Βασίλη, στο εχω πει, θα το γραψω και εδω.
Ειναι λαθος ο τροπος που παιζεις και που επαιζα κι εγω.
Θελουμε οσο το δυνατό λιγότερη εκθεση σε σημεια. Αν ειναι δυνατον 1 ή 2.
Αν πουμε οτι παιζουμε 3 σημεια μοιρασμένα η αναλογία στο να κερδισουμε ειναι 1 στα 27, ή 3,7% αντιστοιχα 2 σημεια και ενα γκολ γκολ η over -under ειναι 1 στα 18 ή 5,55% στα δυο σημεια στο 1 προς 9 ή 11,1% .
Προφανως
σε οσα περισσότερα σημεια πονταρουμε τοσο μικροτερη ειναι πιθανότητα να κερδισουμε (με5 σημεια ειναι μόλις 4 στα 1000). Αυτο βεβαια απλοϊκά και χωρις να βαλουμε μεσα αποδόσεις.
Κανόνας πρωτος λοιπόν, λιγα σημεια.Κανόνας δευτερος καλυψη- αποκρυψη.
Αν εχουμε μια τριάδα πχ την σπάμε σε 3 δυάδες ετσι ωστε να ειμαστε καλυμένοι και τριάδα.
Πχ χτες επαιξα
1, Γιουναιτεντ - Λιβερπουλ γκολ, γκόλ
2, Σαντερλαντ -Αρσεναλ ασσο
3, Εβερτον- Τσέλσι ασσο
Στη τριαδα 5 ευρω και στις δυάδες 5 ευρω.
Εχασα την τριαδα (απόδοση 120 ευρω περίπου) αλλα πηρα 27 ευρω απο την δυάδα 1 και 3.
αρα ειμαι κερδισμένος και περιμένω την μερα που θα καθήσει η τριάδα να το γλεντησω και να σας κεράσω.
Επισης η ιστορια ειναι πας με τα φαβορί ή οχι.
Πχ σημερα η Σιτι στο 1,66 η εσπανιολ στο 1,57 και η παρί στο 1,9 δινουν μια καλη απόδοση στο 4,95 (πενταπλασιασμός των χρημάτων σου)
Θα πας εκει ή οχι?
Πχ Εμένα θα μου αρεσε να κοντραρω σημερα την ακτη ελεφαντοστου δηλ Γκαμπια με απόδοση 7,5 και με ενα Δοξα -Παναιτωλικός 2 στο 2,00 να δεκαπενταπλασιασω τα χρήματα μου εστω και με καποιο ρισκο, αλλά με λιγότερα σημεια.Μπορει να τα παιξω και μονά.
Αυτο ειναι αποφαση του καθένα του τι θα κάνει ανάλογα το ταπεραμέντο του
Εγω σημερα μπορει να τα παιξω και τα δυο
Τελος να ξερουμε ολοι οτι η μπανκα ποτε δεν χάνει και γιαυτο υπάρχουν τοσες εταιρειες που μας τα παιρνουν κανονικά.