Αποστολέας Θέμα: ΑΠΟΕΛ  (Αναγνώστηκε 38215 φορές)

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΑΠΟΕΛ
« Απάντηση #75 στις: Σαβ 04 Οκτ 2014 18:57 »
O Σαμψων, θυμα ηταν φιλε.Αγωνιστης, αλλα μπουφος. Γι αυτο στο πραξικοπημα, οταν Κληριδης και λοιποι δεν θελαν να αναλαβουν, βρηκαν να βαλουν μπροστα αυτον, που ηταν φελος στο μυαλο..
 Οσον αφορα το αν αποδυναμωσε το νησι ο Μακαριος, στις αποθηκες του Πρεοδρικου, βρεθηκαν χιλιαδες συγχρονα οπλα τα οποια τα κρατουσε κρυφα για το εφεδρικο σωμα.(Ιδιωτικος στρατος του Μακαριου). Η Εθνικη φρουρα και η Ελδυκ πολεμουσαν με Λη Ενφιλντ, παλαιολοιθικα οπλα δηλ.  Τα πολυβολεια στις θεσεις μαχης στην ακτη της αποβασης, τα περισσοτερα δεν ηταν επανδρωμενα. Και πολλα, πολλα αλλα.
 Επισης, εχε υπ' οψιν σου, οτι πολλοι Μακαριακοι στην εισβολη δεν πολεμησαν, λεγοντας το αξεχαστο, εσεις τους φερατε, εσεις να τους πολεμησετε.
 Οσο για το αν φταινε οι Ελληνες πολιτικοι, σαφεστατα εχεις δικιο. Ο Καραμανλης ειχε παρα πολλες ευθυνες και ακομα περισσοτερες δυστυχως ο δικος μας ο Αβερωφ, φιλε chilly.

Υ.Γ.. Δεν ξερω αν με τη φραση δεξια ιστοριογραφια, εννοεις και μενα, αν ναι, να ξερεις οτι ακουω δεξια και βγαζω σπυρακια.
        Αντικειμενικος παρατηρητης ειμαι, γιατι το Κυπριακο, το εχω ψαξει σε βαθος.
        Και ξαναγυρνωντας στο οπαδικο κομματι, σαφεστατα και προτιμω τους οπαδους της Ανορθωσης και του Αποελ, παρα της Ομονοιας, που οι περισσοτεροι απ αυτους, μας βριζουν καθε μερα. Οι περισσοτεροι επαναλαμβανω, οχι ολοι.

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 04 Οκτ 2014 19:03 από VAMOS PAS »

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Σαβ 04 Οκτ 2014 19:50 »
Παράθεση
Υ.Γ.. Δεν ξερω αν με τη φραση δεξια ιστοριογραφια, εννοεις και μενα, αν ναι, να ξερεις οτι ακουω δεξια και βγαζω σπυρακια.
        Αντικειμενικος παρατηρητης ειμαι, γιατι το Κυπριακο, το εχω ψαξει σε βαθος.
        Και ξαναγυρνωντας στο οπαδικο κομματι, σαφεστατα και προτιμω τους οπαδους της Ανορθωσης και του Αποελ, παρα της Ομονοιας, που οι περισσοτεροι απ αυτους, μας βριζουν καθε μερα. Οι περισσοτεροι επαναλαμβανω, οχι ολοι.

Δεν εννοώ κάποιον συγκεκριμένα. Δεν ξέρω τι βιβλία έχεις διαβάσει. Αλλά η ιστορία γράφεται από τους νικητές και στο ρδέλο που λέγεται ελλάδα, δυστυχώς την έχουμε μάθει όπως θέλαν οι νικητές. Πάντα οι καλοί και πολιτισμένοι έλληνες και οι κακοί και βάρβαροι Τούρκοι-Βούλγαροι-Αλβανοί-Σλάβοι-Βορειοκορεάτες-Σκοπιανοί κλπ κλπ.
Το να υποστηρίζεις ανόρθωση και αποέλ δεν σε τιμάει σαν άνθρωπο. Ίσως να σε τιμάει σαν έλληνα πατριώτη αλλά όχι σαν άνθρωπο. Οι μεν πρώτοι αφήνουν στεφάνια και κασκόλ στο Νταχάου και στο Άουσβιτς, υψώνουν ναζιστικές σημαίες. Οι δεύτεροι βρίζουν τους έλληνες (όπως όλοι οι Κύπριοι), γιατί πιστεύουν οτι αυτοί φταίνε. Δεν πάνε όμως στα Καλάβρυτα ή στην Σμύρνη να αφήσουν κασκόλ και σημαίες. Οι μεν είναι μισάνθρωποι, οι δε μισούν το ελληνικό κράτος.
φορεβερ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Σαβ 04 Οκτ 2014 20:07 »
Εννοειται οτι απεχθανομαι αυτους ολους που αφηνουν στεφανια κλπ . που λες.
 Αυτα παντως πρωτη φορα τ ακουω απο σενα. Και δεν πρεπει να ισχυουν φιλε μου. Η ισχυαν παλια. Τουλαχιστον στην Ανορθωση, προσπαθησαν και τα εχουν αποβαλλει κατα μεγαλο βαθμο. Στο Αποελ οχι ακομα ολοκληρωτικα. Παντως οτι βριζουν τους Εληνες ειναι μεγα ατοπημα. Αυτο το κανουν οι οπαδοι της Ομονοιας.
 Παντως ειναι ολοφανερο, οτι εγω ειμαι αντικειμενικος σε αντιθεση με σενα, που μαλλον σε επηρεαζει η πολιτικη σου πεποιθηση.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Σαβ 04 Οκτ 2014 22:17 »
Δεν ισχύουν οκ.

http://www.sportdog.gr/article/49493/opadoi-tou-apoel-timesan-tous-nazi-sto-aousvits-vinteo

Υ.Γ. Το κακό την σημερινή εποχή είναι η αντικειμενικότητα στην κρίση. Αυτό το no-politica που λέμε. Το ότι πρέπει να επιτρέψουμε στα αυγά και τα φίδια να βγουν στην επιφάνεια. Και μπήκαν και στην βουλή και σουλατσάρουν και στην κοινωνία. Δεν υπάρχει όλιγον έγκυος. Ή είσαι φασίστας ή είσαι αντιφασίστας. Διαλέγεις μεριά.
φορεβερ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Σαβ 04 Οκτ 2014 23:50 »
Παμε αλλη μια, μηπως το πιασεις. Τελευταια ομως. Αν καταλαβεις, εχει καλως.
 Σιχαινομαι τους φασιστες, οπως και κατι νοοτροπιες σαν τη δικη σου. Των ακρων δηλ.
Δε μπορεις να καταλαβεις και τσουβαλιαζεις, το οτι μεσα σ αυτους τους οπαδους του ΑΠΟΕΛ της Ανορθωσης και του Απολλων Λεμεσου, υπαρχουν εκτος απο φασιστες και απλοι ανθρωποι, δημοκρατες που εχουν ανεπτυγμενο το αισθημα του πατριωτισμου, της σκλαβωμενης μισης πατριδας και την αναγκη, να νιωσουν ενα με την Ελλαδα.
 Σε ειχα για σοβαρο συζητητη,- χωρις ιχνος ειρωνιας αυτο-,αλλα επεσα εξω. Καλα ρε φιλε τοση ωρα εκανες να απαντησεις, για να βρεις και να ανεβασεις, τις χιλιοπαιγμενες αυτες φωτο? Και ειναι επιχειρημα αυτο?
  Δηλ. αν ανεβασω τις επισης χιλιοπαιγμενες φωτο των οπαδων της Ομονοιας, με την ελληνικη σημαια να καιγεται και το πανο Ελληνες ειστε και φαινεστε, η γαμω το εθνος σας, θα σε ταπωσω ε? Εντελως παιδιαστικο πασα μου.
Να ξεφυγεις απ το τσουβαλιασμα! Συμβουλη φιλικη αυτο.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δευ 06 Οκτ 2014 08:59 »
Φίλε μου καταρχήν, δεν ήξερα ότι έπρεπε να αφήσουμε την δουλειά για να σου απαντήσουμε νωρίτερα. Συγνώμη...δεν θα ξαναγίνει. Πάμε παρακάτω. Σου είπα οτι σε πιστεύω οτι μισείς τον φασισμό και δεν σε θεωρώ φασίστα. Μου είπες οτι δεν πιστεύεις οτι υπάρχουν ακόμα πράξεις των οπαδών του αποελ, της ανόρθωσης κλπ που να δείχνουν το φασιστικό τους ποιόν και σου έδωσα 3-4 φωτογραφίες από το κοντινό παρελθόν. Πάμε παρακάτω. Μου λες οτι υπάρχουν και δημοκράτες στις τάξεις τους. Και σου λέω λοιπόν οτι το πιο επικίνδυνο στην σημερινή εποχή είναι το να κάθεσαι απραγής απέναντι στους φασίστες. Το να λες, εντάξει μωρέ λίγοι είναι. Αυτοί οι λίγοι όμως καπελώνουν τους πολλούς και ξαφνικά βρίσκονται στην κορυφή και στην εξουσία. Το no-politica στην εξέδρα και το ωχ-αδερφέ στην πολιτική. Και μου λες για τσουβάλιασμα?Ποιός τσουβαλιάζει τελικά? Μου λες για το πανό ''έλληνες είστε και φαίνεστε'' που έχει βγει και στην Τούμπα και στο Καυτατζόγλειο και στην Νομαρχία στα Γιάννενα. Η το κάψιμο της ελληνικής σημαίας που είναι μια πράξη εναντίον του ελληνικού κράτους.
Και κάτι τελευταίο. Τους φασίστες τους λένε μαύρους, γιατί αυτό είναι το χρώμα τους στις σημαίες τους, στα ρούχα τους κλπ...Το μαύρο δεν έχει ούτε σκούρο, ούτε ανοιχτό, ούτε τίποτα. Αντίθετα τα υπόλοιπα χρώματα έχουν ανοιχτές αποχρώσεις, σκούρες αποχρώσεις κλπ. Ακόμα και η αναρχια τα χρώματα της είναι κόκκινο και μαύρo. Για ποια άκρη μου μιλάς λοιπόν?Η θα είσαι φασίστας ή θα είσαι δημοκράτης και αντιφασίστας. Δεν σου είπα να είσαι αριστερός ή κεντρώος ή έστω δεξιός-δημοκράτης. Το να σου πω οτι μόνο σωστό είναι το ΚΚΕ ή η Ανταρσύα ή ΜΛΚΚΕ, τότε ναι θα γινόμουν ακραίος. Η θα είσαι μαζί τους ή θα τους πολεμάς. 
Υ.Γ. Αν έχεις όρεξη διαβασέ το, θα σου αλλάξει κάποιες από τις σκέψεις σου για τους κύπριους αδερφούς του αποελ και την διοικησή τους:
http://agkarra.com/%CE%BA%CF%85%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B9/
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Οκτ 2014 09:06 από chilly »
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Δευ 06 Οκτ 2014 10:54 »
Παράθεση
οποιοσδήποτε έχει ζήσει έστω και λίγο στην Κύπρο, θα έχει καταλάβει μέχρι στιγμής ότι οι άνθρωποι εδώ αγαπούν το ποδόσφαιρο. Περισσότερο απ’ το ποδόσφαιρο όμως αγαπούν τις «ιδέες» τις οποίες πρεσβεύουν οι ομάδες τους. Το Κυπριακό ποδόσφαιρο ανέκαθεν διατηρούσε στενούς δεσμούς με την πολιτική, ενίοτε και πρωταγωνιστικό ρόλο στην ιδεολογική διαπάλη των αντίπαλων παρατάξεων σε περιόδους ορόσημα, με έντονες ταξικές αντιπαραθέσεις. Στόχος αυτού του άρθρου είναι να συμβάλει στην προσπάθεια κατανόησης της εμπλοκής της πολιτικής στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, και όχι να πάρει θέση υπέρ κάποιων σωματείων αφού δεν θεωρούμε ότι οι όποιοι πολιτικοί στόχοι επιτυγχάνονται μέσα από το ποδόσφαιρο, αλλά μάλλον το ποδόσφαιρο καθρεφτίζει τις τάσεις στην ευρύτερη κοινωνία.

εσυ δηλαδη μετα απο αυτο πτον προλογο τι καταλαβαινεις αγαπητε chily??οτι ειν μαλακες του αποελ???η οτι ειναι ολοι μαλακες μιας και εχουν μπλεξει τα μπουτια τους???

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Δευ 06 Οκτ 2014 11:03 »

ΟΜΟΝΟΙΑ FC........................

ΓΚΟΥΛΑΓΚ FC.................

AYTA ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ???ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ........ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.............
ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ.....ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ

ΞΥΠΝΑΤΕ.......ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝ ΚΑΛΑ.........ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ......

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Δευ 06 Οκτ 2014 12:00 »
Παράθεση
οποιοσδήποτε έχει ζήσει έστω και λίγο στην Κύπρο, θα έχει καταλάβει μέχρι στιγμής ότι οι άνθρωποι εδώ αγαπούν το ποδόσφαιρο. Περισσότερο απ’ το ποδόσφαιρο όμως αγαπούν τις «ιδέες» τις οποίες πρεσβεύουν οι ομάδες τους. Το Κυπριακό ποδόσφαιρο ανέκαθεν διατηρούσε στενούς δεσμούς με την πολιτική, ενίοτε και πρωταγωνιστικό ρόλο στην ιδεολογική διαπάλη των αντίπαλων παρατάξεων σε περιόδους ορόσημα, με έντονες ταξικές αντιπαραθέσεις. Στόχος αυτού του άρθρου είναι να συμβάλει στην προσπάθεια κατανόησης της εμπλοκής της πολιτικής στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, και όχι να πάρει θέση υπέρ κάποιων σωματείων αφού δεν θεωρούμε ότι οι όποιοι πολιτικοί στόχοι επιτυγχάνονται μέσα από το ποδόσφαιρο, αλλά μάλλον το ποδόσφαιρο καθρεφτίζει τις τάσεις στην ευρύτερη κοινωνία.

εσυ δηλαδη μετα απο αυτο πτον προλογο τι καταλαβαινεις αγαπητε chily??οτι ειν μαλακες του αποελ???η οτι ειναι ολοι μαλακες μιας και εχουν μπλεξει τα μπουτια τους???
Οτι η μαλακία είναι ανίκητη.

Παράθεση
ΓΚΟΥΛΑΓΚ FC.................

AYTA ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ???ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ........ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.............
ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ.....ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ

Τα ίδια τα συντρόφια φρόντισαν να τιμωρηθούν οι φυσικοί αυτουργοί και να απομυθοποιηθεί ο βασικός υπεύθυνος.
Αν για σένα το σφυροδρέπανο και η ιδεολογία του είναι ίδια με τον αγκυλωτό σταυρό και την ιδεολογία του, τότε λυπάμαι αλλά είσαι παράδειγμα αυτών που έγραψα παραπάνω.
Παράθεση
ΞΥΠΝΑΤΕ.......ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝ ΚΑΛΑ.........ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ......
Έρχονται οι Ελοχιμ και οι Νεφελίμ.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Οκτ 2014 12:06 από chilly »
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Δευ 06 Οκτ 2014 12:38 »
Παράθεση
Τα ίδια τα συντρόφια φρόντισαν να τιμωρηθούν οι φυσικοί αυτουργοί και να απομυθοποιηθεί ο βασικός υπεύθυνος.

απ το 1919 μεχρι το 54-56 που τα κατηργησαν ποσους φαγαν chily.....ξερ κανενας???λεν καμμια 28 εκατομυρια περασαν βολτα απο κει πριν το διορθωσουν......ποσοι ειδαν τα κυπαρισια αναποδα???κανενας δεν ξερει.....αλλοι λενε 10 με 12 εκατομυρια......αλλοι λεν 20 εκατομυρια.......πριν το διορθωσουν τα συντροφια.........ουτε μπλανκο ναχαν ετσι.....τετοιες διορθωσεις τυφλα ναχει το μπλανκο........σκοτωνω 10 εκατομυρια και μετα ....ουπςςςςς σορυυυυυυ............

και που ξερω γω αν δεν το διορθωνε και ο αδολφος αδερφε μου αργοτερα.....δηλαδη???θα παιρνε συγχωροχαρτι???......θαβγαιναν οι φασιστες και θαλεγαν....ναι καναμε σαπουνι ενα καρο κοσμο....αλλα μετα το αλλαξαμε.........

επειδη βλεπω και μια ειρωνια απεναντι μου χωρις να σε εχω προκαλεσει ...αυτο τι ειναι.......αντιφασιστικη γραφη???.......

αν ερχονται οι ελοχιμ και οι νεφελιμ να πα να το πεις στη μεση ανατολη που παιζουν μπαλα με κεφαλια αθωων.........εκει βεβαια δεν ξερω αν η ειρωνια σου τυχει της δικης μου ευγενειας

αλλα που ξερεις.....και αυτοι αυριο μεθαυριο μπορει να το....διορθωσουν και να απομυθοποιησουν τους βασικους υπαιτιους

υ.γ...μετα τα γκουλαγκ ηρθαν τα....ψυχιατρεια.......σαφως πιο in ......πολυ πιο διακριτικα.........και εκτιθομεθα λιγοτερο......."καθαριζουμε τα χοντρα"....προς γνωση και συμμορφωση

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Οκτ 2014 12:42 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Δευ 06 Οκτ 2014 14:00 »
Προφανώς το ελοχιμ και νεφελίμ ήταν πλάκα που δεν έπιασες. Δεν πειράζει.
Βασική αρχή του απο-προσανατολισμού και της προπαγάνδας είναι να μπερδεύεις ιδεολογίες με πρόσωπα. Π.Χ. Στάλιν=σφαγέας και δικτατόρας άρα κομμουνισμός=σφαγή και δικατορία. Βέβαια ανοίγεις και ένα βιβλίο (της προκοπής) και βλέπεις οτι οι ιδέες του κομμουνισμού δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που έφτιαχνε ο Στάλιν. Πας μετά και βλέπεις τις πράξεις του Χίτλερ (ή του Μουσολίνι ή του Παπαδόπουλου ή του Γρίβα κλπ) και λες οτι έχουν απόλυτη σχέση με αυτά που πρεσβεύει ο φασισμός (ο εθνικοσοσιαλισμός κλπ). Δηλαδή μισαλλοδοξία, μισανθρωπισμός, ρατσισμός κλπ.
Έντεχνα βέβαια τα βάζουμε όλα μαζί στο μίξερ και βγάζουμε την κομπόστα ''τα άκρα είναι ίδια'' made in E.E.-USA (στην ουσία βέβαια είναι made in Wall Street).
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Δευ 06 Οκτ 2014 14:01 »
Παράθεση
Προφανώς το ελοχιμ και νεφελίμ ήταν πλάκα που δεν έπιασες.

ζητω συγνωμη και αφαιρω οποιαδηποτε κακο εγραψα πιο πανω.......οκ?

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Δευ 06 Οκτ 2014 14:02 »
Παράθεση

απ το 1919 μεχρι το 54-56 που τα κατηργησαν ποσους φαγαν chily.....ξερ κανενας???λεν καμμια 28 εκατομυρια περασαν βολτα απο κει πριν το διορθωσουν......ποσοι ειδαν τα κυπαρισια αναποδα???κανενας δεν ξερει.....αλλοι λενε 10 με 12 εκατομυρια......αλλοι λεν 20 εκατομυρια.......πριν το διορθωσουν τα συντροφια.........ουτε μπλανκο ναχαν ετσι.....τετοιες διορθωσεις τυφλα ναχει το μπλανκο........σκοτωνω 10 εκατομυρια και μετα ....ουπςςςςς σορυυυυυυ............

και που ξερω γω αν δεν το διορθωνε και ο αδολφος αδερφε μου αργοτερα.....δηλαδη???θα παιρνε συγχωροχαρτι???......θαβγαιναν οι φασιστες και θαλεγαν....ναι καναμε σαπουνι ενα καρο κοσμο....αλλα μετα το αλλαξαμε.........

αλλα που ξερεις.....και αυτοι αυριο μεθαυριο μπορει να το....διορθωσουν και να απομυθοποιησουν τους βασικους υπαιτιους

υ.γ...μετα τα γκουλαγκ ηρθαν τα....ψυχιατρεια.......σαφως πιο in ......πολυ πιο διακριτικα.........και εκτιθομεθα λιγοτερο......."καθαριζουμε τα χοντρα"....προς γνωση και συμμορφωση

υ.γ.......τοσο καιρο εχω να ασχοληθω με τεχνικα θεματα του φορουμ???δεν σβηνουν αδερφε......το ξαναδημοσιευσα διορθωμενο....αν κανει καμμια βολτα κανας υπευθυνος απο δω ας σβησει τις πιο πανω αναφορες προς το προσωπο σου

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Δευ 06 Οκτ 2014 14:07 »
chily φιλε δεν βαζω προσωπικα τιποτα στο μιξερ.......ξερω τι γραφω.......τελος παντων στοχος ειναι η συζητηση....δεν ειναι αυτοσκοπος να πεισει ο ενας τον αλλο.......καλο μεσημερι αδερφε

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Οκτ 2014 14:10 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Δευ 06 Οκτ 2014 16:14 »
Δεν εννοώ εσένα. Γενικά μιλάω. Και υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα να αγχωνόμαστε και όχι με μια συζήτηση εδώ μέσα. Δεν υπάρχει κανένα θέμα προσωπικό. Απλά ευτυχώς που δεν έχουν επικρατήσει ιδεολογίες σαν αυτή του φασισμού (ή σταλινισμού αν θες) και μπορούμε και κάνουμε (ακόμα) συζήτηση.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Δευ 06 Οκτ 2014 16:36 »
http://www.koutipandoras.gr/article/123187/fakelos-kyproy-o-lamprakis-piso-apo-praxikopima-kai-tin-anatropi-toy-makarioy

ο Σαμψων ηταν εδω ηταν εκει ηταν παραπερα.....
ολοι αθωοι
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Δευ 06 Οκτ 2014 19:48 »
Στο Κυπριακο, λαθη εκαναν πολλοι και προδωσαν ακομα περισσοτεροι που δεν τιμωρηθηκαν καθολου κιολας.
 Ο Σαμψων οπως εγραψα και παραπανω αφελης και ευκολοπιστος ηταν. Του εταξαν ενωση με την Ελλαδα και βγηκε μπροστα.

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Δευ 06 Οκτ 2014 22:13 »
διαβάζοντας αρκετά προσεκτικά αυτά που γράψατε VAMOS PAS thodoris βλέπω ότι έχετε πέσει κι εσείς στη παγίδα των δύο άκρων , μια καραμέλα που είναι πολύ της μόδας τώρα τελευταία , σίγουρα δε θα μπορέσω να σας αλλάξω άποψη , θα προσπαθήσω να μπω όμως στο μυαλό σας και να σας κάνω την εξής ερώτηση (καταρχήν θεωρώ δεδομένο απ τα γραφόμενά σας ότι δεν έχετε καμία σχέση με το φασισμό-ναζισμό)  με ποιους θα μπορούσατε με άνεση να πιείτε έναν καφέ , με κάποιο φασίστα νεοναζί (το ένα άκρο ) η με κάποιο ακροαριστερό (το άλλο άκρο ) , σε όσους έχω κάνει αυτή την ερώτηση μου έχουν απαντήσει με πολύ ευκολία ''με κανέναν απ τους δύο'' και ο λόγος είναι απλός , δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει φασισμός και το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό το φαινόμενο! οι περισσότεροι μιλάνε για τους ναζί σαν να ναι κανένα κρύσταλλο Βοημίας !

Τώρα στα ποδοσφαιρικά , είναι το ίδιο το σφυροδρέπανο με τον αγκυλωτό σταυρό έλεος? δεν δέχομαι με τίποτα τον παραλληλισμό των οπαδών της Ομόνοιας με αυτούς του ΑΠΟΕΛ !Σίγουρα υπάρχουν και απλοί δημοκράτες άνθρωποι σε ακροδεξιά γήπεδα (όπως σωστά λες VAMOS PAS) αλλά χάνονται  , επίσης αρκετές ομάδες δεν έχουν χαρακτηριστεί τυχαία ακροδεξιές όπως Λάτσιο , Ζενίτ , Γουέστ Χάμ , Μιλγουολ , οι "Bοulogne Boys" της Παρί Σεν Ζερμέν συγκρούονταν με οπαδούς της ίδιας τους της ομάδας επειδή ήταν μαύροι ! Στη χώρα μας, ο πυρήνας των ακροδεξιών συγκεντρώνεται φανερά στα ματς της εθνικής, ειδικά όταν δεν υπάρχει μεγάλη προσέλευση φιλάθλων, ενώ περιστασιακά βλέπουμε "εκδηλώσεις" και σε άλλες ομάδες ! Το ανησυχητικό είναι πως όλα αυτά λειτουργούν με τη διακριτική ανοχή των αρμόδιων αρχών και του αθλητικού Τύπου αλλά και μιας μερίδας της φίλαθλης κοινωνίας δηλαδή  οι απλοί δημοκράτες των ακροδεξιών γηπέδων που αναφέρεις παραπάνω VAMOS PAS.

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #93 στις: Δευ 06 Οκτ 2014 23:06 »
Vamos, δεν μπορώ να καταλάβω φίλε μ, πως εννοείς το "αφελής".

Και στην εοκα ήταν και (ψευδο) μάρτυρας στην δίκη ΑΣΠΙΔΑ - τον περιποιήθηκε καλά ο Νικηφόρος (που στς πιτσιρικάδες περισσότερο γνωστός είναι για την οδό) Μανδηλαράς- ήταν και εκδότης εφημερίδων άγνωστης χρηματοδότησης ήταν και χωτός "πρόεδρος" της Κύπρου ήτανε, και σύμφωνα με αμερικάνους (αν και δεν το παραδέχτηκε) και συνεργάτης της cia ήτανε.
Επικίνδυνο πιόνι θα μπορούσες να τον πεις, αφελή (έτσι όπως έχω στο νου μου τη λέξη) όχι.

Δεν θυμάμαι καλά, αλλά νομίζω ότι ο ίδιος ήταν που ανακοίνωσε λίγο μετά την εισβολή των Τούρκων (αφελώς λες;) ένωση με την Ελλάδα, πράγμα που τότε στα παιδικά μου μάτια, σήμαινε άμεση εμπλοκή σε πόλεμο (λες αυτό να προσπαθούσε να πετύχει;). Κι είχαμαν και τον ΚώτσιοσΤούμπα επιστρατευμένο κι ακούγαμαν για τα αεροπλάνα που αυτοκαταρρίψαμε κι είχε πάει η καρδιά μας στη κωλοπετινίτσα.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Δευ 06 Οκτ 2014 23:29 »
Vamos, δεν μπορώ να καταλάβω φίλε μ, πως εννοείς το "αφελής".

Και στην εοκα ήταν και (ψευδο) μάρτυρας στην δίκη ΑΣΠΙΔΑ - τον περιποιήθηκε καλά ο Νικηφόρος (που στς πιτσιρικάδες περισσότερο γνωστός είναι για την οδό) Μανδηλαράς- ήταν και εκδότης εφημερίδων άγνωστης χρηματοδότησης ήταν και χωτός "πρόεδρος" της Κύπρου ήτανε, και σύμφωνα με αμερικάνους (αν και δεν το παραδέχτηκε) και συνεργάτης της cia ήτανε.
Επικίνδυνο πιόνι θα μπορούσες να τον πεις, αφελή (έτσι όπως έχω στο νου μου τη λέξη) όχι.

Δεν θυμάμαι καλά, αλλά νομίζω ότι ο ίδιος ήταν που ανακοίνωσε λίγο μετά την εισβολή των Τούρκων (αφελώς λες;) ένωση με την Ελλάδα, πράγμα που τότε στα παιδικά μου μάτια, σήμαινε άμεση εμπλοκή σε πόλεμο (λες αυτό να προσπαθούσε να πετύχει;). Κι είχαμαν και τον ΚώτσιοσΤούμπα επιστρατευμένο κι ακούγαμαν για τα αεροπλάνα που αυτοκαταρρίψαμε κι είχε πάει η καρδιά μας στη κωλοπετινίτσα.
Kαι στο ντοκυμαντερ του Κακογιάννη μετά τον Αττίλα, τον ρωτάει ο Κακογιάννης ''Προτιμάτε την Κύπρο τούρκικη ή κομμουνιστική?'' και απαντάει "Καλύτερα τούρκοι παρά κομμουνιστές".
Y.Γ. 1000 ποσταρίσματα στο νέο forum. Κερδίζω κάτι?
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Οκτ 2014 23:45 από chilly »
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Δευ 06 Οκτ 2014 23:50 »

Y.Γ. 1000 ποσταρίσματα στο νέο forum. Κερδίζω κάτι?
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Διαρκειας του ΑΠΟΕΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Τρι 07 Οκτ 2014 01:11 »
Αντι Οφη, συμφωνω σχεδον σε ολα..
 Λοκο, στην Εοκα που ηταν παλευε για την απελευθερωση  και την Ενωση. Υπαρχουν αριστεροι που λενε οτι ηταν ο μονος πρωτοκλασατος, που δεν εκανε εγκληματα εναντιον τους. Αντιθετως , ειχε και πυροσβεστικο ρολο, σε αντιθεση με τον Γριβα, που του προσαπτονται δικαιως αρκετα.
 Για την  χρηματοδοτηση που λες, οταν πρωτοξεκινησε τον χρηματοδοτουσε ο ιδιος ο Μακαριος, αλλα ακομα τοτε, δεν ειχαν ουσιαστικες διαφορες. Ηταν πριν αρχισει ο Μακαριος τις κωλοτουμπες γισ την Ενωση.
 Για το χωτος, τα ειπαμε. Τον Κληριδη ειχε ετοιμο ο αληταρας ο Ιωαννιδης, αλλα εκεινος δεν ηταν βλακας και εκανε πισω. Για το συνεργατης της CIA, ισχυει, οσο ισχυει το οτι ο Μακαριος τα ειχε πλακακια με τους Αγγλους. Βλακιες των εκατερωθεν πλευρων δηλ.
 Για την ενωση που λες, μετα το πραξικοπημα, ειπε οτι σκοπος μας ειναι.... Δεν ανακηρυξε καμια ενωση επισημα.
Φολα-αριστεροι Κυπριοι, μαλιστα, στην βδομαδα μεχρι την εισβολη, λενε οτι γλυτωσε παρα πολλους αριστερους απο τραμπουκισμους. Σε αντιθεση με καποιους αλλους , που στην εισβολη, δεν εμφανιστηκαν καν στις θεσεις μαχης, η κρυβονταν στην πρεσβεια της Λιβυης....
 Chilly, το ντοκυμαντερ του Κακογιαννη, το εχω δει ισα με 5 φορες και δεν θυμαμαι να το ειπε. Αλλα επειδη δεν εχω λογο να σε αμφισβητω οτι το ειπε, θα σου θυμισω παλι την βλακεια που τον εδερνε....

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 07 Οκτ 2014 01:21 από VAMOS PAS »

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #97 στις: Τρι 07 Οκτ 2014 02:23 »
Δεν λ'εω για τις "προγραμματικές" του δηλώσεις.
Λίγο μετά την απόβαση, νομίζω "κήρυξε" την ένωση, πράγμα που πιστεύω βούτυρο στο ψωμί του Αττίλα ήτανε.

Περί εοκα (και εοκα βου) δεν  υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε άκρη από δω μεσα, όσο και να το συζητήσουμε.

Απλά μου έκανε εντύπωση ο όρος αφελής που του απέδωσες, που εν πολλοίς τον βγάζει λάδι.
Προσωπικά, τον θεωρούσα μεν χαμηλού iq, αλλά με πλήρη γνώση των πράξεών του και γι' αυτό τελικά εγκληματία.

Για το αν ήταν συνεργάτης της cia, δεν πρέπει να το είχε περάσει ο Μακάριος (μάλλον είχε αφήσει τα εγκόσμια), αλλά σε κάποια από τα αρχεία του υπεξ των Ηπα, που βγαίνουν κατά καιρούς, είχε αναφερθεί ως τέτοιος.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Τρι 07 Οκτ 2014 09:12 »
https://www.youtube.com/watch?v=XiJn9e83A9c
Vamos έχεις δίκιο. Δεν το θυμόμουν καλά. Δεν το λέει αυτός, αλλά ένας οπαδός του. ¨Οποιος δεν το έχει δει ας το δει, είναι συγκλονιστικό. Όσοι συμμετέχουν στην συζήτηση, από το 55ο λεπτό και μετά όλες οι απαντήσεις στην κουβέντα. Aπό το 1h20m και μετά βέβαια, φαίνεται Vamos την δύναμη που είχε ο Μακάριος. Ειδικά στην συγκέντρωση στην Αθήνα. Τότε χιλιάδες λαού να υποδεχτούν τον Μακάριο. Τώρα του στερούν το ψωμί και αυτός αποχαυνώνεται με Αμφίπολη.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 07 Οκτ 2014 09:44 από chilly »
φορεβερ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Τρι 07 Οκτ 2014 13:45 »
Λοκο, δε νομιζω οτι ειναι τοσο μπερδεμενα τα πραγματα για την ΕΟΚΑ.
 Η ΕΟΚΑ ξεκινησε με καθαρα απελευθερωτικους σκοπους, -με πολλα λαθη βεβαια και εγκληματα κατα αριστερων και αθωων μερικες φορες πολιτων, η ΕΟΚΑ Β' ηταν καθαρα οργανο της χουντας, ειδικα απο ενα σημειο και μετα.
 Chilly, ειναι συγκλονιστικο οντως το φιλμακι, απλα σε καποιες περιπτωσεις, περιγραφει λιγο μονοδιαστατα τα γεγονοτα. Ειναι δεδομενο οτι ο λαος λατρευε τον Μακαριο, οχι τοσο πριν την εισβολη, γιατι κι αυτος στην προεδρια του, διατηρουσε ενα ειδος καθεστωτος αν θες, αλλα περισσοτερο μετα, που στο προσωπο του, εβλεπαν τον σωτηρα ενος βασανισμενου λαου μετα το εγκλημα της χουντας και την εισβολη.
  Τωρα ομως, πολλα χρονια μετα, οι Κυπραιοι εχοντας βγει στη φορα καποια πραγματα με τον καιρο, ειναι μοιρασμενοι. Πολλοι μισουν τον Μακαριο, πολλοι τον λατρευουν.
 Αν θες τη γνωμη μου, ηταν σαφεστατα χαρισματικος ηγετης, αλλα η ενσταση μου εχει να κανει με το οτι  οδηγουσε το νησι μακρια απ την ενωση, οχι γιατι εβλεπε την καταστροφη που θα ερχοταν, αλλα γιατι ειχε μεγαλη αρχομανια και δεν ηθελε να χασει τα κεκτημενα.
 Τελος παντων, το Κυπριακο δεν λυθηκε σαραντα χρονια τωρα, δε θα βγαλουμε ακρη εμεις. Καλο ομως ειναι οτι ανταλασσουμε αποψεις, περισσοτερο για να διαβαζουν και αλλοι που δεν εχουν ασχοληθει και ο καθενας να βγαζει τα συμπερασματα του. Το σιγουρο ειναι, οτι για να βγαλεις συμπερασματα, πρεπει να εχεις ακουσει και διαβασει μαρτυριες εκατερωθεν.

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 07 Οκτ 2014 14:03 από VAMOS PAS »