Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

3-0
14 (27.5%)
2-0
8 (15.7%)
1-0
5 (9.8%)
3-1
8 (15.7%)
2-1
5 (9.8%)
0-0
2 (3.9%)
1-1
4 (7.8%)
0-1
1 (2%)
1-2
1 (2%)
άλλο ?
3 (5.9%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 51

Η ψηφοφορία έληξε: Σαβ 28 Ιαν 2012 22:40

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός  (Αναγνώστηκε 36459 φορές)

Αποσυνδεδεμένος microsurfer

  • Global Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Μηνύματα: 207
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #100 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 17:39 »
Χωρίς μεγάλη εμφάνιση ένα τρίποντο-καταλύτης για το άγχος μας! Άμα δεηθεί και ο πρόεδρος να ενισχύσει την ομάδα τότε έχουμε πολύ καλές πιθανότητες παραμονής!

Διπλό στην Κέρκυρα!!! :pas: :pas: :pas: :pas: :pas:

Αποσυνδεδεμένος paslooza

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 235
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #101 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 17:39 »
Ήταν όσο έπρεπε να χαμογελάσει το χειλάκι μας..

Ο Δεβικέντιος όντως, ο λίιιιιιιιιιγο περισσότερο ξεχωρίσας αλλά με διαστήματα ανεβοκατεβάσματος της απόδοσής του..

Μου άρεσε πολύ που στο τέλος οι παίχτες έγιναν μια γροθιά με το σύνθημα ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.. Ο Μπάκα των ονοματιών του και στα αποδυτήρια  >:( .

Τα αγρίνια τίποτα, μπροει η χειρότερη ομάδα εδώ μέσα. Δεν κινδυνέψαμε. Ανασταλτικός παράγοντας η καρατιά και κόκκινη του Σιόντη που τους αποτελείωσε.



Πάρτε το χαμπάρι η ομάδα με αυτούς θα πορευθεί ως το τέλος.. Αυτοί λοιπόν ας προσπαθήσουν να ματώσουν αυτήν την χοντροπέτσικη φανέλα με τον ΠΕΛΕΔΑΤΟ ΤΑΥΡΟ και ο κόσμος θα τους στηρίξει και θα τους αγκαλιάσει. Ας μη ξεχνάμε δεν φταίνε που εκτίθενται λόγω ελλιπούς ροστερ και αναγκαστικά άλλαντάλων θέσεις στο σχήμα. Προσπάθεια από τα παιδιά και εμείς από κοντά.. Και στήριξη στον Άγγελο!!!!


Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.051
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #102 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 18:01 »
μια ζωή προκλητικοί...αλλά καλά να πάθουν....σε κέρασε και ο βίλα ανύπαρκτε...πάλι βιντεάκι θα γίνεις στο youtoube (μην ρωτάς τι είναι αυτό). Σπουδαία νίκη αλλά έχουμε μπροστά μας γολγοθά και τα προβλήματα παραμένουν γνωστά.

Αποσυνδεδεμένος yazid

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.172
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #103 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 18:16 »
2,5 ευκαιρίες - 1 γκολ.Αγχωτικό παιχνίδι,απαραίτητη η νίκη.Απέναντι στη χειρότερη ομάδα που έχω δει τα τελευταία χρόνια.Αν θυμάμαι καλά η τελευταία ομάδα που δεν είχε κάνει ούτε ένα σουτ προς την εστία μας ήταν η Λαμία το 2005.Το καλό είναι ότι έδειξαν ψυχή και δεν επέτρεψαν στους αστείους καν να σκεφτούν ότι μπορούν να ισοφαρίσουν.Σε αυτό βέβαια βοήθησαν και οι παναιτωλικοί με τα απίστευτα καραγκιοζιλίκια που έκαναν μετά το γκολ και πείσμωσαν περισσότερο τους δικούς μας.

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.057
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #104 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 18:18 »
και τον καμάρα ξυρισαμε και το τεμάχιο μπήκε με τον βίλα(επιτέλους ρε τρελε το έβαλες)...αν και έπρεπε να κεράσουμε και γιαννιωτικο τον τζεναμο που έκανε τσαμπουκάδες στον φωταρο αφού τον σκισαμε με το γκολακι...ένα μεγάλο μπράβο στους ΠΑΙΧΤΕΣ μας...τα γρανάζια ξεκίνησαν να δουλεύουν...ο άλλος ο άχρηστος ο ενζεκελε πως τον λένε έπρεπε να αποβληθεί...μπάλα παίζουμε όχι Κουν φου....όσο για τον μπακα...να πάει να κουρεψει κάνα γκαζόν...αδιάφορος μισθοφορος...τροχονομε πάρε πουλο καλύτερα με βίλα παρά με τις τσακπινιες σου...οποίος δεν αγαπάει την ομάδα δρόμο....τόσα χρόνια και δαγκώνει το χέρι που τον ταΐζει...ας πάει παρέα με τον Ζαΐρη...κάπνα και το πρώτο το ματσάκι διπλό ήταν...ακύρωσαν τα κοράκια το γκολ του μπεσσερραρου...διπλό στα παγανελια...αυτός ο ΠΑΣ ΔΕΝ ΠΈΦΤΕΙ...
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #105 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 18:30 »
Τι πορνη που ειναι η μπάλα.
Οταν παιζουμε μπαλαρα, χανουμε,  κι οταν ειμαστε μετριοι, κερδιζουμε!!
Μετριοι ως κακοι σημερα, πονεσαν τα ματάκια μας. Βεβαια αν το εβαζε ο Γεωργίου στο 5 θα βλεπαμε αλλο ματς.
Το εχασε, και ηρθαν οι μνημες του Παναθηναικού. (Χανουμε τα αχαστα).

Απαράδεκτα τουριστες ο Μπακα (διωξτον, οπως και σε οποιον δεν του αρέσει) και ο Σκούφαλης.
Επισης πολυ κακός στις μεταβιβάσεις ο Λιλα.
Ντε βινσέντι σε ρολο 6αρι - 8αριου πολυ καλός (στην μετριότητά μας). θα μαθει ελπιζω από τον Αγγελο. ;)
Πολυ καλος κι ο Πατσα σήμερα.
 
Κοκκινη στο χτυπημα στον Βιλα καθως ηταν νεκρος χρόνος. Ειχε σφυριξει ο κορακας.
Δικαιη κοκκινη και η καρατια στην καρωτιδα του γενίτσαρου Σιόντη. Δειχνει πως χασαμε στην Τριπολη καθως η ιδια φαση στον Μιχαήλ περασε απαρατήρητη. >:(

Θελουμε νεους να τρεχοουν, εμπιστευόμαστε τον κοουτς.

Απαραδεκτοι οι Αγρινιώτες. Γκρινιαζαν στον διαιτητη γιατι δεν τους αφησε με 9? Ή γιατι στο Αγρινιο κερδισαμε 3-1 και εγραψε 2-2?.
Αλλα αν εχεις συνηθησει να σε σπρωχνουν ενοχλει το 60 (υπερ τους) -40 που τους επαιξε σημερα.
Αι στην μαμα σας να κλαψετε τωρα. Πελάτες.

Την αλλη εβδομάδα εχουμε τους αλλους πελάτες.
Ελπιζω να παρει κανεναν σημερα αυριο (θεωρω οτι περιμενε αυτο το ματς να δει τι θα κανει ο προεδρας), και να παμε στην Κερκυρα για νίκη.
Ετσι πως εγινε η δουλεια τα ματς με παγανελια, Δοξα και λειβαδεια ειναι τελικοί.

Ο Τενεκες εφυγε ή θα μεινει να ολοκληρωσει την δουλεια?  :P :P :P :P


Αποσυνδεδεμένος Pirata

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 93
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #106 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 18:33 »
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! :P
 Γέλασε το χειλάκι μας λίγο μια Κυριακή,οχι τόσο για την εμφάνιση, όσο για το τρίποντο και την σημασία του.
 Τα καπνά χαλαρά ο πιο τραγικός αντίπαλος που πέρασε απο δω τα τελευταία χρόνια. Καθυστερήσεις απο το 1' και μηδέν σουτ. Αν δούμε και το πρόγραμμα που έχουν στην συνέχεια είναι βασικότατοι υποψήφιοι για φούντο.
Μιας και η ποιότητα δεν περισεύει πάμε με ψυχή για την συνέχεια! :pas: :pas: :pas:
MVP: Κώτσιος

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.090
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #107 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 18:38 »
Με καλυψε ο Pirata MVP Κωτσιος απο το πρωτο λεπτο ειχε διαθεση μαζι με Σκουφαλη και Ζαραδουκα

Συντευξη τυπ.:

Παράθεση
Ευχαριστημένος από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο προπονητής του ΠΑΣ, Άγγελος Αναστασιάδης που σχολίασε δηκτικά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για το εσωτερικό της ομάδας ενώ δήλωσε αισιόδοξος ότι ο ΠΑΣ θα χαμογελάσει στο τέλος αφού τον "τον Μάιο όλα θα είναι ωραία".

Αναλυτικά οι δηλώσεις Αναστασιάδη ήταν:

"Έγινε ένα παιχνίδι όπου στο πρώτο ημίχρονο για 15 με 20 λεπτά ο ΠΑΣ ήταν καλός. Μετά είχαμε κάποια προβλήματα που εντοπίστηκαν. Δεν κινδυνέψαμε, αλλά εκτός από τη φάση του Γεωργίου στο πρώτο ημίχρονο δεν φτάναμε στην εστία του αντιπάλου με αξιώσεις γιατί κάναμε κακές πάσες. Δεν βοηθάει το γήπεδο που είναι τροχοπέδη για την ομάδα μας που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Στην επανάληψη παίξαμε  καλά, αναγκάσαμε τον αντίπαλο να κάνει πολλά λάθη και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλο γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά για τη δουλειά που κάνουν και την προσπάθεια που καταβάλλουν. Κάνουν προσπάθεια να κάνουν νέα πράγματα τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Ο κόσμος δεν έχει υπομονή και με τις πρώτες λάθος πάσες αρχίζει και φωνάζει, κάνοντας πιο δύσκολο το έργο των παικτών. Οι παίκτες τρέχουν και είναι άδικο αυτό που γίνεται από τον κόσμο. Να ενισχύσουν την ομάδα μέχρι τη λήξη. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση και το αποτέλεσμα. Τον Μάιο όλα θα είναι ωραία".

Σε ερώτηση σχετικά  με κάποια αρνητικά δημοσιεύματα για τον ίδιο και την ομάδα, δήλωσε: "Μετά το ματς με τον Άρη είπα ότι όταν αρχίσουν να μας βρίζουν θα γυρίσει και το κουμπί. Πολλοί έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους από την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά".

Για την κατάσταση στα αποδυτήρια και αν υπάρχουν προβλήματα, ανέφερε: "Είμαι 59 χρονών και ποτέ δεν είχα πιο δύσκολο έργο στην καριέρα από ότι στα Γιάννενα. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι πρωτόγνωρο, αλλά γι’ αυτό ήρθα. Τα αποδυτήρια με μένα θα είναι εκκλησία και είναι εκκλησία. Το ότι προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν καταστάσεις, τα προσπερνώ. Ασχολούμαι μόνο με την ομάδα και όχι με δημοσιεύματα ή τι είπε ο καθένας. Έχω πάρα πολύ δουλειά να κάνω με τα παιδιά. Τα προβλήματα είναι μεγάλα, αλλά η προσπάθεια που γίνεται ξεπερνά τα όρια. Αν εννοείτε για το τραπέζι, ποτέ δεν είχαν μάθει να μαζεύονται όλοι μαζί. Θα μαζεύονται όλοι από εδώ και πέρα, γιατί το θέλουν οι ίδιοι και όχι γιατί το επιβάλει κανείς. Έβαλε η Παναγία το χεράκι της για να αλλάξουν αυτά τα πράγματα στα αποδυτήρια. Την ευχαριστώ από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Ερωτηθείς να σχολιάσει τη διαιτησία, σχολίασε: «Ζήτησα συγγνώμη από τους παίκτες γι’ αυτό που έγινε στην Τρίπολη. Ήταν λάθος μου. Ήμουν αρνητικός πρωταγωνιστής σ’ αυτό το θέμα. Δεν ξανασχολούμαι με τη διαιτησία».

Για το αν θα γίνει κάποια μεταγραφή, τόνισε: «Το πρόβλημα δεν  είναι ποιος ποδοσφαιριστής θα έρθει, αλλά πως θα μαζέψουμε τους δικούς μας παίκτες που έχουν πολλά να δώσουν. Θα ήταν εύκολο να πω θέλω μεταγραφές όπως λένε σε όλα τα καφενεία».

Για το αν η αλλαγή του Μπακαγιόκο έγινε από θέμα τακτικής ή αν υπήρξε πρόβλημα τραυματισμού, ανέφερε: «Η αλλαγή του Μπακαγιόκο έγινε από θέμα τακτικής. Πάντα είναι θέμα τακτικής οι αλλεγές. Άλλωστε όταν είναι τραυματισμός, το βλέπετε».

Κυρ Μπαμπης :

Παράθεση
"Ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί πόλυ γρήγορα από όσους το παρακολούθησαν καθώς δεν ήταν ιδιαίτερα ποιοτικό και σε αυτό ευθύνεται το γήπεδο που δυσκόλεψε τα παιδιά ακόμα και να σταθούν όρθια. Το παιχνίδι δεν είχε φάσεις και πήγαινε στο 0-0. Όσο ήμασταν 11 εναντίον 11, εμείς είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά η αποβολή του ποδοσφαιριστή μας, χάλασε τις ισορροπίες. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ για τη νίκη. Δυστυχώς για μας είναι το έκτο παιχνίδι που τελειώνουμε με παίχτη λιγότερο.

Σε ερώτηση σχετικά με το πόσο επηρέασε η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, σχολίασε: "Από την κατάσταση του γηπέδου δυσκολεύτηκαν και οι δυο ομάδες. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε κάποιες ασίστ αλλά μας δυσκόλευε το γήπεδο".

Σχετικά με τα δημοσιεύματα περί απομάκρυνσης του, δήλωσε: "Δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό. Δεν νομίζω ότι έχει τεθεί τέτοιο θέμα".

Σχετικά με τη διαιτησία ο προπονητής του Παναιτωλικού, τόνισε: "Είναι ολοφάνερο ότι ο Παναιτωλικός είναι μια από τις πιο αδικημένες ομάδες της Super League.

Για το ρίσκο της χρησιμοποίησης Ονουάτσι λίγες μόλις μέρες μετά την απόκτησή του, είπε: "Δεν αποτέλεσε ρίσκο καθώς είχαμε μιλήσει με τον Μπένι και ένιωθε έτοιμος να βοηθήσει. Με την πάροδο των αγώνων θα βοηθήσει σίγουρα πιο πολύ".

Διπλη χαρα για εμενα:
Διπλο της Σαλκε και παμε για πρωταθλημα. FC Koln 1-4 Schalke 04 28-01-12 FULL HIGHLIGHTS HD...

και σημερα Ασσος η Γιαννεναρα
18η αγων.: ΠΑΣ-Παναιτωλικός 1-0 (το γκολ)

ΟΛΟΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 29 Ιαν 2012 18:57 από vagge-lakis-buffon »
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.051
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #108 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 18:41 »
άμα παίζεται έτσι σαν κριάρια όπως στο ερασιτεχνικό λογικό είναι να τρώτε κόκκινες.

Αποσυνδεδεμένος SirBak

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 707
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #109 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 18:43 »
Παντως επειδη αναφερθηκε καποιος στον Σκουφαλη ,οτι ειναι τουριστας,να πω οτι με αυτο το παιδι δεν ξερω τι να σκεφτω...Απτη μια ,ανεβαζει την ομαδα,κανει ατελειωτα χιλιομετρα,φτανει την μπαλα λιγο πριν γινει η σεντρα.....και απτην αλλη ,κανει κατι μαλακιες που χαλανε την επιθετικη προσπαθεια μας,κατι ηλιθια τακουνακια,κατι ανεγκεφαλες προσπαθειες που καταληγουν σε αντιπαλα ποδια........Τι να πω????

Ο Μπακα....οντως αδιαφορος........Δεν προσεφερε επιθετικα...Αλλα μην ξεχναμε οτι δεν εχει και βοηθειες.....Κανενας δεν κατεβαινε να παρει μπαλα....

Και ο Ντεβινσεντι εκανε μεγαλες μαλακιες (πουληματα) αλλα σε γενικες γραμμες μας βοηθησε αρκετα...

Ρε παιδια....Αφου μπορειτε να τους χωσετε αλλο ενα γιατι παιδευετε την μπαλα?

Ρε παιδια.....Μην  πατε συνεχεια την μπαλα στο κεντρο της αμυνας......Εκει ειναι το προβλημα μας....Διωξτε τη με ''ΚΑΟΥΜΠΙΟΥ'' που λεγαμε στη γειτονια μας παλια....


Αποσυνδεδεμένος yazid

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.172
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #110 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 18:45 »
Στάνταρ κόκκινη στο εκτός φάσης χτύπημα του ετζενγκουέλε.Η αγκωνιά του 19 στο Μιχαήλ τι ήταν?Και το χειρότερο είναι οτι ο Σπάθας το είδε και αρκέστηκε να κάνει ένα νόημα του στυλ ''μην τον χτυπάς''.
Βέβαια το 19 (παλαιολόγος) ήταν ο καλύτερος παίκτης μας. Πάρτι έκαναν
Βάντερσον και Ζαραδούκας από την πλευρά του.


Όσο για τον τεννέ, μάλλον θα πρέπει να ευγνωμονεί τους διατητές που ΜΟΝΟ 6 φορές τελείωσε με παίκτη λιγότερο.Έτσι όπως παίζουν το ότι έχουν μόνο 6 κόκκινες, είναι σκάνδαλο.

Το πόσο σοβαρή ομάδα έχει χτίσει ο μεγάλος αυτός προπονητής φαίνεται από το γεγονός ότι οι παίκτες του μετά το γκολ ''ζητούσαν'' την κόκκινη κάρτα.Εντελώς καφενείο.


« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 29 Ιαν 2012 18:49 από yazid »

Αποσυνδεδεμένος apnea73

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.605
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #111 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 18:48 »
Με τον Αναστασιάδη προπονήτη ο Ντεβινσ έχει μετακινηθεί σε ρόλο οργανωτή. Και κατά την γνώμη μου τα πάεθ πολύ καλά. Σχεδόν ολες οι μπάλες απο αυτόν περνάνε...Πρέπει να τους στηρίξουμε τους παίκτες μας...Θα κάνουν και λάθη (όπως κάνουν πολλά..) Αμα έχουν και εμας απο πάνω στο γήπεδο να τους βρίζουμε..θα κάνουν περισσότερα...
....

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 531
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #112 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 18:55 »
Πολύ κακό ματς, πονέσαν τα ματάκια μας πάλι σήμερα. Ευτυχώς κερδίσαμε μπας και πάρουμε λίγο τα πάνω μας όσον αφορά την ψυχολογία η οποία ήταν στο ναδίρ. Δεν ξέρω αν δεν είχε γίνει η αποβολή του Σιόντη αν θα παίρναμε το ματς (χλωμό), όπως δεν ξέρω αν έσπαγε ο διάολος το ποδάρι του και τρώγαμε γκολ πως θα το βγάζαμε (πιο χλωμό δεν γίνεται). Τέλος πάντων κερδίσαμε έτσι όπως κερδίσαμε έναν επίσης κακό αντίπαλο. Η ομάδα δεν βλέπετε, μεταγραφές δεν πρόκειτε να γίνουν, κάποιοι δείχνουν να το παλεύουν και να προσπαθούν και κάποιοι πετάνε χαρταετό!!! Μακάρι να κάνουμε κάτι καλό στην Κέρκυρα, τότε θα πολλαπλασιαστεί η αξία της σημερινής νίκης. Αλλά ο ΠΑΣ πάντοτε σε τέτοια κομβικά ματς ήταν απών, οπότε δεν ελπίζω οτι θα αλλάξει αυτό φέτος με τα χίλια μύρια προβλήματα που τον ταλανίζουν.

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.090
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος Pirata

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 93
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #114 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 19:09 »
Γκόλ και τα σκλήκια στο 88', 2-1
Όμορφααααααα 8)

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #115 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 20:07 »
καλά ο Τεννες δεν ντρέπεται με αυτά που λέει ,αδικημένα τα αγρίμια , τι ειναι αυτά που λέει που τους παίζει η διαιτησία σε όλα τα ματς 80-20  υπέρ τους,
Σήμερα έπρεπε με 9 παίκτες να παίζει και για μενα παίζει χειρότερα απο εμάς εδώ και καιρό αλλα με την διαιτησία μια ζωή υπέρ τους ειναι απο πάνω μας. Αν και δεν πεφτουν παίζουν το απο το χειρότερο ποδόσφαιρο.
Εμείς ο ΘΕΟΣ να μας βοηθήσει

Αποσυνδεδεμένος christos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.726
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #116 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 20:11 »
Παρά το μεθύσι της σημερινής νίκης επί τηε χειρότερης ομάδας που πέρασε από τα Γιάννενα την τελευταία 10ετία , θα γίνω μάλλον λίγο δυσάρεστος ...
1. Κερδίσαμε αποκλειστικά λόγω τύχης και μαλακίας του Σιόντη.Εάν δεν υπήρχε η αποβολή δεν θα βάζαμε γκολ ούτε σε 3 μέρες,απέναντι στην πρώτη ομάδα μετά από χρόνια που δεν έκανε ούτε μια σοβαρή φάση στους Ζωσιμάδες !
2. Από την στιγμή που κάποιοι σύντροφοι βρίζουν τον Μπάκα(!!!) φαίνεται ότι πετυχαίνει απόλυτα το σχέδιο Διοίκησης και Προπονητή...Ακούς εκεί το κωλόπαιδο , να μην πάρει την μπάλα από το κέντρο,να περάσει 4-5 αντιπάλους και να βάλει γκολ ? Ο αχάριστος! Πληρωμένος είναι !Βοήθειες από τα χαφ έχει !Σε κάθε ματς παίρνει 10 πάσες πάρε-βάλε !Στήριξη από τον Προπονητή έχει ! Τι άλλο θέλει ???
3.Τραγικό κοουτσάρισμα από Αναστασιάδη ο οποίος αγγίζει ήδη τα όρια της γραφικότητας.Απλά λόγω ανυπαρξίας τηε Διοίκησης έχουν κρεμαστεί όλοι πάνω του και βρίσκουν καταπληκτική την κάθε πα...ριά που κάνει ! Μέχρι και το ότι είναι βραχνιασμένος σχολίασε θετικά κάποιος Σύντροφος...
4.Η κατάντια μας με φορ τον Βίλα συνεχίζεται ...Αλλά και αλλαγή στην θέση του Μπάκα?Αμ΄η άλλη αλλαγή του Μιχαήλ ??? Σε ποια θέση τον έβαλε ο γκουρού 'Αγγελος?
5. Τουλάχιστον αρχίζει να φαίνεται η εμπιστοσύνη του κόουτς στον Ντάσιο! Αλλαγή καθυστέρησης στο 92!!!!!!!!!

Πάντως η τύχη μας χρωστά ακόμη 3-4 βαθμούς !

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.116
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #117 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 20:21 »
Δοξα το θεο νικη!..Επιτελους ο θεος μας λυπηθηκε και μας εδωσε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ νικη,ομως δεν παιξαμε καλα αλλα η 3 βαθμοι μετρανε και τιποτα αλλο..Στο τελος παρατηρησα ολοι οι παιχτες ενα κουβαρι στο γηπεδο με γελια και χαρες ομως καποιος εσκυψε το κεφαλι και εφυγε για τα αποδυτηρια,γιατι φιλε μου Μπακαγιοκο? μηπως εχεις καποιο προβλημα που εγινες αλλαγη? μεχρι και ο Ανδραλας που τον εφαγε το κρυο στον παγκο χαιροτανε με τους υπολοιπους!.Οποτε Μπακα μη τα κανεις τα πραγματα χειροτερα και αν δεν θελεις ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ!..Βεντετες και Παπαριες αλλου..

υγ.Παμε Κερκυρα να παρουμε το ματς και να τελειωνουμε.
υγ2.Σωπα ρε προπονηταρα που εβαλες βασικο απο την αρχη τον Ονουατσι,μας τρομαξες,γι'αυτο θα εισαι μια ζωη ενας προπονητακος Β'εθνικης!!!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.816
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #118 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 20:25 »
Αγγελε μα το Θεο
κανονιστε εκει με τον προεδρο και βρειτε οτι δικαιολογια θελετε
για την ανυπαρξια της ομαδας

ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΗΣΥΧΟ
ΟΤΑΝ ΣΕΡΝΕΣΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ

ΒΑΡΕΘΗΚΑ
να βλεπω τον Σκουφαλη
να βλεπω τον Λιλα να γυρναει ολες τις πασες πισω
τον ντεβιτσεντι να κανει τριπλες στον εαυτο του
τον βαντερσον να μη βγαζει μια σεντρα με τη μια
να παιζω με μνονο εναν επιθετικο στο ροστερ
και αυτος να ειναι αδιαφορος
να παιζω με μονο ενα σεντερ μπακ στο ροστερ και αυτος να ειναι ο Κωτσιος
να περιμενω απο τον Βιλα στα 10 τετατετ να βαλει το ενα

ψαξτε αλλου τους φταιχτες
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 483
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #119 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 20:25 »
Ωρε για τον θεο,νικησαμε και παλι γκρινια?Το οτι ο αντιπαλος ηρθε για Χ και ηταν ολοι ταμπουρωμενοι πισω δεν το ειδε κανενας?Οτι επαιζαν ξυλο αντι για ποδοσφαιρο δεν το ειδε κανενας?Κακος και ο Αγγελος?Να τον διωξουμε αν ειναι,να παρουμε παπαχρηστου %-|.
Υ.Γ.     ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΕΛΑΤΕΣ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.057
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #120 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 20:27 »
και η ενότητα και η συσπειρώσει συνεχίζει ανάμεσα μας..κάτω τα χέρια από τον Άγγελο είναι προπονηταρα και άλλαξε πολλά στην ομάδα μας...όσο για τον τροχονομο δεν θέλω να επεκταθώ...να του κάνουμε και σχέδια στο χόρτο από που θα περάσει??βλέπαμε και μόνοι μας τι είναι ο μπακαγιοκο αν ανατρέξουμε σε προηγούμενα ποστ μας πριν την προσφυγή...ενότητα φίλοι συνταυροι...ας γευομαστε τις χαρές και να μην αρχίζουμε γκρίνια με νίκη γκρίνια με χασούρα...λίγο έλος πια...η ομάδα πήρε 3 πόντους τέλος...πάμε για το επόμενο τρίποντο... :mono:
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος Proctor

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 329
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #121 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 20:30 »
Επειδής είμαι και τζέντελμαν, ξεκινάω ανάποδα:

ΠΑΝΑΙ
Ε, καλά, δεν είναι και η χειρότερη ομάδα έβερ που πέρασε από δω μέσα. Ας μην είμαστε κακεντρεχείς και προκατειλημμένοι (ΟΚ πτολεμαίε, είναι ζώα, αλλά φτάνει). Είναι όμως ο ΠΑΝΑΙ χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι εγνωσμένα ονόματα δεν φτιάχνουν απαραίτητα και καλή ομάδα. Βασικά, χέστηκα γιατί δεν κατάφεραν να φτιάξουν ομάδα, οπότε τελειών εδώ αυτή τη σκέψη.
Μέγας γκαραγκιόζης και μπινές ο Τζενάμος (παίζει να είναι ξάδερφος του Πόλυ).
Α, καλέ, κι ο Ακαλέ στα μπουθ, ανάθεμα κι αν σήκωσε κεφάλ απ'το κινητό τ.

ΕΜΕΙΣ
Μέτρια η ομάδα και πάλι. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρναμε σε περίπτωση που παίζαμε 11-11. Το θεωρώ πάντως πιθανό να πηγαίναμε κι έτσι στο 3ποντο, αφού οι Αγρινιώται ήταν σχεδόν αδιάφοροι.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ.
Γούσταρα τρελά πανηγυρισμό Βίλα (ο άλλος ο γκαραγκιοζάκος ο καμεραμάν της Νόβα έδειχνε τον Πάτσα ως Βίλα...). Παρεπιπτόντως πολύ καλός ο Πάτσα, για μένα MVP (ξεροκαταπίνω γιατί προ ημερών έκανα κακεντρεχή σχόλια του τύπου "Πάτσα ή Πατσά").
Πολύ πάθος από Λίλα - Πάντο.
Μας λείπει ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟ-Μπεσερόπουλο.
ΣΚΟΥΦΑΛΟΠΛΟ: ΓΙΑΤΙ ΠΑΣΑ Μ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ γΜΕΝΗ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΣ ΤΟ ΣΠΙΤ? Πας και ζντριμώχνεσαι μέσα στο χαμό...Τς τς.
Στο 1ο μέρος (όχι σ'αυτό που χέζμε ρε) γιατί ήταν τόσο απλωμένη η ομάδα? Ήταν εντελώς ακίνδυνη (και με τον Μπάκα να ξύν την ψλή του).

ΤΕΣΠΑ
Σκίστε τς στο κωλονησι να γουστάρουμε.....
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Euskadi

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 132
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #123 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 20:42 »
ρε το ατιμο το κουμπι...

η ομαδα γενικα για τα σκυλια  4 ευκαριες βαρια αν εγιναν
ευτυχως υπηρξε η κοκκινη και ο παναι που ηταν χαλι μαυρο...

ναι ετσι ΠΡΕΠΕΙ να πανηγυριζετε ΠΑΝΤΑ

Ί δ ω μ ε ν ...

Αποσυνδεδεμένος nick

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 622
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παναιτωλικός
« Απάντηση #124 στις: Κυρ 29 Ιαν 2012 21:00 »
ΜΗ ΔΙΩΞΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΝ ΤΕΝΕ ! Η νικη που τοσο ζηταγαμε !

ΥΓ: αποπανε ας τα ιντερνετΣ και παρε κανα τηλ να παμε για καμια μπυρα.