Αποστολέας Θέμα: ΑΠΟΕΛ  (Αναγνώστηκε 38208 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dimitris_kzn_pas7

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: ΑΠΟΕΛ
« Απάντηση #50 στις: Σαβ 10 Μάρ 2012 17:37 »
Η προκριση του Αποελ μου κανει την ιδια εντυπωση οσο μου θα κανει η προκριση της Μπιλμπαο.
Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.
Οσον αφορα τον πασολε που εβαλε τον πανο με τον ταυρο μας θα του αφιερωσω αυτο το τραγουδι:
Ξενιτεμένα μου πουλιά (Πωγώνι) - Μιχάλης Ζάμπας

πονος+ξενιτια=ηπειρωτικα τραγουδια.
ηπειρωτικα τραγουδια=ΗΠΕΙΡΟΣ.
ΗΠΕΙΡΟΣ=ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
ΓΙΑΝΝΙΝΑ=ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Παράθεση
EIMAI MONO PAS i moira merixe stin Kypro

Οποιος εχει ζησει εστω και εσωτερικος μεταναστης θα νιωθει τον πασολε.
Εχουμε πανεμοφορφα μερη αλλα αθρωπους ξωπαρμενους που μας διακατεχει η φαγωμαρα και δεν βλεπουμε περα απ'τον εαυτο μας.
Γενικα σ'ολα τα θεματα ολοι οι ελληνες εχουμε χασει την μπαλα(αν την ειχαμε βρει κ ποτε),γι'αυτο εμεις οι νεοι δεν νομιζω να εχουμε μελλον σ'αυτην την χωρα

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σαβ 10 Μάρ 2012 23:02 »
προς αυτους που στραβωσαν με τον ταυρο στο γηπεδο του ΑΠΟΕΛ:
Ο ΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ

Ο ΠΑΣ ειναι πανω απο τους αριστερους, τους δεξιους , τους κενντρωους , τους πανω, τους κατω....
και στην αγκαλια του ΠΑΣ χωρανε ολοι ανεξαρτητως πολιτικων πεποιθησεων και ιδεολογιας...

ο ΠΑΣ ειναι για να ενωνει και οχι για να χωριζει.....

ο μονος διαχωρισμπος που μπορει να γινει ειναι σε ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ

δε με νοιαζει αν ο ΤΑΥΡΟΣ ειναι διπλα απο το αστερι,το αλφα, το στοχαδι κτλ., αλλα το μονο μου νοιαζει ειναι ο ΤΑΥΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ  ΠΑΝΤΑ.

ολοι αδερφια ειμαστε θελω να πιστευω,και η ιδιοτητα του ΠΑΣΟΛΕ το διαβατηριο 8)

Παντα φιλικα και χωρις προθεση παρεξηγησης.....

Σωστες κουβεντες που καλο θα ηταν
να τις βαλουμε καλα μες το μυαλο μας
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ
δεν υπαρχει κουμουνιστης ΠΑΣΟΛΕΣ
και φασιστας ΠΑΣΟΛΕΣ

Η ομαδα αυτη γεννηθηκε για να ενωσει αριστερους και δεξιους(ατρομητο και αβερωφ)
2 ομαδες υπολειμα του εμφυλιου σπαραγμου

λιγες πολεις μπορεσαν και το εκαναν αυτο
ΚΡΙΜΑ  σχεδον 50 χρονια μετα την ενωση αυτη
καποιοι να ειναι κολλημενοι
και να βαζουν
τις ιδεολογικες πεποιθησεις τους πανω απο την ΟΜΑΔΑ

υγ. δεν ξαναεπανερχομαι ΠΟΤΕ σε τετοιο θεμα εδω μεσα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Κυρ 11 Μάρ 2012 22:07 »
Συγχαρητηρια στον ΑΠΟΕΛ, ως μικρη ομδα που απεκλεισε Λυων και Πορτο. Το ιδιο θα ελεγα και για την Διναμο του Μινσκ!

Ο καθε ανθρωπος (και οι Κυπριοι) εχει το δικαιωμα του αυτοπροσδιορισμου.

Τωρα για το αν ειναι Ελληνες ή οχι ειναι αλλη ιστορια που δεν αξιζει τωρα να την συζητησουμε τωρα γιατι προεχει ο ΠΑΣ και η παραμονη του!

Υ.Γ. Αχ ρε drake να δειχνες και την ιδια αγαπη και για την αμαδα τι καλα που θα ητανε!

Υ.Γ. 2  :mono:
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Δευ 12 Μάρ 2012 16:29 »
Ειμαι 44 χρονών και απο 6 χρονών οπαδός μόνο του ΠΑΣ ,είμαι κι απο την Πρέβεζα και θα μου πείς για αγάπη;

Αποσυνδεδεμένος ztoby

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Τρι 13 Μάρ 2012 18:14 »
ναι βρε ο ΠΑΣ ειναι πάνω απ'ολα.

τι πολιτικες και μαλακιες?

βλεπεις ΠΑΣ και χορταινεις

και να κοψουμε και αυτα που βριζουμε αλλους πασολεδες

μην ακουσω κανεναν να βριζει βουλευτη από το νομό μας ε? πασολεδες ειναι και ο ΠΑΣ ειναι πανω απόλα

(510.95 και κατεβαινει αλλά δεν πειραζει εμεις παιζουμε με το λεβαδειακο...)

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Πεμ 15 Μάρ 2012 20:44 »

μην ακουσω κανεναν να βριζει βουλευτη από το νομό μας ε? πασολεδες ειναι και ο ΠΑΣ ειναι πανω απόλα

Ρε φιλε δεν καταλαβες τι ενοουσα ακριβως. Πιστευω οτι πρεπει ως οπαδοι του ΠΑΣ οφειλουμε να εχουμε πολιτικη φωνη και αποψη και μαλιστα επισημα, γιατι δεν ειμαστε αβουλα οντα (οχι ολοι τουλαχιστον). Φυσικα και δεν ειμσαστε ολοι οι ΠΑΣολεδες το ιδιο, επειδη μας ενωνει και μας συνδεει η αγαπη για μια ομαδα. Αυτο θα ηταν παραλογη γενικευση και η γενικευση συνιστα φασισμο.

ΑΛΛΑ, αυτη την στιγμη προεχουν και επειγουν αλλα πραγματα που αφορουν την ομαδα μας και μονο, σε μια πολυ κρισιμη εποχη τα αφηνω προς το παρον στην ακρη. Ας σωθουμε και μετα εχουμε χρονο για τετοιες συζητησεις.

Για αυτο και λεω: :mono:

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Παρ 23 Μάρ 2012 10:50 »
Με αυτήν την αλλεργία  πού έχετε για οτιδήποτε Ελληνικό πρέπει να σας δεί κανένας ειδικός !

Αχ προσπαθησαμε να σας κρυφτουμε αλλα μας πηρατε χαμπαρι! Επισης εμεις οι "αρρωστοι" αντιρατσιστες του φορουμ, εκτος του Α.Π.Ο.ΕΛ. (Αθλητικος Ποδοσφαιρικος Ομιλος Ελληνων), παθαινουμε αλλεργια και στα εξης παρακατω:

στην Ελληνικη Βιομηχανια Ζαχαρης 

στα Ελληνικα Πετρελαια

στον ελληνικο καφε

στην ΙΟΝ γαλακτος (ελληνικο προϊον βλεπετε)

στις ελληνικες θαλασσες

στα ελληνικα βουνα

στον Νικο Παπαζογλου (επειδη εχει τραγουδησει το "Αχ Ελλαδα")

στο "Ελλαδα  εχεις ταλεντο"

στο Ελ Σλαβαδορ (γιατι ξεκιναει απο Ελ)

και τελος:

στους Ελοχιμ και στους Νεφελιμ (βασικα στους Ελοχιμ, με τους Νεφελιμ τα βρισκουμε.._

Υ.Γ. Απσου, Απσου α να μου χαθειται.....παλι με πιασε φτερνισμα!

Υ.Γ. 2 Τσακαλια....

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Παρ 23 Μάρ 2012 12:05 »

Ρε φιλε δεν καταλαβες τι ενοουσα ακριβως. Πιστευω οτι πρεπει ως οπαδοι του ΠΑΣ οφειλουμε να εχουμε πολιτικη φωνη και αποψη και μαλιστα επισημα, γιατι δεν ειμαστε αβουλα οντα (οχι ολοι τουλαχιστον). Φυσικα και δεν ειμσαστε ολοι οι ΠΑΣολεδες το ιδιο, επειδη μας ενωνει και μας συνδεει η αγαπη για μια ομαδα. Αυτο θα ηταν παραλογη γενικευση και η γενικευση συνιστα φασισμο.

ΑΛΛΑ, αυτη την στιγμη προεχουν και επειγουν αλλα πραγματα που αφορουν την ομαδα μας και μονο, σε μια πολυ κρισιμη εποχη τα αφηνω προς το παρον στην ακρη. Ας σωθουμε και μετα εχουμε χρονο για τετοιες συζητησεις.

Για αυτο και λεω: :mono:

Με απογοητεύεις λαμία...δεν περίμενα από εσένα να διαβάσω κάτι τέτοιο...να λες την πολιτική (κομματική) σου άποψη αλλά όχι σαν πασολές...γιατί επηρεάζεις τους ομοϊδεάτες  σου, και αυτό λέγετε προσηλυτισμός...

Παράθεση
Τωρα για το αν ειναι Ελληνες ή οχι ειναι αλλη ιστορια

εδώ μέσα διαβάσαμε το αλησμόνητο <<Οι Ηπειρώτες θεωρούνταν Βάρβαροι για τους υπόλοιπους Έλληνες>>,δεν περίμενα κάτι διαφορετικό για τους Κυπρίους...και ότι οι Μολοσσοί ήταν σκυλιά του Χίτλερ,να μην ξεχνιόμαστε...

Για το δικό μου τρόπο σκέψης, τέτοιου είδους θέσεις πηγάζουν είτε από προπαγάνδα, είτε από βλακεία...όποιος είναι πασολές δεν σημαίνει πως θα είναι και αριστερός ή αναρχικός ή κομμουνιστής...

Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους...
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος Steve-ToRosLoCosS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Παρ 23 Μάρ 2012 14:15 »
Η πολιτικη στο γηπεδο ειναι οπως η πολιτικη στα πανεπιστημια! :mono:
Αναστασιάδης: «Θα κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε στα Γιάννινα και να ενωθείτε.» .

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Παρ 23 Μάρ 2012 19:47 »
Φιλε Gy Pas συγνωμη αν σε απογοητευσα αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου, πρεπει θεωρω να υπαρχει οπαδικη φωνη στα πολιτικα μονο και μονο γιατι αυτοι που μας κυβερνανε θελουν να μας κανουν "ρομποτακια"

Δεν θελω, ουτε προσηλυτιζω κανεναν. την αποψη μου λεω οπως ολοι εδω μεσα.

Εχεις δικιο οτι ενας οπαδος του ΠΑΣ δεν πρεπει απαραιτητα να ειναι αναρχικος, αριστερος, κομμουνιστης, οπως και  δεν πρεπει απαραιτητα να ειναι δεξιος, ακροδεξιος, εθνικιστης. Εκτος αυτου δεν δηλωνω αριστερος, οι ιδεολογιες ειναι επιπλαστες και κατασκευασμενες.

Αυτο που με ενοχλει ομως ειναι να εχω διπλα μου στην κερκιδα ανθρωπους (ΔΕΝ αναφερομαι σε εσενα), που μισουν καποιους αλλους ανθρωπους και οχι απαραιτητα απο ιδεολογια επειδη τυγχανουν να ειναι αλλου χρωματος, αλλης εθνικοτητας, αλλης θρησκειας και αλλων πολιτικων αντιληψεων αν θες. Αυτη η κατηγορια δεν εχει θεση σε καμια κερκιδα, σε καμια κοινωνια...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 19:55 »
Καραολής και Δημητρίου ...

ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ  ΠΟΚ ΠΟΚ ΠΟΚ
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Σαβ 12 Ιαν 2013 03:06 »
Παράθεση
εδώ μέσα διαβάσαμε το αλησμόνητο <<Οι Ηπειρώτες θεωρούνταν Βάρβαροι για τους υπόλοιπους Έλληνες>>,δεν περίμενα κάτι διαφορετικό για τους Κυπρίους...και ότι οι Μολοσσοί ήταν σκυλιά του Χίτλερ,να μην ξεχνιόμαστε...

Πώς μπορούν να συσχετισθούν όλα μαζί;ταυτόχρονα είναι μία απάντηση στον Ηπειρώτη που υποστηρίζει πως ξενιτεύτηκε στην Κύπρο!!

Μεταφέρω μερικές γραμμές από την Ελληνική Εθνική γενεαλογία:

<<Ζεύς εγέννησεν Αιακόν, Αιακός εγέννησε Πηλέα τε και Τελαμώνα.Πηλεύς εγέννησεν Αχιλλέα, Αχιλλέας εγέννησε Νεοπτόλεμον (ή Πύρρον), Νεοπτόλεμος ην ο γεννήτωρ της χιλιετούς δυναστείας των Μολοσσών εν Ηπείρω τελευταίοι εκπρόσωποι της οποίας ήσαν Αρύβας τε και Μυρτώ, Μυρτώ δε (ή Μυρτάλη) εγέννησεν Αλέξανδρον τον Μέγαν.Τελαμών δε εγέννησεν Αίαντα τε Τεύκρον, Τεύκρος ην ο γεννήτωρ της χιλιετούς ωσαύτως βασιλικής γενεάς της εν Κύπρω Σαλαμίνος τελευταίοι εκπρόσωποι της οποίας ήσαν Ευαγόρας τε και ο εγγονός αυτού Νικοκλής.>>

http://himaraepirus.blogspot.gr/2011/07/blog-post_14.html

και άλλα πολλά ακόμη, αλλά ας το αφήσω εδώ  ;)
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Σαβ 12 Ιαν 2013 09:14 »
και ο εγγονός αυτού Νικοκλής.>>

Και Νικοτσιόλης ωσαύτως?
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Τρι 29 Οκτ 2013 12:15 »
Τίμησαν το "ΟΧΙ" οι οπαδοί ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης

Με πανό στο ΓΣΠ οι οπαδοί ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης τίμησαν την επέτειο του "ΟΧΙ" στην μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Τρι 29 Οκτ 2013 13:33 »
Και γω που νόμιζα οτι όλοι εσείς γιορτάζετε στις 23 Απριλίου κάθε χρόνο.
Ξέχασα. Διχασμένες προσωπικότητες:

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 29 Οκτ 2013 13:44 από chilly »
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Παρ 15 Νοέ 2013 01:37 »

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Παρ 15 Νοέ 2013 10:34 »

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Τετ 01 Οκτ 2014 21:20 »
3 ζώα πως τα κάνεις ζάπι?

Υ.Γ.:
O Googles δεν παίζει Ντεβινσέντι

Tomas De Vincenti
https://www.google.gr/search?q=Tomas+De+Vincenti&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=nkYsVKqUMabY7AbeiIDgDQ&ved=0CAYQ_AUoAQ

τομας ντε βινσεντι
https://www.google.gr/search?q=%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%82+%CE%BD%CF%84%CE%B5+%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%83%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=6EYsVOWmGIbaOMO4gKgF&ved=0CAYQ_AUoAQ

χαϊβανάκι τόμας
https://www.google.gr/search?q=%CF%87%CE%B1%CF%8A%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B9+%CF%84%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%82&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=NEcsVMi3LYGa7gaJmoC4Cw&ved=0CAYQ_AUoAQ

Μικρέ καβλιάρη, ο Δώνης δεν είναι Ντεμόλ, Γεωργούλης... Τσιώλης.

βλ.,  "ρουφοκαβλέτα" (Λεξικό Μιχαήλ Σινός)

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 01 Οκτ 2014 21:52 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Τετ 01 Οκτ 2014 21:30 »
Ενα τεραστιο μπραβο στον λαο του ΑΠΟΕΛ ηταν συγκλονιστικη ολη η παρασταση. Ειλικρινα ριγος συγκινησης.
 Μακαρι να μπορεσουν να τερματισουν τριτοι.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Τετ 01 Οκτ 2014 21:41 »
Ενα τεραστιο μπραβο στον λαο του ΑΠΟΕΛ ηταν συγκλονιστικη ολη η παρασταση. (...)

Για ποιό πράμα?
Για το έντονο "πορτοκαλί" fan-base?

Άντε να πλύνουν τα πόδια τους... να ξεμποχάρει ο τόπος.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Τετ 01 Οκτ 2014 22:45 »
Δεν ειναι αναγκη να τους συγκινησει ολους αρχηγε... Οπως το καταλαβαινει ο καθενας.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Παρ 03 Οκτ 2014 10:04 »
φορεβερ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Σαβ 04 Οκτ 2014 15:19 »
Οι περισσοτεροι εξ αυτων που σηκωσαν αυτα τα κορεο,απλα θελουν την ενωση με την μητερα πατριδα, Δεν φταινε αυτοι αν ο φασιστας Ιωαννιδης, ηταν ηλιθιος και πιονι του Κισσινγκερ. Η αν οι Μπονανος,Αραπακης κλπ ηταν προδοτες.
 Οσο ευθυνονται αυτοι που οδηγησαν στην εισβολη, αλλο τοσο φταιει και ο Μακαριος που αποδυναμωνε συνεχως το νησι και το οδηγουσε μακρια απ την ενωση.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Σαβ 04 Οκτ 2014 18:04 »
Οι περισσοτεροι εξ αυτων που σηκωσαν αυτα τα κορεο,απλα θελουν την ενωση με την μητερα πατριδα, Δεν φταινε αυτοι αν ο φασιστας Ιωαννιδης, ηταν ηλιθιος και πιονι του Κισσινγκερ. Η αν οι Μπονανος,Αραπακης κλπ ηταν προδοτες.
 Οσο ευθυνονται αυτοι που οδηγησαν στην εισβολη, αλλο τοσο φταιει και ο Μακαριος που αποδυναμωνε συνεχως το νησι και το οδηγουσε μακρια απ την ενωση.

Oι περισσότεροι εξ αυτών που σήκωσαν το κορεό είναι φασίστες και το έχουν αποδείξει άπειρες φορές.
Στο πολιτικό της υπόθεσης τώρα. Και ο Ιωαννίδης την ένωση ήθελε με την ''μαμά-πατρίδα'' και ο χίτης ο Γρίβας την ένωση ήθελε με την ''μαμά-πατρίδα'' και ο Σαμψών με την ''μαμά-πατρίδα'' και όλοι γενικά. Το θέμα είναι οτι καλώς ή κακώς υπάρχουν και υπήρχαν και οι ΤουρκοΚύπριοι που δεν γίνεται να μην τους υπολογίσεις. Όποτε η ένωση δεν ήταν κάτι απλό για να αφεθεί στα χέρια αμόρφωτων φασιστών εθνικιστών. Επίσης το να πείς οτι ο Μακάριος αποδυνάμωσε το νησί, όταν αυτός έδωσε την ανεξαρτησία για πρώτη φορά στην ιστορία της Κύπρου, δεν είναι και τόσο λογικό. Και γενικά ο Μακάριος ήταν τόσο έξυπνος που ήξερε μια ένωση με την ελλάδα θα ήταν επιβλαβής για τους Κύπριους. Και τελικά είχε δίκιο. Πάντως το έχει η δεξιά ιστοριογραφία να κατηγορείται ο Μακάριος και όχι οι έλληνες πολιτικοί (Καραμανλής, Παπανδρεου κλπ) και οι αμερικάνοι. Εξ΄άλλου πως θα δικαιολογούσαν 30 χρόνια αμερικάνικου (και αγγλικού) προτεκτοράτου όπως ήταν η Αθήνα.
Υ.Γ. Το γεγονός βέβαια οτι η πλειοψηφία (συντριπτική πλέον) του Κυπριακού λαού δεν θέλει την ένωση με την ελλαδίτσα δεν φαίνεται να απασχολεί ούτε τα φασισταριά του αποελ (ανόρθωσης κλπ) αλλά ούτε και τους φασίστες εντός και εκτός Κύπρου.
φορεβερ