλλος στο γκολ, πάλι δεν θα το σήκωνε το σημαιάκι τ ο τύπος.

Χάσαμε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι λόγω κοράκων. Με ένα πιο αξιόμαχο ρόστερ δεν θα το χάναμε, ή ίσως θα τς δυσκολεύαμε περισσότερο τη δουλειά, αλλά χθες ακόμη κι έτσι χάσαμε από τον στυλιάρα.

Καλά έκανε η διοίκηση κι έβγαλε ανακοίνωση, αν και (καλά έκανε λέω) συντακτικά πες, εκφραστικά πες, ότι επιτηδευμένη μ φάνηκε πες, δεν μ' άρεσε, αλλά απ' το ντιπ κι ολότελα...
Κακώς δεν είχε βγάλει για το πέναλτι στο τηγάνι, κακώς δεν έκανε παράσταση μόλις ανακοινώθηκε στυλιάρας.

Ενισχύστε την ομάδα ΧΘΕΣ ρε, ΧΘΕΣ. Η παρτίδα με τον Αγγελο σώζεται ακόμη. Σας δείχνει ο άνθρωπος ότι ακόμη κι έτσι το παλεύει, μην τον αφήνετε μαναχό τ και μην επαφίεστε στην αγάπη που του δείχνουμε, δεν θα βρείτε άλλοθι σ' αυτή. Ενίσχυση ΧΘΕΣ.

Ξαναβάζω την αρχή του πρώτου γκολ για σπάσιμο στον Γιώργη κυρίως, αλλά και γιατί δεν έχουμε ανάγκη να ανακαλύπτουμε αδικία σε μία φάση, ενώ υπήρχαν άλλες που δεν χρειάζεται ούτε ριπλέι.
Ο Πάντος Πάντως το έχει ξανακάνει, ενώ τραβιέται σωστά, στην τρέλα του να μη χάσει τον παίχτη του, τον ακολουθεί άμεσα, καλύπτοντας άλλον (ους) στην απέναντι μεριά.
Η φωτό με τη γραμμή του γερμανού μας απαχπάν, είναι 2-3-4 κλικς πριν τη πάσα, δείτε τη τη στιγμή της πάσας.

Δεν βαριέσαι, όσο ΠΑΣ, ελπίζω.

ΕΝΤΙΤ
M την έχει βαρέσει το επίπεδο π δείχνουν οι παίχτες μας ΜΗ διαμαρυτρόμενοι σε οποιόδηποτε σφύριγμα! Πηγαίντε τον και ψίχα καροτσάκι δεν είναι κακό, μη σκύβετε το κεφάλι με τη μία.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 22 Ιαν 2012 16:23 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Αστερας Τριπολης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #165 στις: Κυρ 22 Ιαν 2012 16:03 »
Eπειδη αναφερεται πως αν ειχε κανει μεταγραφες σωστες παλι το ιδιο θα ηταν το αποτελεσμα το χθεσινο,εγω θα διαφωνησω


Δεν γινεται ρε παιδια να χανεται η μπαλα συνεχεια στην περιοχη του αμυντικου χαφ,δεν γινεταιιιιιιιιιιι...Πρεπει να μετρησα πανω απο 10 τραγικες  λαθος πασες,το τελευταιο μισαωρο...Αμα ειχαμε εναν σωστο μεταγραφικο αποκτημα η μπαλα θα προσπαθουσε να βγει μπροστα κ οχι με το παραμικρο να κανουμε παιδαριωδες λαθη και να δινουμε πατηματα στους Αστερες ωστε να βαλουν το γκολ.


Αρα και με σφαξιμο διαιτησιας αυτη η δηθεν ομαδα θα μπορουσε να τσιμπησει ανετα τον βαθμο της ισοπαλιας
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Αστερας Τριπολης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #166 στις: Κυρ 22 Ιαν 2012 16:23 »
τα εγκλήματα του στυλιάρα δεν μπορούν να καλύψουν τα εγκλήματα του χβ.Έτσι απλά.Στον δεύτερο γύρο ξέρουμε τι γίνεται.Στον πρώτο μαζεύεις τους βαθμούς.Αλλά πρέπει να έχεις ομάδα.Να έχεις λίγο ποιότητα μέσα.Έχεις;Ακόμα και τώρα για αυτό φωνάζουμε.Βάλε μέσα λίγο ποιότητα μπας και το σώσουμε.Αλλά που;Λέτε όλοι κοντά στην ομάδα και στήριξη κτλ.Ο κόσμος την έχει υπερστηρίξει την ομάδα και θα συνεχίσει να το κάνει.Η διοίκηση πότε στήριξε την ομάδα;Ότι βλέπουμε είναι αποτέλεσμα της διοίκησης.Άντε να πάμε στο γήπεδο να φωνάξουμε να κάνουμε.Τι θα αλλάξει;Θα αποκτήσει ποιότητα η ομάδα;Η ποιότητα αγοράζεται και συνήθως ακριβά.Εκτός αν βρεις λαβράκια.Αλλά για να βρεις λαβράκια πρέπει να έχεις σκάουτερ.Έχεις;Λέτε για σκάουτερ.Ποιοι είναι αυτοί οι σκάουτερ στον ΠΑΣ;Έχουν όνομα;Εκτός από τον Βαγγέλη και κανά συνεργάτη του προπονητή που βλέπει τους αντιπάλους ξέρετε κανέναν σκάουτερ;Αυτός ο Ράγιος 2 ματς σε έκανε γιογιο.Να μην πω για Σολάκη.Και έχεις έναν Αναστασιάδη (ή ένα Ντεμόλ) να προσπαθεί με τα ψέματα να φτιάξει ομάδα.Ε πως θα γίνει;Και μετά να του φορτώνουμε κακές συνήθειες και κακές πορείες.Άντε την Κυριακή να ξελαριγγιαστούμε να πάρουμε το ματς...Η κυρά διοίκηση πότε θα "ξελαριγγιαστεί" για να γίνει ομάδα;Υπάρχουν απαιτήσεις από τον κόσμο γι αυτό γκρινιάζει.Είσαι Γιάννενα και όχι η κάθε τραχανοπλαγιά.

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: Αστερας Τριπολης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #167 στις: Κυρ 22 Ιαν 2012 16:44 »
Διάφορες απόψεις κ λογικό αφού ο  καθένας μας το βλέπει με την δική του λογική.Η διοίκηση ηταν κ είναι πέρα βρέχει-η ομάδα μας δεν έχει συγκεντρώσει όσους βαθμούς θα έπρεπε κ θα θέλαμε-υπάρχει ενδεχόμενο να πέσουμε.Και για όλα αυτά τι θέλετε να κάνουμε να την αφήσουμε κ την τιμωρήσουμε μην πηγαίνοντας στο γήπεδο?Όλα είναι στραβά κ η ψυχολογία μηδέν κ των παικτών κ η δική μας αλλά τι πρέπει να γίνει δηλαδή?Χθες ο αγώνας ήταν διπλό άλλοι ήταν οι παράγοντες που μας το στέρησαν κ δεν ήταν το αγωνιστικό ωπρόσωπο της ομάδας μας.Υπήρξε ένας χάνδακας που ότι κ να κάναμε χθές δεν κερδίζαμε εκεί-ο τύπος είναι κομπλεξικός,χειρότερος κ απο τον Τεροβίτσα.Δεν έχουμε πάντως επιλογές,ακολουθούμε την ομάδα κ την στηρίζουμε ως το τέλος
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 22 Ιαν 2012 17:14 από ΘΟΔΩΡΗΣ »
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Αστερας Τριπολης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #168 στις: Κυρ 22 Ιαν 2012 17:31 »
Η φάση Μιχαήλ
styliaras - PAS 2-1
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.057
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
Απ: Αστερας Τριπολης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #169 στις: Κυρ 22 Ιαν 2012 17:38 »
Ας ειμαστε ρεαλιστες...οσο οι αποφασεις για τα παιχνιδια θα παιρνονται πριν απο τα παιχνιδια για τα παιχνιδια δεν μπορουμε να συζηταμε για παραμονες uefa κτλ...το ποδοσφαιρο ειναι ενα αθλημα που πρεπει να παιζοντε μονο με τους παιχτες χωρις διαιτητικα δεκανικια...δεν υπαρχει ισονομια,υπαρχει καποιο οργανο θεσμικο που να σε προστατευει απο διαιτητικες "κλικες"...απο παραγοντικες "κλικες"...δεν περιμενω τιποτα απο εδω και περα...δεν μπορει να μας προστατεψει κανεις...ακομα και τα καναλια γαργαρα(θα μου πεις κανουν αλλα και αλλα γαργαρα αυτοι οι"κατευθυντες σκεψεις".Η ομαδα αξιζε την νικη,εγω την ειδα να νικαει...και ας λενε οτι θελουν...ο θεσμος του διαιτητη ειναι να προστατευει το παιχνιδι και οχι να το κατευθυνει...βλεπουμε ενα σαθρο πρωταθλημα και την ομαδα μας με βαριδια στην θαλλασσα με 8 bofor...οσο και να θελω να εχω ελπιδες οτι θα σωθουμε οτι θα κερδισει η δικαιοσυνη κτλ οσο αισιοδοξοι και να ειμαστε εγω ξερω ενα:στα θριλερ τα καλα δεν νικαει το καλο και ο καλος στο τελος πεθαινει...
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Αστερας Τριπολης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #170 στις: Κυρ 22 Ιαν 2012 18:53 »
Για την φαση του Μιχαήλ (Τακλιν στην Καρωτιδα) να ρωτήσω
Θα δινόταν φαουλ αν ηταν ανάποδα δηλ ο Μιχαήλ εδιωχνε και ο επιθετικός προσπαθουσε να βαλει γκολ με το ποδι?

Απλά πραγματα.
Στον αγυριστο κε στυλιαρα, ευχομαι να γυρισεις σπιτι και να βρεις τις παντοφλες σου ζεστες,   :P :P :P :P που λεει κι ο Χρήστος.
Νικη με τα καπνά ρε!!! :mono:

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Αστερας Τριπολης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #171 στις: Κυρ 22 Ιαν 2012 19:53 »
Εν συντομια (οπως τις καταλαβα) οι διαπιστωσεις ειναι οι εξης:

- Ο ΠΑΣ εχει ελλειψεις στο ροστερ ΑΛΛΑ αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να το σφαζει το καθε κορακι σαν το χθεσινο.

- Ο ΠΑΣ σφαχτηκε χθες και επρεπε να παρει την νικη ΑΛΛΑ εχουμε ελλιπες ροστερ.

Η ιδια αληθεια διαφορετικα διατυπωμενη...

Αφου δεν μπορει ο προεδρος να "προστατευσει" την ομαδα απο διατησια, το μονο που της μενει ειναι να την ενδυναμωσει ΑΜΕΣΑ, να νικαμε και τα κορακια.

Ο ΠΑΣ ηταν αισθητα βελτιωμενος, ο Αγγελος κανει δουλεια.

Νικη παση θυσια με το Αγρινιο, αν νικησουμε ελπιζουμε εαν οχι το παραμυθι τελειωνει μαλλον οριστικα...
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Αστερας Τριπολης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #172 στις: Κυρ 22 Ιαν 2012 20:29 »
-Ας διαχωρίσουμε
την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΣ
-που είναι δεν είναι αρεστή σε κανέναν μας-

...με τις διαιτητικές σφαγές που μας έχουν κόψει βαθμούς
ΑΣΧΕΤΑ με το αν ο ΠΑΣ
παίζει χάλια ή όχι...

-Έζησε ο ΠΑΣ μια σφαγή στο Άργος κάποτε
έζησε άλλη μία σφαγή, ξανά εκεί, χτές...

-Κρατάω τεφτέρι πλέον
η αδικία ειναι ασταμάτητη...

--------------------------------------------------------------------

-Ο ΠΑΣ λοιπόν
στερήθηκε απο τον κόρακα ΣΤΥΛΙΑΡΑ
τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.


-Αν και παικτικά,
η ομάδα, μάς έκανε για άλλη μια φορά
και χτυπάγαμε τα κεφάλια μας στα τραπέζια ...

...η ...''ποιότητα'' του αντιπάλου ήταν τέτοια
που χρειάστηκε τον Στυλιάρα
για να γλυτώσει
τα 3 πέναλτι στα οποία υπέπεσε
και τα οφσάιντ που δεν δόθηκαν...

-Αν παίζαμε όπως με βάζελο (0-1) ή ΠΑΟΚ (2-2)
η χτεσινή (σφαγειο)-σκασίλα
θα ήταν πολύ μεγαλύτερη...
--------------------------------------------------------

ΥΓ -Αμυδρό το φώς
ο Αναστασιάδης το βλέπει
και προσπαθεί να μη το χάσει....

-Κι ας μονολογεί
''δεν γίνονται αυτα τα πράγματα...''
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: Αστερας Τριπολης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #173 στις: Κυρ 22 Ιαν 2012 20:53 »
Δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι αγρινιωτης και δεν ειναι τυχαιο που μας εσφαξαν ολα εχουν την σημασια τους. Τον Πας τον παιζει η διαιτησια σε ολα τα παιχνιδια μεσα εξω 80-20 . τι να πουμε τωρα δν φταιει σα αυτο κανενας χριστοβασιλης κτλ. Εισαι στην απεξω απλα πραγματα, δεν εισαι ουτε αγρινιο να σε παιζουν σε ολα τα παιχνιδια εδω και χρονια και να ανεβαινεις κατηγοριες με ψευτιες , ολοι ξερουμε τι παιζετε , τι να πουμε ειμαστε το μικρό ψάρι , ο ΠΑΣ πρεπει να πεσει κατηγορια τέρμα.
και φυσικα εχουμε ελλειψεις αλλα αλλο το ενα και αλλο το αλλο
Αγρινιο ξερετε τι σημαινει !!!!

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 613
    • Προφίλ
Απ: Αστερας Τριπολης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #174 στις: Κυρ 22 Ιαν 2012 21:07 »
Παράθεση
την ''μανια'' μας που πολυ ευκολα τη βαφτισες ετσι...την δικαιολογει η αναγκη μας για το καλο και το σωστο και οχι για το λιγοτερο λαθος!!
θελεις δε θελεις ειναι ενας αποτυχημενος και η ΜΑΝΙΑ σου να τον υποστηριζεις θα πεσει στο κενο την ωρα που θα σκασει το μπαμ.

Τα παίρνω,γ αυτό.

Μου κόβει χαρζιλικακι. ;)