Θεμα της εκπομπης:Βια στα γηπεδα,Πολιτικες ομαδες μεσα στα γηπεδα,Νεοναζι στα γηπεδα κ.α.
Μια εκπομπη που αμεσως καταλαβαινες πως θα κυλισει μιας και οι παρεβρισκομενοι κατα το μεγαλυτερο μερος τους ηταν ασχετοι περι του οπαδικου κινηματος οχι μονο στη χωρα μας αλλα και στο εξωτερικο(το αστειο ειναι οτι μερικοι ηταν ασχετοι και με το ποδοσφαιρο,μαλιστα ενας αθλητικος δημοσιογραφος που γραφει σε πολυ γνωστη εφημεριδα αποκαλουσε τον Μεσι ως Μεισι...σιγα μην ειναι και Μειχεμ)...
Δημοσιογραφοι 3-4
Δικηγοροι 2-3
Ποδοσφαιριστες 3(εκ τον οποιον ο ενας ηταν ο συμπαθης σε ολους Ογκουνσοτο)
2 παραγωντες(Γιδοπουλος-Μητροπουλος)
4 νεοι που δηλωναν οπαδοι-φιλαθλοι αλλα οχι συνδεσμητες.2 ΑΕΚτζηδες 1 ΠΑΟ 1 ΟΣΦΠ(ο οποιος μιλησε ωραια σε γενικες γραμμες)
2 συνδεσμητες ενας της ΑΕΚ(μεγαλος σε ηλικια 60) και ενας του ΟΦΗ(του συνδεσμου Αθηνων(!))
Απο την αρχη φανηκε οτι η εκπομπη και οι παρεβρισκομενοι θα ταυτιζαν οπαδους-χουλιγκαν,θα προσπαθουσαν να παρουσιασουν το φαινομενο ως κατι που φυτρωσε παραξενα μεσα στην κατα τα αλλα χαρουμενη και ηρεμη κοιωνια μας,θα προσπαθουσαν καπιοι να βγαλουν απεξω τους προεδρους(χαρακτηριστικο ο κ.Λουκανιδης ειπε πως ηταν σιγουρος πως ο κ.Πατερας δεν περιθαλπτει τους χουλιγκαν του Παναθηναικου....ολοι αγνοι στο Παναθηναικο τελικα),θα πεταγαν και καμια μ!@#ια για τα στημενα κτλ.
Γελιοτητες του Τσακ Νορις εεε Μακη,που ανεφερε σε βιντεο τους ιερολοχιτες του Αρη ως νεοναζιστες....αμεση παρεμβαση του προεδρου των ιερολοχιτων οπου με νευρα απαιτουσε απο τον μακη να ξαναδειξει το βιντεο και να του πει με τι στοιχεια το ελεγε αυτο...ο μακης καταλαβαινει το λαθος και για να μη φανει αρχιζει και του λεει αλλανταλα...μετα βαζει τη Κιμ να βρει φωτο απο ιερολοχιτες με σβαστικες(και βρισκει οντως μιας και η ιστορια τους ειναι ασχημη,δε ξερω ομως για τωρα) και τις εδειχνε λεγωντας :"ετσι για μη λετε"... Χιμα οπως καταλαβαινετε ολα...
αναφορες για ΝΟΠΟ και ΤΟΦΑ...
αναφορες για την πολιτικη στην Ιταλια(βλ. Lazzio-Livorno,Di Canio-Luccarelli)
η κλασικη πιπιλα τι ωραια που ειναι στην Αγγλια(ξερετε μεσα Παναγιες και απεξω μαχαιριες,μεταφερω δηλαδη το προβλημα στο διπλα τετραγωνο και ειμαι οκ)
μιλαμε οι τυποι ασχετοι....λεγανε βλεποντας αυτα που γινονται στα κορνερ...αυτα δε γινονται εξω...να θυμισω τι γινοτανε οταν πηγαινε να εκτελεση κορνερ ο Φιγκο στο Καμπ Νου οταν ηταν στην Ρεαλ??? 100.000 κοσμος να φωναζει πουτ@#$ γιε Πορτογαλε και αλλα πολλα????
τεσπα υποθηκαν πολλα αλλα δε μπορεις να λυσεις ενα θεμα μεσω μιας εκπομπης και χωρις κι ολας να συμετεχουν κυριως οι ανθρωποι που εμπλεκονται σε αυτο!!!
ατακες που εμειναν:
Ογκουνσοτο:"Οταν ηρθα Ελλαδα μου φανηκε ιδια με την Αφρικη(αναφερομενος στο ποδοσφαιρο)"
->>- "Εγω ειμαι Κρητικος,ειμαι απο τα Ανωγεια"
τυπος στο πανελ:"δε παω γηπεδο οχι για τη βια,αλλα γιατι δε παιζεται ωραιο ποδοσφαιρο"
ο δημοσιογραφος που δεν ηξερε να πει τον Μεσι: " οι οπαδοι ειναι η καταρα της κοινωνιας"
αρα οι περισσοτεροι καλα κανατε και δεν το ειδατε...με υπογλωσια ημουνα με αυτα που ακουγα σε γενικες γραμμες!!