Αποστολέας Θέμα: ΑΠΟΕΛ  (Αναγνώστηκε 38229 φορές)

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
ΑΠΟΕΛ
« στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 12:06 »
Ιστορική πρόκριση για την Ελληνική ομάδα !

APOEL 1-0 Olympique Lyon (4 - 3)

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΑΠΟΕΛ
« Απάντηση #1 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 12:11 »
Παράθεση
Ιστορική πρόκριση για την Ελληνική ομάδα

ελα ρε!!! ποτε παιζουμε με το αποελ??? πρωτα μεσα ή εξω???

σοβαρευτειτε!!!

μπραβο τους αλλα ειναι κυπριακη ομαδα...

αλλη χωρα....

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 12:14 »
http://www.apoel.net/photos/images/20112012/football/europe/14apoelLyonGame/gallery/photos/apoel052.jpg

Εκείνο το Ε στον ΑΠΟΕΛ σημαίνει Ελλήνων !
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 08 Μάρ 2012 14:38 από mh_per_ »

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 12:20 »
και?? και η Hellas Verona(μακρια απο μας) εχει ολοκληρο το ΕΛΛΑΣ ειναι ελληνικη???

αν ηταν ελληνικη θα επαιζε superleague!

ειδα και την Goal να πουμε ελεος παμε να καπελωσουμε και τις χαρες των αλλων τωρα...

ναι οκ μπραβο τους και ακομα μεγαλυτερο μπραβο γιατι ειναι αδερφια μας(οι Κυπριοι εννοω) αλλα ως εκει...

ουτε η ελλαδα νικησε χτες(μη σου πω εχασε(αν θες στο εξηγω)) ουτε τιποτα!!

αντε γιατι γιναν ολοι αποελ και μας εχουν σπασει τα @@!

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 12:42 »

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 12:49 »
Παράθεση

σοβαρευτειτε!!!

αλλη χωρα....

Κι όμως.....στη δεκαετία του 70 οι Κυπριακές ομάδες αγωνίζονταν στο Ελληνικό πρωτάθλημα κι ας ήταν άλλες χώρες!!!Και σαφέστα οι Κυπριακές ομάδες είναι Ελληνικές αφού η Κύπρος και Ελλάδα είναι δυο κράτη αλλά ίδιο ΕΘΝΟΣ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 13:14 »
Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο πάνω στα ελληνοκυπριακά...

Ούτε πάνω στα ποδοσφαιρικά, γιατί δεν πιστεύω σε "θαύματα" τύπου euro '04

Θα αρκεστώ μόνο σ'αυτό, γιατί ακούγονται διάφορα εδώ στα Γιάννενα τον τελευταίο καιρό:

ΕΜΕΙΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ....

Υ.Γ. Ντρέπομαι που υπάρχουν και φωτογραφίες με τον ταύρο δίπλα σε κέλτικους σταυρούς και αλλά τέτοια όμορφα

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 13:58 »
Πεστα ρε anton γιατι θα ξεχασουμε κι αυτα που ξεραμε...

πανε 2 μακακες και βαζουν τον ταυρο και μας κανουν ρεζιλι....

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #8 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 14:56 »
Ελα ρε τωρα ολοι σας με τις πολιτικες σας πεποιθήσεις ΕΛΕΟΣ αμαν και δν παει λεγοντας.
Με χαροποιησε  οταν βλεπεις ομαδες σας και αυτες να σηκωνουν την Ελληνικη σημαια ψηλα, πραγμα που εμεις ΠΑΣ-ολεδες μου σε ολοκληρο γηπεδο ζωσιμαδων το παρατηρησα χτες δεν εχει ουτε μια παρα μονο της σκουπρολιγκ

Παράθεση
You tell your men you are soldiers and that's your flag. You tell them nobody takes our flag. And you raise that flag so it flies high where everyone can see it. Now you've got yourself a castle. The only difference between this castle and all the rest is that they were built to keep people out. This castle is built to keep people in.

Μεγαλη κουβεντα.... για οσους ξερουν Ινκλις....

Μεγαλυτερη καβλα ηταν οταν ειδα σημαια του ΠΑΣ με τν Ταυρο ....ειμαστε παντου
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 15:14 »
Αυτό που πρέπει να δούμε είναι ότι παρότι δεν έχει το τεράστιο μπάτζετ,παρότι έχει παίχτες που εδώ ήταν για πέταμα έφτασε στους 8.Τι μπορείς να κάνεις αν δουλεύεις σωστά...

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 16:15 »
Με αυτήν την αλλεργία  πού έχετε για οτιδήποτε Ελληνικό πρέπει να σας δεί κανένας ειδικός !

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 16:27 »
Εαν αυτο θεωρειτε ελληνικο τοτε καποιος αλλος πρεπει να δει γιατρο

Αποσυνδεδεμένος uaglionos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 16:30 »
Κλασικη ελληνικη νοοτροπια....

Δεν κατεβαζει η κατσικα μας γαλα, δεν κοιταμε να δουμε τι φταιει αλλα παρακαλαμε να ψοφισει και του γειτονα...

Μας φταινε τα 2 ατομα που εβαλαν τον ταυρο εκει... αλλα ειμαστε περιφανοι αν δουμε τον Ταυρο σε καμμια Σ. Παουλι.. σε καμμια Ρομα.. σε καμμια Ναπολι... σε Μπαρτσα κλπ...

Αδερφια φασιστες δεν ειχαμε ποτε γιατι πολλες φορες φερομασταν φασιστικα απο μονοι μας...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟΕΛ που εκανες περηφανους τους περισσοτερους ΕΛΛΗΝΕΣ..... για τους υπολοιπους οπως λεει και ο drakos ΞΥΔΙ...

Totti senti che gioia, mentre tu gioca tua moglie fa la TROIA

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 16:51 »
Αυτό που πρέπει να δούμε είναι ότι παρότι δεν έχει το τεράστιο μπάτζετ,παρότι έχει παίχτες που εδώ ήταν για πέταμα έφτασε στους 8.Τι μπορείς να κάνεις αν δουλεύεις σωστά...

Αυτό ναι το δέχομαι, μ'αρέσει, το γουστάρω...και κάποια στιγμή θέλω να το δω και στον ΠΑΣ (προς το παρών αρκούμαι στο manager 10 χρόνια τώρα). Τέτοια θα μπορούσε να είναι η ομάδα του 2000-01. Τέτοια (περίπου) ήταν η ομάδα της λάρισας στο κύπελλο του '07. Τέτοιος (περίπου, γιατί παίζει και πολύ ταλέντο) είναι ο φετινός Ατρόμητος και τόσα άλλα παραδείγματα.

Με αυτήν την αλλεργία  πού έχετε για οτιδήποτε Ελληνικό πρέπει να σας δεί κανένας ειδικός !

Δεν είμαι αλλεργικός... Και το οτιδήποτε με τη λογική σου περιλαμβάνει από τη φέτα μέχρι και το χαλούμι. Είναι Κύπριοι, δεν είναι Έλληνες. Όπως δεν είναι Άγγλοι οι Σκωτσέζοι, οι Ουαλοί, οι Ιρλανδοί...

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 17:16 »
Παράθεση

σοβαρευτειτε!!!

αλλη χωρα....

έλα αγόρι μου μην κουράζεις....αν δε σου αρέσει που είναι ελληνική ομάδα πιες ξυδάκι...

άντε μπράβο...δεν έγινες 18 ακόμη θα μας κάνεις και υποδείξεις...

Παράθεση
Δεν είμαι αλλεργικός... Και το οτιδήποτε με τη λογική σου περιλαμβάνει από τη φέτα μέχρι και το χαλούμι. Είναι Κύπριοι, δεν είναι Έλληνες. Όπως δεν είναι Άγγλοι οι Σκωτσέζοι, οι Ουαλοί, οι Ιρλανδοί..

είσαι διεθνιστής, για σένα κανονικά δεν υπάρχουν Κύπριοι Έλληνες Άγγλοι κλπ....κάνεις όμως διαχωρισμό Ελλήνων και Κυπρίων...τα έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου...και ναι υπάρχουν κύπριοι κρήτες αθηναίοι ηπειρώτες κλπ...όλοι όμως είναι ΕΛΛΗΝΕΣ...άντε να πούμε απογευματιάτικα...
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 08 Μάρ 2012 17:23 από GyPAS »
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 17:33 »

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παράθεση
...δεν έγινες 18 ακόμη θα μας κάνεις και υποδείξεις...
Από πότε η ηλικία είναι και ενδεικτική της κρίτικης ικανότητας που μπορεί να έχει κάποιος? Τα γραφομενά σου πράγματι συμβαδίζουν με τα πιστέυω σου.
Υ.Γ. Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 17:52 »
Ας ηρεμίσουμε λίγο που μας έπιασε ο πόνος για το ΑΠΟΕΛ που πέρασε στους 8 κ το παίζουμε όλοι τώρα Ελληνάρες κ καλά,αν περνούσε ο Ολυμπιακός οι Παναθηναϊκοί Ελληνάρες θα χαιρόταν τόσο όσο τώρα με το ΑΠΟΕΛ κ το ανάποδο αν περνούσε ο Παναθηναϊκος θα χαιρόταν οι Ολυμπιακοί Ελληνάρες??Το παίζουμε τώρα οτι υποστηρίζουμε τον ΑΠΟΕΛ μα αν περνούσε Ελληνική ομάδα δεν θα είχε την στήριξη κ την χαρά που όπως λέτε νιώθετε για τον ΑΠΟΕΛ
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 17:58 »
Πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Κυπριακό αθλητισμό
για το Κυπριακό ποδόσφαιρο.
πολυ μεγάλη επιτυχία για το ιδιο το ΑΠΟΕΛ
δεν ειναι τυχαίο που το κουβεντιάζει ολοκληρή η Ευρώπη.

Υ.Γ.
Αμα ήταν και αλλη ομάδα που το επιτυχαινε αυτό της Κύπρου
ακόμη καλυτερα, αλλα τι να κανουμε εκατσε στους αχώνευτους η μπίλια..

Αποσυνδεδεμένος gouri_pagouri

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 18:31 »
εθνικιστικά και τέτοιες μαλακίες δεν γουστάρω ούτε εγώ, αλλά πριν κρίνει οποιοσδήποτε θα πρέπει να εξετάσει και τις συνθήκες

ποιοί από εσάς, αν τα γιάννενα είχαν στον πλάτανο ένα τοίχος και από κει κατοικούσαν αλβανοί (επειδή είναι γείτονες) και κάθε μέρα έβλεπες στο σπίτι σου να μένουν ξένοι και κάθε μέρα αλλά και νύχτα (φωτισμένη) βλέπατε την αλβανική σημαία στο μιτσικέλι και στο χωριό σας δεν μπορούσατε να πάτε επειδή σας είχαν διώξει και και ...δεν θα νιώθατε πιο έλληνες από τώρα??

μην κρίνετε με δικά σας μέτρα και σταθμά, αν θέλετε να είστε δίκαιοι

και αν αυτοι γουστάρουν να είναι έλληνες γιατί έτσι το θέλουν και έτσι το νιώθουν και έτσι γεννηθήκανε μαγκιά τους, όπως και όποιου δεν γουστάρει

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 19:12 »
Συγχαρητηρια στν ομαδα του ΑΠΟΕΛ...
μεγαλη νυχτα χθες για την Κυπρο και για την Ελλαδα

Γουσταρω να βλεπω Ελληνικες σημαιες στους 8 του Τσαμπιονς Λιγκ
και γουσταρω τρελα που δεν ειναι απο Γαυροβαζελους

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 19:57 »
Πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Κυπριακό αθλητισμό
για το Κυπριακό ποδόσφαιρο.
πολυ μεγάλη επιτυχία για το ιδιο το ΑΠΟΕΛ
δεν ειναι τυχαίο που το κουβεντιάζει ολοκληρή η Ευρώπη.

Υ.Γ.
Αμα ήταν και αλλη ομάδα που το επιτυχαινε αυτό της Κύπρου
ακόμη καλυτερα, αλλα τι να κανουμε εκατσε στους αχώνευτους η μπίλια..

αν κατσεις και το σκεφτεις το θεμα,το παραπανω ποστ ειναι οτι πιο σωστο γραφτηκε.

απο την αλλη βεβαια επειδη μας εχει γεμισει το μυαλο ο ΠΑΣ δε μπορουμε να κατσουμε να σκεφτουμε και πολλα.

οποτε φιλε ελληναρα drakos στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ Η ΛΥΩΝ.
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 20:17 »
Παράθεση
αν κατσεις και το σκεφτεις το θεμα,το παραπανω ποστ ειναι οτι πιο σωστο γραφτηκε.
το ξέρω... :P

Να πω τι γνωμη μου σε  αυτό.
εχώ την αίσθηση πως με αυτα τα θέματα (μαζί κι εγώ) κάνουμε ένα λάθος.
Στρατηγικό λάθος κυρίως
Βαφτίσουμε τον σύνολο του κοσμου μια ομάδας και τους "παραχωρούμε"
στους φασίστες.
(αλλο που δεν θελουν)
αλλο που δεν θελουν να φανουν περισσοτεροι απο ότι στην πραγματικοτητα είναι.
Φασίστες λοιπον οι χιλιαδες οπαδοι του ΑΠΟΕΛ....
φασιστες οι χιλιαδες που θελουν να κρατανε μια σημαια (εθνικη) για δικους τους λογους
χιλιαδες οι φασιστες στην χ,ψ ομαδα..

Οχι, δεν είναι χιλιαδες είναι λιγες δεκάδες και τόσοι θα παραμείνουν όσο και να θελουν να φανουν περισσότεροι.
(αυτός είναι αλλωστε κι ο λόγος που εισχωρουν στις ομαδες, στους οπαδους για να δημιουργησουν εντυπωση, μαζι με το να μαζεψουν κοσμο..αλλα αυτό ειναι μεγάλη κουβέντα)
Οσό και αν (αθελα μας) δυστυχώς τους κανουμε να φαινονται περισσότεροι αντιμετωπιζοντας τους ως "αντίπαλον δεος" λιγοι ήταν, λιγοι είναι και λιγοι θα παραμείνουν στο τελος.
Για μενα κακώς τους κουβεντιαζουμε γενικοτερα..ανύπαρκτοι είναι ετσι κι αλλιως.

Εμ παση περιπτωση
μπραβο στο ΑΠΟΕΛ, δεν μπορω να πω οτι με επιασε καμια ιδιαιτερη συγκυνηση
αλλα όπως και να χει, παντα σου κεντριζει το ενδιαφερον οταν μια "μικρη ομαδα" πετυχαινει κάτι μεγαλο.

Γενικοτερα παντως αν προσπαθησουμε να εξηγησουμε τον οπαδισμο στην Κυπρο με βαση τα δικά μας δεδομενα θα αποτύχουμε.
Εκει ισχυει κατι σπανιο (που σιγουρα δεν συμβαινει στην Ελλαδα, ισως σε καποιες αλλες χωρες), υπάρχει πολυ εντονο πολιτικο στοιχείο που έχει βαθειες ριζες.
Θα μπορουσε να γινει κάτι αντιστοιχο σε μας αν π.χ. ο εμφύλιος του '45 (με τα παρελκομενα του) εμπαινε στις ομαδες.
Ευτυχώς απο αυτό μας γλιτωσε η μοιρα...φαντασου τωρα τιποτα "αιωνιους" καφρους εκτός απο ολα τα αλλα να εχουν προελευση και απο διαφορετικα στρατοπαιδα του εμφυλιου δεν θα χε μεινει τιποτα ορθιο.

Τεσπα...
Μπραβο στο ΑΠΟΕΛ, παμε παρακατω εχουμε αγωνα..την Κυριακή.
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 20:19 »
gyPAS θα σε δυσαρεστησω αγορι μου ειμαι 23....

αλλα και στα 18 μου τα ιδια πιστευα και ελπιζω και στα 88 μου....

αλλο Ελληνας αλλο Κυπριος

ο Κυπριος δεν ειναι Δραμινος να πεις ειναι Ελληνας

η Κυπρος ειναι ανεξαρτητο κρατος,με δικια της σημαια,δικο της εθνικο υμνο κα τωρα αν θελαμε ετσι γενικα μιλωντας να ειμαστε ενωμενη ως μια χωρα ειναι αλουνου παππα ευαγγελιο....

Εγω παντως σαν Ελληνας δε θεωρω τιμη να βλεπω κελτικους και σβαστιγγες διπλα στη σημαια μου...τωρα αν εσας σας αρεσει καντε παρεα με κανενα παππου γερμανοτσολια...ολο και καποιος θα εχει μεινει....

Δεν ειμαστε αλεργικο σε οτιδηποτε ελληνικο ειμαστε αλλεργικοι σε οτιδηποτε φασιστικο!!!

υγ:και επειδη πολλα ακουγονται τελευταια περι ΠΑΣ + ΑΠΟΕΛ...ας μη κανουν χαρουλες για αδελφοποιησεις και τετοιες ομορφιες γιατι θα βρουν πολυ κοσμο μπροστα τους και οχι ιδιαιτερα προθυμο για συζητηση!

Τελος απο μενα δε ξαναμιλαω για τα σιχαματα!!!

ΥΓ:sellos οποιος μενει παρατηρητης σε αυτα γινετε και συνενοχος
ΥΓ2:Μπραβο στους ποδοσφαιριστες και στον προπονητη τους

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 20:30 »
Συμφωνώ με τον σελλό.Φυσικά αυτό δεν ισχύει μόνο με τους φασίστες.Νομίζω είναι γενικότερο φαινόμενο.Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.
Στο μόνο που διαφωνώ είναι το άλλο κύπριος και άλλο έλληνας;Γιατί;Επειδή είναι σε άλλο κράτος;Και στην Κωνσταντινούπολη θα βρεις έλληνες,και στην β Ήπειρο θα βρεις.Ανήκουν σε άλλη κρατική οντότητα.οκ.Μπορεί να μην νιώθουν όλοι έλληνες.Δεν διαφωνώ.Μην φτάσουμε όμως για πολιτικά θέματα να σβήσουμε τα πάντα.
Τώρα αν ο άλλος έχει σβάστιγκες κτλ μόνο και μόνο για να δείξει αντίθεση με τον αριστερό και να πει ότι είμαι υπερ πατρίδος ε ναι πρέπει να το κοιτάξει το θέμα όσο είναι νωρίς γιατί αλλιώς κλάφτα.Ας αρχίσει με ένα καλό βιβλίο ιστορίας μιας και δεν πάθαμε λίγα από τις σβάστιγκες....και όχι μόνο εμείς...

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Πεμ 08 Μάρ 2012 21:11 »
Α.Π.Ο.Ε.Λ.=Aθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Eλλήνων Λευκωσίας

Όσο για τις σβάστικες και λοιπά να θυμίσω στους φίλους κομμουνιστάς, πως ο ίδιος ο Χίτλερ είπε ότι το ολοκληρωτικό καθεστώς του εθνικοσοσιαλισμού προήλθε από τον κομμουνισμό μιας και ήταν μελετητής του <<Το Κεφάλαιο>> του μαρξ...

οπότε επειδή μερικοί κομμουνιστές φίλαθλοι του Π.Α.Σ. δεν γουστάρουν μερικούς φιλάθλους του Α.Π.Ο.Ε.Λ. λόγω κομματικών διαφορών να τους πάρουν τηλέφωνο και να τους κράξουν...

όπως λέει και το όνομα της ομάδος,είναι ελληνική και πολύ σωστά ο δράκος άνοιξε το θέμα...από εκεί και πέρα να μην μας τα ζαλίζεται με τα κομματικά...εδώ ο κόσμος χάνεται και το μο.... χτενίζεται...

και να τονίσω ότι κανένα κόμμα και καμία ομάδα φιλάθλων με συγκεκριμένη ιδεολογία δεν θα κάνει κουμάντο στα των πασολέδων γενικότερα...αράξτε στην γωνία σας...να τελειώνουμε κάποια στιγμή με αυτό...
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-