1969 – 70
1969 Κέρκυρα - ΠΑΣ 0 – 2 κοντά έπεσα, αν και ψήφισα το 1 – 2.
Ο κανένας έρχεται!!! … η Ομάδα μένει και ο Προπονητής επιμένει.
«Άγγελε» κόψε πασιά μου, κάνε μάνα και παιχνίδι και άσε τους «escudo tango» και τους «κούνια μπέλα» να παραμιλάνε νοσταλγικά και αφιλοκερδώς.
Μη τρελαθούμε τώρα!
Ολόκληρο Κουκουλάκη δεν τον αντιληφθήκατε ρε μαστόρια???
Μου πήρε μισή ο «ξαπαγχονισμός» και ας λένε κάποιοι ότι έχω αλτσχάιμερ.
Βασικά, ήθελα να σταθώ στο παιχνίδι, στους παίκτες και στα εκπληκτικά γκολ που φαίνεται να είναι καθαρά προϊόντα νέας τακτικής και με τους παίκτες να βρίσκουν παραγωγικά τη θέση τους, αλλά με πρόλαβαν οι γλώσσες … που έβαλαν χέρι στον προπονητή.
Ειλικρινά, θα στεναχωριόμουνα σήμερα στην περίπτωση της ήττας, όχι για το πάτωμα της ομάδας, αλλά για το ταβάνι των λυκομειδιόντων στη θέα της τεχνικής παρουσίας και στο επιβλητικό γαμώτο του κ. Αναστασιάδη, που πήρε τη μπάλα από τους μπούληδες.
Δεν ηττηθήκαμε προς λύπη πολλών και διαφόρων που περίμεναν Ferry boat με μαύρα πανιά.
Νικήσαμε 1 – 2 αλλά …
Δεν έγινε το 1 – 0, επειδή είπε όχι ο Κώτσιος.
Δεν έγινε το 1 – 1, επειδή είπε όχι ο Ζαραδούκας.
Με λίγη παραπάνω καθυστέρηση (υποκειμενικό ίσως) του Βάντερσον, δε θα γίνονταν το 0 – 2.
Βγες ρε φίλε Βάντερσον έστω μπουσουλώντας και μη εκνευρίζεις το κοράκι.
Θετικό που βαπτίστηκε σήμερα ο Φάμπι … δείχνει καλή υπόσχεση και έξυπνο το αργό (δικαίωμα) δέσιμο στα κορδόνια του.
Εύστοχο και στην κατάλληλη περίσταση το 4-4-2, αλλά γαμώ τις κάρτες …
Ήρθε το 1 – 2 στην αναμπουμπούλα και στις κόντρες … κάποιοι παίκτες που τρέχουν πάντω – κάτω φυσιολογικά κουράζονται και εδώ χρειάζονται οι αντάξιοι instead που θα κρατήσουν ή θα χτυπήσουν παραπέρα τα παιχνίδια.
Δεν έβγαλε 2η στον Καλαντζή στο 63΄ ο απαράδεκτος, λόγω 3λεπτης διαφοράς με την 1η και την έβγαλε με άνεση στο Λίλα.
Ο άνθρωπος είναι Χινάκιας και βάλθηκε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα … αλλά την έκοψε έγκαιρα ο κόουτς την πρόθεσή του αυτή.
Όμως βοήθησε και ο Λίλα αλείφοντας βούτυρο στον Κουκουλάκη … ρε ΠΑΣ καλά, που τραβάς για πλάκα παίκτη μες στο κέντρο του γηπέδου και με 1 κίτρινη?
Ο κόουτς αντέδρασε ψύχραιμα στο σχήμα των 10 και κράτησε το σκορ.
Το, που την είδε ο κόρακας την ανατροπή του Μάρτιν από τον Πάντο … μας το απάντησε ο Κηπουρός ... δεν έχει αποκρουστεί πέναλτι στο πρωτάθλημα (!!! Παναγιά μου), δε θυμάμαι τελευταία φορά, πότε.
Τη φάση την έβλεπε πολύ καλά … διεκδίκηση μπάλας, ανεπαίσθητο τυπικό αλληλοσπρώξιμο και κανονικά Κίτρινη στον Μαρτίν για θέατρο.
Το α΄ δεν είχε φάσεις επίμαχες, αλλά ο καλός ρέφερι τις επινόησε στο β΄.
Νικήσαμε τον Κουκουλάκη και πήραμε το τρίποντο από την Κέρκυρα.
Η Παναγία άσκησε τελικά βέτο στον Άγιο Σπυρίδωνα.
Ο Νιώνιος μπορεί να φάει τις φάπες?
Αφκόρς.
ΥΓ: Συγχαίρω τα παιδιά που εξέφρασαν την ειλικρινή παραδοχή τους για τον κόουτς. Αυτή η στάση είναι
.