Και να λοιπόν που έφτασε η ώρα,μετά τον Κομπότη,να τα πούμε και με το άλλο......λουλούδι(όπως έλεγε κι ο Τσώλης πριν καμιά 15αρια χρόνια που ήμουν ακόμη στα Γιάννενα)τον Πανόπουλο!!!!!Ο κύριος Πανόπουλος λοιπόν....!!!!
Έχουμε και λέμε,
Ένα ματς πραγματικά ιδιαιτέρως ΚΟΜΒΙΚΟ και ΔΥΣΚΟΛΟ,καθώς,
-ο Πανόπουλος εδώ και κανά μήνα και βάλε,μπορεί από φράγκα να έβγαλε ΠΟΛΛΑ!!!! από βαθμούς όμως ΜΗΔΕΝ!!!,γιατί σε τέτοιου είδους συναλλάγές τα ποσά είναι ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΝΑΛΟΓΑ...όσα περισσότερα τα λεφτα τόσο λιγότεροι οι βαθμοί......
Αν λοιπόν ο Πανόπουλος μεθαύριο χάσει.......χαιρετίσματα στις φασκομηλιές(που ξανάλεγε ο Τσώλης)γιαυτόν!!!!
Συνεπώς ο Πανόπουλος.......ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ επαναλαμβάνω,τώρα θα θυμηθεί ότι σε αυτό το ματς παίζει για την φανέλα του,για τη ιστορία του,για το κόσμο του(τον ποιόν??????εντάξει,λέμε τώρα.....)κι όλα αυτά τα ΛΑΒΑΡΑ που πρεσβεύει αυτός ο.......επαναστάτης του ελληνικού ποδοσφαίρου.....ο .....χιλιοαδικημένος και.....αμέμπτου ηθικής ποδοσφαιράνθρωπος,όπως μας αυτοσυστήνεται μέσα απ τις εκατοντάδες επιστολές διαμαρτυρίας προς τα κανάλια,όταν χάνει χωρίς να έχει προηγουμένως στήσει κώλο!!!!!Ο ξεφτιλισμένος!!!!
-ο ΠΑΣ απ την πλευρά του,αν πάρει το ΔΙΠΛΟ,τους φασκελώνει όλους κανονικά,τελείωνει την υπόθεση ΠΑΡΑΜΟΝΗ, και αρχίζει να σκέφτεται ένα και μοναδικό πράγμα,πως ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!
Το ματς όμως,εκτος απο ΚΟΜΒΙΚΟ και ΔΥΣΚΟΛΟ είναι και κάπως ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΙΑ για τον ΠΑΣ,καθώς,
-ο ΠΑΣ δεν είναι πια αυτός που ήταν μετά το ματς του Καυτατζογλείου που δεν τον ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!!
-ο ΠΑΣ έχει ΑΛΛΑΞΕΙ,έχει πια ΑΥΤΟΕΠΕΠΟΙΘΗΣΗ καθώς είναι φανερό ότι,ναι μεν δεν είναι ΜΠΑΡΤΣΑ,αλλά δεν είναι τελικά και τόσο χειρότερος απ τις......μπάρτσες των Κομπότη,Πανόπολου,Καλογιάννη και λοιπών λουλουδιων!!!Αντιθέτως,αν δούμε π την βαθμολογία ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΙΑ και με αριθμούς,είναι σε πολλά σημεία ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απ αυτούς!!!!Και με βαθμούς μάλιστα που πήρε ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ!!!,κι όχι ΔΩΡΕΕΣ από Πανόπουλους ,
Κομπότηδες,Δημητροπουλους και Κουκουλάκηδες!!!!!
Κλεινοντας,θέλω να πώ ότι δεν ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΩ!!!!Ξέρω ότι ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ(μην είναι και ΔΥΟ) απ τον Κουκουλάκη θα το πάρει ο Πανόπουλος,ξέρω επίσης ότι θα δούμε και τα ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΠΆΛΑΣ προς τα πίσω που θα μας κάνουν να βλαστημάμε και το Βίλα να σκοτώνει ξανά και ξανά τον τερματοφύλακα και,και,και....
Είμαι όμως ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι τα παιδιά θα ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ μέχρι θανάτου....κι εγώ το πιστεύω ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ότι στα ΙΣΙΑ Ο ΠΑΝΟΠΟΛΥΛΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ!!!
'Ολα λοιπόν θα εξαρτηθούν απ το πόσο πιο δύσκολο θα κάνουν οι παίκτες μας ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ το έργο του Κουκουλάκη!!!!ΑΥΤΟΣ θα είναι ο καλύτερος παίκτης του Πανόπουλου...αν τον παίξουμε σωστά,χωρίς να του δώσουμε το...εύκολο πέναλτυ,τα φάουλ που θα μας βάλουν στην περιοχή μας ή κάποια αποβολή.....ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ!!!!