Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

3-0
14 (27.5%)
2-0
8 (15.7%)
1-0
5 (9.8%)
3-1
8 (15.7%)
2-1
5 (9.8%)
0-0
2 (3.9%)
1-1
4 (7.8%)
0-1
1 (2%)
1-2
1 (2%)
άλλο ?
3 (5.9%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 51

Η ψηφοφορία έληξε: Σαβ 28 Ιαν 2012 22:40

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός  (Αναγνώστηκε 36450 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #150 στις: Δευ 30 Ιαν 2012 14:04 »
pasgiannina.gr
Παράθεση
Ήταν το 70΄ της χθεσινής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, όπου ο Εμιλιάνο Βίλα με ένα ξερό σουτ μέσα από την περιοχή,

κατάφερε να ξεκλειδώσει την αμυντική γραμμή του Παναιτωλικού και να δώσει ύστερα από τρεις μήνες την νίκη στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για το πρωτάθλημα της Super League.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ο οποίος έψαχνε εδώ και αρκετές αγωνιστικές το γκολ άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο κ. Αναστασιάδης και με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις που πραγματοποιεί εξαργυρώνει με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει ο Μακεδόνας τεχνικός.

Ο Βίλα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ για την χθεσινή νίκη του ΠΑΣ κόντρα στον Παναιτωλικό, ωστόσο έσπευσε να τονίσει ότι δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός, αφού υπάρχουν ακόμα αρκετοί «τελικοί» προκειμένου η ομάδα να πετύχει τον πολυπόθητο στόχο της.

Επίσης ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο τέρμα που σημείωσε, αλλά και στην προσεχή αναμέτρηση με αντίπαλο την ομάδα της Κέρκυρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εμιλιάνο Βίλα στο pasgiannina.gr

Για τους τρεις βαθμούς που πήρε η ομάδα κόντρα στον Παναιτωλικό:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την νίκη που πήραμε την οποία χρειαζόμασταν εδώ και πάρα πολύ καιρό προκειμένου να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις. Ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς  που μας δίνουν άλλη ώθηση για την συνέχεια.

Υπάρχει φυσικά ικανοποίηση για την νίκη, ωστόσο δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα αφού το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και την δουλειά που κάνουμε προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Ήταν απλά μια σημαντική νίκη. Πρέπει να δείχνουμε σε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα τον ίδιο ζήλο και την ίδια αποφασιστικότητα».

Για το γκολ που σημείωσε στο χθεσινό παιχνίδι:

«Ήταν ένα πολύ ωραίο συναίσθημα αφού και στα προηγούμενα παιχνίδια είχα την ευκαιρία να σκοράρω, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Χθες η τύχη μου χαμογέλασε και κατ΄ επέκταση σε όλη την ομάδα αφού πήραμε την νίκη. Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το τέρμα, αλλά δεν με ενδιαφέρει εμένα αυτό. Το μόνο που με νοιάζει είναι η ομάδα να πηγαίνει καλά και να παίρνει σε κάθε παιχνίδι όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς».

Για την επερχόμενη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Κέρκυρα:

«Η Κέρκυρα είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Είναι μια αναμέτρηση αρκετά δύσκολη, ωστόσο δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Έχουμε ποιότητα και μπορούμε να φύγουμε με ένα καλό αποτέλεσμα από την έδρα τους, αρκεί να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί από την αρχή του αγώνα».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #151 στις: Δευ 30 Ιαν 2012 15:16 »
Δηλώσεις Τζενάμο, Γκόλια, συνέντευξη τύπου

PAS - Panaitolikos 1-0 synentey3i typou
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #152 στις: Δευ 30 Ιαν 2012 16:02 »
Oπως εγραψε κ ενας τυπας στο gazzeta


"H Παναγια η μεγαλοχαρη εθεαθει στο Zωσιμαδες στο 70 λεπτο του παιχνιδιου" :P


Επιτελους μετα απο 3 μηνες και βαλε ,μια βδομαδα θα μας παει καλα και θα συνελθουμε μετα απο καμποσες κατραπακιες......


Ολοι απο δω και μπρος πρεπει να στηριξουμε την ομαδα με τους οποιους ποδοσφαιριστες εχουμε απομεινει,ωστε να πετυχουμε τον πολυποθητο σκοπο μας,ανεξαρτητα το τι θα γινει τον Μαιο με τα διοικητικα!!!


Η ομαδα αυτη παιδια δεν ειναι για θεαματικο ποδοσφαιρο και το γνωριζουμε ολοι,για αυτο ας ζηταμε νικη εστω 0.0001 γκολ οπως ευστοχα αναφερε και ο sellos και απο του χρονου βλεπουμε



Εντυπωσεις:



1)Ο Vila στο αγωνα με τον αστερα στην Τριπολη,ηταν σκασμενος που δεν πετυχαινε το γκολ και αυτο το εδειχνε μετα απο καθε ευκαιρια που εχανε,αλλα τουλαχιστον σε σχεση με κατι αλλους οτι δειχνει σεβασμο  στην ομαδα στην οποια αγωνιζεται αλλα και στους οπαδους μας δινοντας μας ενα χειροκροτημα στο τελος του καθε παιχνιδιου....Ενταξει το παλικαρακι εχει προβλημα στο γκολ αλλα δεν παυει να τρεχει αδιακοπταb και να ματωνει την φανελα...Ας ελπισουμε οτι εσπασε η γκινια του,και να συνεχισει ετσι.........Στο VILAμποχα(αγρινιο) ακομα τριβουν :)


2)O ετερος Αλβανος Lila φαινεται οτι ειναι απο τους λιγους που κατεχουν το τοπι,ιδιαιτερα τσαμπουκας κ με πολυ καλο σουτ....ισως πρεπει ομως να μην παρασυρεται τοσο πολυ απο το παθος του γιατι απο τις πολλες καρτες κ τους τραυματισμους τον εχουμε χασει σε πολλα ματς του πρωταθληματος

3)Φαινεται οτι ολοι παιχτες κανανε σαν λυσσασμενη για την νικη,και επιτελους την πηραμε κατι που θα ανορθωσει την ψυχολογια τους για τα επομενα ματςαλλα και την δικια μας


4)Η ομαδα με Γεωργιου-Σκουφαλη-Vila γινεται πιο γρηγορη και ταυτοχρονα οχι τοσο προβλεψιμη οσο με μπακα



5)Καλο ειναι να το βουλωσουν επιτελους οι ψευτοδημοσιογραφοι και να μην δημιουργουν απο το πουθενα θεμα!!!Ας αφησουν ενα προπονητη να αγιασει ;)...............νισαφι ρε μαγκες επιτελους!!!Ας γινουμε για μια φορα ενα

 
6)ΑΓΓΕΛΕ ΓΑΜΗΣΕΤΑ ΟΛΑ




p.s:Xριστοβαλη φυγε,για να μην ξεχνιομαστε :)

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #153 στις: Δευ 30 Ιαν 2012 18:27 »
ΟΚ δεν παίξαμε καλά όπως με ΜΠαοκ και με ΠΑΟ εδώ, ούτε καν όπως με Τρίπολη εκτός. ΟΜΩΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ 3ΠΟΝΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. Και στην τελική αυτό μετράει. Τη σωτηρία την δίνουνε οι βαθμοί. Οι καλές εμφανίσεις είναι για την .... Eurovison!!!!
Oι πανηγυρισμοί στο γκολ από τους παίκτες είναι η καλύτερη απάντηση σε όσα έγιναν στο δείπνο μεσοβδόμαδα.
Ο Αναστασιάδης έχει πλάνο και το τηρεί. Είτε μας αρέσει, είτε όχι. Δεν βγήκε να πει στον ΧΒ θέλω 5 παικταράδες και θα σώσω την ομάδα. Παλεύει με αυτούς που έχει, αλλάζοντάς τους και θέσεις, διώχνει τους αδιάφορους (Ζαϊρί και πιθανώς Μπάκα), κρατάει την πειθαρχία (Κεϊτά) και όπως είπε θα βάλει τάξη στα μπουρδελοαποδυτήρια, που είναι έτσι από εποχής Οτσαλάν!!!! Παίρνει στροφές στον πάγκο και χτες άλλαξε τους απαράδεκτους κατ΄εμένα στο 1ο ημίχρονο Μπάκα και Σκούφαλη. Ο Βίλα καλός ή κακός, Αλβανός ξεαλβανός το βαλε χτες. Τα έχασε στα προηγούμενα χτες το κόλλησε. Ετσι είναι η μπάλα. Και ο Γεωργίου έχασε το άχαστο, θα τον κρεμάσουμε μήπως;;;
Τουλάχιστον οι παίκτες δείχνουν τα το παλεύουν, και μακάρι να συνεχίσουν έτσι. Οι επόμενες αγωνιστικές, αρχής γενομένης με τα παγανέλια, είναι πολύ καθοριστικές.

ΥΓ1. Για τον Παναιτωλικό δεν χρειάζεται να πω τίποτε. Και η Β' εθνική πολύ τους είναι. Ελπίζω να κρατήσουν μια βδομάδα ακόμα τον Τενε(κε)
ΥΓ2. Ο Ατρόμητος άρχισε τις ομορφιές!!!! Να δούμε την Κυριακή στα αγρίνια τι λέει το  ..... μενού!!!!!!!!
ΥΓ3. Μην ασχολείστε με τους χομπίστες και τις στημένες ερωτήσεις στον κόουτς!!!



Αποσυνδεδεμένος tauri_7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 531
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #154 στις: Δευ 30 Ιαν 2012 19:43 »
Το βίντεο της συνέντευξης αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα σχετικά με το αν κατηγόρησε ή όχι τον κόσμο ο Αναστασιάδης. Προφανώς και ΔΕΝ τον κατηγόρησε και αυτό που παρατήρησε είναι 100% σωστό.
Απο κει και πέρα ο άνθρωπος τα είπε όλα και κάθε μέρα βλέπουμε ποια είναι η διαφορά του προπονητή με τον "προπονητή". Ο άνθρωπος έχει παραστάσεις απο ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, Ηρακλή κτλ όπου εκεί ο πόλεμος απο τα διάφορα "τρωκτικά" και τους δημοσιογράφους και τις εφημερίδες είναι πολύ σκληρός, σχεδόν ανελέητος. Τα θκά μας τα χωριατάκια εδώ τα 'χει για οδοντόκρεμα ο Αναστασιάδης και πολύ γουστάρω που τα αντιμετωπίζει έτσι απαξιωτικά όπως τους αξίζει διότι δεν είναι καν δημοσιογράφοι αλλά πεινάλες χομπίστες!!! Πραγματικά ρε Άγγελε ακόμη ζω με την απορία, τι είδους όραμα είδες και αποφάσισες σε αυτήν την συγκυρία να έρθεις σε αυτήν την ομάδα με όλα αυτά που συνέβαιναν και συμβαίνουν ακόμη;;; Ελπίζω να αντέξεις μέχρι τέλος και τον Μαϊο να σου σφίξουμε το χέρι!!!

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.514
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #155 στις: Δευ 30 Ιαν 2012 20:03 »
Οι δημοσιογραφάρες όμως πάνε να του φορτώσουν τη ρετσινιά με τον κόσμο...αλλά πλέον δε μασάμε λαμόγια.
Είμαι περίεργος να δω αν θα το κάνουν και κάποιοι σε βραδυνή εκπομπή...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #156 στις: Δευ 30 Ιαν 2012 20:43 »
Καλη σχετικα εμφανιση! Βελτιωμενη ομαδα, ο Αγγελος προσπαθει αλλα θελει βοηθεια με μεταγραφες!

Ακομα καλυτεροι οι βαθμοι βοηθανε αγωνιστικα και ψυχολογικα!

Τωρα παμε για θετικο αποτελεσμα στην Κερκυρα, να εχουμε απο κατω σιγουρα τα παγανελια!

Δεν μας αποπροσανατολιζει η ηττα: η ομαδα βρισκεται ακομα σε δυσμενη βαθμολογικα θεση, θελει μεταγραφες, στηριξη στον κοουτς σε ολα τα επιπεδα, στηριξη απο τον κοσμο! 

 
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 502
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #157 στις: Τετ 01 Φεβ 2012 12:46 »
Εκτός από προπονητή δεν έχουμε τίποτα άλλο...ακόμη και οι φίλαθλοι δεν έχουν εγωισμό καθόλου...σε ένα παιχνίδι που είναι σαν να μην έγινε, από αγωνιστικής πλευράς, έχουμε-έχετε να θυμόμαστε τους πανηγυρισμούς των παιχτών στο γκολ σαν μικρά παιδιά...λες και βάλαμε γκολ σε τελικό κυπέλλου...εν μέρη δικαιολογείτε λόγω μεγάλης πίεσης...οι απαιτήσεις από την ομάδα μας και τους ποδοσφαιριστές της έχουν πέσει στο Ναδίρ...χαιρόμαστε και ικανοποιούμαστε βλέποντάς τους απλά να τρέχουν και να πανηγυρίζουν όλοι μαζί...κερδίσαμε από τύχη και έλλειψη επαγγελματισμού των αντιπάλων ποδοσφαιριστών...δεν πρόκειται να παραδεχτώ πως χάρηκα για την νίκη γιατί πέρα από τους 3 βαθμούς δεν άλλαξε τίποτα...η ψυχολογία των αποδυτηρίων χαρακτηρίζεται κυκλοθυμική...

ΥΓ:ο Βίλα έκανε τον σταυρό του μετά το γκολ...δηλαδή μάλλον είναι βόρειο Ηπειρώτης...
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #158 στις: Τετ 01 Φεβ 2012 13:18 »
Δεν παίξαμε μπαλάρα απλά κ τα αγρίνια μας έδειξαν ότι δεν έχουν κ κάτι το ιδιαίτερο σαν ομάδα,είχαμε να κερδίσουμε 4 μήνες κ λογικό να το χαρούμε όλοι κ οι φίλαθλοι λ οι παίκτες.Όχι ότι καταφέραμε κάτι απλά αυτή η νίκη μας δίνει το δικαίωμα της ελπίδας.Αν δεν χαιρόμαστε κ με τις νίκες της ομάδας μας τότε τι να πω.Ήταν λογικό να ήταν τελικός κ το ξέραμε πρίν το παιχνίδι αυτό κ όλα τα παιχνίδια θα είναι σαν τελικοί ως το τέλος.Χάσαμε πολλούς βαθμούς απο ατυχία κ ήταν ακιρός να πάρουμε κ κάτι απο τον παράγοντα τύχη.Συσπείρωση λοιπόν μήπως κ τα καταφέρουμε.
Μην γκρινιάζουμε κ με τις νίκες τώρα  :pas:
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος nakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.142
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #159 στις: Τετ 01 Φεβ 2012 13:28 »
απο βδομαδα που θα γινουμε μπαρτσα , θα χαιρομαστε αμα κερδαμε απο 5-0 και πανω! οτναναι %-|

Αποσυνδεδεμένος jimakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.675
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #160 στις: Τετ 01 Φεβ 2012 14:10 »
Το σίγουρο είναι ότι ο ΓύΠΑΣ είναι ΠΑΣαντιπολίτευση και αμολάει κοτρονίτσες (σωστές εν μέρει) για νάχμε να 'σχολούμαστε!
Λοιπόν ΓύΠΑΣ εσύ πλησιάζεις μόνο πτώματα, ο ΠΑΣ δεν είναι κι ούτε θα γίνει πτώμα. Πέτα γι' αλλού λοιπόν! 8)
Όσο για τον Βίλα, το είδα κι εγώ, έκανε τον σταυρό του αλλά έχω την εντύπωσ' ότι τον έκανε αλά Βατικάνα (καθολικά), καθότι υπάρχουν πολλοί καθολικοί λόγω Ιταλίας στν Αλβανία...
Αν το πρόσεξε κανένας άλλος ας καταθέσει την μαρτυρία του.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 01 Φεβ 2012 14:36 από jimakos »
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος Siciliano

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 135
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #161 στις: Δευ 06 Φεβ 2012 19:54 »


http://www.gazzetta.gr/super-league/article/item/263931-ehoume-lao-den-ehoume-daneikous


Αλήθεια, ποιος είναι ο Βαγγέλης και ποια ομάδα της Δυτικής Ελλάδας έβαλε στο στόχαστρο; (Goalnews, 31/1/12, στήλη ‘‘Κακίες’’).

Ρε τα καπνά τα αδικημένα.....Πετάνε και σποντίτσες..
  Οπου ΠΑΣ μην ξεχνάς  SOLO PAS

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 613
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #162 στις: Δευ 06 Φεβ 2012 22:09 »
Τον Μαρινακη εννοούν πάντως.

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #163 στις: Τρι 07 Φεβ 2012 09:36 »
ειπα και γω ;)
Τοση δοξα πια ο Βαγγέλης που τον μαθαν στο Αγρίνιο??? :P :P :P