Αποστολέας Θέμα: Με ποια ομαδα του εξωτερικου μπορουμε να αδελφοποιηθουμε?  (Αναγνώστηκε 17062 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Iron Maiden

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
σοβαρα δεν ξερεις?ποσο εισαι?
East London Maidenheads

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
σοβαρα δεν ξερεις?ποσο εισαι?

Ξέρω ... ξέρω  :) ...  εν μέσω των αντιπάλων του ΙRA συνυπήρχαν διακριτικά και αγαστά πάντα και οι Hool - West Hammures United.
Οκ?

Υ.Γ.: Πάντος, καλή η φάση σου να γράφεις στο Pas.gr και πάντα για τη θετική την επιθυμητή όψη του ποδοσφαίρου και μακριά από τον εγκληματικό  οπαδισμό  που αναπτύχθηκε και έδρασε  σχεδόν στις παρυφές του  ΠΟΚ. 
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 06 Νοέ 2012 22:55 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
ποιο ειναι το προβλημα σου με την West Ham?αν και κατι μου λεει οτι ουτε την εχεις ακουσει ποτε απομονωμενος εκει στα ορεινα....να μου πεις δεν ξερεις ακριβως τι ειναι ο ΙRA...καπου το ακουσες  και το λες...

οκ ρε μαγκα το ΠΟΚ φταιει για ολα....μονο που με μας ατυχησες...ομαδα που της εχουν κλεψει 2 τιτλους δεν μπορει να ειναι ΠΟΚ
East London Maidenheads

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Αν δεν είσαι ΠΟΚ ξέρεις που θα ήσουν τώρα έτσι.....Αν δεν ήσουν ΠΟΚ,το κράτος που χρωστάς τα περισσότερα,δεν θα έκανε σκόντο να μπεις στο 44...Και τόσα άλλα....Άσε....Το ότι είσαι λίγο πιο κάτω από γαυροβάζελους δεν σημαίνει ότι είσαι αθώα περιστέρα....ΠΟΚ και ΠΟΘ....

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
ποιο ειναι το προβλημα σου με την West Ham?αν και κατι μου λεει οτι ουτε την εχεις ακουσει ποτε απομονωμενος εκει στα ορεινα....να μου πεις δεν ξερεις ακριβως τι ειναι ο ΙRA...καπου το ακουσες  και το λες...

οκ ρε μαγκα το ΠΟΚ φταιει για ολα....μονο που με μας ατυχησες...ομαδα που της εχουν κλεψει 2 τιτλους δεν μπορει να ειναι ΠΟΚ
Φίλε ο καινούριος πας πας παίζει να έχει και τα δίπλα σου χρόνια αστα πόσο εισαι και τα κάπου το ακουσες και τα λες  :P. Να φανταστεις εγω δεν έχω καταλάβει γιατι μιλάτε και είμαι φοιτητής. Πάντως για το Κομματι της συζητησης που καταλαβαίνω ομάδα που την πληρώνουμε οι φορολογούμενοι τόσα χρόνια ειναι ΠΟΚ.
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
Αν δεν είσαι ΠΟΚ ξέρεις που θα ήσουν τώρα έτσι.....Αν δεν ήσουν ΠΟΚ,το κράτος που χρωστάς τα περισσότερα,δεν θα έκανε σκόντο να μπεις στο 44...Και τόσα άλλα....Άσε....Το ότι είσαι λίγο πιο κάτω από γαυροβάζελους δεν σημαίνει ότι είσαι αθώα περιστέρα....ΠΟΚ και ΠΟΘ....

εγω πες οτι ειμαι ΠΟΚ εσενα ποιος σου φταιει που δεν μπορεις να σταθεις ουτε στη κατηγορια?(γενικα μιλαω οχι για φετος)

Φίλε ο καινούριος πας πας παίζει να έχει και τα δίπλα σου χρόνια αστα πόσο εισαι και τα κάπου το ακουσες και τα λες  :P. Να φανταστεις εγω δεν έχω καταλάβει γιατι μιλάτε και είμαι φοιτητής. Πάντως για το Κομματι της συζητησης που καταλαβαίνω ομάδα που την πληρώνουμε οι φορολογούμενοι τόσα χρόνια ειναι ΠΟΚ.

οταν μου λεει οτι ο ΙRA ειναι βετερανοι ομαδας εσυ ποσο θα τον εκανες? αν δεις το τοπικ το λεει μιλαμε για αδελφοποιησεις
East London Maidenheads

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Δες πόσες σφαγές έχω φάει τόσα χρόνια από το ΠΟΚ και το σύστημα εκεί κάτω και μετά έλα να ξαναπεις αν μπορώ να σταθώ...
Το ίδιο φυσικά ισχύει για αρκετές ομάδες που η πλειοψηφία είναι στην επαρχία...

Καλή μελέτη και πάλι...
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=1420.0
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 06 Νοέ 2012 23:47 από fon7 »

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
μη λες σε μενα για Λουκοπουλο γιατι ολοκληρη πατρα διαλυσαμε τοτε με τις βρωμιες του

οι γαυροβαζελοι σας σφαζουν οχι εμεις
East London Maidenheads

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
διάβασε πρώτα και μετά λες όχι εμείς....έχει ράμματα και στην γούνα σου...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
οταν μου λεει οτι ο ΙRA ειναι βετερανοι ομαδας εσυ ποσο θα τον εκανες? αν δεις το τοπικ το λεει μιλαμε για αδελφοποιησεις
[/quote]

απομονωμενος εκει στα ορεινα....να μου πεις δεν ξερεις ακριβως τι ειναι ο ΙRA...καπου το ακουσες  και το λες...

Δεν αρπάζεις ...
Πορνοβοσκός στην οδό περιστάσεως ... ορεινός.

Ο ΙRA?? .. ο αντίπαλος των armed παλικαριών της WHU. 8)

...ομαδα που της εχουν κλεψει 2 τιτλους 

Για τους τίτλους που λες, ψάξατε στη μπουτίκ της Μαρσέιγ.  :P

Χάρηκα Hool-Hammers Athens και πάω για τούφες ... στα πουρνάρια. Θα τα πούμε στα 40 σας. :pashat:
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
Πορνοβοσκός?αφου το λες εσυ...

Ο ΙRA ειναι της WHU...οκ με επιβεβαιωσες...

η Μαρσέιγ ειναι στη γαλλια δεν εχει αυτη τους τιτλους....

δεν ειμαι Hool-Hammers Athens αλλα πιστευω να τα λεμε για πολλα χρονια...γιατι καποιες χρονιες σε χανω :)

μεταξυ μας τα εχεις τσουξει λιγο ε?

East London Maidenheads

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
μια χαρά είναι...απλά έχει σπέσιαλ γράψιμο...

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
μπορεις να το πεις κι ετσι :)
East London Maidenheads

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Πορνοβοσκός?αφου το λες εσυ...

Ο ΙRA ειναι της WHU...οκ με επιβεβαιωσες...

η Μαρσέιγ ειναι στη γαλλια δεν εχει αυτη τους τιτλους....

δεν ειμαι Hool-Hammers Athens αλλα πιστευω να τα λεμε για πολλα χρονια...γιατι καποιες χρονιες σε χανω :)

μεταξυ μας τα εχεις τσουξει λιγο ε?

Hool-Athens ... χικ ... από χρόνου ίσως χαθούμε,  χικ ... βράσε Τραχανά και τρίψε Ψωμιάδη.
Αυτά συνεβαιναν κάτω από τη μύτη σου όταν κουβαλούσες τις 5.000 και τις 7.000 στην Τούμπα και όπου αλλού υπαγόρευε το οπαδικό σου καθήκον.
Καλά θα ήταν  να τη γλιτώνατε την κατρακύλα φέτος, αλλά ρε φίλε έρχονται οι ισολογισμοί ... χικ ... οι ενημερότητες ... οι παίκτες θα θελήσουν να κάνουν Χριστούγεννα ... χικ  :)

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
βγαλε και το Athens καντο σκετο Hool :)

απο το 1966(χμ...ιδια θυρα με τους γαυρους ιδια ημερομηνια ιδρυσης με τη βαζελοθυρα μηπως κρυφογουσταρετε ΠΟΚ?) ανεβοκατεβαινεις κατηγοριες μην σκας για μας...μπορει να χαθουμε παλι αν πεσεις οταν ξανανεβω πραγμα πιθανοτατο...

πιες και κανενα καφεδακι να ξεσουρωσεις :)
East London Maidenheads

• Hero Member
    • Προφίλ

απο το 1966(χμ...ιδια θυρα με τους γαυρους ιδια ημερομηνια ιδρυσης με τη βαζελοθυρα μηπως κρυφογουσταρετε ΠΟΚ?) ανεβοκατεβαινεις κατηγοριες μην σκας για μας...μπορει να χαθουμε παλι αν πεσεις οταν ξανανεβω πραγμα πιθανοτατο...

Ευτυχώς που όπως δηλωσες, δεν προκαλεις. Άντε γεια λοιπον(γιατι γουστάρουμε και τσουκαλα)...

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
προκαλω οσο προκλητικο ειναι και το ποστ του New Pas. Pas...

δικαιωμα σας να γουσταρετε και μαρινακη...
East London Maidenheads

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ

Τι ακριβώς είναι προκλητικό;Το ότι κλέψατε την μπουτίκ;Το ότι κάνατε ρεφενέ να πληρώσετε τους παίχτες;Αλήθεια το ορεινός και το σουρωμένος τι είναι;Κάποιος σου είπε όταν μπαίνεις κάπου να δεις τι γίνεται...Όσο για το ΠΟΚ σου έδωσα ένα ολόκληρο θέμα...Σου ανέφερα 44...Έτσι για αρχή...Δεν είναι τυχαίο ότι σε όλη την Ελλάδα τρέφουν ιδιαίτερα αισθήματα για το ΠΟΚ,εκτός αν το έμαθες τώρα...
Α δεν πήρες τάρα για τραχανάδες και αγαπούλες....έτρεχες στα γήπεδα τότε....

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
μετρα τα χικ που ποσταρε ο φιλος και θα καταλαβεις το σουρωμενος...

για το ΠΟΚ σου απαντησα δεν ανηκω εκει εχω αδικηθει απο τους αλλους 2 αρα δεν με ενδιαφερει τι νομιζει η υπολοιπη ελλαδα γιαυτο

οσο για ρυθμισεις μπηκαν κι αλλοι οχι μονο εγω
East London Maidenheads

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Δες πότε έγραψε τα χικ....και γιατί...άμα δεν σιαπέρνς....
στο είπα...Το ότι είσαι πιο κάτω από τους δυο δεν σημαίνει ότι δεν είσαι ΠΟΚ....
Οι άλλοι είναι μετρημένοι...γνωστοί άγνωστοι....Σε οποιαδήποτε χώρα όχι μόνο φέτος....αλλά από χρόνια θα είχες πάει στο ερασιτεχνικό....εσύ και οι άλλοι 2,3,4,5....

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
οταν μου λεει οτι ο ΙRA ειναι βετερανοι ομαδας και αντιπαλοι της WHU τι θες να του πω?οτι ειναι ασχετος?

οσο ασχολεισαι με το τι κανουν οι αλλοι δεν θα κανεις ποτε τιποτα...φτιαξε εσυ πρωτα ομαδα συσπειρωσε το κοσμο σου διεκδικησε τιτλους και αν αδικηθεις πες για ΠΟΚ...με το να τρομαζεις να μεινεις κατηγορια ποιο ΠΟΚ σου φταιει?
East London Maidenheads

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Αν δεν κατάλαβες ρώτα...Δεν νομίζω να μην ξέρει τι λέει...

Προφανώς δεν ξέρεις τι ομάδα είχα τότε και πως φτάσαμε στην Ρόδο....Μάλλον δεν έμαθες ποτέ πως έπεσα 2 χρόνια μετά ενώ κάτι ομάδες που δεν είναι ποκ,ποθ (ΑΕΚ,Άρης,ΠΑΟΚ,Πανάχα) την σκαπούλαραν....Προφανώς είναι το ίδιο να σε κρατάνε με το ζόρι στην Α με το να σε ρίχνουν με το ζόρι στην Β.
Από το να ποστάρεις τόσα καλύτερα να διαβάσεις και τίποτα και μετά μου λες αν είχα ομάδα για να φτάσω ψηλά....
Να στο ξαναπώ λοιπόν....Καλή μελέτη....

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
απαντω με βαση αυτα που γραφει...αν αλλα γραφει αλλα εννοει δεν μπορω να ξερω

ωραια ας πουμε οτι αδικηθηκες τοτε...τις αλλες χρονιες που επεφτες?
East London Maidenheads

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Εσένα αν σε ρίξουν 2 χρονιές με το έτσι θέλω και κάνεις πρωταθλητισμό 4 χρόνια σου είναι εύκολο να συνέλθεις αμέσως;;;Τα έχεις έτσι απλά...Το ίδιο είναι να είσαι Α,το ίδιο Β.Τα ίδια έσοδα έχεις κτλ....

• Hero Member
    • Προφίλ
Πάντως ρε αεκτζη 10 χρόνια μπαίνω σε forums, σαν εσένα δεν έχω ματαδει. Αν κάτσεις άλλους 10 μήνες εδω έχεις βγει πρώτος ποστερ  :P