ααα κερκιδα!! Ναι.. χμμ...μην ξυνεις πληγες Τασο.
Η χρονια τελειωνει σχεδον και η οπαδικη μας παρουσια με εξαιρεση το Χαριλαου, το εντος του Εργοτελη αντε και το εκτος στη Ξανθη, ηταν χειροτερες απο οτι περιμενα.
Συνθηματα? Μικτη Κυπρου.. ολα κλεμενα. Και επειδη ειπες για φοφηδες Τασο μεχρι και οι τσατσοι + γιδεμποροι μας κοροιδευουν.. που καταντησαμε. Ακομα και ο μικρος
πανιωνακος που αριθμητικα ειναι μια τριχουλα απο τα πελεδια μας εχει ποιοτικοτερη κερκιδα.
Ατμοσφαιρα στο γηπεδο? σαν να ειμαστε σε παιδικο πρωταθλημα.
σημαιες πλακατ? μονο οι λιγοι του πεταλου.
ατομα με οπαδικη συμπεριφορα? μετρημενα.
Δε μου αρεσει να αναφερομαι σε εξωγηπεδικα σκηνικα γιατι δε με ενδιαφερουν, αλλα και εκει που πηγαμε να το παιξουμε μαγκες τον φαγαμε για τα καλα.
συμμετοχη σε συνδεσμους? Αντε στα Γιαννενα να δικαιολογησω αρκετους, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι οι ΠΑΣολεδες της Αθηνας και Θεσσαλονικης δεν στηριζουν τους συνδεσμους της ομαδας τους που ειναι σε αυτες τις πολεις. Βεβαια οταν χρειαζονται εισιτηριο πρωτοι πρωτοι στην λιστα, μετα πουθενα αφαντοι.
Συγκρινεται λιγο το γηπεδο φετος, με το γηπεδο του 2003 οταν ημασταν παλι Α. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΚΕΤΗ ηταν τοτε το γηπεδο. Τωρα?...ασ'το. Να πινετε καφεδες για να μη σας παρει ο υπνος.
παμε και στα θετικα:
Eνα θετικο που ειδα φετος ειναι οτι πααααρα πολλα πιτσιρικια στα Γιαννενα εγιναν ΠΑΣ. Ειδικα η Κιαφα και το Βελισσαριο εδωσαν πολλα. Μπραβο στη νεολαια μας, μονο αυτοι μας κανουν περηφανους.
Επισης αλλο ενα θετικο (βρε ενα ενα μου 'ρχονται
) ειναι οτι σε ολη την πολη βλεπεις παντου ΠΑΣ και οχι ΠΑΟ οπως πριν απο μερικα χρονια και αυτο λιγο πολυ ξερουμε ολοι ποιοι το αλλαξαν και θα το κρατησουν.
Και τελος ειδα ατομα απο Πρεβεζα (μεγαλο respect) Ηγουμενιτσα Αρτα να γινονται ΠΑΣ και ειναι αρκετοι!!! ΔΕΝ το περιμενα ποτε οτι θα επεκταθουμε και εκτος Ιωαννινων. Φανταστειτε με εναν τιτλο τι εχει να γινει στην Ηπειρο. ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
Οσοι με ξερουν θα γνωριζουν οτι ειμαι ενα απο τα ατομα που ασχολουνται πολυ με κερκιδα και δεν ειμαι ενας απο αυτους που κρινουν απο forum/facebook/κτλ χωρις να συμμετεχουν. Αυτα για να μην παρεξηγουμαστε.
Ας ασχοληθουμε αν ο Ελε εχει μεγαλο προβλημα στην μεσουλα του η αν ο Αρας ηπιε 2 η 3 ποτα οταν τον εκαναν τσακωτο. Βεβαια οταν φαγαμε τσαπου απο τη Λειβαδια ειδα 50 ατομα μονο στο αεροδρομιο και 10πλασια ποστ στα φορουμ και φυσικα στο facebook, απο ατομα που μενουν Γιαννενα αλλα... αλλα τι? αδικαιολογητοι.
Siatroγκρινιας
ΜΟΝΟ ΠΑΣ