Τελικό 2-0 με τον ΠΑΣ να κερδίζει δίκαια, και σχετικά εύκολα τον Λεβαδειακό, σε ένα παιχνίδι που το έκαναν να φαίνεται εύκολο οι Γιαννιώτες, άσχετα εάν δεν ήταν.
Ο ΠΑΣ σήμερα δεν έκανε πολλά λάθη, αμυντικά ήταν σταθερός, στο κέντρο κυκλοφορούσε μια χαρά την μπάλα, και έκοβε ότι έκανε ο Λεβαδειακός, η επίθεση του σήμερα πήρε άριστα ανασταλτικά, και εάν είχε καλύτερες τελικές θα μιλάγαμε για τεσσάρα.
Ο Λεβαδειακός δεν μπόρεσε να παίξει καλά σήμερα, στράβωσε με την αποβολή το μάτς, δεν το γύρισε ποτέ......
Ο Τζημόπουλος θα μπορούσε να φάει κόκκινη.
Ο Ανδράλας μπαίνει αλλαγή, να φρεσκάρει λίγο την ομάδα, και να πιέσει, και σε 20'' αφού μπήκε τρώει κίτρινη επειδή πέταξε την μπάλα μακριά για φάουλ πριν την σέντρα.....
Οπότε μετά θα πρέπει να πάει συντηρητικά στο παιχνίδι για να μην βγει έξω.......
Μιλάμε για ανοησία τώρα......
Τι να σου κάνει και ο προπονητής, τι να τους πει πλέον.......
Ο Λίλα και ο Βίλα (μου θυμίζουν πολύ το Πολωνέζικο καρτούν Μπόλεκ και Λόλεκ, και σε σουλούπι, αλλά και σε όνομα) τεχνικά είναι μέτριοι, μιλάμε όμως για πολύ φιλότιμα παιδιά, και άριστους αθλητές, πρέπει σήμερα ο Λίλα να έκανε πάνω από 10 χιλιόμετρα και ο Βίλα πάνω από 12.
Τέλος πάντων, είναι σημαντικό το τρίποντο αλλά και η ψυχολογική ένεση ενόψει της ρεβάνς σε 3 μέρες, αφού ο ΠΑΣ έδειξε να τον έχει τον αντίπαλο, τουλάχιστον σε δυνάμεις και ανασταλτικά.
Σε 3 μέρες όμως θα είναι άλλο παιχνίδι, και έχω την εντύπωση πως ο Παράσχος πέταξε λευκή πετσέτα κατά το 65' με 70' και τους κράτησε πιο φρέσκους.
Κορυφαίος του ΠΑΣ είναι ο άνθρωπος που σήμερα δεν ακούμπησε μπάλα, και μιλάμε για τον Βίλα.
Τέτοια δουλειά θέλει 3 επιθετικούς για να την κάνεις ανασταλτικά, και την έκανε ΜΟΝΟΣ του.
Ωραία η νίκη.
απο εναν φιλο του Εθνικου Πειραιως σε ενα αλλο site
Παντως το σχολιο του για τον vila kai lila που τους χαρακτηριζει ως Μπολεκ και Λολεκ ειναι ολα τα λεφτα,φτυστοι ειναι οι τυποι
Ενας απο του φαν φιλε pasaris του προπονητα ειμαι κ εγω
Παντος:Απο την στιγμη που σημερα εκανε καταπληκτικο παιχνιδι ουδολως με χαλαν οι αλχημειες του Αναστασιαδη
Σαμπρελλα:Kαι ποιον να εβαζε,σαν τι προτεινεις?
Bakayioko:απο την στιγμη που εβγαλε τον Βιλα ποιον να εβαζε στην κορυφη,ασχετα που δεν ειναι στις προτιμισεις μου