Το αποτέλεσμα του γκάλοπ που ήδη διαγράφεται είναι μια απάντηση σε όλους τους γελοίους συνδεσμήτες που ανήκουν σε ΟΛΟΥΣ τους γελοίους συνδέσμους (μ΄αρέσει που κάνουν και κριτική σε παίχτες, προπονητές, διοίκηση κλπ).
Ξέρω πολλούς που είμαστε (έστω και τυπικά) μέλη συνδέσμων για να τους ενισχύουμε να φτιάχνουν κανα πανό (τα χάσανε τρομάρα τους).
Εννοείται πλέον σε κανέναν γελοίο σύνδεσμο. Ξεφτιλίζουν τα 44 χρόνια της ομάδας.
Φιλε μου δεν ανηκω τα τελευταια χρονια σε καποιο συνδεσμο....
εζησα απο τα πρωτα χρονια ιδρυσης τους τους ΤΑΥΡΟΥΣ μεγαλωσα μαζι τους μεσα στην 7 μεχρι που ηρθε η παρακμη τους...
αποχωρησα οταν εκλεισε ο συνδεσμος και δεν ξαναπατησα ποτε οταν αρχισε να δραστηριοποιειται ξανα σαν club στην αρχη και σαν ΣΦ ξανα αργοτερα.
Το 2000 ηρθα κοντα στους BV. γνωρισα ανθρωπους καταστασεις εκανα πολλα ταξιδια μαζι τους
Ειλικρινα εκανα φιλους εκει μεσα αλλα απο καποια στιγμη και μετα το πραγμα αρχισε να βρωμαει...
οσοι δεν τηρουσαμε τη γραμμη του προεδρειου ημασταν εχθροι και εκδιωχτηκαμε..
Αυτο ομως δεν σημαινει οτι εγω τα εχω αυτη τη στιγμη με τους BV...
τα εχω με καποιους ανθρωπους οι οποιοι εχουν κανει τον οπαδικο κοσμο της ομαδας τσιφλικι τους..
σε πουλανε και σε αγοραζουν αναλογα με τα συμφεροντα τους
ΣΤα 10 χρονια που ασχοληθηκα με τα οπαδικα της ομαδας γνωρισα ανθρωπους γελοιους οπως τους λες ακριβως αλλα ειναι πολλοι λιγοι... το πολυ 20-30
υπαρχουν εκει μεσα παιδια που εχουν παρατησει οικογενειες, παιδια, φιλους γκομενες , δουλειες για να τρεχουν καθε βδομαδα να φροντιζουν να βλεπουμε εμεις απο την τηλεοραση γιαννιωτες σε ολα τα γηπεδα της ελλαδας και να γινομαστε υπερηφανοι. υπαρχει κοσμος που δεν εχει δουλεια και το κυριο μελημα του ειναι να μπορεσει να βρει πανι και χρωματα να φτιαξει ενα πανο
ειναι ευκολο να αποκαλουμε καποιον γελοιο οταν ειμαστε εξω απο το χωρο....
αλλα οταν μπεις μεσα στον οπαδικο χωρο ειναι σαν να μπαινεις στη νυχτα...
παντου εχεις εχθρους και δεν μπορεις να εμπιστευτεις κανεναν....
μακαρι τα παιδια απο τους Απει Ρωταν να συνεχισουν ετσι... χωρις αρχηγους χωρις αφεντικα
μακαρι και ο συνδεσμος στην αθηνα να συνελθει γιατι τα τελευταια χρονια ειναι πεσμενος αρκετα χωρις μεγαλες μετακινησεις.
Μακαρι καποιοι να βαλουν μυαλο και να αφησουν το κοσμο και την ομαδα ελευθερους και να μην κανουνε διακρισεις αναλογα με το τι τους βολευει....
εγω προσωπικα κουραστηκα.... φετος ειχαμε μια μεγαλη ευκαιρια να αναστησουμε την εξεδρα και καποιοι την πεταξανε....
αν ειχαμε ενα δυνατο μεγαλο πυρηνα στο πεταλο μονο με οπαδους και 50-60 οπαδους στην μεγαλη το γηπεδο θα εβραζε...
ΥΓ. Με ενημερωσανε οτι οι ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΙ ειναι παιδια απο τους ΤΑΥΡΟΥΣ που αποκοπηκανε...
λυπαμαι πραγματικα για την ηγεσια των ΤΑΥΡΩΝ που κραταει ανοιχτο και ξεφτιλιζει τον συνδεσμου που επι 13 χρονια 87-00 εκανε μεγαλειωδης εμφανισεις στις εξεδρες.
Αν εμεις τοτε καναμε το μεγαλο λαθος και κλεισαμε το συνδεσμο στελνονταας στον βρυκολακα ολοκληρη γενια οπαδων τοτε αυτοι σημερα κανουν εγκημα σε ενα συνδεσμο -εμβλημα και θρυλο που μπορει να συγκριθει μονο με τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΦ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην πλατεια....
Ανοιξτε τον και αυτον και λειτουργηστε τον με 20 ατομα... ντροπη σας...