Με προβληματίζει ο παρατεταμένος παραγκωνισμός του Κυριάκου.
Η προσθήκη του Τσαμπρέλα στην 18αδα αντί αυτού (παίζουν σε ίδιες θέσεις), δείχνει ότι μάλλον δεν τον υπολογίζει ο Αναστασιάδης.
Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι ο Κυριάκος έχει την τάση να σηκώνει τη μπάλα από το κέντρο προς την επίθεση, κάνοντας μακρινές μπαλιές, σέντρες ή γιόμες τα οποία δεν ταιριάζουν στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να βλέπει ο Αναστασιάδης.
Από εκεί και πέρα, ίσως είναι και θέμα φόρμας, κάτι που δε μπορώ να γνωρίζω αφού δεν παρακολουθώ τις προπονήσεις.
Πρόβλεψή μου για την 11αδα:
Κηπουρός
Πάντος
Πατσατζόγλου
Κώτσιος
Βάντερσον
Λίλα
Ντεβισέντι
Ζαραδούκας
Σκούφαλης
Μπεσέρα
Γεωργίου
Πιθανή τροποποίηση:
Μπακαγιόκο μπροστά, και ένας από τους τρεις επιθετικούς έξω.
Δύσκολο να δούμε κάτι διαφορετικό στους άλλους 8 κατά τη γνώμη μου.
Μόνο ερωτηματικό ο Ζαραδούκας ο οποίος δεν έχει παίξει και τόσο καλά στα τελευταία 2 ματς.
Συμπίπτει, αυτή για μένα να είναι και
η ιδανικότερη 11αδα με βάση τα όσα έχω δει στα τελευταία ματς.
Αν παραταχθούμε έτσι, προβλέπω πάρτι και όχι μόνο με τους πουθενάδες της Κέρκυρας αλλά και στη Νέα Σμύρνη!
Το κουμπί γύρισε επειδή πολύ απλά ο Άγγελος χρειάστηκε ένα μήνα πειραμάτων για να αντιληφθεί τι μπορεί να κάνει καλύτερα ο κάθε παίκτης μέσα στο γήπεδο και να τον χρησιμοποιήσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του.
Αν δεν έχουμε πάλι διαιτητικές ομορφιές α λα Τρίπολη, το ματς ξεκινάει από Χ και τελειώνει σε πανηγυρικό διπλό.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ!!!