Αποστολέας Θέμα: Αιμίλιος Βίλα (Emiliano Vila)  (Αναγνώστηκε 38884 φορές)

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: Αιμίλιος Βίλα (Emiliano Vila)
« Απάντηση #75 στις: Δευ 02 Ιούν 2014 18:18 »
Την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Άντι Λίλα και Εμιλιάνο Βίλα μέχρι και το 2017, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές να παραμένουν κάτοικοι Ιωαννίνων και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια........... ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΊΔΗΣΗ ; Τι εγινε μετα απο αυτή την ημέρα; Κατατέθηκαν τα συμβόλαια

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Δευ 02 Ιούν 2014 18:30 »
22 Δεκεμβρίου οι φυλλάδες της πόλης αναφέρουν για ανανέωση συμβολαίων με τους 2 Αλβανούς.... ΕΡΩΤΗΣΗ : ΤΑ συμβόλαια έχουν κατατεθεί; Μήπως όλα αυτά γίνονται επείδη ο πας δεν κατέθεσε τα συμβόλαια ποτε ;  ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ Μ///ΙΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΤΛΠ, ο προπονητής των θέλει, αλλα,  η ανανεώνετε το συμβόλαιό  του  και χάνετε μια μεταγραφή η φεύγει και ελευθερώνετε μια μεταγραφή... ΧΒ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ 200% ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ...

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δευ 02 Ιούν 2014 18:43 »
Επιτέλους μια ειδηση που με χαροποιεί.

Να παει στην ευχή της παναγίας ο ανθρωπος και να είναι καλα.
Να βγάλει αλλού ματια.... Τα δικά μας πονέσανε...  :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος gilas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δευ 02 Ιούν 2014 19:09 »
Μαχαιριά στην καρδια του Mikkael Sin η ειδηση,μαυρο καλοκαιρι θα κανεις φιλε Μιχάλη...

Πού `σαι Θανάση ήθελα να σ’ αντάμωνα Η γρουσουζιά να σπάσει

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δευ 02 Ιούν 2014 20:15 »
Θες για τα γέλια, θες γιατί τέτοιους φιλότιμους γουστάρουμε, με την απομάκρυνσή του, απομακρύνονται και κάποιες πιθανότητες για "διαρκείας" φέτο.

Καθαρά παιχτικά, σε χρονιά που δεν μπορείς να κάνεις μεταγραφές, κρατάς όσο μπορείς περισσότερο τον κορμό της ομάδας και δη, παίχτες που μπορούν να παίξουν σε περισσότερες από μια θέσεις.

:mono: :mono: :mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δευ 02 Ιούν 2014 20:25 »
Δεν μπορω να καταλαβω το γιατι τα βαζουμε με τον Βιλα και τον καθε Βιλα....

Ενταξει το παλικαρακι δεν ξερει μπαλα και το ξερουν και οι πετρες,αλλα για παμε σε ενα αλλο ενδεχομενο αν στην θεση του του Βιλα ηταν ο γνωστος  Ροναλντο εισται σιγουροι οτι ο ΠΑΣ θα χτυπουσε πενταδα?????Εγω απλα τα αποκλειω,γιατι δεν θελει η διοικηση και δεν ηθελε ουτε καν την 6 θεση

Ποιοι ποδοσφαιριστες μου λετε μετα.....

Απο περσι δεν εχω καταφερθει εναντιον κανενος ποδοσφαιριστη του ΠΑΣ και ειδικα των εναπομειναντων ποδοσφαιριστων πλεον που μας εβγαλαν ευρωπη και ουτε θα το κανω.........Τις ευθυνες μου και φετος ακομα και αν πεσουμε,δεν θα τις ριξω σε κανενα Βιλα,σε κανενα Κοροβεση,σε κανενα Ιλιτς, και σε κανενα χαλιαμπαλια,τον εχθρο μου τον εχω βρει καΙ ειναι ο υποτειθεμενος ιδιοκτητης του ΠΑΣ μας

Την μπαλιτσα που βλεπαμε δεν μας την γαμησαν οι ποδοσφαιριστες αλλα αυτος ο @@@@@ που καθονταν και επαιζε στην παιχνιδια πισω απο την πλατη μας.....

Αμα ειναι καποιος να φυγει απο την ομαδα αυτος δεν ειναι ο Βιλα που δεν ξερει μπαλα αλλα ο @@@@@  που μας δουλευει κανονικα

Αμ το αλλο θελεται να παιζει μπαλα ο καθε ποδοσφαιριστης,για πεστε μου ενα κινητρο που εχει ο Κοροβεσης ο Ιλιτς,ο Τσουκαλας και παει λεγοντας

Για τα τεραστια εκατομμυρια που παιρνουν και που την βγαζουνε με εσοδα φοιτητη στα Γιαννινα
Για το φοβερο βοηθητικο γηπεδο  και για το Ανφιλντ των Ζωσιμαδων που κανουνε το σταυρο τους για να μην σπασουν κανενα ποδαρι
Για το οραμα και τις τεραστιες φιλοδοξιες της ομαδας  που ειναι τουτεστιν ''Η παραμονη στην κατηγορια''
Για τις διοικητικες οδηγιες  να μην χτυπαμε καμια ομαδα του ΠΟΚ για να τα εχουμε καλα και να μας κανουνε χατιρια
Γιατι γεννηθηκαν ολοι ποδοσφαιριστες ΠΑΣολεδες απο κουνια και δεν κοιταει κανεις την ομαδα επαγγελματικα και να βγαλουν τα το προς το ζην
------

Πεστε μου εναν λογο????

Ε και εγω να ημουνα στην θεση του καθε ποδοσφαιριστη του ΠΑΣ,ολημερις και ολυνυχτις την ζωαρα μου θα εκανα στα Γιαννινα....Σιγα μην εσκαγα

Εχεις σωστο προεδρο-εχεις σωστη ομαδα και μεσα απο την ομαδικη καταξιωση ερχετε ο προωπικη καταξιωση καθε ποδοσαιριστη
Εχεις @@@@@ προεδρο-εχεις σκορποχωρι και ο καθενας για την παρτυ του και ποιος νοιαζεται για την ομαδα
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 02 Ιούν 2014 20:58 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος gilas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Δευ 02 Ιούν 2014 22:51 »
Την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Άντι Λίλα και Εμιλιάνο Βίλα μέχρι και το 2017, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές να παραμένουν κάτοικοι Ιωαννίνων και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια........... ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΊΔΗΣΗ ; Τι εγινε μετα απο αυτή την ημέρα; Κατατέθηκαν τα συμβόλαια

Συμβολαια εχουν υπογραφει και κατατεθει κανονικα,η αποσταση ομως απ'την θεωρια,δηλαδη τους οικονομικους

ορους που περιγραφονται στο συμβολαιο,εως την πραξη,δηλαδη την εφαρμογη τους,αυτη τη στιγμη ειναι χαωδης.

Δηλαδη αν ο βιλα και ο καθε βίλα απ'τους οικονομικους ορους του συμβολαιου πρεπει να παρει εστω 1000 φασόλια τη

χρονια και στην πραγματικοτητα παιρνει τα 200,αφου εξαντλησει την υπομονη του με τον νιαρχακο,τα ζηταει απ'ευθειας

απ'τον ήπιο ξεροντας οτι κραταει στο χερι του το ''ξεφτισμενο'' πλεον χαρτι της προσφυγης.Ο ήπιος θα βαλει βαθεια το χερι στην τσεπη

και θα βγαλει αλλα 200 φασολια υπενθυμιζοντας παραλληλα στον καθε βιλα οτι οι εποχες ειναι πολυ δυσκολες,οτι στον

ήπιο ''χρωσταει''ο παιχτης την αγοραστικη του αξια στο ποδοσφαρικο χρηματιστηριο και οτι στην τελικη ας ψαχτει να φερει

προταση για πωληση.Στην περιπτωση που φερει προταση ο καθε βιλα,ο ηπιος θα κονομησει τα πακέτα,θα συμφωνησει με

τον παιχτη να του δωσει αλλα 100 τελευταια φασολια,ο παιχτης ανακουφισμενος θα τα παρει,θα υπογραψει οτι δεν του

χρωσταει η παε και στις τελευταιες του δηλωσεις θα εκφρασει την ευγνωμοσυνη του στον ήπιο που δεν του εκλεισε τον

δρομο.Αν δεν φερει προταση,θα παρει αλλα 100 φασολια και για τα υπολοιπα βλεπουμε απ'του χρονου...

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Τρι 03 Ιούν 2014 08:42 »
Φασολάδα δηλαδή
Κι εγω που έλεγα βρασε ορυζα..... :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Τρι 03 Ιούν 2014 11:20 »
Ρε τον χουβαρντά τον Kitsiobean   :P

Τελικά το τρένο δεν τς πάτσε όλους, τ ξέφκε ο τζάμπα μάγκας.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #84 στις: Τρι 03 Ιούν 2014 13:46 »

Ο Τζες δεν σπάει φράγκο ούτε για κόλιβα.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Τρι 03 Ιούν 2014 14:26 »
Τεσσερα χρονια τoσες θυσιες εκανε και ποσο ιδρωτα εχασε  για να τα αποκτησει και εσυ φιλε μου Μπακουλιερος θες να σπασει φραγκο.......απαπααααααααααααα

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Τρι 03 Ιούν 2014 19:08 »
To καλύτερο κομμάτι του ρεπορτάζ είναι το "δε συμπεριλαμβάνεται στα αγωνιστικά πλάνα της επόμενης σεζόν".
Και ο κόσμος τα πιστεύει.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Τρι 03 Ιούν 2014 21:15 »
Δεν κάνει στο... Φάμπιο Καπελάκη. Τον περαστικό ρε. Τον περαστικό.

Άντε γεια
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Τρι 03 Ιούν 2014 21:32 »
gilas.....TA ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ...  , ΑΥΤΑ που λές οτι κατατέθηκαν είναι ψευδές, δεν ξέρω γιατί, απο λάθος ενημέρωση σου ή απο σκοπιμότητα; Ελπίζω απο λάθος ενημέρωσή σου...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Τρι 03 Ιούν 2014 21:43 »
Τον Σονγκο και τον Κυβελιδη τον κρατησαμε ετσι, παλι καλα,και ευτυχως διωξαμε τον vila..................Ποια Μιλαν και Ατλετικο ο ΠΑΣ σε θεμα σχεδιασμου ομαδας ειναι πολυ μπροστα

Τουλαχιστον μακαρι να ξαναφερουμε και τον Βινσεντο που τοσο promotion ριξανε περσι οι δημοσιογραφαρες μας  για να γελασει μ και λιγο το χειλακι μας με το παλτο,γιατι με αυτα που θα δουμε φετος θα κλαψουνε μανουλες

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Τετ 04 Ιούν 2014 02:00 »
-Μη φύγεις Εμίλιο...που θα βρούμε άλλο άμπαλο να παίρνει 100 χιλιάρικα το χρόνο καθαρά?
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος gilas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Τετ 04 Ιούν 2014 09:06 »
gilas.....TA ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ...  , ΑΥΤΑ που λές οτι κατατέθηκαν είναι ψευδές, δεν ξέρω γιατί, απο λάθος ενημέρωση σου ή απο σκοπιμότητα; Ελπίζω απο λάθος ενημέρωσή σου...

Εθεσες καποια ερωτήματα σχετικα με την υπαρξη συμβολαιων σε διαλογο,κατεθεσα τη γνωμη μου στο φορουμ με την οποια δικαιωμα σου να διαφωνεις,

όταν διαφωνούμε με καποιον σε ανταλλαγη αποψεων σε χαλαρου επιπεδου κουβεντα για την μπαλα αυτό οριζεται ως διαφωνια ή αλλιως μπορεις να

το πεις και διαφορετικη αποψη, τωρα αν εσυ οριζεις την δικη σου αποψη ως την αληθεια και τις διαφορετικες ως ψεμα που κρυβουν δολο ή σκοπιμοτητα

και παλι δικαιωμα σου είναι,λυπαμαι δεν προκειται να σε παρακολουθησω,ουτε να μπω σε διαδικασια διαλογου μαζι σου.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Τετ 04 Ιούν 2014 12:55 »
Παράθεση

εσυ αν εχεις ενημερωση οτι δεν εχουν κατατεθει γραψε την ενημερωση σου
θα πρεπει δηλαδη να κατηγορουμε τον αλλο αν γραψει κατι που τυχον δεν ισχυει???
δεν μπορω να σας καταλαβω μερικους ρε παιδια........γενικοτερα........

απ την αλλη εχουμε ενα τουρλουμπουκι ........εχουμε ενα μπερδεμα μπουτιων μεταξυ αγωνιστικης αξιας η τυχον χρωστουμενων η τυχον μη υπαρξης συμβολαιων η τυχον αν βρεξ σημερις..........ενας γραφ το ενα ενας γραφ το αλλο ενας γραφ το παραλο.......

δεν ξερω αν θεωρειτε ανωμαλια.......αλλα ειπα να γραψω τη γνωμη μου αγωνιστικα
και το λεω γιατι θα πεταχτει καποιος και θα πει .....καλα ωρε εδω ο κοσμος χανεται και συ μιλας αγωνιστικα??.........ε τι να γιν ρε αδερφε.......μετα απο χρηστιδη κολεμπα κουγια και τοσους αλλους εχω παθει και μια ανοσια και μπορει να θελω να γραψω και αγωνιστικα...............

δηλαδη πρεπ να μεινει ο αιμιλιος επειδη τ χρωσταν??η γιατι να μην  μειν επειδη τ χρωσταν??....η τ χρωσταν και δεν μας νοιαζ τιποτα αλλο.......ενα καραμπαχαλο........

αμα τ χρωσταν να κανει προσφυγη......αν δεν κατατεθηκε συμβολαιο να κανει τις αναλογες ενεργειες.......δηλαδη να μπω στη διαδικασια της τσεπης του αιμιλιου???

δεν  ξερω τελικα γιατι θελουν να τον διωξουν αν θελουν να τον διωξουν........αλλα αγωνιστικα ουτε μουρινιο πρεπ νασαι ουτε φαμπιο καπελο πρεπ νασαι........απλως και ενας ειδικευομενος στην οφθαλμολογικη κλινικη μπορει να διαπιστωσει οτι τα ματακια μας πονανε με τον συγκεκριμενο......και κοντευουμε να βγαλουμε καταραχτη........ετσι απλα.....

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 04 Ιούν 2014 13:07 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Τετ 04 Ιούν 2014 22:48 »
thodoris otan γράφουμε οτι τα συμβόλαια έχουν κατατεθεί σημαίνει οτι το γνωρίζω, δεν έγραψε ευελπιστώ, έγραψε κατατέθηκαν Μαθετε σε αυτή την γα...νη χώρα να μιλάτε οταν είστε βέβαιοι και οχι επειδή έτσι πιστεύετε ή έτσι σας είπαν...Το φόρουμ εκτός απο τις απόψεις μας, τις πεποιθήσεις μας, τα θέλω μας, πρέπει να έχει και ειδήσεις, εγω αναφέρω γεγονότα και σε ένα τέτοιο θέμα η γνωρίζεις ή δεν γνωρίζεις..Εγω νόμιζα οτι θέλατε ενημέρωση και οχι γνώμες... Δεν έκανα επίθεση, απλά δεν αντέχω αλλο το ελληνικό φαινόμενο όλοι να γνωρίζουμε ΟΛΑ, και να μιλάμε για σημαντικά θέματα χωρίς αποδείξεις... ΟΚ 

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Πεμ 05 Ιούν 2014 00:57 »
Ρε Σωτήρη σε αυτή την γαμημένη την χώρα και σε αυτό το foruμ θα ήταν όλα καλύτερα αν διαβάζαμε αυτά που πραγματικά γράφουν οι άλλοι και όχι αυτά που ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΑΣ...
Διάβασε λοιπόν καλύτερα τι γράφει ο gilas και ο κάθε gilas:
Παράθεση
Συμβολαια εχουν υπογραφει και κατατεθει κανονικα,η αποσταση ομως απ'την θεωρια,δηλαδη τους οικονομικους

ορους που περιγραφονται στο συμβολαιο,εως την πραξη,δηλαδη την εφαρμογη τους
,αυτη τη στιγμη ειναι χαωδης.
. Tι δεν καταλαβαίνεις?
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Πεμ 05 Ιούν 2014 20:39 »
α ήταν όλα καλύτερα αν διαβάζαμε αυτά που πραγματικά γράφουν οι άλλοι και όχι αυτά που ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΑΣ................εχεις γέλιο chilly, μου προτείνεις να διαβάσω καλύτερα, κάτι που δεν κατάλαβες εσυ, γιατι εαν το είχες καταλάβει δεν θα μου έκανες παρατήρηση. ΕΓΩ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ και του είπα να μην γράφει πράγματα που δεν ισχύουν.. ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ...τι σχέση έχει το ένα με το άλλο?. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ.. ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ΕΙΝΑΙ η μη αδειοδότηση , ENω εαν δεν είχε πρόβλημα με τις μεταγραφές, θα τον κράταγε, αφου ο κοουτς τον εμπιστεύεται... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Παρ 06 Ιούν 2014 08:47 »
Φίλε πώς γνωρίζεις ότι δεν κατατέθηκε το συμβόλαιο;

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Παρ 06 Ιούν 2014 14:00 »
Παράθεση
, αφου ο κοουτς τον εμπιστεύεται... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

δεν μπορω προσωπικα να καταλαβω πως ενας προπονητης μπορει να εχει εμπιστοσυνη στον αιμιλιο τον αορατο ........τον αχρωμο αοσμο.......αυτο πραγματικα δεν το καταλαβαινω.......
σημεια των καιρων.........ακου εμπιστοσυνη στον αιμιλιο.....και μη χειροτερα........

Παράθεση
ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ΕΙΝΑΙ η μη αδειοδότηση , ENω εαν δεν είχε πρόβλημα με τις μεταγραφές, θα τον κράταγε,

αυτο θελει μια διευκρυνηση........τι προβλημα με τις μεταγραφες εχει σε σχεση με τον αιμιλιο???αν εννοεις το οικονομικο μονο ετσι βγαζω ακρη..........

και κατ τελευταιο........επειδη φωναζεις και οδειρεσαι........γιατι καποιος στην τελικα να πιστεψει το δικο σου και οχι του αλλουνου???γιατι σε βλεπω παρεξηγιεσαι κιολας και πετας και καμμια μπηχτη λες και τον ηξερες απο προχτε τον αλλο ...........

και να σπω και το αλλο.......οι αλλοι τι καταθετουν στην επο........???μιας και ξερς δηλαδη....αλλα τυγχανει να ξερω και γω οχι για μας αλλα για κανα 2-3 αλλους και μαλιστα της πρωτης πενταδας.........αυτοι τι καταθετουν στην επο ξερς??........και χωρις κεφαλαια γραμματα.......ξερς???

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 06 Ιούν 2014 14:11 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Παρ 06 Ιούν 2014 19:38 »
φιλε mythos , το έμαθα πριν την απόφαση αδειοδότησης, έπεσα απο τα σύννεφα,αλλα επειδή ο χβ έλεγε οτι παίρνουμε αδειοδότηση ( εγω δεν το πίστευα), είπα ενταξει θα γίνει μετα την αδειοδότηση, ελα μου ντε, όμως που παπαρια αδεια, οπότε λίγες μεταγραφές- ανανεώσεις-! ο χβ θεωρούσε οτι θα παρει αδεια και θα έκανε όσες μεταγραφές ήθελε και όσες ανανεώσεις, επεσε όμως στον λάκκο του.Η ΑΝανέωση δεν είχε γίνει τότε (πιστεύω) για λογους οικονομικούς- μη πληρωμή εφορίας -....   THODORIS, πίστεψε όποιον θές, εγω γράφω τα γεγονότα οπως έχουν...δικαίωμα σου να πιστέψεις ή οχι ... ΠΑΝΤΩΣ Ο ΚΟΟΥΤΣ, δεν θα ηθελε να φυγει ο βιλλα.. αρκετά θεωρώ ασχολήθηκα, εχω και πιο σοβαρά θέματα απο τον ΠΑΣ να ασχοληθώ... 

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Κυρ 29 Ιούν 2014 16:09 »
  Τελος και ο Βιλα και ο Λιλα..Χριστοβασιλη που το πας..