Αποστολέας Θέμα: Είστε γραμμένοι σε κάποιο σύνδεσμο φιλάθλων του ΠΑΣ?  (Αναγνώστηκε 117286 φορές)

Αποσυνδεδεμένος punkpagour

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Εννοείτε ότι δεν πρέπει να παίζει διαχωρισμός.
Πάνω από όλα η ομάδα,αλλά ένας σύνδεσμος είναι πρώτα και κύρια μία παρέα ανθρώπων με κοινές αναφορές,και αγωνίες.
Έτσι σε έναν σύνδεσμο όπως και σε κάθε ''ομάδα''ανθρώπων αναγνωρίζουμε κάποιες τακτικές όπως είναι η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη.
Τώρα όσο αφορά ότι πολύς κόσμος βλέπει τα κακώς κείμενα στην ομάδα και δεν αντιδράει ,αυτό δείχνει πόσο μα πόσο απαραίτητη είναι η οργάνωση σαν αιτία συν-διαμόρφωσης λόγων και πράξεων.
- τι άλλο φοβάσαι, πες μου, και θα γίνω.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
Αλλος ενας στον "κανεναν"

Δυστυχως οσο υπαρχει αυτη η κατασταση μεταξυ των συνδεσμων μας, η απαντηση "σε κανεναν" θα κανει για χρονια "κυβερνηση"....με μεγαλη αυτοδυναμια....και το πανό "PAS-ILION" θα συνεχισει την μοναχικη του διαδρομη...!!!!

Αποσυνδεδεμένος Pagourakos

• Jr. Member
  • **
  • Refuse,Resist
    • Προφίλ
    • https://www.youtube.com/watch?v=zCfMH_kJZu8
 Ειναι και το Kozani Group μαγκες!!!

HARD CORE CORNER GROUP | DIFFERENT DRUG 7 |

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
                                        Το φαινόμενο BREGOVIC…

Punkpagour & fadomas:
Διάβασα τις απόψεις σας κ μου έκαναν θετική εντύπωση. Δε σας κρύβω ότι περίμενα πάλι αντιπαραθέσεις του στυλ «οι άλλοι φταίνε πιο πολύ» κλπ.
Είναι τόσα όμως αυτά που θέλει να «σούρει» ο λαός του ΠΑΣ σε όλους τους συνδέσμους που δεν μπορούν να μπουν στη ζυγαριά με τις δικές σας αγαθές προθέσεις για strobo, συνθήματα, coreo κλπ.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από την κατάντια της αντιαπαράθεσης των συνδέσμων (Ας μην τα αναφέρουμε γιατί θα χρειαστούν πολλές σελίδες...)?
Μέχρι και ιντερνετικές διενέξεις με μπηχτές μεταξύ των συνδέσμων είχαμε για το αν έπρεπε να διακοπεί η συναυλία του bregovic (ΕΛΕΟΣ!!!!).
Κακόμοιρε ΠΑΣ ….Σε τι έφταιξες εσύ να τα πληρώνεις όλα αυτά?

Χωρίς να διαφωνώ λοιπόν με τις προθέσεις σας, σας επαναλαμβάνω πως είναι κομματάκι εγωιστικό και θρασύτατο να κράζουμε άλλους (παίχτες, προπονητές, διοίκηση κλπ) και εμείς να είμαστε ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ από αυτούς σε αυτό που προσφέρουμε στην ομάδα.  Θα ξαναγράψω και αυτό που ανέφερα σε άλλο τόπικ και απ’ ότι βλέπω συμφώνησε πολύς κόσμος:
«…Αυτή η διοίκηση όμως με τα όσα λάθη της έχει φέρει την ομάδα (έστω και) ένα σκαλοπάτι πιο πάνω. Ενώ (όλοι) οι σύνδεσμοι έχουν φέρει τους οπαδούς της ομάδας ... 140 ορόφους πιο κάτω...» είχα πει
 και το νούμερο 140 κάθε άλλο παρά τυχαίο ήταν…
Τα ξαναλέμε

Υ.Γ. δε χρειάζεται κάθε φορά να υπενθυμίζουμε ότι μιλάμε φιλικά ο ένας στον άλλο.
Υ.Γ.2. Άλλη μια πληγή για τα χρώματα του ΠΑΣ (μιας και το θυμήθηκα) είναι οι ντόπιοι δημοσιογράφοι. Άλλη φορά όμως γιατί θα γράφω μέχρι αύριο... 

Αποσυνδεδεμένος el_antifasist

• Full Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Χωρίς να διαφωνώ λοιπόν με τις προθέσεις σας, σας επαναλαμβάνω πως είναι κομματάκι εγωιστικό και θρασύτατο να κράζουμε άλλους (παίχτες, προπονητές, διοίκηση κλπ) και εμείς να είμαστε ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ από αυτούς σε αυτό που προσφέρουμε στην ομάδα

γενικα τα λες καλα αυτην την φορα αν και παντα απαισιοδοξος , και θα διαφωνησω μαζι  σου μονο σε αυτο το κοματι . Γιατι ειμαστε πολυ χειροτεροι δεν καταλαβα που πηγαμε και πηραμε 5000 διαρκειας που ειχαμε μεσο ορο 4500 ανα αγωνα που στα εκτος ψαχναμε παντα επιπλεον εισιτιρια και ειχαμε κανα 700 μεσο ορο οσο δηλαδη εχουν στα εντος ομαδες οπως αστερας , εργοτελης , καβαλα , ξανθη .

Δηλαδη τι αλλο πρεπει να κανουμε να μπουμε και μεσα να παιξουμε μπαλα για αυτους ...... οπαδος σημαινει να ακουλουθας παντου την ομαδα σου οπου και να παιζει και να την στηριζεις και σε αυτο νομιζω ειμαστε ενταξει απεναντι τους .

Αυτοι (δοιηκηση , παιχτες , παραγοντες ) σε τι ειναι ενταξει απεναντι μας που ειμαστε και πολυ χειροτεροι ρε λεμο?

Επισης θα διαφωνησω μαζι σου στο οτι δεν κανεις διαχωρισμο στους συνδεσμους προφανως και δεν ανηκω σε κανεναν  αλλα ειναι ηλιου φαηνοτερον οτι οι οι συνδεσμοι του πεταλου δεν εχουν καμμια σχεση με την παλια-νυν σκεπαστη. Για δευτερο συνεχομενο ματς στα γιαννενα η παλια με την εξαιρεση 40 bv δεν ακουγετε καθολου ενω δεν αποτελει εκπληξη οτι σε καθε ματς εντος το πεταλο φλεγετε απο το πρωτο ωσ το τελευταιο λεπτο . Γιαυτο μη καιμε τα χλωρα με τα ξερα .

Τωρα αν ειναι να μου  απαντησεις και να μου ξεκινισεις την γνωστη καραμελα για πανια , μαχες, αλλοθρησκους και πετροπολεμους ..... αστο μην  μπεις στο κοπο καν .
πρωην pasta_italiana
PAS ANTINAZI FANS URBINO
    "TORRI INCAZZATI"

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
Σε καθε τοπικ πρεπει να διαβαζουμε την γκρινια καποιων για τους συνδεσμους. Αμα δεν σας αρεσουν βαλτε φραγκα και τραβατε εκδρομες με το αμαξακι σας, καντε το πανο σας και φτιαξτε το δικο σας κασκολ και μπλουζα, παρτε σπρει και σβηστε τα αλλοθρησκα στη γειτονια σας και φτιαξτε κανα συνθημα να πουμε. Ευκολο ειναι..

Ακομα πιο ευκολο ειναι να κατσεις να ξεχωρισεις ποιοι συνδεσμοι ειναι υγιεις και μπορουν να προσφερουν στην ομαδα και στο οπαδικο κινημα του ΠΑΣ και ποιοι συνδεσμοι τρωνε απο το κουφαρι της.

Αντε καιρος να γινουν και οι ΠΑΣολεδες οπαδοι χωρις παραγοντιλικια και αρχηγιλικια μεσα στους συνδεσμους. Μετα μας κοροιδευουν φιδια τυρια αθηναιοι και σας πειραζει. Καλα μας κανουν.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος pasajax

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Αξιοπρέπεια ρεε
    • Προφίλ
Καταρχην δεν είναι γκρίνια...Siatrovouni....είναι του καθενός η άποψη και είναι σεβαστή.

Αλλο αυτό...και άλλο αν είναι ειρωνική προς το πρόσωπο στο οποίο απαντάει κάποιος.
Μην σκύβεις το κεφάλι...

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
Ωρε ξεχασατε τους MastetsKvar (μαστε τους κουβαρι,για τους νεωτερους...)
Γιατι εχω την αισθηση οτι οποιος γραψει Bluevayeros θα φαει διαγραφη? :P

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Ωρε ξεχασατε τους MastetsKvar (μαστε τους κουβαρι,για τους νεωτερους...)
Γιατι εχω την αισθηση οτι οποιος γραψει Bluevayeros θα φαει διαγραφη? :P

Δεν ισχυει στην πραγματικοτητα και το ξερεις.
Τωρα γιατι εχεις αυτη την λαθος αισθηση εσυ μονο το ξερεις!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Steve-ToRosLoCosS

• Sr. Member
    • Προφίλ
Σε κανενα αλλα απο του χρονου με το καλο αναλογα που θα ειμαι φοιτητητς θα γραφτω Απει Ρωτάν ή Τορος Λοκος.
Αναστασιάδης: «Θα κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε στα Γιάννινα και να ενωθείτε.» .

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Παράθεση
Σε κανενα αλλα απο του χρονου με το καλο αναλογα που θα ειμαι φοιτητητς θα γραφτω Απει Ρωτάν ή Τορος Λοκος.

Φρόντισε εσύ να είσαι... φοιτητητς και θα φροντίσουν οι Α.Α. να γραφτείς. Κάπου...  ::)

Παράθεση
Γιατι εχω την αισθηση οτι οποιος γραψει Bluevayeros θα φαει διαγραφη?

Εγώ πάλι, έχω την πεποίθηση οτι ο κόσμος δεν "τα έχει" με τους συνδέσμους -όπως εμφανίζεται- αλλά με τους τρόμπες, τους κακοπροαίρετους και τα λαμόγια.

Βλέπω επίσης οτι ήδη 10 σύνταυροι έχουν δηλώσει πως ανήκουν στους blue vayeros και αν έγραφε οποιοσδήποτε οτι ανήκει εκεί, δε θα του έλεγε κανένας τίποτα. 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος Euskadi

• Full Member
    • Προφίλ
Παράθεση

A.P. ( εγω )
αιντε και πολυ το αργησα ...
 8)
Ί δ ω μ ε ν ...

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Γιατι εχω την αισθηση οτι οποιος γραψει Bluevayeros θα φαει διαγραφη?

Δεν ισχυει στην πραγματικοτητα και το ξερεις.
Τωρα γιατι εχεις αυτη την λαθος αισθηση εσυ μονο το ξερεις

Nταξ ωρε....μη βαρατε......Για πλακα το ειπα.....Εξαλου εβαλα και το χαρακτηριστικο σημα.... :P........
Δεν ειμαι τοσο μονοφθαλμος,και αν πιστευα πραγματικα πως εδω γινονται τετοια πραγματα δεν θα συμμετειχα.... ;)

Αποσυνδεδεμένος punkpagour

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Δεν υπάρχει κάτι με τον συγκεκριμένο σύνδςεμσο, οπότε ο καθένας διαλέγει ότι θέλει.

Υ.Γ.Το ότι η πληοψηφία δεν ανήκει κάπου δεν είναι απαραίτητα καλό. ;)
- τι άλλο φοβάσαι, πες μου, και θα γίνω.

Αποσυνδεδεμένος mia_zoi_PAS

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
το ριξα στο κανενα αλλα με αυτα που διαβαζω εδω μεσα μαλλον το pas.gr πρεπει να γινει συνδεσμος αφου ολοι συμφωνουμε σχεδον με ολους και ολοι ειμαστε εναντια καποιον... :mono: ειμαι εναντια των συνδεσμων μεχρι αυτοι να κατσουν σε ενα τραπεζι και να προσπαθησουν οσο χρειαστει και να τα βρουνε :stop: :mono: δε μας χωριζουνε πολλα αλλα μας ενωνει ΤΟ ΕΝΑ και μοναδικο ιδεωδες ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
ΡΕ ΘΕΕ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΕΙ ΦΑΕΙ Ο ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
Υ.Γ.Το ότι η πληοψηφία δεν ανήκει κάπου δεν είναι απαραίτητα καλό. ;)

...ούτε και απαραίτητα κακό... ;)
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Σημερα ποιος φωναζε ως το 90΄ακομη και μετα το τριτο γκολ του πανιωνιου; Οι οργαμωμενοι μονο ε; Αυτα ¨τα καρκινωματα¨που κανουνε κακο στην ομαδα! Δεν ντρεπονται λιγο!! 

Υ.Γ. Η ισοπεδωση οτι αλλοι συνδεσμοι - φιλαθλων ειναι ιδιοι ειναι απαραδεχτη!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Τηλεοπτικος Σταθμος: ΣΚΑΪ

Ηλερα: Παρασκευη

Ωρα: 24.00

Ταινια: Is it real? Βρικολακες

Αποσυνδεδεμένος galatsioths pagoyra LTL

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
LOS TOROS LOCOS  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ   LOS TOROS LOCOS αντισταση αξιοπρεπεια

Αποσυνδεδεμένος TorosLocosForeva

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Toros Locos και ξερό ψωμι.

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Λίγο άκυρος ο τίτλος του θέματος, καθώς στην λίστα υπάρχουν εκτός των συνδέσμων και "παρέες"...
Με αυτήν την λογική, μπορούμε να βάλουμε και Μαντείο, Ανατολή, Νεοκεσάρεια, Λακώματα, Πλατεία Πάργης κλπ
Επίσης, κάποιος να εξηγήσει στους "Ταυρομάχους" πώς ο ταυρομάχος μάχεται ΚΑΤΑ του ταύρου με τελική κατάληξη, τον Ταύρο ΝΕΚΡΟ στην αρένα...

Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Το αποτέλεσμα του γκάλοπ που ήδη διαγράφεται είναι μια απάντηση σε όλους τους γελοίους συνδεσμήτες που ανήκουν σε ΟΛΟΥΣ τους γελοίους συνδέσμους (μ΄αρέσει που κάνουν και κριτική σε παίχτες, προπονητές, διοίκηση κλπ).
Ξέρω πολλούς που είμαστε (έστω και τυπικά) μέλη συνδέσμων για να τους ενισχύουμε να φτιάχνουν κανα πανό (τα χάσανε τρομάρα τους). 
Εννοείται πλέον σε κανέναν γελοίο σύνδεσμο. Ξεφτιλίζουν τα 44 χρόνια της ομάδας.

Φιλε μου δεν ανηκω τα τελευταια χρονια σε καποιο συνδεσμο....

εζησα απο τα πρωτα χρονια ιδρυσης τους τους ΤΑΥΡΟΥΣ μεγαλωσα μαζι τους μεσα στην 7 μεχρι που ηρθε η παρακμη τους...
αποχωρησα οταν εκλεισε ο συνδεσμος και δεν ξαναπατησα ποτε οταν αρχισε να δραστηριοποιειται ξανα σαν club στην αρχη και σαν ΣΦ ξανα αργοτερα.

Το 2000 ηρθα κοντα στους BV. γνωρισα ανθρωπους καταστασεις εκανα πολλα ταξιδια μαζι τους
Ειλικρινα εκανα φιλους εκει μεσα αλλα απο καποια στιγμη και μετα το πραγμα αρχισε να βρωμαει...
οσοι δεν τηρουσαμε τη γραμμη του προεδρειου ημασταν εχθροι και εκδιωχτηκαμε..

Αυτο ομως δεν σημαινει οτι εγω τα εχω αυτη τη στιγμη με τους BV...
τα εχω με καποιους ανθρωπους οι οποιοι εχουν κανει τον οπαδικο κοσμο της ομαδας τσιφλικι τους..
σε πουλανε και σε αγοραζουν αναλογα με τα συμφεροντα τους

ΣΤα 10 χρονια που ασχοληθηκα με τα οπαδικα της ομαδας γνωρισα ανθρωπους γελοιους οπως τους λες ακριβως αλλα ειναι πολλοι λιγοι... το πολυ 20-30

υπαρχουν εκει μεσα παιδια που εχουν παρατησει οικογενειες, παιδια, φιλους γκομενες , δουλειες για να τρεχουν καθε βδομαδα να φροντιζουν να βλεπουμε εμεις απο την τηλεοραση γιαννιωτες σε ολα τα γηπεδα της ελλαδας και να γινομαστε υπερηφανοι. υπαρχει κοσμος που δεν εχει δουλεια  και το κυριο μελημα του ειναι να μπορεσει να βρει πανι και χρωματα να φτιαξει ενα πανο

ειναι ευκολο να αποκαλουμε καποιον γελοιο οταν ειμαστε εξω απο το χωρο....
αλλα οταν μπεις μεσα στον οπαδικο χωρο ειναι σαν να μπαινεις στη νυχτα...
παντου εχεις εχθρους και δεν μπορεις να εμπιστευτεις κανεναν....

μακαρι τα παιδια απο τους Απει Ρωταν να συνεχισουν ετσι... χωρις αρχηγους χωρις αφεντικα
μακαρι και ο συνδεσμος στην αθηνα να συνελθει γιατι τα τελευταια χρονια ειναι πεσμενος αρκετα χωρις μεγαλες μετακινησεις.

Μακαρι καποιοι να βαλουν μυαλο και να αφησουν το κοσμο και την ομαδα ελευθερους και να μην κανουνε διακρισεις αναλογα με το τι τους βολευει....

εγω προσωπικα κουραστηκα....  φετος ειχαμε μια μεγαλη ευκαιρια να αναστησουμε την εξεδρα και καποιοι την πεταξανε....

αν ειχαμε ενα δυνατο μεγαλο πυρηνα στο πεταλο μονο με οπαδους και 50-60 οπαδους στην μεγαλη το γηπεδο θα εβραζε...
ΥΓ.  Με ενημερωσανε οτι οι ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΙ ειναι παιδια απο τους ΤΑΥΡΟΥΣ που αποκοπηκανε...
λυπαμαι πραγματικα για την ηγεσια των ΤΑΥΡΩΝ που κραταει ανοιχτο και ξεφτιλιζει τον συνδεσμου που επι 13 χρονια 87-00 εκανε μεγαλειωδης εμφανισεις στις εξεδρες.
Αν εμεις τοτε καναμε το μεγαλο λαθος και κλεισαμε το συνδεσμο στελνονταας στον βρυκολακα ολοκληρη γενια οπαδων τοτε αυτοι σημερα κανουν εγκημα σε ενα συνδεσμο -εμβλημα και θρυλο που μπορει να συγκριθει μονο με τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΦ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην πλατεια....
Ανοιξτε τον και αυτον και λειτουργηστε τον με 20 ατομα... ντροπη σας...
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 23 Φεβ 2010 17:58 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Επίσης, κάποιος να εξηγήσει στους "Ταυρομάχους" πώς ο ταυρομάχος μάχεται ΚΑΤΑ του ταύρου με τελική κατάληξη, τον Ταύρο ΝΕΚΡΟ στην αρένα

Συμφωνω απολυτα
Μπορει αυτοι που αυτοαποκαλουν τη παρεα τους ''ταυρομαχοι'' ,να το εκαναν γιατι μαλωσαν με τους Ταυρους,ομως ειναι τελειως αναρμοστο.Γινομαστε και ρεζιλι σε αντιπαλους (που εχουν αγνοια τον λογο της ονομασιας).
Καντε το ''Ανεξαρτητοι Ταυροι'' ρε παιδια....(η΄κατι παρομοιο...)

Αποσυνδεδεμένος pasajax

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Αξιοπρέπεια ρεε
    • Προφίλ
Επειδή ο lemorsero αποκαλεί γελοίους όσους ανήκουν σε σύνδεσμο.....(εύκολα κάποιος θα σε έλεγε και εσένα έτσι μόνο και μόνο επειδή βρίζεις τον άλλον)...
θέλω να σε ρωτήσω...αν ξέρεις:
Τότε που πήγαινες στο πέταλο...υπήρχε σύνδεσμος εκεί...και ποιός οργάνωνε την κερκίδα;
Μην σκύβεις το κεφάλι...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Lemonsero το ξεφτιλισες το θεμα αποκαλεις γελοιους ολους τους οπαδους που ανηκουνε σε ενα συνδεσμο γιατι εται γουσταρεις;

Σεβασμος σττο διακιωμα επιλογης του αλλου δεν υπαρχει;;;;;

Ωραια λογικη!!!