Nα πώ εγώ κάτι άλλο από τα κλασσικά; Έχετε δει πολλές φορές τον ΠΑΣ αντιμέτωπο με κλάσεις ανώτερη ομάδα που του χρόνου θα παίζει ευρώπη και να έχει 61% κατοχή; Ο Άγγελος έχει προλάβει ήδη να μας δώσει ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ με τα σκατά που έχει στην διάθεση και του χρόνου αφού πρώτα ο ΘΕΟΣ σωθούμε θα δούμε ομορφιές...
παιδιά,καλό είναι να αυτοπαραμυθιαζόμαστε αλλά όλα έχουν όριο!!!Η κατοχή της μπάλας όταν είναι ΑΝΟΥΣΙΑ δεν συνιστά ΤΙΠΟΤΕ!!!Οι τζέδες μας πήραν και τα σώβρακα!!!Το πόσο λίγοι είμασταν φάνηκε στο τελευταίο 10λεπτο που αντί να τους έχουμε μέσα στην περιοχή τους και να σφυροκοπούμε για την ισοφάριση παίζαμε λες και κάναμε αγγαρεία,λες και κεδίζαμε 5-0 και περιμέναμε να λήξει!!!
Επίσης,ο Αγγελάρας σήμερα ήταν σε άλλο γήπεδο!!!!Δε βγαίνει ο Μπεσέρα,ο ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΑΙΚΤΗΣ!!!Έκοψε την ομάδα στη μέση με μια κίνηση!!!Και 5χρονο παιδί θα το καταλάβαινε!!
Τέλος,για να δούμε ομορφιές του χρόνου θα πρέπει να ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ,γιατί με αυτή τη διοίκηση που θα ξαναφήσει γυμνή την ομάδα(δεν το εγώ,η ιστορία το λέει)ο Άγγελος δεν είναι βλάκας να καθίσει,για να.....του μετράνε τα παϊδια οι Χαλκηδόνες,οι Κομπότηδες κι οι Πανόπουλοι!!
Ο Άγγελος τρείς μήνες μας έχει και μουρίνιο να λεγόταν δεν θα μπορούσε να μας κάνει να έχουμε και κατοχή και να την κάνουμε και γκολ...Όλα τα πράγματα έχουν την αρχή τους. Την αλλαγή της διοίκησης δεν την ανέφερα ως προυπόθεση για τις ομορφιές γιατί εξυπακούεται, αν και σε μια εποχή που η ΑΕΚ δεν κόβει εισιτήρια δεν μπορώ να γνωρίζω κατά πόσο μπορούμε να βρούμε κάποιον να επενδύσει στον ΠΑΣ και να κάνει και ομορφιές...
είναι καλός προπονητής,αυτό είναι αλήθεια,αλλά έχει τα κολλήματά του,π.χ. με τους μαύρους ή με τους μαλλιάδες!Όπως και να χει,στον ΠΑΣ ,που ήταν ξέφραγο αμπέλι και γυμνος από παίκτες ,τα συμμάζεψε τα πράγματα κάπως!Σίγουρα όμως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη λόγω της ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΔΟΙΚΗΣΗΣ και λόγω της δυσκολίας,όπως λες κι εσύ,να βρεθεί άλλος επενδυτής μέσα σε τόσο δύσκολο κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον.
Ας ελπίσουμε βασικά να σωθούμε,γιατί δεν είναι απλά τα πράγματα,και μετά να βρεθεί ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣΤΑΛΤΟΣ να πάρει την ομάδα γιατί μ αυτη τη διοίκηση ούτε ο Άγγελος θα μείνει,ούτε η ομάδα έχει κανένα μέλλον.
Εγώ προσωπικά θέλω την σωτηρία φέτος,ως ΑΦΕΤΗΡΙΑ για ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ!!Αν είναι να σωθούμε φέτος για να ξαναπαλεύουμε για σωτηρία του χρόνου,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ.Το μόνο που πετυχαίνει με αυτό είναι να αλλοιώνεται η ιστορία της ομάδας και τίποτε άλλο.Αρκεί να σκεφτεί κανείς οτι μέχρι το 1984 η παράδοση των ομαδων του ΠΟΚ,και όχι μόνο,μέσα στα Γιάννενα ήταν ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ γιαυτούς,τα μετέπειτα χρόνια, με τα περάσματα ασανσέρ της ομάδας μας,η παράδοση έχει γυρίσει σε θετικό πρόσημο γιαυτούς.Όπως και σήμερα που έσπασε μια παράδοση 40 χρόνων,που ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ δεν είχε κερδίσει ποτέ σα Γιάννενα.