αν κατσεις και το σκεφτεις το θεμα,το παραπανω ποστ ειναι οτι πιο σωστο γραφτηκε.
το ξέρω...
Να πω τι γνωμη μου σε αυτό.
εχώ την αίσθηση πως με αυτα τα θέματα (μαζί κι εγώ) κάνουμε ένα λάθος.
Στρατηγικό λάθος κυρίως
Βαφτίσουμε τον σύνολο του κοσμου μια ομάδας και τους "παραχωρούμε"
στους φασίστες.
(αλλο που δεν θελουν)
αλλο που δεν θελουν να φανουν περισσοτεροι απο ότι στην πραγματικοτητα είναι.
Φασίστες λοιπον οι χιλιαδες οπαδοι του ΑΠΟΕΛ....
φασιστες οι χιλιαδες που θελουν να κρατανε μια σημαια (εθνικη) για δικους τους λογους
χιλιαδες οι φασιστες στην χ,ψ ομαδα..
Οχι, δεν είναι χιλιαδες είναι λιγες δεκάδες και τόσοι θα παραμείνουν όσο και να θελουν να φανουν περισσότεροι.
(αυτός είναι αλλωστε κι ο λόγος που εισχωρουν στις ομαδες, στους οπαδους για να δημιουργησουν εντυπωση, μαζι με το να μαζεψουν κοσμο..αλλα αυτό ειναι μεγάλη κουβέντα)
Οσό και αν (αθελα μας) δυστυχώς τους κανουμε να φαινονται περισσότεροι αντιμετωπιζοντας τους ως "αντίπαλον δεος" λιγοι ήταν, λιγοι είναι και λιγοι θα παραμείνουν στο τελος.
Για μενα κακώς τους κουβεντιαζουμε γενικοτερα..ανύπαρκτοι είναι ετσι κι αλλιως.
Εμ παση περιπτωση
μπραβο στο ΑΠΟΕΛ, δεν μπορω να πω οτι με επιασε καμια ιδιαιτερη συγκυνηση
αλλα όπως και να χει, παντα σου κεντριζει το ενδιαφερον οταν μια "μικρη ομαδα" πετυχαινει κάτι μεγαλο.
Γενικοτερα παντως αν προσπαθησουμε να εξηγησουμε τον οπαδισμο στην Κυπρο με βαση τα δικά μας δεδομενα θα αποτύχουμε.
Εκει ισχυει κατι σπανιο (που σιγουρα δεν συμβαινει στην Ελλαδα, ισως σε καποιες αλλες χωρες), υπάρχει πολυ εντονο πολιτικο στοιχείο που έχει βαθειες ριζες.
Θα μπορουσε να γινει κάτι αντιστοιχο σε μας αν π.χ. ο εμφύλιος του '45 (με τα παρελκομενα του) εμπαινε στις ομαδες.
Ευτυχώς απο αυτό μας γλιτωσε η μοιρα...φαντασου τωρα τιποτα "αιωνιους" καφρους εκτός απο ολα τα αλλα να εχουν προελευση και απο διαφορετικα στρατοπαιδα του εμφυλιου δεν θα χε μεινει τιποτα ορθιο.
Τεσπα...
Μπραβο στο ΑΠΟΕΛ, παμε παρακατω εχουμε αγωνα..την Κυριακή.