Και μερικά αξιοσημείωτα - αξιοπερίεργα από μένα που δε γράψατε, αλλά σίγουρα σας παραξένεψαν:
- Το ματς δεν έπρεπε να ξεκινήσει. Ο Κηπουρός φοράει κίτρινη φανέλα, ίδια με αυτή των παικτών του αγρινίου. Ο διαιτητής έπρεπε να πει στον παίκτη να αλλάξει τη φανέλα πριν τη σέντρα. Σφαγή του αγρινίου!
- Έντονο κλίμα αμφισβήτησης στην κερκίδα και πολλά νεύρα μέχρι το γκολ, γελαστές φάτσες έντονη ικανοποίηση και σαλιαρίσματα μετά. Εντελώς αντίθετα συναισθήματα από τον κόσμο.
- 4 μήνες χωρίς νίκη και με μια νίκη
έφερες το πρωτάθλημα στα μέτρα σου σχετικά με το στόχο που έχεις θέσει από την αρχή. Αξιοπερίεργο.
- Στις χειρότερες εμφανίσεις μας φέτος, ή έχουμε κερδίσει (κέρκυρα, αγρίνιο), ή παραλίγο να κλέψουμε το ματς στο τέλος (αρης, οφη).
- Πόσο κόσμο είχε χθες? Ας πούμε περίπου 3000 (ίσως κ λίγο under). Το ματς χθες ήταν ζωής κ θανάτου, σε κλασσική ποδοσφαιρική μέρα και ώρα. Πέρσι στη Β εθνική πόσο κόσμο είχε αυτό το ματς, να σας θυμίσω? Over 5000 παγουράδες + 250 παναιτωλικούς = περίπου 5500 (ίσως και λίγο παραπάνω) σε εργάσιμη μέρα.
Διπλάσιοι στη Β από τη σκουπρολίγκ, παρόλο που πέρσι ο κόσμος ήταν 100 φορές πιο ξενερωμένος.
- Ποιος να το πίστευε στην αρχή του πρωταθλήματος ότι θα κάνει αλλαγή τον άμπαλο το Βίλα στον Μπακαγιόκο και ο πρώτος θα πάρει το ματς?
Γι αυτό αποφάσισα να μην ξανακάνω καμία κριση για παίχτες-συστήματα, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Τέλος
-
«Είστε οι καλύτεροι πεάτες, ρε χωριάτες, ρε χωριάτες» Παριζιάνοι μουυυυ!
Α ωρέ φευγάτε σκούπρα. Την είδατε παριζιάνοι μου φαίνεται. Ξιουπαρμένα. Απέχω. Θα είμαι για πάντα αμετανόητο ντατσκανάρι.
ΥΓ1.
Προσοχή! Δε σωθήκαμε ακόμα, αλλά θα σωθούμε. Ε ωρε δε μπέφτουμε λέμεεεε. Πόσο καιρό έχω που σας το λέω? Μη φοβάστε κόντρα με αγρίνιο-κέρκυρα. Μακάρι να μείνουν αυτοί οι 2 να τους έχουμε και του χρόνου.
Προσοχή, η δράμα έχει ανέβει πολύ και θα κάνει κηδείες. Θετικό που παίζουμε Μάρτιο, όπου μάλλον θα έχει πέσει και μαθηματικά.
Πανιώνιος, Εργοτέλης δε σώθηκαν ακόμα. Για δείτε πρόγραμμα που έχουνε. Είναι στο +8 από μας τώρα, αλλά με 2 ματς λιγότερα, με πολύ δυσκολότερο πρόγραμμα και με μεταξύ μας αγώνα να εκρεμεί.
ΥΓ2.
Μόνο μια απορία έχω για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πόσο ξύλο θα φάει ακόμα αυτός ο καψερός ο Λίλα…
ΥΓ3.
Κάτι τελευταίο τώρα θα σας πω, ο Βίλα θα σκοράρει μες την Κέρκυρα δυο γκολ..