Πολυτιμότερος παίχτης μιας ομάδας σε ένα παιχνίδι, μπορεί να είναι εκείνος που:
α) Με τα γκολ ή τη γενικότερη εμφάνιση, τις ασίστ και τη συμμετοχή του σ' αυτά, δίνει βαθμούς.
β) Με τις καίριες επεμβάσεις του αποσοβεί βέβαιο κίνδυνο για την εστία της ομάδας (χωρίς απαραίτητα αυτός να είναι ο τέρμας) και χαρίζει βαθμό-ούς.
Υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία, η οποία δεν αφορά σε ένα μόνο παιχνίδι αλλά σε σειρά παιχνιδιών, όπου παρά το αποτέλεσμα, υπάρχει ΠΑΙΧΤΗΣ ο οποίος αναγκάζει το μέσο φίλαθλο να υποκλιθεί στο ταλέντο του και να θέλει να ξαναπάει στο γήπεδο για να τον δει να "κεντάει" (καλά, αυτός κι αν λείπει χρόνια απ' την ομάδα).
Σε ματς σαν το προχτεσινό, ο πολυτιμότερος τι ακριβώς έκανε;;;
Υ.Γ. Σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα να μη γίνεται το γκάλοπ.
Υ.Γ.1 Δεν έχω δει τα αποτελέσματα αλλά αυτός ο Κώτσιος, μετά από 20 χρόνια καριέρας σαν αμυντικός, ακόμα δεν έμαθε να διώχνει την κωλόμπαλα σωστά; γκάου μπίου κι οπ πάει δεν είχαν στο σχολειό του;
σε όλα αυτά που λες έχεις δίκιο!!Ο κανόνας όμως του εν λόγω post λέει ότι πρέπει να ψηφίσεις έναν,δε σου δίνει επιλογή για τον ΚΑΝΕΝΑΝ,γιατί αν σου έδινε,και σύμφωνα με αυτά που γράφεις πιο πάνω η πλειοψηφία θα ψήφιζε τον ΚΑΝΕΝΑΝ(κάτι σαν τον πρωθυπουργό της χώρας δηλαδή στις δημοσκοπήσες).
Στα πλαίσια αυτά λοιπόν,εγώ ψήφισα Κώτσιο,και θέλω να δικαιολγήσω την επιλογή μου,
-Τόσο προχθές,όσο και στα περισσότερα ματς δείχνει πάθος και δάθεση να δώσει αυτό(το πολύ ή λίγο)που μπορεί.
-'Εχει ακούσει ΤΟΣΑ κατά καιρούς,με ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΕΜΕΝΑ,που αν ήταν άλλος,ή θα του έτρεμαν τα πόδια σε κάθε ματς ή θα τα είχε παρατήσει ή θα αντιδρούσε κάποια στιγμή!!Αυτός,προς τιμήν του,δεν έχει κάνει ΠΟΤΕ ούτε μια γκριμάτσα δυσανασχέτησης,τουναντίον συνεχίζει ακάθεκτος να παίζει όσο ξέρει.
-Στη θεση αυτή,δεν αγωνίζονται ΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ,αυτοι συνήθως αγωνίζονται στα χαφ.Παρ όλα αυτά ο Κώτσιος ως ποδοσφαιριστής και ειδικά για τη θέση που παίζει είναι αρκετά ποιοτικός.Το θέμα με τον Κώτσιο πάντα ήταν ότι θα μπορούσε για 90 λεπτα να είναι ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ της ομάδα και απ το πουθενά ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΛΗΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ και να ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!Εγώ προσωπικά φέτος αυτό δεν το έχω δει.Με εξαίρεση το ματς με τον Βαζέλα που ίσως μπορούσε στο κωλόφαρδο γκολ τος να αντιδράσει καλύτερα,εμένα πρσωπικά ο Κώτσιος μου εμπνέει ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.Σίγουρα θα προτιμούσα να έχω στόπερ τον....Μέλμπερκ ή τον Μπουνσόγκ αλλά δεν τους εχω!