Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα και τον προπονητή, όχι μόνο για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΙΚΗ, αλλά πρωτίστως για την ΜΑΓΑΛΕΙΩΔΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!!!!!Η ..........μπάρτστα του Κομπότη, όχι απλά προσκύνησε, όχι απλά γλύτωσε από διασυρμό, αλλά ΕΧΑΣΕ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!Βέβαια η.....μπάρτσα έχει το ελαφρυντικό οτι έπαιζε χωρίς ........το μεγάλο της αστέρι Μέσι-Ναπολεόνι αλλά και το έτερο μεγάλο της αστέρι, Βίγια-Σουμπίνιο......δεν ακούμπισε τη μπάλα!!!
Έχω ξεχάσει από πότε έχω να δω τον ΠΑΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ!!!!
-Δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει τι εχει κάνε φέτος ο Γεωργίου!!!!Έχει κερδίσει 3 ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ και δε θυμάμαι πόσες,αλλά είναι πολλές, κίτρινες κάρτες αντιπάλων!!!
-Με το που έγινε η αποβολή, φοβήθηκα ότι θα μας αποβεί μπούμεραγκ κι ότι θα δούμε την........μπάρτσα να μεταμορφώνεται σε ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και να κλείνονται όλοι στην μικρή περιοχή αλλά........έρχεται αυτός ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ!!!! Αυτός ο ΜΑΓΟΣ ΤΗΣ ΜΠΆΛΑΣ,ο νέος ΜΑΝΕΦΣΚΙ της ομάδας και μ ένα ΓΚΟΛ ΠΟΙΗΜΑ, απλοποιεί τα πάντα από πολύ νωρίς και ανοίγει το δρόμο της νίκης!!!
Ακόμη κι όταν χάνει το πέναλτυ, πραγματικά δε νιώθω τον παραμικρό φόβο,το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι γιαυτή την ΓΚΑΝΤΕΜΟΜΑΔΑ που λέγεται ΠΑΣ,έβαλε η ΠΑΝΑΓΙΑ το χέρι της και δεν συνέβη αυτό την Τετάρτη με την ΔΡΑΜΑ!!!!Αλήθεια, σε πόσους δεν πέρασε αυτό απ το μυαλό Θεέ μου!!!!!!
Έχουμε και λέμε,
-ΛΕΑΝΤΡΟ ΜΠΕΣΕΡΑ, ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!!!!!!
-ΗΛΙΑ ΚΩΤΣΙΟ, όσα κι αν σου έχουμε σύρει, ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ!!!!
-ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΣΙΟ, χρωστούσες αυτή την εμφάνιση. Ησουν απλά....ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ!!!
-ΓΕΩΓΙΟΥ αγόρι μου,είσαι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ, αλλά αυτό το ΜΙΣΟΣ σου για τους ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ το διαχειρίζεσαι λάθος!!!Με το να ΚΥΝΗΓΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ, το μόνο που κάνεις είναι να τους ΗΡΩΟΠΟΙΕΙΣ!!
-ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΕ αγόρι μου, κανονας πρώτος...δεν πιάνουμε τη μπάλα ως τερματοφύλακες μέσα στην περιοχή ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ όπως έκανες με τον ΠΑΟΚ!!!! Γιατί αυτό λέγεται ΠΕΝΑΛΤΥ-ΕΓΚΛΗΜΑ!!!!Και κανόνας δευτερος, δεν σκοτώνουμε τους αντιπάλους στο κέντρο του γηπέδου,στο 92 λεπτό ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ γιατί αν δεν έχουμε την ΠΑΝΑΓΙΑ μαζί μας,όπως εσύ σήμερα, παίρνουμε ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ!!!
-ΒΙΛΑ αγόρι μου,αν το ονειρό σου ήταν να γίνεις αθλητής,σου βρήκα το άθλημα που θα διαπρέψεις!!!!ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ!!!Νομίζω ότι ούτε ο .......Φόρεστ Γκάμπ θα μπορούσε να σε κερδίσει!!!!!!!
Υ.Γ Μου πήρε κάπου 1,5 ηίχρονο μέχρι να τον γνωρίσω αλλά όταν τον γνώρισα ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ!!!!Ο Παπαδόπουλος του Κομπότη είναι αυτός που έπαιζε στον Βαζέλα!!!!Τελευταία φορά που τον είχα δει,και δε μιλάμε ότι ήταν πριν αιώνες,αλλά πριν 3-4 χρόνια,είχε..... ΤΟ ΜΑΛΙ του ΜΠΕΣΕΡΑ!!!!!!!Και τάμα στην Παναγιά να κάνεις για να σε κάνει καραφλό,είναι αδύνατον να σου φτιάξει τέτοια κουρούπα μέσα σε τόσο λίγο χρόνο!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!
Υ.Γ. 2 Μας προέκυψε και νέα μπάρτσα.........η Κέρκυρα!!!! Τον ........καθάρισε και τον στησοκώλη τον Πανόπουλο!!!!Πανόπουλε,στήσε κι άλλο κώλο,σε παίρνει ακόμη!!!Κι όταν θα έρθει η ώρα να πάιξουμε μαζί,τότε θα θυμηθείς ότι τα περιθώρεια στένεψαν και θα πρέπει να τα δώσεις όλα!!!!Ξεφτιλισμένε!!!!!!